Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery! ;) - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kultura(lnie)

Notka

Kultura(lnie) Kultura(lnie) to forum dla osób, które interesują się kulturą, sztuką, filmem, literaturą, polityką itd. Zapraszamy do dyskusji.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-11-14, 07:24   #781
madziula0605
Zakorzenienie

Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Już po.
Fajny odcinek, ale parę wątków mnie zdenerwowało. Lynette i Tom, zdrada małżeńska, super. Tom to pajac. Kłótnie wszystkich Desperatek, trochę naciągane ileż można się obrażać. No i Bree z kieliszkiem, ZNOOOOWUUU...
jestes hardcorem

ta godzina a Ty juz po,

madziula0605 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 07:33   #782
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Dot.: Desperate Housewives - Sezon 8 - Gotowe na wszystko - 2011/12 -UWAGA-spoilery!

Ja właśnie ściągam
Stary 2011-11-14, 09:41   #783
bernadeta85
Rozeznanie

Ja również już po obejrzeniu kolejnego odcinka, ciekawy ale też i bez rewelacji, mam nadzieję, że Carlos wyjdzie ze swojego uzależnienia a Bree nie wróci do swojego z powrotem, ale za to postać Chuck'a się rozkręca... szkoda tylko, że kolejny odcinek dopiero 4 (czyli u nas 5)grudnia

http://www.youtube.com/watch?v=GiV_X8NpNUo

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 10:55   #784
coldold
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziula0605 Pokaż wiadomość
jestes hardcorem

ta godzina a Ty juz po,
Bo miałam na uczelnię na 8, i byłam przymuszona do wstania
Pamiętam, że tego czerwcowego dnia obudził mnie mój własny krzyk. Serce łomotało mi tak, jakby dusza chciała wyrwać się z piersi i uciec schodami w dół. Tata przybiegł natychmiast i wystraszony, przytulił mnie do siebie, usiłując uspokoić.
- Nie mogę przypomnieć sobie jej twarzy.
coldold jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 12:23   #785
kisielova
ReklaMO(D)żerca.

Bree z kieliszkiem - to już było.
Trochę zrobiło mi się żal Lynette, chociaż nigdy nie pałałam do niej sympatią.
Scenarzyści przesadzają trochę z fochami desperatek. Raz jedna, raz druga. Bez przerwy któraś. ten sezon jest jakiś obfity w obrażanie.

zobaczymy co będzie dalej...
kisielova jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-14, 14:58   #786
Sysska
Zadomowienie

Zgadzam się z Wami dziewczyny, po prostu powielanie wątków (alkohol) i ciagłę obrażanie sprawia, że aż mi się nie chce tego ogladać. Miałam ochotę przewinąć dzisiaj niektóre wątki, takie były nudne w ogóle wkurzył mnie wątek z tym powieszeniem obrazu bez zgody Susan , poza tym dlaczego koleżanki musiały kupić ten obraz skoro namalowała go SUSAN?! Mogła im przecież dać za darmo te obrazy.... Chyba, że ja się nie znam i coś źle zrozumiałam Chuck jest mega wkurzający, ciekawe jak to wszystko się skończy, skoro zakopały ciało to niby nie mają się czym martwić, pytanie tylko, czy aby na pewno w worku jest ciało Alejandra czy może kogoś innego
Stary 2011-11-14, 16:22   #787
Sondrina
BAN stały

Ale się porobiło. Dziewczyny są nieźle podzielone przez te tajemnice. Bree miała dobre intencje, nie chciała przysparzać zmartwień Gaby, ale ona poczuła się oszukana.
Wszystkie mogą mieć problem przez durny pomysł Susan z namalowaniem obrazu. Mogła go przekazać na wystawę, ale z zastrzeżeniem,żeby go podpisywać pseudonimem. A profesor był bardzo uparty, żeby pokazać tę pracę.
Chuck dręczy Bree, myślę, że to przyczyni się do jej nawrotu ciągów alkoholowych. Już zaczęła pić...
Myślę, że Carlos straci pracę przez swoje picie;/ Nie będą mieli z czego żyć.
Lynette pod łóżkiem Toma to była chyba najzabawniejsza scena w tym odcinku.
Brakowało mi Bena, czyżby coś knuł?
Może desperatki nie pójdą siedzieć, ale odpokutują to nałogami, stratą pracy męża itp.?
Sondrina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-11-14, 16:56   #788
madziula0605
Zakorzenienie

