|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
vel Turkusoowa :)
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
a pazurki to jej nieraz pokazałam ja jestem bardzo spokojna i wkurzyć mnie to jest sztuka,a jej się udało to wiele razy
|
|
|
|
|
#782 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
to oczywiste i naturalne, samo przychodzi ale nie mam podejścia ogólnie do dzieci, nie umiem z nimi się bawić, nie lubię wymyślać zabaw, nie lubię tego dziecięcego świata, bardzo absorbują mnie moje sprawy i moje pasje. Przekłada się to też na moją pracę; prowadzę zajęcia tylko z dorosłymi i młodzieżą, z dziećmi nie, bo dobijają mnie piosenki, wierszyki i teatrzyki (w moim wykonaniu). Nie potrafię. Wolę wykłady, teorię, logiczne tłumaczenie, wzory....![]() Natomiast ze swoim dzieckiem to co innego, mamy już wypracowane swoje zabawy... ale też ja jestem od nauki, zajęć technicznych, czytania, tańczenia... a tata od zabawy samochodami, budowania.... ![]() Cytat:
co to nie dają innym żyć po swojemu, mieć swoich poglądów na życie... i wszyscy muszą czuć tak jak ona
|
|
#783 | |
|
|
Cytat:
).Ja się pobawię z obcym dzieckiem,ale na trochę,3-4 godziny jestem pewna że gdybym miała swoje,bardziej by mnie cieszyła zabawa,też mielibyśmy swoje zabawy,zajęcia itp.Lubię dzieci obce,ale na chwilę,a strasznie nie lubię jak ryczy i wrzeszczy i jest kapryśne,brrr nie mogę sobie dać rady z takim
|
|
|
|
|
#784 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
to jest zupełnie coś innego
|
|
#785 |
|
|
Oczywiście
no ale wg mojej koleżanki trzeba ciumkać nad każdym dzieckiem,nawet w gazecie na zdj ![]() co tam porabiacie? ja mam pokój w rozsypce,zwinęłam dywanik w rulon(do rulonu zaraz weszła świnka i tam śpi ) i będę czyścić jej klatkę,mam też przygotowanych parę starych ciuchów do przeróbki-głównie dżinsy do zwężenia znalazłam też za ciasną sukienkę ażurkową czarną,ciasna i krótka i kombinuję żeby z niej zrobić torebkę
|
|
|
|
#786 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
zapodaj zdjęcia prośka lubię na niego patrzeć
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szukałam ładnej kolorowiastej bransoletki, ale nic mi nie wpadło w okoI upatrzyłam sobie żakiecik z krótkim rękawkiem, ale nie zdąży mi przyjść na wesele I drugi z długim rękawem - chyba się skuszę, ale muszę Mamuśkę naciągnąć lub zapożyczyć się z pieniędzy na autko![]() W ogóle dzwoniła moja przyjaciółka, z którą nie miałam kontaktu, bo ją w pracy zajeżdżali, że nie miała czasu spać... Przyjeżdża do Sando! |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
|
a proszę,specjalnie dla Ciebie
a na drugiej fotce zagadka:"gdzie jest świnek?" podczas mojego sprzątania w szafce z ciuchami,zawsze jak wywalam wszystko na dywan to on przyłazi,lubi ciuchy jak jego mamusia
|
|
|
|
#789 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój świnek to jest jakiś dziwny, w ogóle się nie chcę ze mną bawić, nie chodzi za mną, nie interesuje go co robię itd. a i jeszcze jedno, nigdy przy mnie nie zasypia
|
|
|
|
|
#790 | ||
|
|
Cytat:
Fajnie że spotkasz się z przyjaciółką,daleko od Ciebie mieszka? ![]() Cytat:
a długo masz swojego?ja 3 i pół roku,ale ja go "męczę" tzn gadam ciągle do niego,głaszczę go,wołam,staram się tresować i działa zawsze jak idę mu urwać to on już wie że idę po trawę,czeka w przedpokoju koło butów,a ja wchodzę i dzwonię kluczami to kwiczy na kolanach też lubi u mnie spać
|
||
|
|
|
#791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko czekam do końca aukcji i wtedy będę licytować, kończy się cos koło 15![]() ---------- Dopisano o 14:26 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
mam też czarny kostium, ale on jest "pogrzebowy"![]() niezła z ciebie treserka
|
|||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też do niego gadam, ale on się patrzy na mnie jak na głupią mój tylko kwiczy jak czuje ogórka swinek prędzej się na mnie zsika, niz zaśne
|
|
|
|
|
#793 | ||
|
|
Cytat:
brązowo-miedziany,nawet na all kupiony mnie się marzy żakiecik czarny ale aksamitny![]() jejku a ja się napaliłam na te buty w deichmannie,sznurowane na obcasie,mam nadzieję że jak będę chciała kupić to jeszcze będą,i cena nie taka znowu niska bo 170 zł ![]() ---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ---------- Cytat:
przesikał mi koc i dżinsy ale teraz ma swój kocyk mały polarowy,poświęciłam duży koc i pocięłam na 3 części-na jednym śpi mi na kolanach,a dwa ma do leżenia-u mnie pod ławą i w kuchni pod stołem trza się poświęcać jak się dziecko ma![]() popieram że ogórek to ulubione żarcie
|
||
