Oryginał czy podróbka? Część III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-24, 09:30   #781
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Oryginał czy podróbka? Część III

Cytat:
Napisane przez Nuitblanche Pokaż wiadomość
Miałam podobne uczucia, dlatego bez obaw kliknęłam. Przed zakupem sprawdziłam numer z naklejki w date calculator cosmetics, wyrzuciło november 2011, czyli sztuka nówka.

Trochę w kolekcji nagromadziłam, więc mam z czym porównywać. Są nierówne ścianki, lekko zwichrowane rurki, ale nie aż tyle wątpliwości jak przy tej jednej flaszce. I największe ALE - sephorowy zapach było czuć bez podnoszenia ręki do nosa, to co otrzymałam wczoraj psiknęłam dwa razy w zgięciu łokcia - zapach nie przebił się nawet przez cienki dzianinowy sweterek mimo drugiego "dopsiku".
Nie lubię wyrzucać pieniędzy w błoto, a 230 zł piechotą nie chodzi, dlatego wolę upewnić się w przypuszczeniach zanim ruszę sprawę ze sprzedającą.
hm, to moze teraz kody sa dluzsze? i grzebali przy zapachu, tak jak w przypadku produktow Diora?

wiesz co, ja mysle, ze i tak mozesz juz zagadac do sprzedajacej, wylozyc jej swoje watpliwosci, ba, nawet podeslac linka do tego watku. nie chodzi, zeby na nia nalatywac, ale moze powie, skad ma te perfumy.

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2012-02-24 o 09:32
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 09:55   #782
Nuitblanche
Rozeznanie

Siarko - przejrzałam to co oferuje do sprzedaży, nie było tam raczej podrabianych fantów; komentarze - wygląda ok., dlatego głupio mi niezmiernie, że mam uderzyć w ton poddający w wątpliwość jej wiarygodność jako sprzedającej, bo "widzimisię krzywe szkło, słaby zapach i naklejka cosik inna". Przyznam, że czuję się na straconej pozycji jeśli chodzi o załatwienie sprawy bez włączania w to osób i urzędów postronnych - w opisie aukcji miała zastrzeżenie -" nie przyjmuję zwrotów". Ostudziłaś moje zapędy pisząc o tym, że Twoja flaszka ma podobne zadziory w szkle. W żadnym z moich flakonów nie ma AŻ takich skaz. Poczekam, ochłonę, może ktoś coś wniesie jeszcze do sprawy
Nuitblanche jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 10:13   #783
siarka40
Szef ds. Wymianek

Cytat:
Napisane przez Nuitblanche Pokaż wiadomość
Siarko - przejrzałam to co oferuje do sprzedaży, nie było tam raczej podrabianych fantów; komentarze - wygląda ok., dlatego głupio mi niezmiernie, że mam uderzyć w ton poddający w wątpliwość jej wiarygodność jako sprzedającej, bo "widzimisię krzywe szkło, słaby zapach i naklejka cosik inna". Przyznam, że czuję się na straconej pozycji jeśli chodzi o załatwienie sprawy bez włączania w to osób i urzędów postronnych - w opisie aukcji miała zastrzeżenie -" nie przyjmuję zwrotów". Ostudziłaś moje zapędy pisząc o tym, że Twoja flaszka ma podobne zadziory w szkle. W żadnym z moich flakonów nie ma AŻ takich skaz. Poczekam, ochłonę, może ktoś coś wniesie jeszcze do sprawy
Nuit, ale ustalmy cos - albo uwazasz, ze zapach jest ZUPELNIE slaby, a flaszka niedorobiona jak zadna inna, albo to nie jest dla Ciebie problemem i zapach chcesz zatrzymac, mimo wszystko. to, ze ta pani napisala, ze nie przyjmuje zwrotow, nie oznacza nic poza tym, ze nie zgadza sie na zwrot towaru bez powodu. a Ty musisz stwierdzic czy jestes zadowolona z produktu, czy nie. jesli zapach faktycznie sie az tak rozni, to wg mnie jest cos nie tak.
Stary 2012-02-24, 10:51   #784
zania
Matka buldoga

A wiecie co zwrocilo moja uwage przy flaszce Nuitblanche, ze jak jest ta zlota nakladka z logo YSL to S jest jakies wychamrane. O tutaj https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1330030894
Ale moze to tylko na zdjeciu tak wyszlo.

