![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!
Cytat:
![]() No to wszystkiego najlepszego!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Dobra, ja już spadam spać, bo jutro nie wstanę ![]() ![]() ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
właśnie zrobiłam skalpel
![]() ![]() ![]() no jak nie jak tak ![]() również dołączam się do życzeń ![]()
![]() |
#783 |
Konto usunięte
|
Oj, zagapiłam się, idę na kolację
![]() A jak zjem, zdam Wam raport ze zdjęciami, tradycyjnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
Jejku, kładę się spać starałam się co jakiś czas zaglądać na forum, nawet nie miałam czasu porozmawiać i odpisać na smsa ukochanemu
![]() kleiłam z mamą tapety, po schodach dziś biegałam nie wiem ile razy! ![]() a jutro czeka mnie mega sprzątanie mycie okien, podłóg od farby i składanie mebli.... ale naprawdę lubię remonty, jest wtedy tak ładnie i świeżo już po ![]() ![]() zjadłam jeszcze dzisiaj na kolacje 3 plasterki szynki, łyżkę orzechów, słonecznika, rodzynek. A teraz kładę się spać, dobranoc Wariatki! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Konto usunięte
|
Dzisiejsze dietowanie:
1. śniadanie - trzy kromki chleba pełnoziastnistego z dżemem niskosłodzonym z owoców leśnych 2. drugie śniadanie - jogurt do picia Jogobella Light grejpfrutowy 3. obiad - pierś z kurczaka gotowana na parze + spora kolba kukurydzy + jajko na twardo 4. podwieczorek - mała kiść winogron + jogurt brzoskwiniowy 125g 5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem + trzy rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka Ćwiczenia: po trochu roweru, biegania, chodzenia, orbitreka, motylka, sauny... łącznie ok. 800 kcal Czy Wam też się wydaje, że coraz bardziej monotonnie w tym moim jadłospisie? Pomysły mi się kończą... Dietowe produkty w lodówce zresztą też. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Killera może uda mi się ściągnąć w tym tygodniu, nie robiłabym go codziennie tylko pewnie od czasu do czasu. Nie wiem czy dałabym radę bo ogólnie jestem dużo słabsza w takich ćwiczeniach dywanowych. Agulaaaa do killera potrzebne są jakieś ciężarki czy coś? gaia ale fajna nagroda ![]() PlastikowaBiedronka za ćwiczenia ![]() Ja nie potrafię kręcić hula hop...kupiłam i leży a tyle razy próbowałam i nic...choć nie wiem czy nie kupiłam za małego i dlatego nie wychodzi ![]() Myszunia19 wszystkiego najlepszego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 | ||
Zadomowienie
|
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36167825]Dzisiejsze dietowanie: 1. śniadanie - trzy kromki chleba pełnoziastnistego z dżemem niskosłodzonym z owoców leśnych 2. drugie śniadanie - jogurt do picia Jogobella Light grejpfrutowy 3. obiad - pierś z kurczaka gotowana na parze + spora kolba kukurydzy + jajko na twardo 4. podwieczorek - mała kiść winogron + jogurt brzoskwiniowy 125g 5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem + trzy rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka Ćwiczenia: po trochu roweru, biegania, chodzenia, orbitreka, motylka, sauny... łącznie ok. 800 kcal Czy Wam też się wydaje, że coraz bardziej monotonnie w tym moim jadłospisie? Pomysły mi się kończą... Dietowe produkty w lodówce zresztą też.[/QUOTE] Brawa za ćwiczenia ![]() Mi tylko te słodkie jogurt nie pasują, ale raz na jakiś czas można :P Cytat:
![]() Cytat:
A jaki masz rozmiar biustonosza? Może jest źle dobrany? Przez zły biustonosz tłuszczyk ucieka z biustu na plecki/pod pachę. Ale dobierając dobry można to jeszcze naprawić.
![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
Dziekuje, dopiero w maju, wiec mam czas na odchudzanie
![]() Dziewczyny spadło mi w ciągu 2 tyg 1 cm w talii, 2 w boczkach i 2 w biodrach ![]()
![]() |
#789 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do killera nic nie trzeba, oprócz woli walki ![]() ![]() BeeAnn mam nadzieję, że znajdziesz ![]() ![]() Sikorka bardzo możliwe, że masz za małe, dziś trochę czuję boczki, wiedziałam, że tak będzie po pierwszym razie, długą przerwę miałam.. Orlica Moje jadłospisy też wydają mi się monotonne, ale zawsze coś tam staram się zmieniać, teraz wydaje mi się, że są lepsze niż na początku ![]() ładne słoneczko świeci i jak przyjemnie na dworze ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy ![]() ![]() ![]() BeeAnn brawo za skalpel ![]() Orlica, jak zwykle super ![]() ![]() ![]() Agatak, no to fakt, trochę czasu jeszcze masz ![]() ![]() Agula, no widzę, że nowego Shape'a dorwałaś ![]() ![]() ![]() ![]() no ale jak to jest turbosapalanie to może coś dla mnie ![]() ![]()
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi od samego oglądania było słabo ![]() Ja dzisiaj na śniadanie otworzyłam sobie serek wiejski coby zjeść z razowcem i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja w tamtym roku zjadłam 2 serli belriso 7 dni po terminie, ale dobre były ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hehe, to też miałaś przygodę :P ale dobrze, że nic Ci nie było ![]() ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() napisałam wczoraj ten jadłospis i nie mam pojęcia dlaczego go nie m w postach! może coś naprzyciskałam? a potem jak głupia czekałam na ocene ![]() to wczorajszy: ś: owsianka alle tylko pół( co Wy do tego dajecie że jest jadalne?) IIs: jabłko + jogurt obiad: kawałek piersi z kurczaka + no i to zgrzeszyłam- pare frytek podwieczorek: wcisłam na siłę 3 sucharki kolacja : dotowana pierś z brzzoskwinią, troszkę ryżu i dużo marchewki, i jak? ---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ---------- no a co do dziś to: ś: kanapki 2 z ciemnym chlebem i szynką, plastrem sera żółtego, ogórkiem i pomidorem II s: jogurt + jabłko + pare sucharków bo przyjde z wycieczki za grzybami po lesie, z teściem przyszłym ide ![]() obiad: marchewka tarta + mięsko jakieś tylko jeszcze nie wymyśliłam podwieczorek: marchewka tarta kolacja:serek wiejski + ogórek+ pomidor
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś na śniadanko: omlety z płatkami owsianymi (mąką pełnoziarnistą ![]() ![]() już po krótkim bieganiu dzisiaj, wnoszeniu mebli ohohoho i teraz czas sprzątać i składać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Kolacja prawie jak obiad ![]() Dzisiejszy jadłospis ok, zamiast marchewki można na podwieczorek zjeść owoce (coś mało ich jesz ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Myszunia, jadłospis jak dla mnie może być, tylko ten podwieczorek ubogi
![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Ja właśnie skończyłam myć podłogę w mieszkaniu i chwila odpoczynku (jakieś 20 minut bo zaraz trzeba spóźniony obiad robić).
BeeAnn to wyobraź sobie, że ja tu prócz T-shirtów nic nie kupiłam... nawet pojechałam z TŻ do wielkiej galerii handlowej po ciuchy dla mnie i jak się skończyło? TŻ kupił sobie spodnie (nie planowane) a ja wyszłam z niczym (owszem przymierzyłam kilka rzeczy ale to jak wyglądałam zdecydowało, że w końcu nie wzięłam ich) ![]() Ja dziś byłam standardowo ćwiczyć: 45 minut ćwiczenia siłowe 25 minut rowerek 90 minut orbitrek 40 minut bieżnia Wczoraj rano wymyśliłam eksperyment ![]() ![]() Po 5 dniach ćwiczeń zamierzam porównać i wtedy zobaczę czy coś spadło. Założyłam sobie, że przez 5 dni, będę ćwiczyć łącznie przynajmniej 15 godzin (na razie mam 6:45) i wtedy zobaczę czy warto się tak męczyć. W międzyczasie będę jadła dietetycznie wszystko za wyjątkiem obiadów, czyli tak jak do tej pory. Ciekawa jestem rezultatu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Konto usunięte
|
Do owsianki można wkroić też owoce świeże
![]() Dziewczyny... udało mi się załatwić rabat na karnet do tej boskiej siłowni ze SPA! ![]() Od 1 września będzie ważny - a ja będę szczupła, o! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() działa działa ![]() ![]() dzisiaj na śniadanko zjadłam sobie jogurt naturalny z melonem, borówkami i płatkami sante bez cukru (kupiłam wczoraj, skład mają super!), a do tego kawa z mlekiem, pycha było! ![]()
![]() |
![]() |
#805 |
Konto usunięte
|
Nie mogę się doczekać jutrzejszego mierzenia i ważenia!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
hej dziewczyny!
brawa za ćwiczenia i dietkę ![]() widzę, że nie tylko ja jestem sama...też czasem myślę, że zostanę starą panną. Czas ucieka, a ja na karku prawie 24 lata... właśnie skończyłam ćwiczyć skalpel ![]() teraz obiadek-kasza z mięskiem i ogórek do tego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36173707] Dziewczyny... udało mi się załatwić rabat na karnet do tej boskiej siłowni ze SPA! ![]() Od 1 września będzie ważny - a ja będę szczupła, o! ![]() Yeahhh!!!! ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie wczoraj jakieś nowe diamentowe serum antycellulitowe eveline i mam zamiar stosować je 2 razy dziennie, zobaczymy czy da radę na mój cellulit
![]() ![]() ![]()
![]() |
#809 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja mam wrażenie, że mi z boczków spadło, ale nie mam jak tego sprawdzić. Cytat:
W Krakowie jest taki jeden sklep gdzie dobierają staniki, siostra mnie tam wzięła i dobrali mi biustonosz w rozmairze 65GG. Te staniczki są jak dla mnie drogie (wszystkie mam z Freya), ale na all kupuję nawet za 1/4 ceny ze sklepu. Jak będziesz mieć okazję być w większym mieście to wybierz się koniecznie.
A musisz uwierzyć w siebie, bo wiara czyni cuda Będę odchudzoną inżynierką ![]() ![]() ![]() Edytowane przez gaia Czas edycji: 2012-08-28 o 13:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ja już po obiedzie makaron ciemny z twarogiem, pycha ![]() trochę odpocznę i biorę się za killera, a później rower ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:45.