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Druga studiuje w Krakowie, ale też jest strasznie zalatana ![]() Nasze kontakty rozluźniły się przez studia - wiadomo każdy ma coś do roboty, takie życie. Ale jak tylko mamy okazję, to się spotykamy Mamy zamiar jechać do "drugiej" do Kraka, ale nie wiemy czy to wypali, bo ona pisze pracę licencjacką i musi się bardzo sprężyć, dodatkowo jeszcze pracuje i nie ma czasu...Ja mam może ze 2 takie oficjalne żakiety, w których chodzę od wielkiego dzwonu Mam teraz 2 ze zwykłego materiału (jakby bluza), które są bardzo wygodne i pasują do wszystkiegoTen sobie upatrzyłam: http://allegro.pl/marynarka-zakiet-m...756368155.html |
|
|
|
|
#795 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale nasłuchałam się opowiadań ciotek, kuzynek, koleżanek to cykor ze mnie jest i tyle:confused : ---------- Dopisano o 13:44 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
i dzisiaj też miałam, bo w końcu skończył się remont mojego pokoju i miałam tyle do sprzątania że ehh A świnek słodki Powiesz jak się zwie? Może już pisałaś ale umkło to mojej uwadze
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ Edytowane przez KarolaKG Czas edycji: 2011-08-16 o 14:46 |
|||
|
|
|
#796 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
ej ej ja nie mam zwykle takiego bałaganu raz na 2-3 mies.muszę w szafce posprzątać bo zamiast poskładanych ciuchów robi się jedna kula i zwykle ją wytaczam na dywan i składam od nowa![]() a świnka to po prostu...Świnek ![]() a botki które sobie upatrzyłam w Deichmannie to cos w tym stylu: http://allegro.pl/fabryka-stylu-koza...765456856.html tyle że cieńszy obcas mają i spód na przodzie taki traperkowy
Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-08-16 o 15:00 |
||
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja po prostu nie znoszę dzieci
Nie rajcuje mnie zabawa z nimi, ani zachwyty moich koleżanek w stylu : "A Kacperek to już woła jak mu się kupkę chce"Niestety, ale nigdy nie czułam i wcale nie zamierzam czuć powołania do bycia matką. ![]() Byłam na zakupach i nie moglam obojętnie przejść koło stanowiska Inglota 2 kolejne lakiery są juz moje
|
#798 | ||
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Ja teraz jem obiad (gołąbki) i robię makijaż - granatowa kreska do granatowej tuniki. Zaraz idę do pracy, dzisiaj mam zajęcia z panami z firmy motoryzacyjnej ![]() Cytat:
![]() Ja mam taki, ale za duży. Jakbym miała Twoje zdolności, to bym sobie przerobiła, a tak to wisi i chyba go gdzieś oddam. Kurcze, żakietów to ja właściwie nie mam żadnych... To znaczy mam stare, ale już niemodne. ![]() j
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
nie udało mi się wylicytować tych kozaków
strzeliłam jak było poniżej minuty, ale było więcej cwaniaków |
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Burdellos w pokoju też
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczynki! pomalutku próbuję Was nadgonić, zostało mi jeszcze 10 str
chciałabym sobie sprawić jakiś fajny krem antycell lub wyszczuplający ale nie avonowy bo te już chyba wszystkie przetestowałam i najlepsze oczywiście te z anew... ale chcę coś tańszego ale dobrego z innej firmy. Co polecacie? (tylko żeby nie chłodził )
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#803 | ||
|
|
Cytat:
szukając czegoś,od razu zaznaczam opcję "kup teraz" i wpisuję kwotę do jakiej ceny chcę coś kupićCytat:
http://www.pasaz.v10.pl/img/thumbs/p...52f1610892.jpg niech ktoś wierzy lub nie mnie pomógł
|
||
|
|
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie że na co dzień
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|
|
|
|
#805 | |
|
|
Cytat:
oooo Basia mówi o tym samym
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
|
#807 | |
|
szeryfcio
|
Dziewczęta, a jakiś szampon do przetłuszczających się?
Przetestowałam już dużo i gucio, żaden nie działa ![]() Włosy mam takie, że muszę myć co 2 dni. ---------- Dopisano o 15:28 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
![]() Ja jak licytuję to też podaję swoje maksimum, ale jakoś pod koniec, żeby nikomu nie robić smaka i nie nakręcać
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak się nie uda, to kupię we wrześniu kup teraz nieraz nie ma większego zainteresowania aukcją i coś można kupić tanio![]() na gwiazdkę licytowałam tżowi fotel do kompa z masażem, cena "kup teraz" ponad 600, a ja kupiłam za 300
|
|
|
|
|
#809 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:50.

ile razy sie z nią kłócę i jej tłumaczę że lubię ale nie wiem czy będę mieć swoje,to jak wyjdę z pokoju to słyszę jak mówi że jestem egoistką
strasznie mnie ona drażni pod tym względem
co to nie dają innym żyć po swojemu, mieć swoich poglądów na życie... i wszyscy muszą czuć tak jak ona
no ale wg mojej koleżanki trzeba ciumkać nad każdym dzieckiem,nawet w gazecie na zdj
I drugi z długim rękawem - chyba się skuszę, ale muszę Mamuśkę naciągnąć lub zapożyczyć się z pieniędzy na autko

tylko czekam do końca aukcji i wtedy będę licytować, kończy się cos koło 15