|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ostrowieckie Pogaduszki Ślubne - część IX
Cytat:
![]() Kwestia ofiary to indywidualna sprawa każdego z Nas. Patrząc na zmiany które zaszły w kościele na Piaskach widać, że środki są właściwie inwestowane przez Proboszcza
|
|
|
|
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
|
Korzystałyście bądź będziecie korzystały z usług kwiaciarni Allium lub esfloress? Zastanawiam się nad nimi przy zamawianiu dekoracji sali.
|
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
Ja w Allium zamawiałam bukiety dla PM i świadkowej (ja nią byłam) w tamtym roku, super wykonanie, co do dekoracji sali nie mam pojęcia. U nas zaproszenia w niedziele do odebrania
Obrączki prawie też wybrane,a sukni jak nie było tak nie ma jeszcze nic nie znalazłam takiego extra żeby mnie z nóg zwaliło.Fryzjer zamówiony na godzinę 10.00. Kosmetyczki nie mam w dalszym ciągu jakoś nie mogę się zdecydować. Edytowane przez klaudik21 Czas edycji: 2014-03-13 o 13:43 |
|
|
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja bym już dawno panikowała nie mając jeszcze sukni ![]() Suknie oglądałaś tylko w Ostrowcu czy również poza? Jak zaproszenia? Zadowoleni jesteście? My rozpoczęliśmy już wręczanie
|
|
|
|
|
|
#785 |
|
Przyczajenie
|
Cześć Drogie Dziewczyny!
Jestem nowa na forum, chociaż już przez te kilka godzin jego przeglądania dowiedziałam się NAPRAWDĘ WIELU rzeczy, o których bym w życiu nie pomyślała ![]() Przeglądałam dokładnie forum prawie 2h, ale już pierwsza w nocy i czas kłaść się spać ![]() Jestem na etapie wyboru zespołu na wesele. Zespoły, które biorę pod uwagę: - Nocne Alibi - Sektor-A - Wanted (Kielce) - Platinium Band (Kielce) - Calvados (młode chłopaki z Radomia). Czy któraś z was może mi polecić któryś z zespołów? Będę niezwykle wdzięczna za każdą informację, niezależnie od tego czy słyszałyście ich osobiście lub czy ktoś Wam o nich wspominał. Ewentualnie kogo możecie polecić? Sukces Band, Vivat zajęci tego dnia.... Bardzo boję się wyboru złego zespołu, a w konsekwencji nieudanego wesela Pomóżcie Kochane !
Edytowane przez luiza86 Czas edycji: 2014-03-18 o 01:14 |
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater moja zaproszenia
![]() Jesteśmy mega zadowoleni ![]() luiza86 a może zespół RivaBand ?? Kosmetyczke już załatwiłam na makijaż, na paznokcie też już jestem umówiona ![]() Głowa spokojna suknia nie ucieknie Jadę 26 do Radomia i mam nadzieję, że już znajdę tę jedyną
|
|
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
luiza86 jedynie słyszałam Nocne Alibi - fajnie chłopaki grają
mogg będzie ich miała na swoim weselu, więc napisz jej PW - poda Ci więcej informacji.Od siebie napiszę, że zespół trzeba posłuchać, nie zawsze to co podoba się innym spodoba się również Tobie. Poza tym ważny jest również kontakt z zespołem, sprawdzenie czy znajdujecie nić porozumienia ![]() My zespołu szukaliśmy baaaaardzo długo, na szczęście się udało, jesteśmy (w miarę) zadowoleni chociaż opinie różne słyszeliśmy. klaudik swoją suknię zamawiałam w salonie Mariaż na początku lutego i to był ostatni dzwonek na jej sprowadzenie. Jeżeli kupujesz suknię z wystawy i planujesz jedynie dopasowywanie jej do sylwetki to faktycznie nie ma co się spieszyć
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem na jakim zespole Ci zależy bo wiadomo każdy ma swój własny gust i wymagania. Jeśli szukasz takiego mniej disco polowego brzemienia ( głos wokalisty) i ogólnie fajnej muzy nie koniecznie biesiadnej to ja mogę polecić w 100% nocne alibi. Na necie nie pokazują nawet 50% swoich możliwości Najlepiej zadzwoń i pojedź na próbę i sama ocenisz czy to jest to czego szukasz ![]() Poproście o rock and roll'owy kawałek ja był oczarowana bo to Nasz styl
|
|
|
|
|
|
#789 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję bardzo za informację.
