Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem

Notka

Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-13, 16:55   #781
prince_polo
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

MELDUJE SIE. Kilka dni nie mialam neta w komorce nie widzialam tego watku nie wiem czemu????
ostatanio niemam humoru. Dzis mnie boli strasznie tyl glowy.

3mam kciuki za Sofcie by szybko urodzila
aaa i od dzis jestem oficjalnie w II trymestrze

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:56   #782
Nita6
Zakorzenienie

Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. X

Sofcia napisała

1,5 cm rozwarcia , nic sie nie rusza , jak nie urodzi to jutro będą działać ,
przeraziła się bo mała ma ok 4 kilo .
Nita6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:57   #783
aaaggusia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez zebrawpaski Pokaż wiadomość
aaagusia- cały czas chodzą mi po głowie te meble, które ostatnio pokazywałaś...
ja chyba sie na nie zdecyduję łóżeczko i komodę bo komody też maja byc za 2 tyg dostepne i tez jakos 350zl wiec niedrogo a cos zupelnie innego

mamusia najszczęśliwsza na świecie
14.05.2012 Mikołaj
aaaggusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 16:57   #784
zebrawpaski
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nita6 Pokaż wiadomość
Sofcia napisała

1,5 cm rozwarcia , nic sie nie rusza , jak nie urodzi to jutro będą działać ,
przeraziła się bo mała ma ok 4 kilo .
wiemy, wiemy- czyli od rana bez zmian...

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
zebrawpaski jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:07   #785
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba z tych nerwów rano zaliczyłam pierwsze od Bożego Narodzenia całe śniadanie + leki, nie wzięlam drugiej porcji lekarstw bo stwierdziłam, ze witaminy zazyję na wieczór ale nie zabrałam drugi raz porannej porcji duphastonu...brzuch mnie boli ale to pewno od tego, że wczoraj i dzisiaj mało leżalam i ze stresu
Martwię się tez bo na jutro jeszcze mam 2 tabletki dupka i koniec- do następnej wizyty mam pozostać tylko na luteinie, mam nadzieję, że wszystko będzie ok
hmm a mi się jakby mdłości troszke odnowiły tzn jak zgłodnieję albo tuż po jedzeniu mnie łapie ale wtedy nie mogę otwierać ust (mówić też nie :P) i jakoś przechodzi jak cos mówię to mnie jakby cofki łapią no i na głodnego nie moge lodówki otwierać

---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

Cytat:
Napisane przez Vaniliova11 Pokaż wiadomość

Ja ciągle bralam pod uwage cesarke ze względu na oczy ale potem okazało sie że moge rodzić naturalnie
no ja do okulistki bede musiała się wybrać ciekawe czy moje -5dpt jest jakimś przeciwwskazaniem mam też coś na dnie oka ale ponoć nic groźnego zwykłe małe cośtampołacinie
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 17:28   #786
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Heloł

dopiero co wróciłam do domu, ciasto na ciasteczka się robi w lodówce... energii mam nadal pełno... któraś chętna?

tż padł na kanapie i chrapie, ja robię ciasteczka i chyba posprzątam ciuchy w szafie (te ciążowe mogę już wyprać i oddać co nie moje

Ale cały dzień na nogach i trochę mnie teraz pobolewa i kłuje mnie nigdzie nie dostałam herbaty z liści malin więc pić nie będę. Zastanawiam się czy rano jutro nie wypić tego olejku rycynowego

Lucy widzę, że Emilka będzie miała śliczny kącik A to Natalia wysyła książkę, ja wysyłałam 'język niemowląt'.
black secret ojj, to jest ciężka praca i trzeba naprawdę dobrze się czuć w tym i jak Lucy napisała 'umieć robić ludziom wodę z mózgu'. Ja też tak do tego podchodzę. Nie dziwię Ci się, że się wahasz
Vaniliova buziole dla Krystianka, dobrze że tak szybko załapaliście się na rehabilitację
Alfa mdłości wracają? nieciekawie mi nic na nie nie pomagało
zeberko a dupka masz podjęzykowego (nie wiem bo ja Luteinę brałam), bo jak tak to pewnie się wchłonął. A zalecenia... doczekasz może takich (chociaż oby nie i żeby znienacka dopadło, bo to chyba lepiej na psychiki)

eee, co komu jeszczE??