A i jeszcze jedno. Porownujac nalepki, wszystkie oprocz tej podejrzanej maja najpierw oznaczenie wody np eau de toilette, eau de parfum, a potem nazwe zapachu. Wszystkie tez maja napis B.R.I. Ta podejrzania nie ma.

No nie wiem, nie chce szukac dziury w calym.
Stary 2012-02-24, 10:57   #785
_kapryska_
JESTEM ONA

Zania,
tez zwróciłam na te szczegóły uwagę i dla mnie jest to nietenteges , ale to dla mnie.( jestem bardzooo drobiazgowa, zawsze)

.
_kapryska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 11:00   #786
inecita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
A wiecie co zwrocilo moja uwage przy flaszce Nuitblanche, ze jak jest ta zlota nakladka z logo YSL to S jest jakies wychamrane. O tutaj https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1330030894
Ale moze to tylko na zdjeciu tak wyszlo.

A i jeszcze jedno. Porownujac nalepki, wszystkie oprocz tej podejrzanej maja najpierw oznaczenie wody np eau de toilette, eau de parfum, a potem nazwe zapachu. Wszystkie tez maja napis B.R.I. Ta podejrzania nie ma.

No nie wiem, nie chce szukac dziury w calym.

Na moich dwóch co do których też miałam jakieś "ale" też jest BRI i napisy w takiej kolejności, więc może rzeczywiście to oryginały tylko zwietrzałe.

Na męskich perfumach YSL mojego faceta, kupionych w Sephorze jest BRI zaś na drugiej kupionej w necie w perfumerii Kokai.pl jest napis TSA.

inecita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-24, 19:29   #787
Nuitblanche
Rozeznanie

Serdecznie dziękuję za wszystkie uwagi

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość
Nuit, ale ustalmy cos - albo uwazasz, ze zapach jest ZUPELNIE slaby, a flaszka niedorobiona jak zadna inna, albo to nie jest dla Ciebie problemem i zapach chcesz zatrzymac, mimo wszystko. to, ze ta pani napisala, ze nie przyjmuje zwrotow, nie oznacza nic poza tym, ze nie zgadza sie na zwrot towaru bez powodu. a Ty musisz stwierdzic czy jestes zadowolona z produktu, czy nie. jesli zapach faktycznie sie az tak rozni, to wg mnie jest cos nie tak.
Siarko chyba źle odebrałaś moją wcześniejszą wypowiedź - jak najbardziej podtrzymuję, że zapach jest słaby, butelka marnej jakości i nie chcę "tego" w domu za darmo. Obawiam się tylko problemów ze zwrotem z powodów jak wyżej:
- sprzedająca odmawia możliwości zwrotu (bez wyjątków)
- ma nieposzlakowaną opinię
- potwierdziłaś kiepskie wykonanie oryginalnej flaszki (dla mnie jesteś wiarygodną osobą, dlatego przyjmuję możliwość, że takie butelki istnieją w przyrodzie).
Aby nie zostawiać sprawy samej sobie wysłałam zapytanie do L'oreal Polska (podając za perfumowyblog.com "właściciela licencji (YSL), którym dziś jest bodajże L' Oreal"). Odpowiedzą - rewelacja, nie - trudno, przeżyję Ale będę nadal szukać wyjścia, bo zapach ewidentnie nie leży jak powinien.

Edytowane przez Nuitblanche
Czas edycji: 2012-02-24 o 19:33
Nuitblanche jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-24, 19:32   #788
asiula_240581
Zadomowienie

Niestety nigdzie nie mogę upolować starej wersji HP, więc pewnie skuszę się na tę nowszą, proszę o weryfikację testera poniżej.
Cena dość atrakcyjna i może uda mi się namówić jakąś wizażankę na rozbiórkę, więc muszę mieć 101% pewności
O "szyfr" na psikaczu jeszcze nie pytałam, jak będą jakieś niejasności podczas weryfikacji, to wtedy zapytam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (15,6 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (24,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (20,5 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (25,9 KB, 10 załadowań)
asiula_240581 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 13:12   #789
asiula_240581
Zadomowienie

