|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Agnesuk - czuję się z tym POTWORNIE!
![]() Dostałam dwa kolejne zdjęcia z sylwestra, jakie ja mam grube ramiona ![]() BŚ ![]()
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Idę spać i chyba do poniedziałku mnie nie będzie
![]() ![]() ![]() Buziaki laseczki ![]()
![]() |
![]() |
#783 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja widziałam zdjęcia z wigili. dobrze,że miałam sukienkę, to nie było widać ud. do tego te rozstępy po ciąży ![]() sterydami? o cholera! a co Ci się dzieje z buźką? ![]() czyżbyś się uczyła cały ten czas? ![]() ![]() buziaaaaak! ja przed chwilą się wykąpałam i kładę się spać, bo Tż uśpił Oliwkę. zrobię jeszcze z 50przysiadów i lulu. ![]() dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
#784 | |||
Zakorzenienie
|
sluchajcie
mialam dzis na zabiegu babke - baaaaa babcie! no na bank miala z 60 lat! owszem byla zadbana, ale miala trwala na glowie, powolne ruchy i ogolnie taka babcina. Nie wiem, ciezko mi ogarnac ile miala lat. Ale do czego zmierzam... rozebrala sie do zabiegu, zdjela stanik, ja sie przerazilam bo mysle babcia pewnie flaki ma... a tu takie cycki ze szok. A jaka dumna byla ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() moze zabrzmi to banalnie ale ja zawsze ide do wc po owsiance z otrebami i do tego siemie lniane. Dlatego nie jem rano owsianki bo potem kreci mnie w pracy ![]() Cytat:
![]() ale zmieniam to powoli malymi kroczkami nie krzycz na TZta ![]() ojej a dlaczego? czym to?? masz ladna buzke, na zdjeciach niz nie widac! ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- Monia wszytskiego co najlepsze dla Ciebie ![]() ![]() ![]() Tez mialam ostatnio takie rozkminy, że mam tyle lat a czuje ze kupe czasu zmarnowalam. Naprawde musze to zmienic, korzystac z zycia, po czas leci.
![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Nie wpadałam do wątku, bo córci idą dwa zęby na raz i nie jest łatwo. Dziś postanowiła rozpocząć dzień o 4.30, wiec ja musiałam rozpocząć wraz z nia, nic to, ze zasnęłam przed 2
![]() ![]() do ćwiczeń staram sie teraz dorzucać regularnie hulahoop, bo gdy je zaniedbałam, to z talii przestało mi spadać.
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Z tego wątku to tylko ja mogę, ale jest problem, bo Ty nie jesteś takim grubasem
![]()
![]() |
#787 | |||
Zakorzenienie
|
MONIA! Wprawdzie to już trochę po terminie, ale ważne że szczere
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() poważnie, instruktorka fitness?! ale fajnie! to warto coś z tym zrobic, jeśli tego chcesz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gdzie bylas, na stepie?! matko, skad masz sily ?! Cytat:
![]() takze zaloze sie, ze z Toba jest wszystko ok, tylko oni są zacofani! a co bys chciala zmienic? ja ew. moglabym miec bardziej kobiecy styl, niestety zbyt szybkie tempo (tępo? ![]() ![]() aaa wlasnie apropo siostry, to ona jest taka super turbo laska z jędrnym tyłkiem i super ekstra cialem ![]() ![]() Loriette, sterydy niekoniecznie są złe ![]() Ja bardzo przejmowalam sie tymi swoimi sterydami (na te guzy) i dlugo nie chcialam ich brac, ale niepotrzebnie tylko sie meczylam! przepisala mi je pani dermatolog, tlumacząc, że przy tak niskich dawkach, które wypisuje się na receptę nie ma powodów do niepokoju i nietrzeba się przejmować przytyciem ![]() nie wiem, potrzebnie, czy niepotrzebnie, ale podczas kuracji bardzo się pilnowałam, przestrzegalam jedzenia o okreslonej porze, jadlam lekkie rzeczy, i tak jak pisze - o dziwo schudlam ![]() kurcze znowu zaczynam zanudzac, ale mam nadzieje ze troszke Cie uspokoilam, choc przypuszczam, ze nie napisalam nic, co dla Ciebie byloby jakas nowoscia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() dziewczyny, co myslicie o silikonach ![]() kurcze, rodzina by mnie zmiazdzyla negatywnymi komentarzami... ja poki nie mam kasy i zgody tza ( ![]() tak bym chciala miec bardziej podniesione te cycki, niekoniecznie duzo wieksze ![]() ![]() 2. ja tez zawsze chodze po otrębach i owsiance (choc zauwazylam, ze niekore platki owsiane, uwaga zapychaja mi jelita!), a od 3 dni, nie ide nawet po tym! czuje sie taka wielka i spuchnieta ;/ jestem przyzwyczajona do codziennego wc i stad ten dyskomfort 3. ech, laski, mam to samo. ogromne poczucie niespelnienia i swiadomosc uplywajacego czasu ![]()
