Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-05-13, 22:56   #781
Soleilka
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 - część X

Cytat:
Napisane przez sas Pokaż wiadomość
masz rację mysle podobnie
Leonidas ciekawe imie....
Tak samo teraz myślę o moich rozstępach. Najpierw płakałam, a teraz na nie patrzę i im mówię, że jeszcze się z nimi porachuję

Ciekawa jestem skąd sobie takie wymyślili jego rodzice

Moja babcia miała fajną historię z imieniem swoim. Rodzice jej wybrali imię Anastazja. Babcia się urodziła, jej ojciec poszedł do urzędu i wpisał ją jako Bronisława, bo w ostatniej chwili jego siostra go poprosiła Zrobił to bez jakiejkolwiek konsultacji. I babcia do tej pory żałuje, że ma takie swojskie imię Bronia, a nie piękne Anastazja

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
ooo i już wątek dostał rozpędu... ciekawe czemu soleilka wróciła
Mi się Stefcio z moją ciotką kojarzy bo ona Stefcia I z kolegą, mówiliśmy do niego Stefan, ale to było od nazwiska
A miałam nie siedzieć, bo TŻ chciał grać. A tu usnął skurczybyk

Córka Muchy ma na imię Stefania

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 23:11   #782
sas
Wtajemniczenie

Cytat:
sas...te łóżeczko jest piękne i nie ma porównania do poprzednich!!
tez tak myślę dziękuję jutr zamierzam je zamowic
teraz niestety mam problem ze znalezieniem poscieli głownie chodzi mi o ochraniacz i baldachim
Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Tak samo teraz myślę o moich rozstępach. Najpierw płakałam, a teraz na nie patrzę i im mówię, że jeszcze się z nimi porachuję

Ciekawa jestem skąd sobie takie wymyślili jego rodzice

Moja babcia miała fajną historię z imieniem swoim. Rodzice jej wybrali imię Anastazja. Babcia się urodziła, jej ojciec poszedł do urzędu i wpisał ją jako Bronisława, bo w ostatniej chwili jego siostra go poprosiła Zrobił to bez jakiejkolwiek konsultacji. I babcia do tej pory żałuje, że ma takie swojskie imię Bronia, a nie piękne Anastazja

---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:55 ----------

a
ehh " biedna" babcia ale moj dziadek zrobil to samo mojej mamie bez knsultacji z babcia
sas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-13, 23:15   #783
Norniczka
Rozeznanie

Dziewczyny, mąż jednak zabiera mi laptopa . Niedobry . Może bede z doskoku coś pisać z komputera szwagra jak pożyczy, ale napewno nie bede na bieżąco . Także buziaki i nie martwcie sie jak nie bede się udzielać w tym tyg.
Stary 2012-05-14, 06:16   #784
prince_polo
Zakorzenienie

witam
dzis bez kawy zobacze czy dam rade

zoładek mnie cos boli

Ćwiczę
Zapuszczam naturalki!
prince_polo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 07:01   #785
modnisia86
Zadomowienie

Witam z rana z kawusią i zabieram się do nadrabiania tego co wieczorem naskrobałyście My w końcu wczoraj zamówiliśmy wózek ( czas realizacji zamówienia od 3 do 21 dni ) więc uznaliśmy że lepiej zamówić wcześniej i mieć z głowy Musimy tylko jeszcze fotelik zamówić Bo łóżeczko też już zamówione ale będzie trzeba poczekać na nie do czerwca
modnisia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 07:06   #786
IkaTg
Raczkowanie

Witam raniutko
coś dzisiaj źle mi się spało. Ciągle się wierciłam i nie umiałam znaleźć wygodnej pozycji.

Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
hej
dopiero wróciliśmy z tej komunii, wynudziłam się troszkę ale przynajmniej pojadłam pyszności Oskarkowi smakowało bo kilka razy miał czkawkę

mam świetny humor bo nasz Ciastuś kochany pocieszyła mnie dziś że jej kumpela też miała w ciąży taki problem jak my-tzn.mniejszy brzuszek u dzidzi,nawet poza granicami normy-i pod koniec ciąży mała podrosła a ta dziewczyna urodziła zdrową córcię

lecę Was nadrabiać gadułki kochane
No widzisz nie ma się co zamartwiać na zapas. W Waszym przypadku też tak będzie, wszystko się wyrówna. Trzeba myśleć pozytywnie. A kiedy następne USG ?