Dzwoniłam, Nocne Alibi oraz Sektor-A zajęte ![]() Klaudik21 wspomniała o zespole Riva Band. Poszperałam w internecie, lecz nie mają strony internetowej, jedynie konto na facebook'u. Czy któraś z Was może była na jakimś weselu z ich udziałem? Czy możecie mi go polecić? Jakie wrażenia odnośnie ich stylu i sposobu gry? Z góry dziękuję za odpowiedź
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() najlepiej umówcie się z zespołami, obejrzycie materiał z wesel i jeśli któryś Wam się spodoba umówicie się na próbę ![]() klaudik21 na którą makijażystkę się zdecydowałaś? Dziewczyny na mani i pedi umawiacie się w tygodniu przed ślubem czy na sobotę?? macie jakieś sprawdzone miejsca? |
|
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
Edytę Parkę
Nie martw się jestem przed Tobą na 12.30 ![]() Na paznokietki umówiłam się na czwartek do studia stylizacji paznokci Euphoria
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na próbny umawiałaś się? Gdzie jest to studio stylizacji paznokci? |
|
|
|
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Jeszcze się na próbny nie umawiałam, ale będę się umawiać
Spytałam o makijaż ślubny i na którą ma wolne powiedziała 12.30 więc się zgodziłam Mówiła, że taki makijaż jak będzie wcześniej próbny to około 40 min.Ten salon jest na Ogrodach tam gdzie Vectra
Edytowane przez klaudik21 Czas edycji: 2014-03-20 o 10:03 |
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Anka1897 wiesz moze kto robi tort w pod roza bo nawet nie zapytalam :/// zapomnialam i mozna gdzies sprobowac tego tortu ??? Masakra ;p
Pani cos nam mowila o swieczkach :p ze sa na wyposazeniu ale znow zapomnialam zapytac o wazoby . powiedziala ze mozemy przyjsc i zobaczyc kiedys w sobote wesele jak to na zywo wyglada ) jeszcze nie zapytalam wlasnie o dekoracje sali do tanczenia masakra ;pWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O świeczki nie pytałam, ale fajnie że są Wazony, tylko te co na zdjęciach widać
|
|
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
O to super nardzo dziekuje Ci za info
) wazony straszne ale dobrze ze da sie wypozyczyc ) i eybralas jakas kwiaciarnie ??? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
klaudik21 jak poszukiwania sukienki? Wybraliście/zamówiliście już obrączki?
mogg nie wybrałam jeszcze kwiaciarni Posiadacie może nr telefonu do niej? Jeszcze do kwiaciarni na Czystej muszę się wybrać, ale teraz jesteśmy w trakcie rozdawania zaproszeń i nie mam na nic czasu.
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się że tak wiesz co gdzieś tu był ale nie mam sama spisanego poszukaj to forum i poprzedni wątek myślę że gdzieś jest
Albo na targowice idź i porozmawiaj - to by było najpewniejsze ![]() Sama jakbyś znalazła dojście do tej Pani to z chęcią był wzięła namiary :P |
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam sukienkę
|
|
|
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
Już za miesiąc mam pierwszą przymiarkę
![]() Kupowała w Radomiu w salonie Karen. Wczorajszy cały dzień spędziłam na chodzeniu po salonach Obsługa wszędzie świetna- gorąco polecam pojechać kawałek dalej, wybór niesamowity ![]() Został nam jeszcze nauki przedmałżeńskie i wiązanka ![]() A i obrączki Edytowane przez klaudik21 Czas edycji: 2014-03-27 o 14:29 |
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładna
wydaje się skromna ale elegancka - lubię takie ![]() Ja mieszkam w CK na co dzień także i tak za sukienkami będą chodzić po Kielcach ewentualnie Kraków/Radom. |
|
|
|
|
#803 |
|
Wtajemniczenie
|
klaudik21 b. ładna sukienka, gratuluję zakupu
![]() zakończyliśmy już spotkania w Poradni Życia Rodzinnego
|
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
Dzięki bardzo dziewczyny
![]() My dzisiaj do księdza idziemy bo karteczkę na nauki przedmałżeńskie a USC w przyszłym tygodniu chyba załatwimy
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Anka1987 kiedy u nas w parafii placi sie za slub ?? Przy protokole czy w dniu slubu ???
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#806 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Tak w Ostrowcu będę. W sobotę jest dzień skupienia w Jędrzejowie a następny 07.06, więc wolałabym teraz to załatwić
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzień Skupienia można odbyć dopiero po zaliczeniu kursu przedmałżeńskiego tzn. spotkań w Kościołach?
Edytowane przez anka1897 Czas edycji: 2014-03-31 o 12:29 |
|
|
|
|
|
#809 |
|
Raczkowanie
|
Tak... Ty robiłaś w Kielcach, prawda i jak to tam wygląda??
|
|
|
|
|
#810 |
|
Przyczajenie
|
widze klaudik, że spotkamy się na dniu skupienia bo ja też będę 5kwietnia, a mam pytanie do anka1897, jaką kwiaciernie w końcu wybrałaś?ja już dałam zadatek w allium, zobaczymy co będzie
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:57.

Obrączki prawie też wybrane,a sukni jak nie było tak nie ma
jeszcze nic nie znalazłam takiego extra żeby mnie z nóg zwaliło.

Posiadacie może nr telefonu do niej? Jeszcze do kwiaciarni na Czystej muszę się wybrać, ale teraz jesteśmy w trakcie rozdawania zaproszeń i nie mam na nic czasu.