![]() |
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
Hej Laski!! Ja wczoraj nie poćwiczyłam już wieczorem bo byłam u babci na urodzinach 81
![]() Za to dziś od rana już zaliczyłam: 8 min legs 8 min buns 15min skakanka 50 brzuszki zwykłe 50 brzuszki skośne 30 min rowerek stacjonarny Jak na razie jestem tylko na jogurcie i kawie ale od rana nic więcej w siebie nie wmuszę zaraz zjem coś bardziej konkretnego ale co:frown: już nie mam pomysłu co jeść. Najgorsze jest to że nie wiem co na obiad zrobić żeby i TŻ zjadł z apetytem. Przypomniało mi się że dostałam od koleżanki ze wsi szczupaka który spoczywa w zamrażarce, więc dziś na obiad szczupak. śn: jogurt frutica i latte z cynamonem i brązowym cukrem II śn: kubek taki większy wczorajszej pieczarkowej + kromka mała chleba własnego wypieku ![]() obiad: szczupak+ surówka z kiszonej kapusty dla TŻ dodoatkowo ziemniaki kolacja: sałatka a'la grecka tylko bez oliwek bo ich nie cierpie pewnie wpadnie jakiś owoc jeszcze
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez adusia1554 Czas edycji: 2012-01-11 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hej Wam
![]() ![]() o 5 dostała butlę i wstałyśmy o 9!! ![]() ja jeszcze śniadania nie jadłam, a już byłam w toalecie. codziennie rano tak mam po nocy. ![]() mój plan na dziś. śniadanie: kanapka z twarożkiem i pomidorem + zielona herbata. II śniadanie : jabłko. obiad: ryż po chińsku z kurczakiem. podwieczorek: redd's ![]() kolacja:bułka z dżemem. +20min workout. 1,5 godz siatkówki - mama zostanie z Oli ![]() 50przysiadów 8min buns Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() no uda, uda ![]() ja też zmieniam, ale czuję,że mi to nie wychodzi tak jakbym chciała... dzisiaj jak pójdę na siatkę, to się wyżyję i jak wrócę to nie bede na niego krzyczeć ![]() ![]() Cytat:
![]() ja już się z tym licze,ze może być ciężko z zębami, ale damy radę ![]() jeszce hulahoop?! matko ile Ty ćwiczysz ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a szpilki to tylko gdzieś i do rurek ![]() moja siostra ma taki tyłek,że matko!! ![]()
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Jednak przyszłam.
Bożeeeeeeee, od rana się uczę i jestem w czarnej dupie ![]() Ale dam radę! Aniabania, a ile lat ma siostra i ile ma wzrostu i ile waży? ![]() A tak w ogóle to facet mi wysłał buty! Nie mogę się doczekać kiedy listonosz przyniesie ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-11 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Co studiujesz??
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Zaocznie prawo, a mam egzamin zerówkowy z logiki i kolokwium z łaciny
![]() Czuję się okropnie, chyba jednak zaparzę sobie tego senesu ![]()
and this is crazy! But here's my indeks so trójka maybe. ![]() Edytowane przez psyhe666 Czas edycji: 2012-01-11 o 10:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie umiem hulac ![]() Cytat:
![]() ![]() co do silikonow, ja nigdy o tym nie myslalam. Ale gdybym miala kase moze bym sobie kwas hialuronowy wstrzyknela w nie ![]()
![]() |
![]() |
#794 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no pewnie,że dasz!! nie ma innej opcji ![]() teraz jak wiesz,że listonosz ma przyjść to już całkiem się nie skupisz ![]() ![]() Cytat:
![]() uwielbiam mieć kucyka, bluzę z kapturem, fajne jeansy i adidaski ![]() Cytat:
![]() dasz radę! ![]() ufff przed chwilą skończyłam 20minut workout i biorę się za 8min buns ![]()
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Łaciny się już trochę uczyłam i mam nadzieję, że gramatykę to tylko przypomnę (taaaa......) i słownictwa się pouczę, a co do logiki tooooooo...... Tak z 60% umiem...