Cytat:
dziewczynkki za nim was nadrobie...chyba jednak kupimy to lozeczko na dluzej co myslicie?
http://allegro.pl/lozeczko-lozko-dzi...321802655.html
Świetny wybór, ładniejsze od poprzednich

Hanjah nie wiem czy zauważyłaś, wysłałam Ci PW

Mam na dzisiaj ambitny plan- porządki w szafie. Ciekawe co z tego wyjdzie, bo zbieram się już od jakiegoś czasu
Stary 2012-05-14, 07:14   #787
Irmusia81
Zakorzenienie

Witam z rana przy śniadanku
Wybieram się dziś do ortopedy w sprawie mojej miednicy. Ciekawe co powie Może pomyśli, że szukam pretekstu, żeby mieć cc

Cytat:

dzięki kochana za rady a zdrugiej strony to skad te robactwo moze sie wziasc?? skoro w dmu jest czysto, materac mozna wietrzyc co jakis czas itp
No właśnie do końca nie wiadomo. Ale podobno ciepło i wilgoć mogą powodować pojawienie się robaków w materacu

---------- Dopisano o 08:14 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ----------

Cytat:
Wiem Dlatego nie ma co narzekać. Ja tylko marzę o tym, zeby Maluszek był zdrowy i żeby była praca, a my z TŻ żebyśmy byli cały czas w dobrych relacjach. I nic więcej mi do szczęścia nie potrzeba
Bardzo ładnie to napisałaś. Myślę dokładnie tak samo jak Ty

Cytat:
Napisane przez Norniczka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, mąż jednak zabiera mi laptopa . Niedobry . Może bede z doskoku coś pisać z komputera szwagra jak pożyczy, ale napewno nie bede na bieżąco . Także buziaki i nie martwcie sie jak nie bede się udzielać w tym tyg.
Buziaki
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 07:38   #788
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Bardzo chcieliśmy na początku parterowy - czaimy się na poddasze użytkowe ze względu na ceny gruntu...
aha
Cytat:
Napisane przez blueberry88 Pokaż wiadomość
Kochane, wiem, że są tu takie Mamuśki, które to znają się nieco na aparatach. Chcemy nabyć sztukę takiego cuda do 1500zł. Zależy nam na tym, by:
-z automatu strzelić w miarę dobre zdjęcie (opcja dla mnie),
-dźwięk i filmy nagrywał w full HD.

TŻ wybiera już długo i na oku ma TAKI, ale nie podoba mu się, że jest kiepska jakość wyświetlacza i wizjera. Myśli, czy nie lepszy jest TEN. A może jeszcze jakiś inny?
Ja zadeklarowałam swoją pomoc właśnie w formie zapytania Was o zdanie
ja ostatnio nabyłam ten aparacik http://www.optyczne.pl/1404-Fujifilm...a_aparatu.html

polecam bardzo, mnie zależało na tym, co tobie, przy tym chciałam żeby był maly i lekki, żebym mogła do wózka na spacer wziąc kosztował 1000zł, wiec mniej niz zakładacie

hej
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 07:41   #789
anna99302
Zadomowienie

hey siedze po glukozie , w smaku nie byla zla ale zaraz chyba ci ludzie dookookola mnie mi smierdza! kutwa cz starzy ludzie ni? mo ga sie myc i prac ubrap
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 08:03   #790
Balbinka1983
Rozeznanie

Cześć Dziewczyny nie było mnie cały weekend a Wy jak zwykle się naprodukowałyście weekend mieliśmy pracowity z Małżonem, on byl w sobotę w pracy, potem pojechaliśmy do Lublina. Wróciliśmy przed 24 padnięci, wczoraj jakieś zakupy, sprzątanie i pranie ubranek dla małego

Siedzę w pracy i mam poważną rozkminkę - pracować tak jak sobie założyłam do końca maja czy iść na L4 21 maja... tesciowie jadą na wakacje i tesciowa nie będzie wyprowadzać w tym czasie psa i po prostu mi go szkoda i to wlaśnie ze względu na niego się zastanawiam... Chociaż wolałabym jednak jeszcze popracować nie wiem co robić
Stary 2012-05-14, 08:07   #791
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
hey siedze po glukozie , w smaku nie byla zla ale zaraz chyba ci ludzie dookookola mnie mi smierdza! kutwa cz starzy ludzie ni? mo ga sie myc i prac ubrap
ja nie wiem jak wytrzymam u siebie w przychodni - tam nie ma okien, jest duszno jak diabli!

niezbyt dobrze się czuję, osłabiona jestem, trochę gardło boli.
czosnkiem wale na kilometr więc pewnie ładnie bym się wpasowała w tych śmierdzących ludzi

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 08:22   #792
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 201704110948 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
pokoik zapowiada się fajnie
Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny nie było mnie cały weekend a Wy jak zwykle się naprodukowałyście weekend mieliśmy pracowity z Małżonem, on byl w sobotę w pracy, potem pojechaliśmy do Lublina. Wróciliśmy przed 24 padnięci, wczoraj jakieś zakupy, sprzątanie i pranie ubranek dla małego

Siedzę w pracy i mam poważną rozkminkę - pracować tak jak sobie założyłam do końca maja czy iść na L4 21 maja... tesciowie jadą na wakacje i tesciowa nie będzie wyprowadzać w tym czasie psa i po prostu mi go szkoda i to wlaśnie ze względu na niego się zastanawiam... Chociaż wolałabym jednak jeszcze popracować nie wiem co robić
mysle ze tydzien różnicy w L4 nie robi wielkiej róznicy

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

maly ma czkawke, ale najlepsze było w nocy, wstałam siku i kłade się, a mały czkawka
Stary 2012-05-14, 08:31   #793
chmielinka
Zadomowienie

hej mamusie

nadrobiłam was, ale już nie będę cytować bo muszę się wziąć za robotę. Imprezka małżowa się udała, ale dała mi też w kość. Już nie mam tyle siły stać w kuchni, a później siedzieć za stołem.

niestety będę musiała stąd zniknąć do soboty, żeby wykończyć moją magisterkę bo w sobotę chcę ją oddać i mieć święty spokój. Także nie martwicie się moją nieobecnością.

Gratuluję wszystkim rozpoczętych nowych tygodni.

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 08:45   #794
wanilllka82
Wtajemniczenie

Witam kochane mamusie z poranną kawą, mam nadzieje, że dziś będę w lepszym nastroju, spałam dobrze więc są duże szanse

Soleilka gratuluje końca remontu i drzwi z zamkiem

wczoraj zasiadłam na forum i znalazłam wątek o wcześniakach, link jakby któraś chciała
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post31305861
wciągnęły mnie te historie bo wiele z tych dzieci urodziło się w tyg w których my jesteśmy a nawet wcześniej i świetnie sobie radzą to właściwie Ando powinna poczytać, i też jestem ciekawa co u niej...

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
ja ostatnio nabyłam ten aparacik http://www.optyczne.pl/1404-Fujifilm...a_aparatu.html

polecam bardzo, mnie zależało na tym, co tobie, przy tym chciałam żeby był maly i lekki, żebym mogła do wózka na spacer wziąc kosztował 1000zł, wiec mniej niz zakładacie
a wiesz, że my też ostatnio kupiliśmy ten aparacik jesteśmy bardzo zadowoleni zapłaciliśmy 900 zł

Edytowane przez wanilllka82
Czas edycji: 2012-05-14 o 08:48
wanilllka82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 08:47   #795
chce_byc_mama
Zakorzenienie

dzien dobry

witam sie z herbatka i miseczka platkow

Amelcia
chce_byc_mama jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 08:48   #796
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wanilllka82 Pokaż wiadomość
a wiesz, że my też ostatnio kupiliśmy ten aparacik jesteśmy bardzo zadowoleni zapłaciliśmy 900 zł
super ja go kupiłam bo słyszałam duzo pozytywnych opinii i nie żałuję
Stary 2012-05-14, 08:52   #797
Selay
Raczkowanie

hellooo,

wlasnie was nadrabiam po weekendzie ...u mnie w pokojku dla malego mebelki wszystkie skrecone i mozna czekac na nowego lokatora...oby tylko wytrzymal w brzuszku te ostatnie 10 tygodni

planuje miesiac przed terminem zaczac prac ciuszki do szpitala itd...mam nadzieje ze w sam raz

gratki dla wszystkich zaczynajacych nowe tygodnie
Selay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 08:53   #798
hanjah
Zakorzenienie

Hej
Pogoda się poprawiła-już tak nie wieje i nawet na chwilę słońce wyszło Ale co z tego, jak tż jeszcze dziś i jutro w pracy

Coś niewyspana jestem... chyba skończyły się fajnie przesypiane noce Najpierw nie mogę się ułożyć, a jak już zasnę to się budzę przy każdej próbie zmiany pozycji... i to wstawanie do wc 2-3 razy
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:01   #799
anna99302
Zadomowienie

padne tu zaraz jeszcze polgodziny...
anna99302 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:04   #800
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anna99302 Pokaż wiadomość
padne tu zaraz jeszcze polgodziny...
dasz radę
Stary 2012-05-14, 09:06   #801
chce_byc_mama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Hej
Pogoda się poprawiła-już tak nie wieje i nawet na chwilę słońce wyszło Ale co z tego, jak tż jeszcze dziś i jutro w pracy

Coś niewyspana jestem... chyba skończyły się fajnie przesypiane noce Najpierw nie mogę się ułożyć, a jak już zasnę to się budzę przy każdej próbie zmiany pozycji... i to wstawanie do wc 2-3 razy
witaj w klubie Haniu
ja juz mam takie noce z dupy od jakis trzech tygodni
i tez wstaje 2-3 razy do toalety :P

Amelcia
Stary 2012-05-14, 09:06   #802
ivoncia16
Wtajemniczenie

cześć dziewczyny
dzisiaj spałam dośc dobrze obudziłam się tylko raz
mała była też dość grzeczna nie kopała tak bardzo , dała mi pospać
powiem wam że samopoczucie mam takie sobie
mój dzidek choruje , mieszkaja z babcia bardzo daleko
nie mam nawet jak ich odwiedzać
dzielą nas setki kilometrów
babcia dziś dzwoniła i słychać po głosie że żle jej tam z tym wszystkim bez żadnej pomocy
nawet mowiła że już rózne ma myśli żeby np przeprowadzić się tu gdzieś bliżej bo tam nie maja żadnej pomocy nawet do lekarza ciezko się dostać
bo mieszkaja na takiej wsi że autobusy nawet nie jeżdzą
gdyby tam mozna bylo latwo znalesc prace to bez zastanowienia zamieszkali bysmy z Tż i Niunią z nimi
z nimi bylo by nam o wiele lepiej niz u nas w domu bo sa tacy kochani i bysmy im pomogli
ale tam z praca nieciekawie i sama nie wiem co o tym wszystkim myslec
mama tez wielce przez telefon chwali mnie do babci ze sie staram , robie wszystko a tak to do mnie sie czepia ze np glupiej patelni nie umylam

wstalam i odrazu wzielam sie za robote
krupniczek juz prawie gotowy

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
no i znowu mi smaka na lody narobily

---------- Dopisano o 19:01 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

super
ja juz sie nie moge doczekac na zakup lozeczka wtedy moja lista wyprawkowa zmniejszy sie do ostatecznych drobiazgow
ja też już jestem bardzo szczęsliwa że już tak duzo mamy
zostalo naprawde niewiele

Cytat:
Z tego co słyszałam to takie kropelki tylko zapobiegawczo, bo jak już ma to chyba na nic się zdają... a może są jakieś inne środki o których nie wiem

Fajnie że remont dobiega końca, a dopracować to na spokojnie można. Też mam większe ciuszki które podostawałam w kartonach yyy sześciu aż.. ale kupiłam takie składane z wieczkami, są czarne w esy floresy... też wolałabym kolorystycznie jakieś inne, ale nie było i też pomysłałam że jak będę miała wene to je obkleje, albo jakimś sprayem przelece

Dzisiaj chrzcili w kościele taką na oko 8 miesięczną Lenkę

a u kogo zamawiałaś?? ja w ogóle nie wiem co brać... w SR kazali nam zaopatrzyć się w o 2 rozmiary za duże...