Susan nie zgodziała się na wywieszenie obrazu w galerii ale Andre i ten caly Felix zrobili to bez jej zgody, podpisali też to dzielo jej nazwiskiem. a dac za darmo nie mogla bo wisialo to w galerii tego kurduplastego geja artysty, tak to zrozumialam

aż mi łezka pociekla przy ogladaniu sceny z Linette i Tomem, strasznie mi sie Lynette szkoda zrobilo,,,

mnie tez wkurza to obrażanie i kłotnie miedzy desperatkami, mam nadzieje ze sie to jakos pouklada niedlugo, moze po tej smierci Chucka o ktorej ktoras z Was pisala może wtedy troszke odetchną.
znowu pewnie bedzie tak jak bylo w serii bodajże 6 jak było tornado. Jak ta pielegniarka miala isc zdradzic sekret Angie Bolen ale nagle zginela

Stary 2011-11-15, 11:52   #789
hanna_f
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sondrina Pokaż wiadomość
Ale się porobiło. Dziewczyny są nieźle podzielone przez te tajemnice. Bree miała dobre intencje, nie chciała przysparzać zmartwień Gaby, ale ona poczuła się oszukana.
Wszystkie mogą mieć problem przez durny pomysł Susan z namalowaniem obrazu. Mogła go przekazać na wystawę, ale z zastrzeżeniem,żeby go podpisywać pseudonimem. A profesor był bardzo uparty, żeby pokazać tę pracę.
Chuck dręczy Bree, myślę, że to przyczyni się do jej nawrotu ciągów alkoholowych. Już zaczęła pić...
Myślę, że Carlos straci pracę przez swoje picie;/ Nie będą mieli z czego żyć.
Lynette pod łóżkiem Toma to była chyba najzabawniejsza scena w tym odcinku.
Brakowało mi Bena, czyżby coś knuł?
Może desperatki nie pójdą siedzieć, ale odpokutują to nałogami, stratą pracy męża itp.?
W sumie, mogłoby tak być. Chociaż nie byłoby to pozytywne zakończenie serialu. Ale wydaję mi się, że pozytywnie zakończenie go jest po prostu niemożliwe.
Co do Alejandra i jego 'ożycia'. Jestem bardzo sceptyczna co do tego. Chyba nawet nie chcę by 'ożył'. Poza tym, jak miałoby to wyglądać? Sam się odkopał? Jak niby? Bez sensu byłoby też, że jakiś jego znajomy za nim szedł i go od razu odkopał. Dlaczego miały iść za Desperatkami? Jego ożycie naprawdę wydaje mi się bezsensowne. Chociaż w tym serialu, wszystko jest możliwe.
Dzisiaj wracam z pracy do domu i pierwsze co robię, włączam Desperatki
hanna_f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-15, 19:52   #790
Kruche Ciastko
Zakorzenienie

GG do Kruche Ciastko

Cytat:
Napisane przez coldold Pokaż wiadomość
Już po.
Fajny odcinek, ale parę wątków mnie zdenerwowało. Lynette i Tom, zdrada małżeńska, super. Tom to pajac. Kłótnie wszystkich Desperatek, trochę naciągane ileż można się obrażać. No i Bree z kieliszkiem, ZNOOOOWUUU...
Odcinek przewidywalny do bolu, oprocz wlasne tej sceny. Baardzo mnie zawiodla i niezwykle zal mi Bree Tylko nie ona. Moj tz po ogladnieciu stwierdzil, ze skoro serial ma sie zmknac klamra, to on stawia na Bree popelniajaca samobojstwo. Ech...