aa, Cookie jak znajdę Twojego maila to prześlę

trzymam kciuki, żeby coś się u Sofcii samo ruszyło a 4kg to pikuś przy moim 4400g

aaa, wie któraś z was co oznacza oznaczenie szyjki macicy w karcie ciąży? (Alfa na Ciebie liczę) na początku cały czas miałam 2/0/0 i nawet w środę tak było, a dzisiaj jest 2/1/1

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ----------

Aaaa, pisałyście o łóżeczkach i takich tam... nie wiem czy powinnam, ale oglądałyście może DDTVN dzisiaj? Była kobieta która prowadzi Muppet Shop (A. Mucha wyposażyła dziecięcy pokoik u niej... ) meble takie, że oczu oderwać nie mogłam, ceny takie, że można zbierać szczękę z podłogi... http://www.muppetshop.pl/
Stary 2012-01-13, 17:52   #787
Lucy1111
Zakorzenienie

dobra, na dziś koniec, bo już mnie plecy bolą... Ale i tak sporo dziś zrobiłam

Vaniliowa, ucałuj Krystianka
Nita, a (.)(.) nie są za bardzo obwisłe w tych stanikach? jak znajdziesz chwilkę, mogłabyś mi podesłać sprzedawcę, u którego kupowałaś?
Inutil, jaki optymizm od Ciebie bije, hehe tak trzymaj
A Tż się teraz zdrzemnął, by mieć energię na wieczór hyhy
Maga, udanego wypoczynku, oczywiście napiszę jak coś się będzie w weekend działo
Prince, mnie głowa bolała cały I trymestr... Więc jest nadzieja, że i Tobie przejdzie, skoro zaczęłaś II
Fiolusiek, avatarek zmieniony, tamtego się bałam
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 17:55   #788
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
witajcie wpadłam zobaczyć co u was słychać, ale widzę, że jeszcze wszystkie w dwupaku
A co tam u Ciebie ???

Cytat:

- faktycznie podejrzana sprawa z tą pracą...lepiej to przemyśleć bo dla mnie wygląda to na grubymi nićmi szyte...
W ogóle to ja w ciągu kilku ostatnich dni Panu Bogu szczegolnie dziękuję za moją pracę i pracę Tz-a
Mój Tata i Brat własnie jadą do pracy za granicą
Nio ta Polska tez mnie doprowadza do....

A Ty tak emocjonalnie podchodzisz ..... Nie denerwuj sie....

Cytat:
Krystianek dziś skończył 6 miesiac rehabilitacja idzie powoli ale do przodu
Krystianek siedzi mi teraz na kolanach i pozdrawia wszystkie e-cioteczki
Ty tez pozdrow Synkow

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość

dopiero co wróciłam do domu, ciasto na ciasteczka się robi w lodówce... energii mam nadal pełno... któraś chętna?
Ale cały dzień na nogach i trochę mnie teraz pobolewa i kłuje mnie nigdzie nie dostałam herbaty z liści malin więc pić nie będę. Zastanawiam się czy rano jutro nie wypić tego olejku rycynowego

Alez masz energiii

Na pw Ci wysle
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:40   #789
zebrawpaski
Zakorzenienie

inutilku- dupka połykam, lutke mam dowcipną ale leki doustne się nie wchłonęły bo ja 3 minuty po zażyciu

mówisz, że nie ma herbatki z malinowych liści?
to inutilkowie będą dzisiaj Kluskowi dziurkę w brodzie dorabiać

fiolusiek- ja tak jak Lucy, bałam się tamtego awatara....

Cookie- na mnie wszelkie rozłąki tak działają stresująco, już taka jestem jakaś wrażliwa

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-13, 18:48   #790
fiolusiek
Zakorzenienie

Ja w sumie lubiłam tamten avator, ale zdecydowałam się na zmiane bo mi się troche znudził
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-13, 18:55   #791
eseska
Zakorzenienie

Cytat:

Mój Tata i Brat własnie jadą do pracy za granicą, bradzo to przeżywam bo chociaż to nie pierwszy taki wyjazd to w głowie się nie mieści, że zyjemy w takim kraju, ze młody chłopak po studiach i mężczyzna z doświadczeniem muszą się po świecie poniewierać aby zarobić jakieś pieniążki, tym bardziej, że obaj są zaradni i chętni do pracy.

Chyba z tych nerwów rano zaliczyłam pierwsze od Bożego Narodzenia całe śniadanie + leki, nie wzięlam drugiej porcji lekarstw bo stwierdziłam, ze witaminy zazyję na wieczór ale nie zabrałam drugi raz porannej porcji duphastonu...brzuch mnie boli ale to pewno od tego, że wczoraj i dzisiaj mało leżalam i ze stresu
Martwię się tez bo na jutro jeszcze mam 2 tabletki dupka i koniec- do następnej wizyty mam pozostać tylko na luteinie, mam nadzieję, że wszystko będzie ok
Ty się staraj tak nie denerwować! I będzie dobrze!!!!!!!!!

Cytat:
ucałuj Malucha! Super ze juz rehabilitujecie!

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
aaa i od dzis jestem oficjalnie w II trymestrze
klask i:

INuTIL! daj mi troche Twojej energi!

ZOSIA
eseska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-13, 23:30   #792
zebrawpaski
Zakorzenienie

wizaż mi cały wieczór nie działal, chyba nie tylko mnie
Tz mi mówi, że przegrzałyśmy sieć
Dobranoc

JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
KASIA
JESTEM SZCZĘŚLIWĄ MAMĄ
TOSIA
Stary 2012-01-13, 23:45   #793
shehzadi
Zadomowienie

Uff, doczytałam.
Cytat:
Napisane przez pani22ka Pokaż wiadomość
News od Sofci
dopiero położyli ją na sali (przyjęcie długo trwało). ma 1,5 cm rozwarcia, jak do jutra nie ruszy to jej pomogą Julcia waży ok. 4 kg!!!! także jest Kluseczka!!!! Pozdrowienia dla wszystkich!
Czekamy i zaciskamy kciuki
Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
na razie mogę Wam pokazać ścianę przed i po.
W chwili obecnej z boku jest zielona trawa, a do przymocowania została lampka i półka. Brakuje jeszcze literek, rameczek i innych bzdetów
Bardzo fajnie
Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość
no wlasnie....a mi zalezy na stabilnej pracy, pewnej pracy. Wiadomo,ze nie ma co teraz grymasic w tych czasach,bo z praca ciezko,ale realnie trzeba myslec wg mnie.
Mnie się wydaje, że w kryzysie w takiej pracy może być bardzo ciężko. No i rzeczywiście trzeba mieć "siłę przebicia".
Cytat:
Napisane przez Maga83 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja uciekam, za chwilę będzie TŻ, szybko coś zjemy i jedziemy na nartki Będę w niedzielę wieczorem
Udanego wyjazdu!
Cytat:
witajcie wpadłam zobaczyć co u was słychać, ale widzę, że jeszcze wszystkie w dwupaku
Nowy awatar, spadek wagi - widzę więcej optymizmu.
Cytat:
Mój Tata i Brat własnie jadą do pracy za granicą, bradzo to przeżywam bo chociaż to nie pierwszy taki wyjazd to w głowie się nie mieści, że zyjemy w takim kraju, ze młody chłopak po studiach i mężczyzna z doświadczeniem muszą się po świecie poniewierać aby zarobić jakieś pieniążki, tym bardziej, że obaj są zaradni i chętni do pracy.
Niestety, w Polsce robi się coraz ciężej . A gdzie jadą? I nie przejmuj się progesteronem, to normalne, że powoli schodzisz z ilości, bo organizm mniej go potrzebuje.
Cytat:
Wszystkiego najlepszego dla Krystianka . Fajnie, że rehabilitacja pomaga . Ucałuj go ode mnie.
Cytat:
Napisane przez Alfahelisa Pokaż wiadomość
no ja do okulistki bede musiała się wybrać ciekawe czy moje -5dpt jest jakimś przeciwwskazaniem mam też coś na dnie oka ale ponoć nic groźnego zwykłe małe cośtampołacinie
Przeciwwskazaniem jest odklejająca się siatkówka albo tendencja do odklejania się a nie duża wada wzroku. Z tym, że przy dużej krótkowzroczności ta tendencja wzrasta. Stąd chyba ogólne przekonanie, że przy krótkowzroczności wskazane jest cc.

Dziewczynki, dostałam wyniki większości badań. Jeszcze tylko immunologii nie mam. I ze złych wiadomości to:
1. prolaktynę mam nieco powyżej górnej granicy normy (499,4 gdy granica jest 498) - zobaczymy co lekarz na to powie
2. chorowałam na cytomegalię, ale nie wiem kiedy (IgG mam 8,8 a IgM 0,2 czyli ujemne); mam zrobić awidność
3. mam bardzo niski poziom witaminy D, co wg mojego lekarza może przyczyniać się do # (u dr google'a wyczytałam, że skutkiem braku tej witaminy jest cienkie endometrium).
Czyli na razie nie jest źle. Tarczyca raczej ok (niby ft3 mam trochę podwyższone, ale jego stosunek do ft4 jest dobry i moja siostra uważa, że takim wynikiem żaden endokrynolog się nie przejmie. W każdym razie, 30go ma wizytę u swojej endo i ma się zapytać czy coś z tym robić; TSH 1.3, więc ok). Reszta też w normie. Pozostałe wyniki mój szwagier odbierze mi we wtorek. Macie jakieś uwagi albo sugestie?

shehzadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 06:53   #794
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Dzień dobry!

Komu śniadanko?

Ciekawe jak tam Sofciaa

Cytat:
Napisane przez eseska Pokaż wiadomość
INuTIL! daj mi troche Twojej energi!
Proszę

Cytat:
wizaż mi cały wieczór nie działal, chyba nie tylko mnie
Tz mi mówi, że przegrzałyśmy sieć
Dobranoc
mi też nie działał, zła byłam

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość
Dziewczynki, dostałam wyniki większości badań. Jeszcze tylko immunologii nie mam. I ze złych wiadomości to:
1. prolaktynę mam nieco powyżej górnej granicy normy (499,4 gdy granica jest 498) - zobaczymy co lekarz na to powie
2. chorowałam na cytomegalię, ale nie wiem kiedy (IgG mam 8,8 a IgM 0,2 czyli ujemne); mam zrobić awidność
3. mam bardzo niski poziom witaminy D, co wg mojego lekarza może przyczyniać się do # (u dr google'a wyczytałam, że skutkiem braku tej witaminy jest cienkie endometrium).
Czyli na razie nie jest źle. Tarczyca raczej ok (niby ft3 mam trochę podwyższone, ale jego stosunek do ft4 jest dobry i moja siostra uważa, że takim wynikiem żaden endokrynolog się nie przejmie. W każdym razie, 30go ma wizytę u swojej endo i ma się zapytać czy coś z tym robić; TSH 1.3, więc ok). Reszta też w normie. Pozostałe wyniki mój szwagier odbierze mi we wtorek. Macie jakieś uwagi albo sugestie?
hmm, ja z moją wiedzą na temat badań nie pomogę, ale właśnie wczoraj, jak wizaz nie działał, czytałam o witaminach w ciąży i o D nic nie było, ale wyczytałam, że niedobór witaminy E może powodować poronienie
Stary 2012-01-14, 07:05   #795
prince_polo
Zakorzenienie

Witam sie z rana
ciekawe jak Sofcia

ja juz spac nie moge, juz mi brzuch przeszkadza a na boku nie umiem

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-01-14, 07:53   #796
amilcia
Wtajemniczenie

Witam porannie.

Cytat:
amilcia- pytałaś dlaczego chcę wcześniej macierzyński?
Ze względow zawodowych.
- zeberko, mi właśnie przepadł prawie roczny staż ale nie zastanawiałam się nad tym jak szłam na L4. Będę mogła go wznowić od września mam nadzieję a jak nie to trudno. Nie chce rezygnować z urlopu macierzyńskiego, mimo iż tez mam zaległy urlop, nie mam tyle wolnego co TY bo pracuje w niepublicznej placówce a my pracujemy także w przerwy świąteczne... wakacje itp.
Ale Ty dobrze myślisz, zrobisz tak aby Wam było wszystkim dobrze.
O urlop macierzyński składa się podanie do pracodawcy. Możesz też zrezygnować z części urlopu a wziąć może Twój TŻ

Cytat:
Napisane przez prince_polo Pokaż wiadomość
MELDUJE SIE. Kilka dni nie mialam neta w komorce nie widzialam tego watku nie wiem czemu????
ostatanio niemam humoru. Dzis mnie boli strasznie tyl glowy.
Ja też miałam bóle głowy, pociesz się, że w II trymestrze wszystko powinno ustapić Jak sprawa biegunek, byłaś u Internisty?
Gratuluje II trymestru

Cytat:
Ja w sumie lubiłam tamten avator, ale zdecydowałam się na zmiane bo mi się troche znudził
- korzystkie to wyszło - ładny

inutil - ale masz energii !!!

Nitka - u nas też dziś biało.

sheh - super, że masz już prawie wszystkie wyniki, ja się nie znam więc nic nie podpowiem

Trzymam kciuki za Sofcię

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 07:57   #797
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amilcia Pokaż wiadomość
Ja też miałam bóle głowy, pociesz się, że w II trymestrze wszystko powinno ustapić Jak sprawa biegunek, byłaś u Internisty?
Gratuluje II trymestru

[/I][/B]
nie byłam u internisty nie mialam kiedy, najpierw ten ząb lezałam kilak dni w lozku, pozniej szpital, w szpitalu mi pwoiedzieli ze jestem druga pacjentka w ciagu pol roku ktora biegunką reaguje na ciąze poprostu.

Wsumie jak robili mi usg jamy brzusznej to wyszlo mi cos tam chyba z watrobą bo sie pytała czy mam zgage i czy mi sie odbija ja mowilam ze nie, moze przez to mam biegunke? ale nic nikt mi nie pwoiedzial a przy wypisie na temat luznych stolcow uslyszałam zebymsie cieszyla bo niedlugo przyjdą zaparcia

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-01-14, 08:08   #798
amilcia
Wtajemniczenie

prince - nie daj się zbyć takimi tekstami. Że co z wątrobą?, może trzeba zrobić badania wątrobowe (alat, aspat). A jak Ci nie przejdzie?
Ja męczyłam się 2 miesiące z biegunkami, tylko tak ok 32 tyg. ciąży. Lekarze pytali czego dobrego się najadłam - takie podejście widze mają. Dla mnie to był koszmar (straszne bóle jelit, kilka posiedzeń na WC w dzień i w nocy )
Jak odzyskasz siły to przejdź się do internisty, moja gin. powiedziała, że sama ciąża nie daje takich objawów więc nie można przyczyny doszukiwać się w ciąży. Kazała mi drążyć temat.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

TŻ zapomniał wziąć drugiego sniadania do pracy, chyba sie przejdziemy z Melą do jego firmy i mu zaniesiemy
Potem drobne zakupy i może zabiorę Melę na naleśniki do restauracji.
Miłego dnia Wam życzę...

Sofci - szybkiego porodu, gdyby się zaczęło...

Amelka - 07.12.2006
Aniołek - 30.11.2010
Daria - 29.01. 2012
amilcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:32   #799
prince_polo
Zakorzenienie

Cytat:
prince - nie daj się zbyć takimi tekstami. Że co z wątrobą?, może trzeba zrobić badania wątrobowe (alat, aspat). A jak Ci nie przejdzie?
Ja męczyłam się 2 miesiące z biegunkami, tylko tak ok 32 tyg. ciąży. Lekarze pytali czego dobrego się najadłam - takie podejście widze mają. Dla mnie to był koszmar (straszne bóle jelit, kilka posiedzeń na WC w dzień i w nocy )
Jak odzyskasz siły to przejdź się do internisty, moja gin. powiedziała, że sama ciąża nie daje takich objawów więc nie można przyczyny doszukiwać się w ciąży. Kazała mi drążyć temat.

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

TŻ zapomniał wziąć drugiego sniadania do pracy, chyba sie przejdziemy z Melą do jego firmy i mu zaniesiemy
Miłego dnia Wam życzę...

Sofci - szybkiego porodu, gdyby się zaczęło...
to moze w przyszlym tyg pojde.......
a co z watrobą to neiwiem. tak sie zapytala mnie ajkr obila usg, a jak moje usg przekazała ginekologom to juz oni niepowiedzieli nic. Po wypis tez nie bylam wiec niewiem niewidzialam usg jesliw ogole mi oddadzą. We wtorek pojde to zobacze moze na wypisie cos o tym bedzie???

narobilas mi smaka na nalesniki. I chyba dzis zrobie na obiado taaaaaaaaaaaak

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
Stary 2012-01-14, 08:50   #800
Vaniliova11
Zadomowienie

Hej
A mnie sie śniło ze Sofcia urodziła jeszcze 13

Krystianek Dziekuje za pozdrowienia i buziaki
Vaniliova11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 08:52   #801
Alfahelisa
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam taki problem jakoś w 7-9tc tylko na szczęście nie było to jakoś aż tak mocne no i w sumie przeszło samo (na szczęście) nie wiem jaka była przyczyna, mam nadzieję że nie wrócą :P
Bezpowrotnie elipsa ma"
Aniołek 7t4d [*] 25.05.2011 i nic już nie będzie takie samo
Wiktor 13.07.2012 kochany szczęściarz urodzony 13ego w piątek
Gloria- 07.06.2015 - nasza księżniczka
Alfahelisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:09   #802
eseska
Zakorzenienie

Dzień dobry!!!!!!!!!!
Dwupaczki już widze prawie odmeldowane; Inutil jest, Amilcia jest, a gdzie Bacha? i co u Sofci? dziewczynki dziś sobota...
Cytat:

Miłego dnia Wam życzę...
o prosze spacerek czyżby działanie na przyśpieszenie?

ZOSIA
Stary 2012-01-14, 09:14   #803
maksikola
Wtajemniczenie

nie mogłam się wbić wczoraj na wizaż

Inutil też oglądałam wczoraj ddtvn i te muppety shop. To tylko Muchę na to stać
fiolusek zmiana awataru na korzyść. Tamten, źle mi się kojarzył.

Miłej śnieżnej soboty,
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:28   #804
Lucy1111
Zakorzenienie

dzień dobry!!

ja też cały wieczór nie mogłam wejść na forum

wczoraj mówiłam, że śniegu nie widziałam jeszcze w tym roku....a dziś wstaję i biało za oknem :/ wrrr

Sheh, w sumie dobrze, że wiesz o tym niedostatku witaminy
Masz zalecenie przyjmowania jej?
Stary 2012-01-14, 09:36   #805
pani22ka
Zakorzenienie

news od Sofci - poranny meldunek dziś na KTG pojawiły się lekkie skurcze, więc będę miała robiona próbę oksytocynową. jak macica jest gotowa to się ruszy i rodzę, a jak nie to będą dalej decydować. buziaki

pani22ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 09:42   #806
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
news od Sofci - poranny meldunek dziś na KTG pojawiły się lekkie skurcze, więc będę miała robiona próbę oksytocynową. jak macica jest gotowa to się ruszy i rodzę, a jak nie to będą dalej decydować. buziaki
oby ruszyło
Stary 2012-01-14, 09:49   #807
eseska
Zakorzenienie

Cytat:
to czekamy!!!!!!!!!!aaaaaaaa aaaaaa

ZOSIA
Stary 2012-01-14, 10:01   #808
Cookie24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez shehzadi Pokaż wiadomość

Dziewczynki, dostałam wyniki większości badań. )
Na wynikach to ja sie znam... ale dobrze, ze wiesz mniej wiecej na czym stoisz

Cytat:
[COLOR="Silver"]

Miłego dnia Wam życzę...

:
Wzajemnie

Cytat:
Trzymam kciukasy za Sofcie

Wogole to dzien dobry
Cookie24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 10:13   #809
maksikola
Wtajemniczenie

Cytat:
to się ruszy i rodzę,
maksikola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-14, 11:31   #810
natalia_23
Zakorzenienie

Mamy kolejne dzieciątko na świecie

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

Wiadomość od Basi

Hej, jestem w szpitalu i Tobiaszek jest już na świecie. O 1:00 w nocy odeszły mi wody. Musiałam mieć CC bo tętno zanikało małemu w czasie porodu, teraz odpoczywam bo boli mnie brzuch.

Basiu gratulacje, ucałuj Tobiaszka

Mikołaj 19.11.2011

Edytowane przez natalia_23
Czas edycji: 2012-01-16 o 08:12
natalia_23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Być rodzicem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości