|
Notka |
|
Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!
Cytat:
![]() ta godzina a Ty juz po, ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!
Ja właśnie ściągam
![]()
![]() |
#783 |
Rozeznanie
|
Ja również już po obejrzeniu kolejnego odcinka, ciekawy ale też i bez rewelacji, mam nadzieję, że Carlos wyjdzie ze swojego uzależnienia a Bree nie wróci do swojego z powrotem, ale za to postać Chuck'a się rozkręca... szkoda tylko, że kolejny odcinek dopiero 4 (czyli u nas 5)grudnia
http://www.youtube.com/watch?v=GiV_X8NpNUo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Bo miałam na uczelnię na 8, i byłam przymuszona do wstania
![]()
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić. - Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
ReklaMO(D)żerca.
|
Bree z kieliszkiem - to już było.
Trochę zrobiło mi się żal Lynette, chociaż nigdy nie pałałam do niej sympatią. Scenarzyści przesadzają trochę z fochami desperatek. Raz jedna, raz druga. Bez przerwy któraś. ten sezon jest jakiś obfity w obrażanie. zobaczymy co będzie dalej... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Zadomowienie
|
Zgadzam się z Wami dziewczyny, po prostu powielanie wątków (alkohol) i ciagłę obrażanie sprawia, że aż mi się nie chce tego ogladać. Miałam ochotę przewinąć dzisiaj niektóre wątki, takie były nudne
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#787 |
BAN stały
|
Ale się porobiło. Dziewczyny są nieźle podzielone przez te tajemnice. Bree miała dobre intencje, nie chciała przysparzać zmartwień Gaby, ale ona poczuła się oszukana.
Wszystkie mogą mieć problem przez durny pomysł Susan z namalowaniem obrazu. Mogła go przekazać na wystawę, ale z zastrzeżeniem,żeby go podpisywać pseudonimem. A profesor był bardzo uparty, żeby pokazać tę pracę. Chuck dręczy Bree, myślę, że to przyczyni się do jej nawrotu ciągów alkoholowych. Już zaczęła pić... Myślę, że Carlos straci pracę przez swoje picie;/ Nie będą mieli z czego żyć. Lynette pod łóżkiem Toma to była chyba najzabawniejsza scena w tym odcinku. Brakowało mi Bena, czyżby coś knuł? Może desperatki nie pójdą siedzieć, ale odpokutują to nałogami, stratą pracy męża itp.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Susan nie zgodziała się na wywieszenie obrazu w galerii ale Andre i ten caly Felix zrobili to bez jej zgody, podpisali też to dzielo jej nazwiskiem. a dac za darmo nie mogla bo wisialo to w galerii tego kurduplastego geja artysty, tak to zrozumialam
![]() aż mi łezka pociekla przy ogladaniu sceny z Linette i Tomem, strasznie mi sie Lynette szkoda zrobilo,,, mnie tez wkurza to obrażanie i kłotnie miedzy desperatkami, mam nadzieje ze sie to jakos pouklada niedlugo, moze po tej smierci Chucka o ktorej ktoras z Was pisala ![]() znowu pewnie bedzie tak jak bylo w serii bodajże 6 jak było tornado. Jak ta pielegniarka miala isc zdradzic sekret Angie Bolen ale nagle zginela ![]()
![]() |
![]() |
#789 | |
BAN stały
|
Cytat:
Co do Alejandra i jego 'ożycia'. Jestem bardzo sceptyczna co do tego. Chyba nawet nie chcę by 'ożył'. Poza tym, jak miałoby to wyglądać? Sam się odkopał? Jak niby? Bez sensu byłoby też, że jakiś jego znajomy za nim szedł i go od razu odkopał. Dlaczego miały iść za Desperatkami? Jego ożycie naprawdę wydaje mi się bezsensowne. Chociaż w tym serialu, wszystko jest możliwe. Dzisiaj wracam z pracy do domu i pierwsze co robię, włączam Desperatki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Wiec dla mnie to jest nic dziwnego, ze sie kloca. Jesli moje zycie zalezaloby od tego, co powiedza, zrobia moje wspolwinne w zbrodni kolezanki tez bym byla zla, ze cos przede mna chowaja. Co mnie zastanawia to fakt, ze nie dyskutowaly o liscie, ktory dostala Bree, a o ktorym Gaby juz wiedziala. Lynnete i Susan za malo sie tym przejely ![]()
![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę, ale dopiero teraz obejrzałam... i same problemy, nawet nie było się z czego pośmiać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż w sumie akcja z Lynette pod łóżkiem była przez moment zabawna, ale tylko przez moment ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Rozeznanie
|
Moim zdaniem to chyba najberdziej kiepski odcinek w tej serii - jak dotad. Zobaczymy co bedzie dalej. Glupi Chuck znowu zgrywa nie wiadomo kogo - poza tym sie wlamal do Bree i nie zachowuje sie profesjonalnie a Bree stoi w pizamce i sie go boi.... Gabby warczaca na pracownikow
![]() Susan jak zwykle nie wie o co jej chodzi. Jedynie Lynette -strasznie smutna scena i bardzo jej zaluje. To byl jedyny kawalek odcinka ktory mi sie podobal. Niech ten Tom w koncu przejrzy na oczy! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
A Lynette znowu z praniem! haha
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
ahahha boska Gaby i Jingle bells
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Naczelna Wizażanka:)
|
Właśnie obejrzałam najnowszy odcinek i podobał mi się
![]() ![]() ![]()
![]() |
#797 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
BAN stały
|
Dopiero wczoraj udało mi się obejrzeć. Smutny i ponury odcinek. Chuck przyprawa mnie o dreszcze, nie potrafiłabym zachować takiego spokoju i trzeźwego umysłu (no, nie do końca trzeźwego
![]() Nie podoba mi się motyw kłótni między Desperatkami. Susan przeszła samą siebie, właściwie publicznie przyznała się do zbrodni i obraziła się o to, że Bree jej nie powiedziała, że Chuck ją napastuje. ![]() Lynette i Tom..teoretycznie wciąż im kibicuję i chociaż zwykle lubiłam trochę bardziej Toma (a w życiu nie cierpię mężczyzn - ciepłych kluch :P), to teraz zaczyna mnie irytować. Nie stara się w ogóle. Żal mi Lynette, choć poniekąd sama sobie zgotowała taki los. Jednak mam nadzieję, że jeszcze się zejdą jakoś. Cieszę się, że sytuacja u Carlosa i Gaby się prostuje. Gaby śpiewająca kolędę ![]() Idąc tropem spojlerów, jeżeli Chuck naprawdę ma zginąć, to podejrzewam, że najpierw złoży całą sprawę w kupę, ale nie zdąży nikomu o tym powiedzieć, bo ktoś go zabije. Tylko właśnie, kto? Zastanawia mnie czy jego potrącenie ma być wypadkiem, czy morderstwem. Co do rozwikłania całej sprawy - pojęcia nie mam, jak to się skończy! ![]() I brakowało mi Bena trochę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co do spojleru -> zapewne bedzie to wypadek, nie wplacza chyba desperatki w kolejne mordesrstwo...
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
Dlaczegooo musimy czekać aż do 4 grudnia na kolejny odcinek???
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() swoja droga jak zobaczylam cala kolekcje "dzieł" Susan myslalam że padne, ![]() ![]() znowu sie rozpisalam ![]() 4 grudnia ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
BAN stały
|
słucham?! 4 grudnia? Jak ja niby wytrzymam...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Tak sobie nadrabiam wątek i śmiesznie, jak przy starych odcinkach piszecie wasze podejrzenia, które potem kompletnie się nie sprawdzają
![]() ![]() ![]() Co do Bena, on wcale nie tak łatwo zgodził się pomóc Bree. Przecież już prawie szedł na policje. Najpierw sam był rozdarty (nawet pił z tego powodu) i nie wiedział czy powiadomić policje czy nie, bo gdyby to zrobił, to od razu zamknęli by mu cały projekt i miejsce budowy i kupa kasy poszłoby na marne. Dopiero potem Bree opowiedziała mu historię (że to nie ona zabiła, że był to wypadek i chroni przyjaciół i że trupem jest okropny człowiek - gwałciciel) i to Bena przekonało, żeby jej pomóc. Ale też uważam, że ma za sobą jakąś ciekawą przeszłość, z powodu której teraz tak czynnie działa na rzecz biednych i pomaga charytatywnie. Ale jednocześnie wydaje mi się, że nie jest postacią złą, która ma zaszkodzić desperatkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
BAN stały
|
Chyba za bardzo próbuję zgadnąć jak scenarzyści postanowią zakończyć sezon, bo Desperatki nawet śnią mi się po nocach haha
![]() Śniło mi się dzisiaj, że Mike, Bree, Lynette i Gaby poszli do lasu (Alejandro wciąż tam był zakopany) i wykopali ciało, by schować je do trumny, bo stwierdzili, że trochę szacunku mu się należy. Kiedy składali trumnę z jakiś desek nagle, w środku lasu, pojawił się jakiś samochód, którym kierował Chuck. Desperatki i Mike zaczęli uciekać, a Chuck uparł się na Lynette i Mike'a, którzy biegli w jedną stronę. Lynette schowała się gdzieś pod liśćmi, a Mike biegł i biegł i nagle znalazł się w jakimś miasteczku. Przeskoczył przez ogrodzenie pewnego domu i wpadł tam tylnymi drzwiami. Kiedy pojawił się w salonie, dzieciaki, które tam były rzuciły się na niego z uściskami. Okazało się, że Mike prowadzi dwa życia i ma drugą rodzinę, śliczną żonkę i piątkę synów (jeden z nich to był Jack Wilshere - taki piłkarz). Hahahaha, chyba nie powinnam jeśc słodyczy przed spaniem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Zadomowienie
|
Też mi się wydaje, że Chuck najpierw sam bedzie chciał rozgryźć sprawe i zanim zdąży komukolwiek powiedzieć to coś go sieknie, tak sie też pozbyli siwego męża$Gaby przy okazji tornada.
Sama się głowię jak oni rozwiążą ten wątek, za dużo osób już wie o zabójstwie, jak im to ujdzie na sucho? ---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Cytat:
No w sumie wkurzyły się tylko, że inne im nie powiedziały o liście, a nie że w ogole sam list jest..
![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Czy dziś jest nowy odcinek?
![]() |
#808 |
Rozeznanie
|
Nie ma, kolejny odcinek będzie dopiero 4 (u nas 5) grudnia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
aaa
![]() dzięki ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.