Cytat:
Napisane przez kisielova Pokaż wiadomość
Bree z kieliszkiem - to już było.
Trochę zrobiło mi się żal Lynette, chociaż nigdy nie pałałam do niej sympatią.
Scenarzyści przesadzają trochę z fochami desperatek. Raz jedna, raz druga. Bez przerwy któraś. ten sezon jest jakiś obfity w obrażanie.

zobaczymy co będzie dalej...
Wg mnie Desperatki pierwszy raz sa az w tak trudnej sytuacji - ukrywaja razem potworna zbrodnie, ktora ciazy im na sercach, w kazdej chwili moze rozsypac i rozdzielic rodziny, bo jak pojda siedziec, to zostawia dzieci, etc...
Wiec dla mnie to jest nic dziwnego, ze sie kloca. Jesli moje zycie zalezaloby od tego, co powiedza, zrobia moje wspolwinne w zbrodni kolezanki tez bym byla zla, ze cos przede mna chowaja.

Co mnie zastanawia to fakt, ze nie dyskutowaly o liscie, ktory dostala Bree, a o ktorym Gaby juz wiedziala. Lynnete i Susan za malo sie tym przejely
Stary 2011-11-16, 08:51   #791
h2o0
Zakorzenienie

Nie wierzę, ale dopiero teraz obejrzałam... i same problemy, nawet nie było się z czego pośmiać.
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-16, 10:48   #792
Niebieska88
Zakorzenienie

GG do Niebieska88

Cytat:
Napisane przez h2o0 Pokaż wiadomość
Nie wierzę, ale dopiero teraz obejrzałam... i same problemy, nawet nie było się z czego pośmiać.
Zgadzam się, ponury odcinek... Najbardziej żal mi Bree.

Chociaż w sumie akcja z Lynette pod łóżkiem była przez moment zabawna, ale tylko przez moment

Insta

PM 2018
Niebieska88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 16:33   #793
Mila 23
Rozeznanie

Moim zdaniem to chyba najberdziej kiepski odcinek w tej serii - jak dotad. Zobaczymy co bedzie dalej. Glupi Chuck znowu zgrywa nie wiadomo kogo - poza tym sie wlamal do Bree i nie zachowuje sie profesjonalnie a Bree stoi w pizamce i sie go boi.... Gabby warczaca na pracownikow NUDY
Susan jak zwykle nie wie o co jej chodzi.
Jedynie Lynette -strasznie smutna scena i bardzo jej zaluje. To byl jedyny kawalek odcinka ktory mi sie podobal. Niech ten Tom w koncu przejrzy na oczy!
Mila 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 17:13   #794
h2o0
Zakorzenienie

A Lynette znowu z praniem! haha
h2o0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-16, 20:21   #795
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127

ahahha boska Gaby i Jingle bells

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ----------

Cytat:
Napisane przez Niebieska88 Pokaż wiadomość
Zgadzam się, ponury odcinek... Najbardziej żal mi Bree.

Chociaż w sumie akcja z Lynette pod łóżkiem była przez moment zabawna, ale tylko przez moment
sceny z chowaniem się pod łóżkiem i wylewaniem alkoholu do zlewu już mi się znudziły, sa tak oklepane...
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-11-17, 13:15   #796
agniesiaa
Naczelna Wizażanka:)

Właśnie obejrzałam najnowszy odcinek i podobał mi się Szkoda tylko, że Bree znowu pije i mam nadzieję, że się szybko ogarnie. Tak jak Carlos. Gabi i jej "kolędowanie" bardzo mi się podobało Lynette zawalczyła, ale już chyba za późno. Susan i jej wystawa... No cóż, wiedziałam, że tak dokładnie będzie No i dużo Chucka...
Stary 2011-11-17, 17:25   #797
PannaX
Rozeznanie

GG do PannaX

Cytat:
Napisane przez Mila 23 Pokaż wiadomość
Jedynie Lynette -strasznie smutna scena i bardzo jej zaluje. To byl jedyny kawalek odcinka ktory mi sie podobal. Niech ten Tom w koncu przejrzy na oczy!
Scena smutna, to fakt... Ale Tom już od kilku sezonow działał mi na nerwy ten facet, którego Lynette poznała pod barem dużo fajniejszy mam nadzieję, że jego watek jeszcze wróci...
PannaX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-18, 08:41   #798
hanna_f
BAN stały

