|
|
#781 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Nimfomanki .... część IX
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30661983]jes, jes
boshhh nie mogę tak pisać bo mi się angielski zacznie mylić![]() ja jutro idę ściąc znacząco włosy będę płakać, coś czuję.[/QUOTE]Ja rok temu ścięłam włosy, które miałam bardzooo długie i teraz tylko i wyłącznie krótkie Jest mi z tym wspaniale.Jak nie jesteś zdecydowana to po co?? Akcent.. jak masz na to ochotę to trzeba się zabawić
|
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30661539]
Zumba w końcu zrobiła się TCB, ćwiczenia rąk, brzuchy itd, ale i tak było przesuper dziś idę znów.[/QUOTE] Też się muszę zmotywować.. ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30661539]ps. dostałam się na podyplomówkę z bankowości Ja w ramach rozwoju zaraz na koło chirurgiczne pomykam.. taa.. zobaczymy co z tego będzie ![]() Cytat:
boshhh nie mogę tak pisać bo mi się angielski zacznie mylić![]() ja jutro idę ściąc znacząco włosy będę płakać, coś czuję.[/QUOTE]Hehe, ja się muszę przy moim bratu kontrolować jeśli chodzi o polski - czasami się nabijamy z jakąś chińską odmianą i słowotwórstwem .. jeszcze potem powtórzy jak siostra mówi (ma wychowawczynię, która dobrze mnie pamięta )Pochwalisz się fryzurką, mam nadzieję?
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#785 | |
|
Dolce vita
|
Cytat:
i teraz nie ma opcji w kwestii włosów i cięcia - mi pasują długie i ciemne.---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- aneszna Ketamina zabciajs Lasencje, uciekam z pracy na moje warsztaty z psychologii. Będę późnym wieczorem. Buźka |
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Uciekaj,uciekaj
|
|
|
|
#787 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oł jes ![]() Cytat:
![]() powodzenia na warsztatach ![]() Zabka, jak ci idzie szukanie pracy? |
||
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30662459]bo czasem odmiana dobrze na człowieka wpływa, mam od zawsze długie blond włosy, chcę trochę to zmienić.
oł jes ![]() wiem, fryzjerka namawia mnie na to od dłuższego czasu, czas podjąć męską decyzję ![]() powodzenia na warsztatach ![]() Zabka, jak ci idzie szukanie pracy?[/QUOTE] Ja jestem za zmianami jak najbardziej. Jak masz na to ochotę to działaj ![]() A szukanie pracy idzie marnie. Ale na akcję do miasteczka oddalonego trochę ode mnie jadę ok piątku. (Akcja 'wciskanie' CV) Może być ciężko przed nowym rokiem coś znaleźć. Najwyżej będzie trzeba przezimować. Ale będzie dobrze Musi się odmienić niedługo.Otwierają MAJSTRA w najbliższym miasteczku. Składałam aplikację przez internet, ale się opisałam hehe A wiecie co... po prostu nie wiem co mam myśleć o takich ludziach. Moja mama też szuka pracy, znalazłam jej ogłoszenie i zadzwoniła. I wiecie co się okazało, ktoś podał adres i telefon prawdziwy, a całe ogłoszenie było ściemą, ta firma zgłosiła to na policję. Dobrze, że mama zadzwoniła a nie jechała, bo też szkoda kasy. Ale jaki w tym sens był? Bo nie pozyskanie danych, bo nie było emaila. Zrobienie ludziom nadziei?? Chorzy ludzie.
Edytowane przez zabciajs Czas edycji: 2011-11-22 o 16:25 |
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30662459]bo czasem odmiana dobrze na człowieka wpływa, mam od zawsze długie blond włosy, chcę trochę to zmienić.
oł jes ![]() wiem, fryzjerka namawia mnie na to od dłuższego czasu, czas podjąć męską decyzję ![]() powodzenia na warsztatach ![]() Zabka, jak ci idzie szukanie pracy?[/QUOTE] hej jestem tu nowa. ![]() jeżeli chodzi o włoski, to ja zawsze zapuszczam jak wram od fryzjera to mam krótkie i rozpaczam co zrobiłam zwłaszcza że ja chce podciąć końcówki, a włosy są zniszczone i 10 cm leci
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do ogłoszenia, ktoś komuś zrobił kawał. |
|
|
|
|
|
#791 | |||
|
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() Cytat:
i grzywkę - bo modna ![]() Cytat:
a co to za warsztaty? jakoś nie kojarzę...Hehe, fajne zawołanie ![]() Co do ogłoszenia - ![]() Mojemu koledze z klasy (nielubianemu za bardzo.. delikatnie mówiąc, cwaniakowaty taki..) zrobili kawał i zamieścili jego nr w jakimś anonsie erotycznym Wiem, szczeniackie, no ale ![]() Cytat:
Opowiedz coś o sobie - a.. i jeszcze pikantna historyjka jako wstępne
|
|||
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
coś o mnie?
studentka stosunków międzynarodowych, jestem w związku od ponad półtora roku. sądze że najlepiej to jak to jaka jestem wyjdzie w trakcie rozmów, bądź zadawajcie pytania ![]() a i jestem podobno "inną" kobietą bo mam ochotę na seks częściej niż mój facet... co do historyjki nie było powiedziane czy ma być moja czy nie tak więc zajrzałam na stronę http://erotyczne.pinger.pl/a/2011/6/20/ i znalazłam opowiadanie o dwóch koleżankach. w sumie mało pikantne, ale jest "Mam na imię Ania. Miałam wtedy 16 lat. Ja, mój chłopak, moja przyjaciółka i jej chłopak wybraliśmy się na podwójną randkę w całkiem miłej knajpce. Ja i moja przyjaciółka Magda siedziałyśmy obok siebie a naprzeciw nas przy stoliku siedzieli nasi chłopcy. Nagle poczułam jak ktoś mi kładzie rękę na udzie. To była Magda. Uśmiechnęła się do mnie. Trochę mnie to krępowało ale nic nie mówiąc kontynuowałam rozmowę z moim chłopakiem. Jej ręka przesuwała się coraz wyżej i wyżej aż dotarła do moich majtek (miałam spódniczkę). Chciałam jej jakoś dyskretnie zwrócić uwagę lecz sprawiało mi to przyjemność więc powstrzymałam się od tego. Magda odchyliła moje majteczki i wsunęła do niej dwa paluszki. Zaczęła nimi posuwać. Momentalnie zrobiłam się mokra. Musiałam bardzo się starać aby nikt tego nie zauważył. Kompletnie nie mogłam się skoncentrować na rozmowie z innymi. Magda nagle wstała i powiedziała, że musi do łazienki. Po chwili powiedziałam, że też muszę iść. Gdy weszłam Magda powiedziała: -Miałam nadzieję, że przyjdziesz. Odpowiedziałam jej namiętnym pocałunkiem, sama nie wiem co we mnie wstąpiło, ale to było takie podniecające. Zaciągnęła mnie do kabiny nadal całując. Kazała mi usiąść na toalecie a sama kucnęła przede mną i odchylając mi majtki wsadziła tam swój języczek. Zaczęłam jęczeć. Wsuwała i wysuwała swój język w mojej cipce. Gdy skończyła stwierdziła, że muszę się jej jakoś odpłacić. Tak więc zaczęłam ją całować jednocześnie pieszcząc jej cycuszki. Następnie zrobiłam jej palcówką i przystąpiłam do lizania. Zaczęła bardzo głośno jęczeć. Nagle usłyszałyśmy jak ktoś wchodzi. Umilkłyśmy. Poczekałyśmy do wyjścia tej osoby i szybko same wyszłyśmy. Gdy dotarłyśmy do stolika chłopcy spytali co tak długo. Odpowiedziałyśmy tylko, że musiałyśmy jeszcze upudrować nosek. I usiadłyśmy powrotem do stolika jak gdyby nigdy nic…" |
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nigdy między nami nie doszło do czegoś takiego
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Taka mała rozkminka w klubie.
|
|
|
#797 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
dobra, może nie będzie mega pikantnie ale śmiesznie, może być?
![]() No więc było tak: Wpadłam do K mega napalona on otworzył mi drzwi w samych bokserkach więc nie czekając na nic zaczęłam sama się rozbierać. On stał oniemiały w końcu się otrząsnął. Gdy byliśmy już nadzy poszliśmy do niego do pokoju. 69 zaczęte. Już zaczęliśmy przechodzić do sedna prezerwatywa na nim, już ma wejść we mnie, i nagle słychać "klik-klik" rodzice wchodzą ja już ma ochotę wbić się, ale nie było jak. więc szybkie ubranie się, bielizne do torebki schowałam i szybko z TŻ robimy dzide do samochodu, gdzie w końcu udało się wbił się we mnie, wchodził szybko i głęboko, inaczej niż zwykle. Nie delikatnie. doznałam czegoś a'la podwójny orgazm. byłam w 7 niebie. on też. kończył we mnie, potem jeszcze zrobiłam mu dobrze ustami <3. |
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Jestem zmęczona, bardzo zmęczona.... coraz częściej myślę o urlopie ale bardzo chciałabym gdzieś wyjechać.... Witam nową nimfę
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |
|
Dolce vita
|
psychologiczne (bardzo mi pomogły)
Cytat:
A ja słucham muzyki góralskiej (dostałam płytkę) i zamarzyłam o wyjeździe w góry
|
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
W miare dobry
Jak Ci idzie pisanie
|
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, ale zazdroszczę, że Ty możesz
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też.
Gdy byłam ostatnio na uczelni widziałam, że nowi studenci z mojego kierunku będą mieli możliwość uczenia się m.in arabskiego i wielu innych języków. Czemu tego nie było wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Powiem szczerze, że w tym tygodniu bardzo cienko...już środa a ja się zabieram do tego jak pies do jeża. Napisałam emaila do promotora, bo informacje są znikome jakie znalazłam na temat przypisów. Nie wiem czy trzeba robić tylko gdy są cytaty czy ogólnie do każdego urywka. Gdyby tylko do cytatów byłoby bosko! Pisałoby mi się dużo lepiej.
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=zabciajs;30683632]Ja też.
Gdy byłam ostatnio na uczelni widziałam, że nowi studenci z mojego kierunku będą mieli możliwość uczenia się m.in arabskiego i wielu innych języków. Czemu tego nie było wcześniej ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- przypomina to trochę moją uczelnie. mamy możliwość Chińskiego, Japońskiego, arabskiego, i innych eurazyjskich ![]() tylko nie do końca ogarniam ten chiński :/ |
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Widzę wątek włosów się przewinął. Ja cały czas walczę z pokusą ścięcia bo sobie powiedziałam że będą do pasa
|
|
#810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Matko, jakie krótkie te dni teraz ![]() Cytat:
Rozumiem, że dopiero zaczynasz przygodę z chińskim? Początki zawsze są trudne To doczytałam, chodziło mi o to, czy takie ogólne czy jakieś ukierunkowane Aneszna - i jak tam, dokonane?
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.

nie zaczaiłam
boshhh nie mogę tak pisać bo mi się angielski zacznie mylić

Jest mi z tym wspaniale.

i teraz nie ma opcji w kwestii włosów i cięcia - mi pasują długie i ciemne.
Musi się odmienić niedługo.

i grzywkę - bo modna ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)