Witam Szanowne Koleżanki
Pewna Pani poprosiła mnie o weryfikację Mademoiselle, którą kupiła na allegro.
Ja osobiście uważam, że to podróbka, ale żeby moje zdanie okazało się wiarygodne dla tej Pani, to proszę też o opinie innych wizażanek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMAG0055.jpg (76,3 KB, 257 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0057.jpg (71,8 KB, 232 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0059.jpg (83,9 KB, 138 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg IMAG0060.jpg (82,8 KB, 166 załadowań)
Stary 2012-02-25, 13:17   #790
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiula_240581 Pokaż wiadomość
Witam Szanowne Koleżanki
Ja osobiście uważam, że to podróbka, ale żeby moje zdanie okazało się wiarygodne dla tej Pani, to proszę też o opinie innych wizażanek.
Podróbka ale z tych lepsiejszych chyba bo pierwszy raz widzę, żeby w podróbie korek nad paskiem miał takie charakterystyczne małe wgłębienia
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 13:23   #791
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez asiula_240581 Pokaż wiadomość
Witam Szanowne Koleżanki
Cytat:
Napisane przez Asiuuuuula Pokaż wiadomość
Podróbka ale z tych lepsiejszych chyba bo pierwszy raz widzę, żeby w podróbie korek nad paskiem miał takie charakterystyczne małe wgłębienia
Podróbka-krzywe dno, brzydkie szkło flakonu, niedorobione napisy
Stary 2012-02-25, 14:09   #792
ragutka
Zakorzenienie

A mnie zainteresowała ta naklejka z Sephory, ktoś widocznie bardzo chciał uwiarygodnić ten flakon - jako żywo nie widziałam perfum z Sephory opatrzonych takimi napisami na flakonie ( jedynie na pudełku). I jeszcze ta naklejka tester na dnie. Ktoś się naprawdę wykazał inicjatywą.
Stary 2012-02-25, 14:42   #793
Karkki
Zakorzenienie

Inicjatywę może i wykazali. Tylko zapomnieli skopiować prawidłowo logo. Kółka brakuje w logo Chanel.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-25, 18:54   #794
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Inicjatywę może i wykazali. Tylko zapomnieli skopiować prawidłowo logo. Kółka brakuje w logo Chanel.
O masz! Wiesz, że nawet nie zauważyłam?
Stary 2012-02-25, 20:24   #795
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Małe, błyszczące, to na fotce można nie zauważyć.
Ciekawa też jestem co to za kartka jest naklejona na wierzchu korka.

- Terry Pratchett

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-25, 20:25   #796
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
Ciekawa też jestem co to za kartka jest naklejona na wierzchu korka.
Zapewne "TESTER Sephora"
Stary 2012-02-25, 20:30   #797
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Zapewne "TESTER Sephora"

- Terry Pratchett
Stary 2012-02-25, 21:33   #798
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
A mnie zainteresowała ta naklejka z Sephory, ktoś widocznie bardzo chciał uwiarygodnić ten flakon - jako żywo nie widziałam perfum z Sephory opatrzonych takimi napisami na flakonie ( jedynie na pudełku). I jeszcze ta naklejka tester na dnie. Ktoś się naprawdę wykazał inicjatywą.
Rozczulająca tak naklejka, ktoś się tak orobił

I po co to wszystko, żeby sobie jakieś z wizażu gębę człowiekiem wycierały
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:20   #799
rousse
BAN stały

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość

Przypomina mi się, jak kiedyś ktoś wklejał podróbkę z takim grubym paskiem magnetycznym na szkle...
I w sephorze testerów nie sprzedają, więc nie mógłby być z legalnego źródła, no chyba, że kradziony

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Cytat:
ja też nie

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ----------

Cytat:
Zapewne "TESTER Sephora"
obstawiam: tester made in paris
rousse jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 09:49   #800
jarzo83
Zakorzenienie

Addict C.D

Dziewczyny ja mam pytanie od kiedy te nwoe napisy sie pojawily na flaszce??i czy ona jest ok?(zdj.zapozyczone z aukcji)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg addict.jpg (48,0 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg ad2.jpg (51,8 KB, 25 załadowań)
jarzo83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 09:52   #801
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez jarzo83 Pokaż wiadomość
Addict C.D

Dziewczyny ja mam pytanie od kiedy te nwoe napisy sie pojawily na flaszce??i czy ona jest ok?(zdj.zapozyczone z aukcji)
Ta wersja pojawiła się ok 2008 czy 2009 r. Ta aukcja moim zdaniem jest ok
Stary 2012-02-26, 09:53   #802
jarzo83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Ta wersja pojawiła się ok 2008 czy 2009 r. Ta aukcja moim zdaniem jest ok

aha dziekuje bardzo, tak sie czaje na tego addicta ze nie chcialabym kupic jakiejs szmiry(oczywi scie, pani troszke wiecej opisala mi butle, i wydaje sie ok)
jarzo83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-26, 11:27   #803
Rinaa
Zakorzenienie