Dopiero wczoraj udało mi się obejrzeć. Smutny i ponury odcinek. Chuck przyprawa mnie o dreszcze, nie potrafiłabym zachować takiego spokoju i trzeźwego umysłu (no, nie do końca trzeźwego ) na miejscu Bree, ten człowiek po prostu wywołuje we mnie taaakie negatywne uczucia, że najchętniej kopnęłabym go w jaja.
Nie podoba mi się motyw kłótni między Desperatkami. Susan przeszła samą siebie, właściwie publicznie przyznała się do zbrodni i obraziła się o to, że Bree jej nie powiedziała, że Chuck ją napastuje. Powinna błagać dziewczyny o wybaczenie jej niesamowitej głupoty, a nie stroić fochy.
Lynette i Tom..teoretycznie wciąż im kibicuję i chociaż zwykle lubiłam trochę bardziej Toma (a w życiu nie cierpię mężczyzn - ciepłych kluch :P), to teraz zaczyna mnie irytować. Nie stara się w ogóle. Żal mi Lynette, choć poniekąd sama sobie zgotowała taki los. Jednak mam nadzieję, że jeszcze się zejdą jakoś.
Cieszę się, że sytuacja u Carlosa i Gaby się prostuje. Gaby śpiewająca kolędę umarłam!

Idąc tropem spojlerów, jeżeli Chuck naprawdę ma zginąć, to podejrzewam, że najpierw złoży całą sprawę w kupę, ale nie zdąży nikomu o tym powiedzieć, bo ktoś go zabije. Tylko właśnie, kto? Zastanawia mnie czy jego potrącenie ma być wypadkiem, czy morderstwem.

Co do rozwikłania całej sprawy - pojęcia nie mam, jak to się skończy! Ja chcę już następny odcinek!

I brakowało mi Bena trochę.
Stary 2011-11-18, 09:48   #799
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanna_f Pokaż wiadomość
Dopiero wczoraj udało mi się obejrzeć. Smutny i ponury odcinek. Chuck przyprawa mnie o dreszcze, nie potrafiłabym zachować takiego spokoju i trzeźwego umysłu (no, nie do końca trzeźwego ) na miejscu Bree, ten człowiek po prostu wywołuje we mnie taaakie negatywne uczucia, że najchętniej kopnęłabym go w jaja.
Nie podoba mi się motyw kłótni między Desperatkami. Susan przeszła samą siebie, właściwie publicznie przyznała się do zbrodni i obraziła się o to, że Bree jej nie powiedziała, że Chuck ją napastuje. Powinna błagać dziewczyny o wybaczenie jej niesamowitej głupoty, a nie stroić fochy.
Lynette i Tom..teoretycznie wciąż im kibicuję i chociaż zwykle lubiłam trochę bardziej Toma (a w życiu nie cierpię mężczyzn - ciepłych kluch :P), to teraz zaczyna mnie irytować. Nie stara się w ogóle. Żal mi Lynette, choć poniekąd sama sobie zgotowała taki los. Jednak mam nadzieję, że jeszcze się zejdą jakoś.
Cieszę się, że sytuacja u Carlosa i Gaby się prostuje. Gaby śpiewająca kolędę umarłam!

Idąc tropem spojlerów, jeżeli Chuck naprawdę ma zginąć, to podejrzewam, że najpierw złoży całą sprawę w kupę, ale nie zdąży nikomu o tym powiedzieć, bo ktoś go zabije. Tylko właśnie, kto? Zastanawia mnie czy jego potrącenie ma być wypadkiem, czy morderstwem.

Co do rozwikłania całej sprawy - pojęcia nie mam, jak to się skończy! Ja chcę już następny odcinek!

I brakowało mi Bena trochę.

blagac o przebaczenie ? nie no bez przesady.

co do spojleru -> zapewne bedzie to wypadek, nie wplacza chyba desperatki w kolejne mordesrstwo...

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-11-18, 09:55   #800
hanna_f
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziula0605 Pokaż wiadomość

blagac o przebaczenie ? nie no bez przesady.

co do spojleru -> zapewne bedzie to wypadek, nie wplacza chyba desperatki w kolejne mordesrstwo...
W cudzysłowie oczywiście Ale tak sobie teraz myśląc, w sumie poniekąd rozumiem Susan. Skoro wszystkie są w tym razem, nie powinny zatajać przed sobą tajemnic. Nikt nie lubi, jak coś go omija, więc myślę, że mogę ją zrozumieć. Z drugiej strony, namalowania tego obrazu było wyjątkowo głupie i powinna być wdzięczna dziewczynom, że wydały 10 tysięcy by go kupić, obrażanie się mogła zostawić na później.
Stary 2011-11-18, 10:44   #801
VampIrzyca
Zadomowienie

Dlaczegooo musimy czekać aż do 4 grudnia na kolejny odcinek??? Jak mnie denerwują takie przerwy... Jesli chodzi o śmierć Chucka, to nie wiem dlaczego, ale ciągle wydaje mi się, że to będzie sprawka Gaby. :P
VampIrzyca jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-18, 11:00   #802
madziula0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanna_f Pokaż wiadomość
W cudzysłowie oczywiście Ale tak sobie teraz myśląc, w sumie poniekąd rozumiem Susan. Skoro wszystkie są w tym razem, nie powinny zatajać przed sobą tajemnic. Nikt nie lubi, jak coś go omija, więc myślę, że mogę ją zrozumieć. Z drugiej strony, namalowania tego obrazu było wyjątkowo głupie i powinna być wdzięczna dziewczynom, że wydały 10 tysięcy by go kupić, obrażanie się mogła zostawić na później.
każda sobie radzi jak może motają się troche, emocje je ponoszą i dochodzi do obrażani i kłótni, teraz ciąży im zbrodnia, kiedyś były to sekrety typu udawałam ciąże by chronić córkę, przekupiłam kochankę syna by wyjechala z miasta albo żeby zarobic na odzyskanie domu pracuje w a'la sex telewizji . Bree chiala dobrze, wziela na siebie misje "dyrektora tajemnicy zakopania Alejandro" no ale chyba też za bardzo chciała w pewnym sensie odciążyc dziewczyny, bo one jednak chcialyby, mimo tego ze im ta ciazy (najbardziej Susan ktora fisiowala ) wiedziec owszystkim na bieżaco

swoja droga jak zobaczylam cala kolekcje "dzieł" Susan myslalam że padne, jeden obraz z lasem to jeszcze pikus, ale świecznik z krwią i inne rzeczy to lekka przesada

znowu sie rozpisalam

Cytat:
Napisane przez VampIrzyca Pokaż wiadomość
Dlaczegooo musimy czekać aż do 4 grudnia na kolejny odcinek???
4 grudnia

Stary 2011-11-18, 12:43   #803
hanna_f
BAN stały

słucham?! 4 grudnia? Jak ja niby wytrzymam... Choć z drugiej strony, ostatnio mam mało czasu na jakiekolwiek seriale, jestem w tyle praktycznie z każdym, jaki oglądam. Będzie więc czas na nadrobienie. Bo wiadomo, jak wchodzą nowe odcinki, to Gotowe są jednymi z pierwszych za które się zabieram
Stary 2011-11-18, 19:17   #804
magrest
Zakorzenienie

GG do magrest

Tak sobie nadrabiam wątek i śmiesznie, jak przy starych odcinkach piszecie wasze podejrzenia, które potem kompletnie się nie sprawdzają Np. że to na pewno Mike wykopał ciało I wszyscy przytakują i są tego pewni, a tu się okazuje, że jednak było inaczej

Co do Bena, on wcale nie tak łatwo zgodził się pomóc Bree. Przecież już prawie szedł na policje. Najpierw sam był rozdarty (nawet pił z tego powodu) i nie wiedział czy powiadomić policje czy nie, bo gdyby to zrobił, to od razu zamknęli by mu cały projekt i miejsce budowy i kupa kasy poszłoby na marne. Dopiero potem Bree opowiedziała mu historię (że to nie ona zabiła, że był to wypadek i chroni przyjaciół i że trupem jest okropny człowiek - gwałciciel) i to Bena przekonało, żeby jej pomóc.
Ale też uważam, że ma za sobą jakąś ciekawą przeszłość, z powodu której teraz tak czynnie działa na rzecz biednych i pomaga charytatywnie. Ale jednocześnie wydaje mi się, że nie jest postacią złą, która ma zaszkodzić desperatkom
magrest jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 08:30   #805
hanna_f
BAN stały

Chyba za bardzo próbuję zgadnąć jak scenarzyści postanowią zakończyć sezon, bo Desperatki nawet śnią mi się po nocach haha
Śniło mi się dzisiaj, że Mike, Bree, Lynette i Gaby poszli do lasu (Alejandro wciąż tam był zakopany) i wykopali ciało, by schować je do trumny, bo stwierdzili, że trochę szacunku mu się należy. Kiedy składali trumnę z jakiś desek nagle, w środku lasu, pojawił się jakiś samochód, którym kierował Chuck. Desperatki i Mike zaczęli uciekać, a Chuck uparł się na Lynette i Mike'a, którzy biegli w jedną stronę. Lynette schowała się gdzieś pod liśćmi, a Mike biegł i biegł i nagle znalazł się w jakimś miasteczku. Przeskoczył przez ogrodzenie pewnego domu i wpadł tam tylnymi drzwiami. Kiedy pojawił się w salonie, dzieciaki, które tam były rzuciły się na niego z uściskami. Okazało się, że Mike prowadzi dwa życia i ma drugą rodzinę, śliczną żonkę i piątkę synów (jeden z nich to był Jack Wilshere - taki piłkarz). Hahahaha, chyba nie powinnam jeśc słodyczy przed spaniem
Stary 2011-11-21, 09:23   #806
kluska0
Zadomowienie

Też mi się wydaje, że Chuck najpierw sam bedzie chciał rozgryźć sprawe i zanim zdąży komukolwiek powiedzieć to coś go sieknie, tak sie też pozbyli siwego męża$Gaby przy okazji tornada.
Sama się głowię jak oni rozwiążą ten wątek, za dużo osób już wie o zabójstwie, jak im to ujdzie na sucho?

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Kruche Ciastko Pokaż wiadomość
Odcinek przewidywalny do bolu, oprocz wlasne tej sceny. Baardzo mnie zawiodla i niezwykle zal mi Bree Tylko nie ona. Moj tz po ogladnieciu stwierdzil, ze skoro serial ma sie zmknac klamra, to on stawia na Bree popelniajaca samobojstwo. Ech...

Wg mnie Desperatki pierwszy raz sa az w tak trudnej sytuacji - ukrywaja razem potworna zbrodnie, ktora ciazy im na sercach, w kazdej chwili moze rozsypac i rozdzielic rodziny, bo jak pojda siedziec, to zostawia dzieci, etc...
Wiec dla mnie to jest nic dziwnego, ze sie kloca. Jesli moje zycie zalezaloby od tego, co powiedza, zrobia moje wspolwinne w zbrodni kolezanki tez bym byla zla, ze cos przede mna chowaja.

Co mnie zastanawia to fakt, ze nie dyskutowaly o liscie, ktory dostala Bree, a o ktorym Gaby juz wiedziala. Lynnete i Susan za malo sie tym przejely
Matko, straszne, ale kurde prawdopodobne!
No w sumie wkurzyły się tylko, że inne im nie powiedziały o liście, a nie że w ogole sam list jest..

kluska0 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 13:08   #807
mercer
Zadomowienie

Czy dziś jest nowy odcinek?

Life isn't about finding yourself.

Life is about creating yourself.

mercer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 13:17   #808
bernadeta85
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mercer Pokaż wiadomość
Czy dziś jest nowy odcinek?
Nie ma, kolejny odcinek będzie dopiero 4 (u nas 5) grudnia.

http://s10.suwaczek.com/20100410650113.png
bernadeta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 15:59   #809
mercer
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bernadeta85 Pokaż wiadomość
Nie ma, kolejny odcinek będzie dopiero 4 (u nas 5) grudnia.
aaa

dzięki

Life isn't about finding yourself.

Life is about creating yourself.

mercer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-11-21, 19:02   #810
tinda2aa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mercer Pokaż wiadomość
aaa

dzięki
ja też dzisiaj weszłam a tu buuuuuuu ;/

Nowe wątki na forum Kultura(lnie)

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości