|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 25
|
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Moja liderka również kilka razy mnie nagrodziła, ja swoje kk również mam zamiar, poza tym kontakt jest w każdym katalogu i to naprawdę stały, aż mam go czasami dosyć. po prostu nie lubię też takiego narzucania się, jestem liderem od jednego katalogu i już mi się odechciało, bo zaczynam się czuć jak jakiś "naganiacz"...
|
|
|
|
#783 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30946150]wybacz, ale nic nie zamówiłabym u Ciebie.
Dla mnie otwarte=użyte.[/QUOTE] Dokładnie, mam takie samo zdanie. Jak coś jest nie tak, to klientka mnie informuje, a ja nie muszę wcześniej zaglądać i sprawdzać.Jeśli cos jest uszkodzone to co z różnica czy pójdzie do zwrotu wcześniej czy później? Wcześniej moje obecne klientki kupowały kosmetyki z Avonu na stoiskach w supermarketach i okazało sie ,że tam kupowały wody które po naciśnięciu od razu psikały, co oznacza,że wcześniej były już uzywane. Nowe wody należy ok. 3 razy nacisnąć, aby pokazał się płyn ,bo w rurce jest powietrze.U mnie dostają zawsze nietknięte produkty i dlatego mam dużo klientek.Przestały kupować na stoiskach, u mnie mają gwarancję nietykalności produktów.No,ale oczywiście to wszystko zależy od wymagań klientow, czy im takie rzeczy przeszkadzają i czy są tego świadome. Ja nie ryzykuję, uważam,że nie warto.
Wszak to rzecz jest oczywista, że się nie wysyła LISTA. Więc jakiż rogaty wciąż kusi cię bies, że ślesz ESEMESA, a nie ESEMES? Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2011-12-08 o 11:59 |
|
|
|
#784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ok. Może zakończmy ten temat Powiem Wam, że mam kuzynkę, która po wyjściu z łazienki pachnie moimi perfumami i ma mój błyszczyk na ustach Kompletny brak kultury I jeszcze ślad po paluchu w moim kremie |
|
|
|
|
#785 | ||
|
Raczkowanie
|
W kalendarzu adwentowym perełki brązujące i pędzel:/ Za 34,90zł Spodziewałam się czegoś lepszego, szczególnie po tym, jak perełki dla Nas w strefie przecenili...:/
Cytat:
Ja staram się sprawdzać biżuterię i niezafoliowane perfumy. Nie psikam nimi, ale patrzę, czy tą rureczkę w środku mają. Bo kiedyś mi przyszły takie, które były BEZ niej- więc w ogóle nie nadawały się do użycia. Ja nie sprawdziłam i potem głupia sytuacja jak mi klientka to pokazywała ![]() Cytat:
Wysłałam maila do Avonu po tym jak się klientki wkurzyły za tą opóźnioną dostawę na mikołajki. Dziś dostałam maila zwrotnego: Szanowna Konsultantko, Ogromnie nam przykro z powodu zaistniałej sytuacji. Niezwykle trudno jest określić dokładne zapotrzebowanie na produkty, gdyż jest to możliwe jedynie przy ścisłej współpracy Konsultantek. Do zaplanowania produkcji niezbędna jest informacja o ilości Klientów, a wiele osób nie przekazuje takich danych. Ma to wpływ na zamówienie zbyt małej ilości produktów, a tym samym powstanie braków magazynowych. Te same promocje obowiązują równocześnie w wielu krajach Europy i wyprodukowane towary muszą zostać odpowiednio rozdzielone. Związane jest to z przyznaniem mniejszej ilości produktów na potrzeby Polski. Gorąco przepraszamy za wszelkie niedogodności, jakich Pani doświadczyła. Dla pięciu pani klientek został wprowadzony prezent przeprosinowy, który dołączy się do kolejnego zamówienia. Mamy nadzieję, że mimo tych trudności nasza dalsza współpraca będzie przebiegała pomyślnie. Z pozdrowieniami, XXX, Obsługa Internetu Avon Cosmetics Polska Mam tylko nadzieję, że rzeczywiście nie będą to szamponiki po 50ml Edytowane przez Alice In Nightmareland Czas edycji: 2011-12-08 o 12:06 |
||
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
albo kremy do rąk Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-12-08 o 12:14 |
|
|
|
|
#787 | |
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Pierwszy raz gdy kiedyś tam opuściłam latem jeden katalog (oprócz tego zamawiam z każdego) i wysłała mi od siebie kolejne 2 katalogi pocztą, a za drugim razem przypomniała mi o możliwości zakupu farby za 50gr-czy nie zapomniałam jej dopisać do swojego zamówienia Za każdym razem zapewniała mnie, że z każdym problemem mogę się do niej zgłosić - jest bardzo miła i odbieram ją pozytywnie. Ale że problemów z Avonem nie miewam, jakby co to piszę ze strefy, a z pytaniami częściej pojawiam się tutaj... to nie zgłaszam się do niej.I jak tak teraz mam zadzwonić/napisać o prezent? Za co - za aktywność, bezproblemowość, praktyczny brak zwrotów (robiłam 2 razy w ciągu tych 4 lat)? Że Święta?