Dziewczyny, jak rozpoznać czy Dolce & Gabbana Light Blue są oryginalne?
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-26, 21:47   #804
asiula_240581
Zadomowienie

Dziewczyny chcę kupić na rozbiórkę Insolence EDP - cena dość atrakcyjna, więc myślę, że to może być ostatnia szansa na poznanie zapachu

Edit. Jednak rozbiórki nie będzie, ale o weryfikację proszę, bo być może skuszę się na całą setkę.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (62,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (40,9 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (43,9 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (32,6 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez asiula_240581
Czas edycji: 2012-02-26 o 22:03
Stary 2012-02-27, 13:13   #805
lxx_ejdzej_xxl
Przyczajenie

Przymierzam się do zakupu Classique JPG. Na co zwrócić uwagę, by nie zakupić podróbki? Gdzie powinien być umieszczony kod (bo oryginał pewnie taki posiada) i jak ma wyglądać?
lxx_ejdzej_xxl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 16:52   #806
moonadam
Raczkowanie

Witam,
Wygląda na to że znowu potrzebuję Waszej pomocy

Kupiłem od jednej Pani na allegro używkę Dolce&Gabbana Pour Homme (pozostało 25ml). Jestem przekonany że to podróbka (pomimo mailowych zapewnień co do oryginalności). Pani długo nie odpisywała na moje maile dlatego też, zdecydowałem się założyć spór na allegro gdzie przedstawiłem swoje wątpliwości co do oryginalności przesłanego przedmiotu. Odpowiedz otrzymałem po 3 tygodniach że jestem kłamcą i oszustem a kiepska jakość produktu wynika z „skutków użytkowania”

Dlatego prosiłbym o bezstronną ocenę oryginalności produktu.

1 Zdjęcie – Przedstawia kiepskiej jakości szkło. Widać na nim sporej wielkości … no właśnie nie do końca wiadomo co ? Nie są to pęcherze powietrza tylko wybrzuszenia w szkle (napryski). To tylko część tego co udało mi się uchwycić aparatem (tych mniejszych mój aparat niestety nie jest w stanie uchwycić)

Ciekawi mnie co trzeba robić z flakonikiem aby takie coś wynikło z „skutków użytkowania”.

2 Zdjęcie – Korek z zewnątrz niczego nie zdradza (poza otarciami i ryskami które są normalne). Wnętrze korka to już inna bajka … w środku znajdują się takie 3 wypustki (?) dzięki którym korek trzyma się atomizera.

Wypustki są zgniecione (dosłownie) widać to na zdjęciach. Jeden z nich pod naporem siły aż pękł w wzdłuż. Ktoś musiał się naprawdę siłować aby to wszystko ze sobą „spasować”. Przecież na te wypustki nie działają nie wiadomo jakie siły …

3 Zdjęcie – Przedstawia atomizer. Widać że ten niebieski plastik z dziurką nie znajduje się na środku w stosunku do reszty (jest przesunięty na lewo). Niebieski kołnierz wokół atomizera jest lekko luźny (można nim ruszać w górę i w dół)

Atomizer nie rozpyla charakterystycznej mgiełki tylko sika strumieniem cieczy niczym spryskiwacz szyb w samochodzie.

Zdjęcie całościowe można zobaczyć na aukcji na której zakupiłem to cudo.
http://allegro.pl/dolcegabbana-pour-...069941086.html

Na pierwszym z nich rurka wydaje się ok, wtrąceń na szkle nie widać z racji chropowatego tła (przypadek ? ). Na drugim zdjęciu widać naklejkę też wydaje się ok, ale naklejka to chyba najmniejszy problem dla podróbkarzy

Co do zapachu cóż ... jeden wielki smród, czuć w nim miętę i dużo alkoholu. Nie ma to nic wspólnego z zapachem jaki znam z perfumerii oraz z próbek.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-1.jpg (63,1 KB, 39 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-2.jpg (30,5 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie-3.jpg (100,2 KB, 33 załadowań)
moonadam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 18:53   #807
lenka990
Zaszynszylowana

Do mnie przyszły perfumy od pomadki które weryfikowałam wopowiednim wątku. Proszę o potwierdzenie czy wszytsko ok. Może coś na zdjęciach będzie widać.
1. Coco medemoiselle z 50 ml zostało jakieś 25-30 ml. Logo chanel na korku jest w kółeczku. kwadrat z nazwą jest wtłoczony w butelkę i idelanie wpasowany w złotej ramce( bez przerw). Z tyłu buteleczki jest wypiaskowany kod 3703. Butelka nie jest kanciasta. rureczka w delikatnym łuku cieniutka.

2. Angel edp. z 50 ml zostało jakieś 10 ml. Rurka cienka, kończy się w najdłuższej nóżce idealnie po jej środku. Górnej części nie da się ściągnąć choc delikatnie się rusza. Jednak co do aniołków chyba nie mam wątpliwości. Nadgarstek spryskałam o 15 i do tej pory wyraźnie go czuć

Będę jednak wdzięczna za rzucenie okiem bo sprzedawce chciałam pochwalić i dodać do polecanych bo dodatkowo dorzucone zostały trzy próbki: kremu Clarins, Shiseido Pureness i korektor Givenchy mister light
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0027.jpg (57,3 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0028.jpg (56,5 KB, 34 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0029.jpg (53,2 KB, 31 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0030.jpg (43,3 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0031.jpg (45,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0032.jpg (54,7 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0033.jpg (58,6 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Zdjęcie0034.jpg (54,6 KB, 18 załadowań)

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:12   #808
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
Do mnie przyszły perfumy od pomadki które weryfikowałam wopowiednim wątku. Proszę o potwierdzenie czy wszytsko ok. Może coś na zdjęciach będzie widać.
1. Coco medemoiselle z 50 ml zostało jakieś 25-30 ml. Logo chanel na korku jest w kółeczku. kwadrat z nazwą jest wtłoczony w butelkę i idelanie wpasowany w złotej ramce( bez przerw). Z tyłu buteleczki jest wypiaskowany kod 3703. Butelka nie jest kanciasta. rureczka w delikatnym łuku cieniutka.

2. Angel edp. z 50 ml zostało jakieś 10 ml. Rurka cienka, kończy się w najdłuższej nóżce idealnie po jej środku. Górnej części nie da się ściągnąć choc delikatnie się rusza. Jednak co do aniołków chyba nie mam wątpliwości. Nadgarstek spryskałam o 15 i do tej pory wyraźnie go czuć

Będę jednak wdzięczna za rzucenie okiem bo sprzedawce chciałam pochwalić i dodać do polecanych bo dodatkowo dorzucone zostały trzy próbki: kremu Clarins, Shiseido Pureness i korektor Givenchy mister light
Kochana, zdjęcia masz tak strasznie niewyraźne, że nie widać ŻADNYCH szegółów .
W Aniołku jet przy napisie na blaszce wypiaskowany kod (kod na szkle ) ?
Ale Ty chcesz dodać do polecanych sprzedawcę tych używek

Edytowane przez Asiuuuuula
Czas edycji: 2012-02-27 o 19:13
Stary 2012-02-27, 19:29   #809
lenka990
Zaszynszylowana

o kurde, w Aniołkach nawet nie wiedziałam, ze jest kod. Ale jest 008098. Wiem, ze zdjęcia, niestety, kiepskie ale mój TŻ ma cyfrówkę u siebie więc nie mam nic innego pod ręką
Źle się wyraziłam z tymi polecanymi:p W każdym razie nie chodziło mi o wątek z polecanym.
A tak swoja drogą, wiesz może dlaczego jedna osoba posiada np. trzy używki Angela edp w różnym stopniu zużycia? Bo chyba raczej nie dostałą trzech i robiła loterię z którego flakonu psiknąć.

"Nie dyskutuj z debilem, bo sprowadzi cię do swojego poziomu i pokona doświadczeniem"

Edytowane przez lenka990
Czas edycji: 2012-02-27 o 19:32
lenka990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-27, 19:40   #810
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lenka990 Pokaż wiadomość
A tak swoja drogą, wiesz może dlaczego jedna osoba posiada np. trzy używki Angela edp w różnym stopniu zużycia? Bo chyba raczej nie dostałą trzech i robiła loterię z którego flakonu psiknąć.
Nie mam pojęcia . Może niektórzy skupują używane wody za granicą i tu sprzedają , wtedy biorą co jest i ile jest .
Jest kilku sprzedawców, którzy mają ogromne ilości używek i nie wierzę, że to z własnej kolekcji, poza tym właśnie często się zapachy powtarzają
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości