|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Grupa wsparcia dla problemowych kobitek w związkach
Cytat:
Nie ma takiego impulsu, który mówi, zdradź swoją dziewczyną. Ech, chyba nie powinnam czytać takich wątków, bo później myślę, że mój TŻ też mógłby tak zrobić. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2012-08-27 o 20:55 |
|
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A jeszcze 4 dni temu sobie radosnie na wizażu ćwierkałam, że on taki przekochany. Dżizas dlaczego ja, dlaczego teraz a nie po kilku miesiącach związku
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
Karmenka znowu muszę napisać, że mam tak samo. Czytam o zdradach i innych i już myślę, że mój tak zrobi. Boję się, że on myśli o rozstaniu. Może to głupie, ale zaniepokoiło mnie nawet to, że nie dodał do opisu na gg ";*" jak to zwykle robił od początku związku - wiem, głupie...
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
Nie skupiaj się tak na nim, zorganizuj sobie jakoś czas
|
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przepraszam jeśli Was nastraszyłam, nie miałam takiego zamiaru...
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
Związek bez zaufania ma teraz dla mnie taki sam sens jak związek z zaufaniem. Jak nie masz pełnego zaufania to może mniej boli jak się dostanie po dupie
|
|
#788 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A utajona zdrada, to najgorsze, co może być. Jesteś sobie z kimś, sypiasz z nim a nie wiesz, że wcześniej on był z inną. To okropne. Cytat:
Ale jego flirty już tak
|
||
|
|
|
|
#789 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przyznam rację, to lato jest okrutne dla związków, kilka się wśród znajomych rozpadło, ale nie przez zdrady. Jestem czujna, może nawet za bardzo i jestem przez to nazywana problematyczną. Ale to nie moja wina, że stałam się przewrażliwiona. Aktualnie mam kryzys w związku spowodowany tym właśnie faktem, bo albo to się kończy albo nasz związek. Niektórzy dopuszczają w związkach flirty i nie widzą w tym problemu. Ja widzę, jeśli odbywają sie za moimi plecami. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2012-08-27 o 21:40 |
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Gdyby to jeszcze było tak, że zdradzi i zaraz sie przyzna..nie...wychodzi albo od kumpli albo gdzies od znajomych albo zupełnie przypadkiem..
A już najgorzej jak się wyda i po długim czasie a w międzyczasie wszyscy koledzy wiedzą wiedzą co on robi/zrobił. Kiedyś też byłam zdradzana. Facet nie raczył się nawet do tego przyznać. Po dwóch latach związku (byliśmy zaręczeni) przestał się do mnie odzywać. Jednego dnia u mnie był, od następnego nie odbierał telefonu i do dzisiaj zero kontaktu. Kilka dni później napisał do mnie nas wspólny znajomy, że był u niego z jakąś nową laską. ![]() Jak się potem okazało już od dłuższego czasu byli razem. ![]() A na początku tez taki fajny niby był. Ale z tamtą laską mu nie wyszło, potem miał nową też byli zaręczeni, ale go kopnęła w tyłek dla innego mimo, że ślub planowali. Teraz miał już trzecią i zrobiła to samo. Facetowi się szykuje niezła kolekcja zwróconych pierścionków jak tak dalej będzie. Ja się cieszę, że nie ma takiego idioty w moim życiu ![]() Ale swoje wypłakałam wtedy. Na szczęście miałam dwóch wspaniałych przyjaciół!!! (facetów) , którzy mi bardzo pomogli, wytłumaczyli, że to dla mnie lepiej, że zniknął z mojego życia, wspierali i było troszeczkę lżej. A teraz już o nim zupełnie zapomniałam. Czasami tylko jak widzę fotkę na nk to aż mnie mdli na ten widok _Marta_M_, a Ty skąd się dowiedziałaś? Sam się przyznał czy kolega się wygadał? Edytowane przez Iska00 Czas edycji: 2012-08-27 o 21:47 |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dla mnie zdrada jest niewybaczalna, flirty też.... zresztą mój exTŻ własnie ma okazję się o tym przekonać....choć on oczywiście wyskoczył od razu z dużym kalibrem, tj seksem z inną....wolę nie wiedziec czy w poprzednich latach też coś się jeszcze działo, serio. Nie chcę już tego człowieka nigdy więcej widzieć.
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W każdym razie nie pozwalaj na to.
|
|
|
#794 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
niech sie kiedyś zakocha na zabój w najpiękniejszej kobiecie świata i niech ona wywinie mu taki sam numer jak on mi ![]() Cytat:
Cytat:
Ale juz moja koleżanka miała mieć na dniach ślub i odwołała wszystko...wydało sie, że jej facet na kawalerskim zaszalał sobie ze striptizerką w osobnym pokoju. Ale nie powiedział jej o tym, jego kumpla ruszyło sumienie bo znał też ta moją koleżankę dość dobrze i jej o tym powiedział. Dostał po mordzie od exnarzeczonego, ale przynajmniej w towarzystwie zdobył mega uznanie, zwłaszcza wśród dziewczyn
|
|
|
#795 |
|
Raczkowanie
|
Mój coś nie bardzo ;/ Może się na mnie gniewa albo ma mnie już dość.
Powiedział, że się na mnie zawiódł, ale wyjaśniliśmy. Mimo wszystko czuję, że coś jest nie tak z jego strony. I już mam myśli, że ze mną zerwie. |
|
|
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
Ale juz moja koleżanka miała mieć na dniach ślub i odwołała wszystko...wydało sie, że jej facet na kawalerskim zaszalał sobie ze striptizerką w osobnym pokoju. Ale nie powiedział jej o tym, jego kumpla ruszyło sumienie bo znał też ta moją koleżankę dość dobrze i jej o tym powiedział. Dostał po mordzie od exnarzeczonego, ale przynajmniej w towarzystwie zdobył mega uznanie, zwłaszcza wśród dziewczyn
dlatego jestem przeciwna takim rozrywkom w wieczór kawalerski. Może mi się tylko wydaje, ale moim zdaniem różne takie sytuacje podczas takich wieczorów wcale nie są rzadkością I to nie tylko wśród przyszłych panów młodych, ale też wśród np. żonatych facetów uczestniczących w tych wieczorach. I ten ich sojusz, że nikomu się nie mówi co się wydarzyło podczas tego wieczoru ![]() Dobrze, że kolega powiedział prawdę. Nie chciałabym się dowiedzieć kilka lat po ślubie, ze mój facet bzykał inną laskę w ramach kawalerskiego. ![]() Nie dość, że chciał ją oszukiwać całe życie to jeszcze zero wyrzutów sumienia skoro koledze się oberwało. echhhhhhh |
|
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Flirt trudno definiować. Po co, jaki ma do tego stosunek i tak dalej. Muszę z nim o tym porozmawiać, bo nie widzieliśmy się od połowy lipca. Ja pojechałam do domu a on został w mieście, gdzie studiuje. Wracam za 2, 3 dni. Mogłaby być pogoda, mam ochotę iść nad morze. Cytat:
To już od niego zależy. Ja mogę wymagać. A jak nie będzie chciał to i tak będzie robił co innego. Tylko, że już nie ze mną u boku. |
||
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zadomowienie
|
To była niespodzianka dla niego, niby mieli go zabrać do klubu, najpierw sobie zrobili "bifora", wcięło go mocno, zawiązali mu oczy, zawieźli do wynajętego apartamentu, rozwiązali wtedy gdy klientka sie nad nim nachylała, miał piękny widok na jej piersi. A potem to już poszło.
Cytat:
![]() Cytat:
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 |
|
Zadomowienie
|
To była niespodzianka dla niego, niby mieli go zabrać do klubu, najpierw sobie zrobili "bifora", wcięło go mocno, zawiązali mu oczy, zawieźli do wynajętego apartamentu, rozwiązali wtedy gdy klientka sie nad nim nachylała, miał piękny widok na jej piersi. A potem to już poszło.
Ale, że oni mu sponsorowali seks w ramach niespodzianki kawalerskiej? ![]() Po 20 minutach pan młody dorwał jakąś dziewczynę na parkiecie, zaczął z nia tańczyć, po kolejnych 20 prawie ją rozbierał, a po następnych 10 znikneli w łazience Nie rozumiem po co tacy faceci się oświadczają skoro nie potrafią pól godziny się bawić bez zdrady
|
|
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Często dlatego, że ich dziewczyny na to naciskają.
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zadomowienie
|
Tak. Kobieta miała opłacony taniec dla pana młodego i bonus w osobnym pokoju.
Że tez żaden z tych facetów (a było ich blisko 10) nie wpadł na to że istnieje jeszcze panna młoda. Tylko jednego ruszyło sumienie. I tylko dlatego, że ją dobrze znał. To jest po prostu smutne.
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Smutne to wszystko... i przerażające.
|
|
|
|
|
#804 |
|
Zadomowienie
|
Że tez żaden z tych facetów (a było ich blisko 10) nie wpadł na to że istnieje jeszcze panna młoda. Tylko jednego ruszyło sumienie. I tylko dlatego, że ją dobrze znał. To jest po prostu smutne.
Może to taka ich tradycja i każdemu kumplowi z tej paczki taki bonus dawali na kawalerskim |
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Otóż to! Dziewczyny bywają coraz bardziej zaborcze i to mnie przeraża bardziej niż te lovelasy. Serio.
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
o matko dziewczyny, to co piszecie jest przerażające i wręcz obrzydliwe!
aż sama się teraz boję...co do tych wieczorów kawalerskich, to dla mnie jest to totalnie beznadziejne. ja np. bym nie chciała żadnego tańczącego mięśniaka na moim panieńskim ![]() Kochane zdradzone, trzymajcie się
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zadomowienie
|
Z tym naciskiem na śluby muszę się z Wami zgodzić.
Najbardziej mnie rozbraja jak jakaś dziewczyna chce ślubu, bo przecież wszystkie koleżanki już mają mężów. Też kiedyś miałam taki moment, że mi bardziej zależało. Była to taka dziwna sytuacja, bo znajomy oświadczył się dziewczynie po kilku miesiącach znajomości. My wtedy mieliśmy już 5 lat razem. Zapytałam TŻ dlaczego tak wcześnie się oświadczał a on odpowiedział, że widocznie jest pewny, że chce z nią spędzić życie to na co ma czekać. I wtedy robiło mi się strasznie przykro i pomyślałam, że tamten po tak krótkim czasie jest pewny, a mojemu 5 lat to za mało. Takie dziwne uczucie, chwilowe. Teraz jesteśmy zaręczeni, ale jakoś nie mam parcia na ślub. Tzn. uważam, że warto go mieć ze względu na różne sprawy formalne. Ale ogólnie jesteśmy z sobą na tyle dlugo parą bez ślubu, że nie umiem sobie już wyobrazić bycia żoną. Za bardzo przywykłam do tego co jest. Zobaczymy co z tego będzie. ![]() a jak sobie wyobrażam jakąś gołą babę wyginającą się przed moim TŻtem... taaa, prezent od kolegów ![]() A tak swoją drogą gdyby mi kolega powiedział o zdradzie na kawalerskim to bym nie odwołała ślubu. Bym zaczekała na dzień ślubu, odstawiła w ślubną kieckę i oznajmiła wszystkim gościom, że ślubu nie będzie ponieważ Pan Młody miał ochotę na maczanko w ramach pożegnania ze stanem kawalerskim. Potem bym go zostawiła z tymi gośćmi i niech się martwi
|
|
|
|
|
#808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety ale w praktyce w grę wchodzą tak silne emocje, że ciężko brać na wstrzymanie i kończyc związek w taki sposób jak wyżej opisany (jak z jakiegos amerykanskiego filmu swoja droga )
|
|
|
#809 |
|
Zadomowienie
|
Myślę, że gdyby mi taki numer wywinął to bym dała radę się powstrzymać te kilka dni.
Tak swoją drogą to jestem ciekawa reakcji faceta, który zdradził, na taką sytuację. Ale nie chę tego testować na swoim związku, żeby było jasne
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przyznam się, że kiedyś natrafiłam na jakimś forum czy czacie facetów szukających dziewczyn na wieczór panieński. Traf chciał, że jakoś zaczęłam z nimi rozmawiać, bo na początku nie wiedziałam o co chodzi, a potem ciekawość wzięła górę i chciałam ich trochę podpytać. Okazało się, że mieli określone wymagania co do takich pań (inny rodzaj seksu, każda wie jaki - wtedy była większ stawka). Ciągle wspominali młodego. Myślałam, że się porzygam i spytałam: jak tak można planować zdradę, przecież on bierze ślub? Powiedzieli, że jego przyszła żona się nie dowie przecież Szok dziewczyny. I to autentyczna historia jest. Szukanie jakichkolwiek dziewczyn tylko po to, żeby się zabawić przed ślubem
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:06.

W każdym razie nie pozwalaj na to.

aż sama się teraz boję...

Niestety ale w praktyce w grę wchodzą tak silne emocje, że ciężko brać na wstrzymanie i kończyc związek w taki sposób jak wyżej opisany (jak z jakiegos amerykanskiego filmu swoja droga