![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Dlatego weszłam i może wskoczę na orbitreka trochę
![]() Muszę się wyżyć ![]()
![]() |
![]() |
#798 |
Wtajemniczenie
|
no to wskakuj
![]() ja przed chwilą skończyłam ćwiczyć. łyknęłam przed ćwiczeniami linea fitness ![]() jeszcze dzisiaj czeka mnie 1,5 godz siatki, aaaaaaaaaa ![]()
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
Hej piczki
![]() Też ostatnio mam jakiś depresyjny nastrój, kompletnie nic mi się nie chce, najchętniej przeleżałabym cały dzień w łóżku słuchając muzyki i z nikim się nie widząc ![]() Moj Misiek cały czas się mnie pyta"co mi jest", oczywiście odpowiedź "nic, wszystko ok" a ujaa, nawet nie potrafię tego określić, wszystko mnie zniechęca i o wszytsko się czepiam i mam jakieś dziwne fochy ![]() ![]() Co do diety to średnio, jem w porządku chodź mogłabym się bardziej starać i ćwiczenia... ehhh nie mogę znaleźć odpowiedniego programu, jutro wskoczę na wagę się pomierzę bo już minęło 10 dni od początku diety ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#800 |
Wtajemniczenie
|
mam dokladnie to samo
![]() a co z turbo fire? ![]()
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
turbo jest za słabe i jakoś mnie nudzi, nie wiem nie mogę się w niego wkręcić
np. dzisiaj z rana zrobiłam na rozgrzewkę 1 serie inasnity i stretch(lało się ze mnie, tempo takie jak na filmikach), a później z programu BBL bum bum ![]() nastrój lepiej ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#802 |
Zadomowienie
|
heeeeeeeeeeeeeeeeeeeey
![]() widze ze ćwiczycie, dietkujecie ![]() Sylikonowe cycki? Nie!!!! ![]() mnie tez ostatnio jakis depresyjny nastrój łapie ![]() ale uwaga!!! IDĘ DO PRACY
![]() musze zrobic wszystkie badania i moze nawet w poniedzialek zaczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Zawsze się sugerowałam wyglądem gwiazd i w sumie twierdziłam, że nie są takie złe, ale jak zobaczyłam na wizażu wątek "Powiększanie piersi w Czechach" i laski wstawiały zdjęcia po zabiegu, to ![]() Daj znać, czy podziała :P Mnie na szczęście ruszyła owsianka. Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Winylllll, widzę spadek
![]() A ja jutro od rana się uczę, a później szoping ![]()
![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Praca to ta na produkcji, niezbyt motywujace ale kasa bedzie...
Bede przenosic dziennie kilka ton mrożonek, a potem wracac do domu 4km pieszo - zadna dieta nie bedzie mi porzebna ![]() Musze tylko badania zrobic (rtg i do ksiazeczki sanepidowskiej). Zgodzili sie zebym pracowała tylko na I zmianie, jako, że II kończy sie o 23 a wtedy juz bym pieszo nie wracała.... Byłam dzis u lekarza, w srode mam przyjsc z wynikami i.... chyba w czwartek do pracy ![]() robie gofry ![]() Edytowane przez MalaPikanteria Czas edycji: 2012-01-11 o 17:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Wpadłam tylko na szybkiego podziękowac za życzenia
![]() ![]() Potem Was nadrobię ![]() A przyszły tydzień mam wolny ![]() ![]() aaa agniesik-tabsy biorę o 14:00,a senesa piję ok.17. Działa dopiero nad ranem i akurat do południa przeczyści co trzeba :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Łuuuuuups, Monia ja wypiłam koło 12 to ciekawe kiedy zadziała
![]()
![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() ![]() Kurcze, tyle miałam do odpisania każdej i zapomniałam ![]() ![]() Aaaa, Winyl, oby tak dalej ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:16.