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wyświetla się ta oferta u Ciebie?? u mnie na głównej przy dzisiejszej dacie- jest tylko podane "już wkrótce..." a w strefie wyskakuje błąd |
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdecydowanie za aktywność. Wszyscy lubią być doceniani, a Święta są tym okresem kiedy jest niło tego doświadczyć.
|
|
#791 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo ja to wzięłam na sposób- nie loguj się do strefy, tylko zobacz na stronie głównej Avonu i wejdź w kalendarz:http://www.pl.avon.com/PRSuite/static/_xmas/index.html# Mam nadzieję, że się otworzy poprawnie. |
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taką to udusić dosłownie, to do tego niehigieniczne przede wszystkim smarować się czyimś błyszczykiem i krememna ofertę bym się skusiła jakby był ten pędzel wysuwany, a tak to niech sobie będzie
|
|
|
|
|
#793 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ps.dużo masz klientek? Cytat:
lepsze to niż nic. |
|||
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
Skoro te zestawy są niedostępne, dlaczego nie mają czerwonej kropki?Żółta jednak daje szansę,że je sie dostanie.I teraz co robić, zamawiać i łudzić sie,że jednak jakimś trafem będą czy zaproponować klientce inne?
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
wiesz co u mnie była taka sytuacja że zestaw BST był dla kolegi z klasy i zapytałam czy nie byłby zły jakbym zamówiła mu zestaw Full Speed za 60zł ( miał już te perfumy i mu się podobały) bo nie jestem pewna kiedy tamten będzie, a zestaw LBD zostawiłam sobie na potem bo i tak kosztuje 65,90 to mogę go zamówić jak tylko się pojawi na paczkomat bądź kurierem.
klientka pewnie trochę się wkurzy, bo zamówienie złożyła na początku katalogu, ale mam nadzieje że w poniedziałek będa już na 100% na magazynie. ps Jeśli chodzi o światła to same wiecie, że oni z tym nie nadążają i nawet przy zielonym czasem okazują się braki. A kiedyś chyba nawet tutaj czytałam, ze mimo czerwonego jednak kosmetyk przyszedł. Ostatnio pokrowce na sztućce miały szare światło, od wczoraj już jest żółte ale dowiedziałam się, że dostali ich bardzo mało i żeby jak najszybciej składać zamówienie jeśli chcemy je dostać.
Edytowane przez pattku Czas edycji: 2011-12-08 o 13:09 |
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet nie chcę o tym myśleć ![]() Prezenty są w programach motywacyjnych i to możesz usłyszeć od swojego lidera
|
|
#797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Znowu zaczęłam używać (z motywacyjnego) moje ulubione czerwone serum
|
|
|
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
witam
mam pytanie czy na katalogowym jest katalog 03/2012 juz?? bo nie wiem czy ja przegapilam czy jeszcze nie zostal wrzucony.
|
#799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#801 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
![]() Hm... ja bym nie pisała, bo to nie jest obowiązek lidera ani jakaś popularna praktyka... to tylko i wyłącznie gest lidera. Jeden doceni, podziękuje ... drugi nie. Nie pisałabym, że chcę prezent bo zamawiam regularnie i jestem bezproblemowa.
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#803 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
wow!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#805 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (ja np mam 150- to jakbym ciągle wynagradzała to poszłabym z torbami )
|
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję za uznanie mego sprytu
pewnie nie ja pierwsza to odkryłam no ale cóż...pomysłowy dobromir
|
#809 | ||
|
Spiritus Movens
|
Cytat:
Cytat:
Cyt. raz jeszcze: [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;30928955] również zależy od niego, ale z drugiej strony po co, jak siedzisz cicho? [/QUOTE] Mnie nie przyszłoby do głowy prosić o prezenty za aktywność, bezproblemowość itp ale wg aneszny nie można siedzieć cicho i trzeba się o niego upomnieć ![]() Nie doczytałaś chyba bo tu chodzi o prezent raz na rok, "świąteczny" właśnie.
|
|
#810 |
|
Konto usunięte
|
Nie chcę, żebyś pomyślała, że Cie do czegokolwiek namawiam, lider NIE MA OBOWIĄZKU niczego dawać, a że moja daje, nie znaczy, że Twoja będzie.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:08.

Kompletny brak kultury 

)