|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Czuje po tej wizycie wielka ulge bo balam sie czy wszystko bedzie ok. Teraz tylko nie wiem jak wytrzymam cale 4 tygodnie do kolejnej wizyty
chcialoby sie codziennie podgladac czy dziecko rosnie i wszystko w porzadku. wlasnie piecze sie ciasto z truskawkami, mielismy z Tz ochote na domowe ciasto. Zwykle z kruszonka na gorze i powtykanymi truskawkami ale proste sa najlepsze:p |
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek miałam ochotę na więcej bo fajowe ciuszki mają. Nawet nie widzialam że tak fajne..zawsze chodziłam do H&M , Zary i C&A.Cytat:
![]() Masz rację takie ciacho najlepsze
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Nigdy nie zwracałam uwagi na dziecięce ciuszki w sieciówkach, widziałam tylko, że HM ma fajne? Za jakiś czas zacznę zerkać.
A w ogóle - jak wy kupowałyście to wszystko większe troszkę, " na zapas"? |
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szczególnie w lumpeksach przed urodzeniem małego (nawet teraz mam w szafie ubrania dla niego na 3-4 lata ). Odkąd się urodził to kupuję też nowe, ale wiem np że muszę zwrócić uwagę że jest szczupły bardzo i nie każde ubranie się nadajeRośnie przewidywalnie, nie strzela w górę, teraz nosi rozmiar 74 a kupiłam na wyprzedaży bluzy na 86-98
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#787 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sukienkę z Zary na 74 już ją ledwo wciskam ![]() No ale Zara ma zaniżoną rozmiarówkę. Cytat:
Ja mam farta bo ubranka wszytskie dostaję. Kupiłam Mani sukienkę, 2 pajace, spodenki i czapeczkę ![]() Szaleństwo. Oczywiście że rozmiar na zapas trzeba kupować i nie szaleć z ilością ubranek.
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój młody drobny, jak miał rok to śpiochy i kaftanik na 74 oddałam TZa siostrze z metkami jeszcze, on się topił ![]() Ja już ubranek nie dostaję, sami wszystko kupujemy Mnie jeszcze wkurza ten stereotyp: chłopak to różne odcienie niebieskiego a dla dziewczynek wszędzie róż wali po oczach. Ciężko mi inne kolory upolować, oczywiście w rozsądnej cenie. A ja go tak lubię w czerwonym, pomarańczowym, żółtym
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Debrah, cieszę się, że już się uspokoiłaś po wizycie Spokojnych 9 miesięcy, bez upierdliwych dolegliwości.Okres mi się spóźnia tydzień (tak ok., bo nie mam go jak w zegarku). W piątek i dzisiaj rano zrobiłam test, ale wynik jest negatywny. Trochę jestem zdziwiona, bo np. stresuję się dość często i jakoś to nie ma wpływu na termin. Chyba że to wina tabletek na niedoczynność tarczycy? Ale chyba powinny raczej wręcz ustabilizować cykl (jeśli w ogóle mają jakiś wpływ na to), niż wprowadzać rewolucję? ![]() Weekend dziwny - od mega doła bez wyraźnego powodu do euforii (pani psychoterapeutka jednak zmieniła nieco front i nie wyklucza już ChAD, zastanawia się nad taką diagnozą - generalnie, jak stwierdziła, u mnie wszystkie objawy są bardzo niespecyficzne i ciężko mnie zdiagnozować )
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
Odpoczęłam na spływie, dlatego że miałam sporo czasu na kontakty z ludźmi. Siedzieliśmy długo przy ognisku, w dzień oni pływali, ja sobie leżałam na powietrzu i czytałam. Było super, a mi lepiej. |
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś jest ogłoszenie wyników konkursu, w którym brałam udział. Wychodzę z założenia, że gdybym coś miała wygrać, to by do mnie wcześniej zadzwonili, więc nic z tego ![]() Przysłano 326 prac
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Debrah, super, że wszystko z ciążą ok!
Cytat:
albo przeoczyłam, albo nie napisałaś - wiadomo już coś odnośnie przyczyny problemów żołądkowych, ta przepuklina się potwierdziła? nawet jeśli nic z tego, to masz już praktykę w przygotowywaniu projektu do konkursu, która przyda się na przyszłość |
|
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Weekend miałam bardzo relaksujący. Spotkałam się z dawno niewidzianymi przyjaciółmi. Będę mamą chrzestną synka przyjaciółki ![]() Dużo czasu spędziłam z mamą, której nie widziałam półtora miesiąca. Za to TŻ dziwnie się rozchorował... nie wiem, co mu jest. Oprócz lekkiego bólu gardła i podwyższonej temperatury nic mu nie jest... Ale przez gorączkę jest rozbity... To już 3 dzień, więc wieczorem musi iść do lekarza... bo do pracy oczywiście poszedł. Cytat:
Ja miałam kiedyś solidne przesunięcie po lekach na alergię ![]() Cytat:
Jak dobrze pójdzie w przyszły weekend też jadę na spływ. A jak jeszcze lepiej pójdzie, to na początku lipca wybieram się w Karkonosze. No to niezłe konkurencja, ale i tak warto próbować! |
||
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najpierw potwierdzili, że znaleźli jakieś bakterie ale nie mogli ich zidentyfikować, więc wysłali do badań gdzie indziej a potem przez telefon mi powiedzieli, że mają je i nic nie wyszło, więc sama już nie rozumiem. Dla mnie najważniejsze, że już mi lepiej i oby tak zostało. |
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dlatego lubię Zarę bo tam różu jak na lekarstwo.
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Misku, dobrze, że odpoczęłaś i że czujesz się lepiej. Byle tak zostało
|
|
|
|
#797 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę w Karpaczu od 3 do 6 lipca, zdrowia dla TŻ!Cytat:
moja koleżanka była teraz w Turcji i prawdopodobnie złapała jakąś bakterię - dostała biegunki przez którą nieźle się odwodniła, schudła 5kg, skończyło się na pobycie w szpitalu, do PL musiała wrócić późniejszym samolotem |
||
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On tez pyza, buzię ma okrągłą i w przydużych ciuchach na większego wygląda. Ale na golasa ciężko patrzeć, każda kość wystaje. Miskowa dobrze że czujesz się już lepiej, mam nadzieję ze tak już zostanie
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Twój B jest niejadkiem czy po prostu taka jego szczuplutka natura? |
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Je w miarę normalnie chociaż nie wszystko lubi, czasem ominie jakiś posiłek.Mam nadzieję że to takie geny, TZ może nie wysoki bo 176cm ale szczupły, ledwo 60kg przekracza. Ja jako dziecko też drobna byłam. No ale trzeba się nagimnastykować żeby jednego i drugiego ubrać
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że je i się rozwija. Nie każdy musi być chłopem jak dąb ![]() Mojego TŻ ubrać to też nie lada wyczyn! |
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Coś kiepsko z frekwencją ![]() Ja zdycham, nic mi się nie chce, jest mi gorąco. Okresu nadal brak, pewnie znając swoje szczęście, dostanę akurat na wyjazd nad morze
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem ![]() U mnie też ukrop niesamowity... wczoraj ledwo żyłam. A dziś mam plan po pracy sprzątać, nie wiem, czy nie padnę trupem..a potem nauka. A kiedy jedziecie nad morze? |
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
cześć,
Wczoraj u nas też tak gorąco było, dziś jest lepiej i wieje, więc da się przeżyć. Wczoraj pierwszy raz od dawna byłam na spokojnie w mieście, jadłam sushi i piłam kawę - wracam do życia |
|
|
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja wczoraj nawet palcem nie ruszyłam. Umówiłam się do laryngologa-alergologa (moja sąsiadka ), dopiero na 11. lipca, niestety. Już mnie wszyscy wysyłali, bo ten mój kaszel i drapanie w gardle jest niesamowicie męczące, w nocy prawie się porzygałam (zresztą już mi się to zdarzyło).Cytat:
![]() Muszę poszukać jakiś fajny przepis na sałatkę do pracy. |
||
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obiecałam sobie, że ją zrobię, bo mi smakowała, ale jakoś nie mogę się zebrać za ugotowanie tego wszystkiego. |
|
|
|
|
#809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Właśnie spektakularnie wpadłam w czarną rozpacz przy moim szefie. Ale żenada, jeszcze mi się to od początku mojej pracy nie zdarzyło. |
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Misku, cieszę się, że już Ci lepiej. Szukam apartamentu w Chorwacji, bo jak bym miała liczyć na mojego męża...to chyba byśmy pojechali ryczką pod łóżko... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:39.

chcialoby sie codziennie podgladac czy dziecko rosnie i wszystko w porzadku. 

Cieszę się bo jest już obkupiony na jesień/zimę/wiosnę. Zostanie pojedyncze sztuki na bieżąco dokupować.
Aczkolwiek miałam ochotę na więcej bo fajowe ciuszki mają. Nawet nie widzialam że tak fajne..zawsze chodziłam do H&M , Zary i C&A.