Ah trochę fantazji i się da też mieszkam na poddaszu i traktuje to jako plus Ale to może też zależy od rodzaju skosów. MI tam wanienka pod skosem zaraz koło okna pasuje, łóżko też ładnie się wpasowało pod skos i wydaje mi się że tak jest przytulnie A kuchnia i tak meble na zamówienie i jest fajnie ale sama chyba też bym brała parterowy, no moze taki z antresolą

Ja wczoraj miałam mega porządki, odświeżyłam fotelik do samochodu i go ofoliowałam żeby się nie krzurzył, wyprawłam leżaczek, zrobiłam miejsce na łóżeczko chciałoby się jeszcze pomalować pokój bo już też żółty taki przyprudzony, ale muszę się chyba obejść smakiem... mój mąż do malowania się nie rwie( bo po co), a ja chyba nie wskazane żebym malowała... a lubie zwłaszcza zmiany kolorystyczne hmmm a może się skuszę po 37tc.
http://moda.allegro.pl/85b-85c-85d-w...299097405.html

te zamówiłam
miałam opory bo taka niska cena
ale naprawde fajne są i materiał spoko

Cytat:
dziewczynkki za nim was nadrobie...chyba jednak kupimy to lozeczko na dluzej co myslicie?
http://allegro.pl/lozeczko-lozko-dzi...321802655.html

ooo to jest śliczne
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:09   #803
Irmusia81
Zakorzenienie

Cytat:
Treść usunięta
Przyjemny kolorek U nas był taki wcześniej w tym pokoju, który teraz będzie Leonka. A z malowaniem, to mieliśmy podobnie. I też trzeba było farby dokupywać
Trzymam kciuki za wyniki

Cytat:
Napisane przez Selay Pokaż wiadomość
planuje miesiac przed terminem zaczac prac ciuszki do szpitala itd...mam nadzieje ze w sam raz
Ja bym wolała już w tym magicznym 37 tc mieć wszystko gotowe, dlatego teraz kończymy kompletowanie wyprawki i powolutku przygotowujemy się do godziny 0

Cytat:
Najpierw nie mogę się ułożyć, a jak już zasnę to się budzę przy każdej próbie zmiany pozycji...
łączę się w bólu. Też mam ten sam problem od jakiegoś czasu
Irmusia81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-05-14, 09:14   #804
chce_byc_mama
Zakorzenienie

lece sie szykowac i spadam do polskiego po buly
pozniej jakis obiad i do pracy

Amelcia
Stary 2012-05-14, 09:16   #805
buena
Wtajemniczenie

Dziewczyny wielbiące TB, widziałyście?
http://www.youtube.com/watch?v=5vJdU...YLoQIMrQutu.be
Muszę kilka razy obejżeć, bo nie wyłapałam wszystkiego.
buena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:16   #806
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość

maly ma czkawke, ale najlepsze było w nocy, wstałam siku i kłade się, a mały czkawka
moja Lilka też o 6 rano miała czkawkę na czczo znównie wiem co te dzieci tam robią, że tyle czkają

aha co do spania-też mam problemy, budzę się kilka razy-plecy mnie bolą, przekręcić się ciężko....ehh, ale siusiu nie wstaję w nocy, bo staram się od 21 już nie pić i opróżnić pęcherz przed snem

a tu Wam się pochwalę wczorajszymi fotkami ze spacerku - jestem w spódnicykilka postów poniżej fotki, bo tu wkleiłam za małe i je usunęłam....

Edytowane przez karolka110
Czas edycji: 2012-05-14 o 09:53
karolka110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:20   #807
phdwao
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość
moja Lilka też o 6 rano miała czkawkę na czczo znównie wiem co te dzieci tam robią, że tyle czkają

aha co do spania-też mam problemy, budzę się kilka razy-plecy mnie bolą, przekręcić się ciężko....ehh, ale siusiu nie wstaję w nocy, bo staram się od 21 już nie pić i opróżnić pęcherz przed snem

a tu Wam się pochwalę wczorajszymi fotkami ze spacerku - jestem w spódnicy
troche małe fotki, ale ładnie
Stary 2012-05-14, 09:20   #808
KarolinaPW
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez chce_byc_mama Pokaż wiadomość
dziewczyny slyszalyscie o czyms takim jak egipska bawelna?
To chyba najlepsza jakościowo bawełna na świecie, ponoć niezniszczalna, nie mechacąca się, bo ma bardzo długie włókna, super miękka, o dużej chłonności i odpowiednio do tej jakości droga ponoć porównywalna jest do niej bawełna turecka
Cytat:
ja wiem czy takie duze myslelismy nad tym sporo i jeszcze po opinni kupmeli, ktora jest z 2 dzidzia w ciazy, stwierdzilismy, ze wezmiemy wieksze..mala bedzie miala więcej miejsca na wygodne spanie i mam nadzieje,że to łóżeczko wytrzyma ze 3-4 lata.... a potem potem uda nam sie pojechac z niunia i wybrac jej jakies fajne lozeczko..takie komplety z Ikei sa fajne
Uważam, że takie większe łożeczko to dobry wybór, zwłaszcza, że można je potem przebudować na tapczanik dla starszaka, jeśli się zdecyduję na drewniane to właśnie takie większe
Cytat:
Hej Mamy już neta i tv
Pokój skończony, tzn to co teraz planowaliśmy Na jesieni wymieniamy okna, a za miesiąc góra półtora futryny w drzwiach, nowe biurko i fotel do biurka bo mamy stary z czasów prlu
Zostało w sumie tylko powiesić firanki, odebrać i skręcić kołyskę i odebrać wózek
Drzwi mamy nowe z zamkiem Do tego popakowałam Małego w komodę Te wszystkie duże ciuszki wrzuciłam póki co w karton i postawiłam na szafę, jeszcze ten karton obkleję ozdobnym papierem. Mam w głowie wizję tylko nigdzie nie mogę znaleźć ładnego lawendowego papieru
I nauczyłam się obsługiwać kosz na pampki z TT

Idę Was nadrobić, bo na telefonie nie dawałam rady, źle mi się czytało
Super
Pokażesz zdjęcia pokoju?
Cytat:
No popatrz ile przepisów na jedną ogórkową
Moja to w ogóle jest strasznie kaloryczna, bo najpierw te jarzyny podsmażam na oleju i dopiero potem gotuję je w bulionie
Twoja też musi być przepyszna
Cytat:
Ah trochę fantazji i się da też mieszkam na poddaszu i traktuje to jako plus Ale to może też zależy od rodzaju skosów. MI tam wanienka pod skosem zaraz koło okna pasuje, łóżko też ładnie się wpasowało pod skos i wydaje mi się że tak jest przytulnie A kuchnia i tak meble na zamówienie i jest fajnie ale sama chyba też bym brała parterowy, no moze taki z antresolą
My na razie i tak żyjemy tylko na parterze bo na poddaszu nie mamy nic, nawet podłogi ale będę musiała pokombinować z tymi skosami, żeby to zmyślnie poustawiać
Cytat:
Napisane przez ooolllccciiiaaa Pokaż wiadomość
hej
mam świetny humor bo nasz Ciastuś kochany pocieszyła mnie dziś że jej kumpela też miała w ciąży taki problem jak my-tzn.mniejszy brzuszek u dzidzi,nawet poza granicami normy-i pod koniec ciąży mała podrosła a ta dziewczyna urodziła zdrową córcię
Oooo, widzisz, nie denerwuj się na pewno będzie dobrze
And you’re crying
When you’re by my side
There is no defence
I forget to sense I’m dying"

KarolinaPW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:22   #809
asia665
Wtajemniczenie

Cytat:
Treść usunięta
Spory ten pokoik. Ładny kolor

Cytat:
Napisane przez Balbinka1983 Pokaż wiadomość
Ja chyba bym poszła na L4 .

Haniu- też mam problemy ze snem

A ja sobie wstałam i mam ochotę na śniadanko,ale nie chce mi się jechać po bułki do sklepu

"...i jesteś już mym świadomym tak wolnym w niewoli."

Jestem mamą

asia665 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-05-14, 09:22   #810
ivoncia16
Wtajemniczenie

no i niestety nie znalazlam żadnej sukienki na komunie
domyślałam się ze tak będzie
także jestem zmuszona iść w tunice ktora niedawno kupilam
upatrzylam sobie do niej leginsy kupie w piatek
i rozgladne sie za jakimis bucikami moze cos mi sie trafi
teraz jest tyle ladnych rzeczy ale nie na ciaze a jak juz wroce do swojej figury po ciazy to pewnie znow nie bede mogla nic wybrac do ubrania
Który Los rzucił nam... "

Nasza Księżniczka !
ivoncia16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości