|
Notka |
|
Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rimini 2008 :)
a jak jest w Lloret? może pogadamy na prywatnych albo gg, bo kurcze z tematu głównego zbaczamy ciągle;p
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
pisz na gadu 8704277 ;D jak coś to cały czas jestem na niewidocznym
![]()
![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
W Rimini są takie sklepy, tylko trzeba pojechać na stare miasto. Tam są takie stare kamieniczki, świątynie, ratusz, fontanny. Prawdziwe Włochy. I właśnie tam są takie sklepiki firmowe. Dojedzie tam się tamtejszymi MZK. Największe wyprzedaże są pod koniec lipca.
![]()
![]() |
![]() |
#784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
dziękuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
|
![]()
hej. czy wiecie coś o miejscowości Nettuno we Włoszech? A może ktoś z was był tam już? Jeśli tak, to możecie coś powiedzieć o tym mieście, jak wygląda pod względem rozrywkowym: sklepy, bary, dyskoteki ; i jakie plaze.
Byłabym bardzo wdzięczna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 |
Raczkowanie
|
HelOu wszystkim ! ;*.
hmm. mam pytankOo w tym roku jadę do Włoch miejscowosc Rimini hotel Rolaanda w terminie 30.06-11.07 xd z biura podróży ALMATUR xd. czy ktos z was tam jedzie ? w tym samym terminie itd.. i czy ktos byl w tym hoteluu ![]()
Edytowane przez duska132 Czas edycji: 2009-02-20 o 08:56 Powód: błąd w daCiee |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
hey laski! ;*
jak widzę nie tylko ja się ekscytuję po przyjeździe z lloret i nie tylko ja planuję zaliczyć w tym roku rimini. ![]() jak miło! podobne gusta mamy. ![]() tak więc, kto cokolwiek wie, niech mówi, bo chłonę wiedzę. i na prywatne piszcie młodsi ludzie ze śląska, którzy też by się na obóz pisali. poszukujemy ze znajomymi większego towarzystwa, więc zapraszamy. ^^
![]() |
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
hey, hey.
![]() nie uciszajcie się tak, no. ^^ i mam pytanie - jedchać ze szkołą czy znieznanego biura? bo nie mogę się zdecydować. brakuje mi troszkę do pełnioletności i nie mam pojęcia. ze szkoły pojechałyby nasze nauczycielki. fajne baby, ale już nas złapały i są uważne, ale z biura podróży mogę nikogo nie znać i trafić z niewłaściwymi opiekunami do niewłaściwego miejsca (ze szkoły jadą też dzieci z podstawówki, także muszą być dobre warunki). ![]()
![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Bo planuje właśnie wyjazd do Włoch w tym roku na obóz i jeśli macie może jakieś inne fajne oferty to możecie dawać :P Pozdrawiam ![]()
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
no, ja ponawiam swoje poprzednie pytania i chciałabym jeszcze wiedzieć w jakim stopniu rimini ma się do lloret? bo byłam w zeszłym roku i wróciłam zakochana. [na dwa sposoby, ale o tym kiedy indziej.
![]()
![]() |
![]() |
#791 |
Przyczajenie
|
siemka mam pytanie wiecie cy w rimini sa jakieś sklepy sportowe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Raczkowanie
|
W samym Rimini to za bardzo chyba nie ma. Nie wiem bo Rimini jest duze i moze w innej czesci miasta sa ja bylem w hotelu hollywood i bylo przekozacko.Sklepy sportowe sa w San marino jak bedziecie jechac tam an wycieczke ale tam sa glownie z ferrai z formuly 1 i tanie nie sa;p ale za to alko tam jest tanie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
Hehe rimini
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
BAN stały
|
mam namiar na świetny i sprawdzony a do tego dość nie drogi hotel w rimini, jak coś pisać na mejla: @poczta.fm
Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-01 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
To może od razu podasz te namiary? Po co te tajemnice? No chyba, że reklamujesz swoja ofertę wyjazdową...
