|
|
#781 |
|
BAN stały
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.27
powinni jakoś to rozdzielić i tam dać właśnie ograniczenie żeby dla nas zostało
|
|
|
|
#782 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak jak pisałam, jest raczej miękka, ale nie bardzo miękka. Powieka nie boli gdy się nią malujesz Moją Plum testowało kilka dziewczyn i wszystkie mają takie samo spostrzeżenie jak ja, niezależnie czy są bledziochami, czy przypieczone słonkiem Ale ja ją mam już jakiś czas, więc może te co są teraz mają kolor poprawiony ![]() Otóż to jedyna nierówność może wynikać z dat zamówień (bo chyba w zależności od dnia wysyłki, to daty są różne? Czy może wszystkie macie poniedziałek, jak ja, a dostawy są w różne dni?)
Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-04-04 o 21:12 |
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przecież program trwa równocześnie w tym samym czasie dla obu okręgów...
|
|
#785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A Grudziądz może być?
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
znaczy się nie warto, nie nadaje się do noszenia i pojemność malutka
za zgodą Solaris1990 "TE PERFUMY", A NIE "TA PERFUMA" CZY "TEN PERFUM" ! http://obcyjezykpolski.strefa.pl/?md=archive&id=281 ----------------------------------------------------------- http://bogusiabloguje.blogspot.com/ |
|
|
|
#789 |
|
BAN stały
|
o matko, patrzcie za ile jest na ebay woman of earth
![]() http://www.ebay.pl/itm/NEW-AVON-WOME...item5d308c1c3c |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie
|
#791 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Tym bardziej się cieszę!! ![]() Zobacz sobie na Lirene Cover który opisałam rewelacja! dla mnie lepszy niz colorstay, ale zapycha i swieci sie :/
|
|||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie byłam z nich zadowolona
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
To ja sobie serduszko odpuszczam, 1GB to tyle co nic
może wezmę torebkę, widzę, że dużo kobiet je nosi to łatwo sprzedam dla siebie zbytnio nic tam nie widzę, torba zebra jest fajna ale na tym obrazku jej nie ma..
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie polecam, rozrywa się, drze i odpadają ucha
|
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Ja z tych prezentów wybiorę pewnie zegarek Believe, torby mam dwie i jestem zadowolona
Myślę też nad tym drugim zegarkiem ale jak znam avon, życie i tego typu "wymysły" to domyślam się, że będzie słabo zrobiony albo ten materiał po czasie oderwie się od samego zegarka. Ma ktoś, może się wypowiedzieć?
|
|
|
|
#798 |
|
Rozeznanie
|
kiedyś ten zegarek był w netto i miałam go kupić, ale nie było chyba żadnej pozytywnej opinii i odpuściłam. Ja pewnie wezmę zegarek czerwony dla mamy, bo na razie szału dla siebie nie widzę... Moze ten pendrive...?
|
|
|
|
#799 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie dziś święto paczki
Torebka Melissa piękna Musso dzięki za polecenie ty mała kusicielko |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie te rzeczy już kiedyś były więc pewnie zapas jest mały i obstawiam, że wszystko wyczerpie się od reki.
Mi się akurat te serduszka nie podobają(na all. też można kupić wiele podobnych-ciocia kupiła kuzynce na święta podobny i ta jest niezadowolona do dziś z prezentu;p). ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Cytat:
W ogóle to pamiętam, że zegar czy ramka miały produkcję zakończoną i zamiast nich przysyłali szkatułki na biżuterie te srebrne co były czy coś takiego. Więc dziwne, że nagle się odnalazły W sumie co to za atrakcja mieć znów to samo co każda z nas już mogła mieć (no chyba, że akurat ktoś się nie załapał)---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#801 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Do komputera jest idealny i akurat mnie 1GB odpowiada jak najbardziej. Na tym pendrivie przechowuję wszystkie pliki związane z Avonem, a miejsca mam jeszcze tyle wolnego, że hoho. I każda dziewczyna się zawsze pyta skąd ja mam taki ładny pendrive. ![]() A do większych plików używam innego. ![]() Cytat:
![]() Może trafiłaś na jakąś felerną...
|
||
|
|
|
#802 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja muszę złożyć zamówienie do poniedziałku i w piątek mam paczkę ![]() a jak jeszcze nie było otwartych granic to miałam tak jak okręg Żorski i składałam do wtorku (czy środy) i paczkę miałam we wtorek tydzień później Cytat:
ja liczę, że trafię na taką jak Wiuniaaa i będę zadowolona
|
||
|
|
|
#803 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam zamówienia do poniedziałków, paczki w piątek ![]() Lencia00, a ta szminka, którą tu #3710 pokazałaś to ona na żywo jest brzoskwiniowa? Bo na zdjęciu i przy moich ustawieniach komputera wygląda pięknie Edytowane przez kejtiryba Czas edycji: 2012-04-05 o 08:19 |
|
|
|
|
#805 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#806 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Moje drogie, nadrabianie was to nie lada wyczyn.
Tak na szybko to przepraszam ale jestem chora, do tego Mała ząbkuje i mamy kosmos w domu. Oczywiście jak tylko mogę i mam chwilkę to was podczytuję i klikam wszystkim dziewczynom biorącym udzial w konkursie Luksji. Przez ostatnie dni spotkały mnie niespodzianki a wczoraj miałam święto paczki Ale pokolei. W poniedziałek złożyłam zamówienie a we wtorek już dzwoniła do mnie OMS, myśałam, że to o fakturę, którą zapłaciłam za późno i i zamówienie miało długi czas status pobrane i wstyd mi było, a ona radośnie gratuluje mi Wczoraj przyjechała i w prezencie dostałam od niej nowy błyszczyk SS Melon Madness i perfumki CHL Nuit. Błyszczyk jest ogromny! Tzn taki szeroki, a gąbeczka ogromna, jak porównuję z innymi błyszczykami to normalnie gigant. Ale kolorek..... piękny!A z rewelacji paczkowych: - błyszczyk extralasting Perpetual Pink - maseczka malinowa, jak ona pieknie pachnie!!!! - reszta to farba do wlosów (5.3) szampony i takie pierdy, aha i balsam dyscyplinujący bo się puszę jak pudel jakiś, ale dzisiaj dopiero wypróbuje na moich piórach ![]() W k05 napisałam wszystkim, żebyn ie brali sobie solutions bo w k06 bedzie na nie megapromocja i się bardziej będzie opłacało a tu miałam na 100zł zamóienia na solutions... ehhh w k06 pewnie nic nie zamówią. Co do programu motywacyjnego na kat7 to szczerze? Nic mi sie tam nie podoba, zegar ten ze zdjęciem bym jedynie wzięła, ale ja składam zamówienia dopiero na koniec 2 terminu więc pewnie już nic nie zostanie. [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33357017]tak, dobrze kryje, choć dla cery miesznaje/tłustej może powodować świecenie.[/QUOTE] JA miałam próbkę odcienia ivory, nałożyłam nas buźkę, maźnęłam pudrem prasowanym i caly dzień miałam matową buzię, a mam cerę mieszaną z tendencją do tłustej.
|
#809 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Co do SS błyszczyka, owszem jest ogromny, ale za to jak ciężko go zamknąć |
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 09:37 ---------- Poprzedni post napisano o 09:32 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;33357824] Co do SS błyszczyka, owszem jest ogromny, ale za to jak ciężko go zamknąć ja swojego mam od miesiąca i zastanawiam się czy go otwierać.... bo mam dwa inne błyszczyki i 3 pomadki (dwie różowe i jedną nude) i nie mogę tego zmęczyć... i czekam może ktoś będzie chciał ten błyszczyk a jak nie to sobie go zostawię... co do dużych szczoteczek od błyszczyków to nie jestem przekonana miałam taką dużą tą szczoteczkę że tak powiem bo nie wiem jak to się fachowo nazywa ale z firmy chyba Loreal i nie byłam zadowolona... głupio się tym malowało.... za duża była zdecydowanie...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:09.

Ale ja ją mam już jakiś czas, więc może te co są teraz mają kolor poprawiony 

Przecież program trwa równocześnie w tym samym czasie dla obu okręgów...