Wymiana -lakiery do paznokci (OPI, MySecret, LA Colors, Sinful Colors, Revlon, Essence) oraz perfumy (Voile d'Ambre YR, Cedre SL) https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=229655 Edytowane przez zlosliwiec Czas edycji: 2009-03-01 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
a jak z ok-tours? W tym roku rozważam pojechanie na obóz studencki: Llorent de mar albo Rimini i juz sama nie wiem ;/
![]() |
#798 |
Zadomowienie
|
Zdecydowanie Rimini
![]()
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- W Rimini są trzy ulice baardzo długie rónoległe do siebie. Więc pierwsza ulica od razu przy plaży to tylko hotele więc nic się nie dzieję. Natomiast dwie następne to ulice pełnie zycia, imprez itp. trzyba pochodzić i na pewno znajdziesz, ja widziałam mniej więcej ze dwa. i ceny ( kiedy euro kosztuje 4 zł) będa prawdopodobnie droższe. w Każdym razie kiedy ja byłam, a euro bło po 3 zł to były tańcze w granicach od 50zł do 100 zł po przeliczeniu na polskie.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 |
Przyczajenie
|
Teraz ja mam pytania. Moje ostatnie wakacje 2007 i 2008 spedzilam w Lloret de Mar.. i bylo niesamowicie.. piekna plaza , miasto no i dyskoteki TROPICS , oraz wspaniali ludzie.. w tym roku koncze 16 lat i dzieki ukochanym wychowawca i sprytowi moglam chodzic tam codziennie do 4 rano.. piana party i inne klimaty. 15 Euro karnet na 7 wejsc i drinki gratis. W tym roku planuje zobaczyc cos nowego i szukam miejsca gdzie moge liczyc na dobra zabawe.. mysle nad Rimini.. jak tam jest z dyskotekami.. i ceny ? a moze byl ktos w innym miejscu , ktore warto zobaczyc?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Słyszałam, że Rimini to jedna wielka balanga :p życie zaczyna się tam po 21 :p
Ale jak jest naprawdę to się przekonam dopiero na przełomie czerwca i lipca ![]() ---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- A btw kto się wybiera w tym roku do Rimini? ![]()
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
hej a słyszałyście cs o biurze podróży REGO-BIS? bo znalazłam oferte fajna, a nie znałam tego biura wczesniej niestety.
![]() |
#803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W Rimini polecam 3 dyskoteki : Altromondo (o ile dobrzepamiętam wstęp jednorazowo to było coś. ok 15-20 euro czyli drogo, ale opłacasie, oooj opłaca ![]() http://www.carnaby.it/ - w carnaby też nieźle było : ) i Blow Up - w tej wstęp ok 5 euro. Co prawda pomieszczenie niezaduże, ale dirnki pycha ![]()
- What do you do when you win? - PARTY! - What do you do when you lose? - PARTY HARDER! Edytowane przez myCocaine Czas edycji: 2009-03-22 o 12:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
zgadzam sie z myCocaine o ile w altromondo nie bylem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Przyczajenie
|
Ja bym chciała jechać do Rimini w tym roku z biura almatur,ale mam mały dylemat ;p Dopiero pod koniec sierpnia kończe 16 lat,a podobno na dyskoteki w Rimini z almaturu wpuszczają dopiero od 16.Jak to jest z tym almaturem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Raczkowanie
|
jedzie moze ktos do grecji w tym roku tak apropo?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Jedzie ktoś z Was w te wakacje do Rimini?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Ja jade :p
![]() |
#809 |
Przyczajenie
|
Chciałabym wybrać się w tym roku do Rimini z biura OK TOURS
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Przyczajenie
|
Rimini jest bardzo drogie. Ja polecam Cesenatico, bo mozna tam sie tez swietnie bawic i jest taniej. Wlasnie przeprowadzilam sie do Wloch i jesli ktos ma ochote na super wakacje, to moge polecic kilka hoteli
![]() Pozdrawiam, Monika |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:12.