Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start! - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-08-27, 22:04   #781
heroine86
Zakorzenienie

Dot.: Skuteczne odchudzanie - od 15.08 start!

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
a moj dzisiejszy jadłospis może być?

nie bez okazji z okazji imienin
A gdzie ten jadłospis? Bo nie widzę

No to wszystkiego najlepszego!!!

---------- Dopisano o 23:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Dobra, ja już spadam spać, bo jutro nie wstanę kolorowych!
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 22:39   #782
BeeAnn
Zakorzenienie

właśnie zrobiłam skalpel o mamo jak mnie nogi bolą momentami aż cała drżałam, ale nie poddałam się

Cytat:
Napisane przez Jujus Pokaż wiadomość
kocham fakt,ze czuje to samo co Ty! damy rade!
no jak nie jak tak

Cytat:
nie bez okazji z okazji imienin
również dołączam się do życzeń

BeeAnn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 22:48   #783
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651
Konto usunięte

Oj, zagapiłam się, idę na kolację
A jak zjem, zdam Wam raport ze zdjęciami, tradycyjnie
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 23:37   #784
lora113
Raczkowanie

Jejku, kładę się spać starałam się co jakiś czas zaglądać na forum, nawet nie miałam czasu porozmawiać i odpisać na smsa ukochanemu
kleiłam z mamą tapety, po schodach dziś biegałam nie wiem ile razy!
a jutro czeka mnie mega sprzątanie mycie okien, podłóg od farby i składanie mebli.... ale naprawdę lubię remonty, jest wtedy tak ładnie i świeżo już po wstawię Wam zdjęcie jak tylko skończę
zjadłam jeszcze dzisiaj na kolacje 3 plasterki szynki, łyżkę orzechów, słonecznika, rodzynek.
A teraz kładę się spać, dobranoc Wariatki!

www.tardless.blogspot.com
lora113 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-27, 23:46   #785
Konto usunięte

Dzisiejsze dietowanie:

1. śniadanie - trzy kromki chleba pełnoziastnistego z dżemem niskosłodzonym z owoców leśnych
2. drugie śniadanie - jogurt do picia Jogobella Light grejpfrutowy
3. obiad - pierś z kurczaka gotowana na parze + spora kolba kukurydzy + jajko na twardo
4. podwieczorek - mała kiść winogron + jogurt brzoskwiniowy 125g
5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem + trzy rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka

Ćwiczenia:
po trochu roweru, biegania, chodzenia, orbitreka, motylka, sauny... łącznie ok. 800 kcal

Czy Wam też się wydaje, że coraz bardziej monotonnie w tym moim jadłospisie? Pomysły mi się kończą... Dietowe produkty w lodówce zresztą też.
9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 01:47   #786
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tweet_83 Pokaż wiadomość
1500 kcal??!! 3 godziny ćwiczeń??? SZOK!!!! nawet jak maszyna trochę oszukuje i spaliłaś "tylko" 1200 to i tak jest bardzo bardzo bardzo dużo!!!
W sumie racja Nie liczę w tym 40minut ćwiczeń siłowych więc może 1500 będzie faktycznie (dobrze byłoby).
A Killera może uda mi się ściągnąć w tym tygodniu, nie robiłabym go codziennie tylko pewnie od czasu do czasu. Nie wiem czy dałabym radę bo ogólnie jestem dużo słabsza w takich ćwiczeniach dywanowych.
Agulaaaa do killera potrzebne są jakieś ciężarki czy coś?
gaia ale fajna nagroda
PlastikowaBiedronka za ćwiczenia
Ja nie potrafię kręcić hula hop...kupiłam i leży a tyle razy próbowałam i nic...choć nie wiem czy nie kupiłam za małego i dlatego nie wychodzi
Myszunia19 wszystkiego najlepszego
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 06:27   #787
gaia
Zadomowienie

Dzień dobry

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36167825]Dzisiejsze dietowanie:

1. śniadanie - trzy kromki chleba pełnoziastnistego z dżemem niskosłodzonym z owoców leśnych
2. drugie śniadanie - jogurt do picia Jogobella Light grejpfrutowy
3. obiad - pierś z kurczaka gotowana na parze + spora kolba kukurydzy + jajko na twardo
4. podwieczorek - mała kiść winogron + jogurt brzoskwiniowy 125g
5. kolacja - serek wiejski ze szczypiorkiem + trzy rzodkiewki + kawałek świeżego ogórka

Ćwiczenia: po trochu roweru, biegania, chodzenia, orbitreka, motylka, sauny... łącznie ok. 800 kcal

Czy Wam też się wydaje, że coraz bardziej monotonnie w tym moim jadłospisie? Pomysły mi się kończą... Dietowe produkty w lodówce zresztą też.[/QUOTE]

Brawa za ćwiczenia
Mi tylko te słodkie jogurt nie pasują, ale raz na jakiś czas można :P

Cytat:
Napisane przez BeeAnn Pokaż wiadomość
no właśnie prawie wszystkie moje bliższe koleżanki też już mają i zawsze jak się spotykamy to gadają o nich zakochane, a ja tylko siedzę i przytakuję czasem sobie myślę, że zostanę starą panną
Mnie już babcia staropanieństwo wróży

Cytat:
nie podoba mi się, bo bardzo bym chciała mieć większy biust, a natura niestety nie obdarzyła mnie zbyt hojnie ale podobno można sobie odessać tłuszcz z wybranej części ciała i wstrzyknąć to w piersi, więc może kiedyś, jak będzie mnie stać, to zafunduje sobie taki zabieg
Z za dyżym biustem też jest ciężko. Prawie każda koszula/bluzka/sukienka z guzikami z przodu odpada, bo się rozłażą. A rozmiar większa to wór na ramionach i w talii.

A jaki masz rozmiar biustonosza? Może jest źle dobrany? Przez zły biustonosz tłuszczyk ucieka z biustu na plecki/pod pachę. Ale dobierając dobry można to jeszcze naprawić.

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60
gaia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 07:07   #788
agatak87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Piękna kiedy masz ślub? Nic się nie chwalisz

Dziekuje, dopiero w maju, wiec mam czas na odchudzanie Kurcze rzadko bywam bo mam problem z internetem.
Dziewczyny spadło mi w ciągu 2 tyg 1 cm w talii, 2 w boczkach i 2 w biodrach
Stary 2012-08-28, 07:12   #789
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
W sumie racja Nie liczę w tym 40minut ćwiczeń siłowych więc może 1500 będzie faktycznie (dobrze byłoby).
A Killera może uda mi się ściągnąć w tym tygodniu, nie robiłabym go codziennie tylko pewnie od czasu do czasu. Nie wiem czy dałabym radę bo ogólnie jestem dużo słabsza w takich ćwiczeniach dywanowych.
Agulaaaa do killera potrzebne są jakieś ciężarki czy coś?
gaia ale fajna nagroda
PlastikowaBiedronka za ćwiczenia
Ja nie potrafię kręcić hula hop...kupiłam i leży a tyle razy próbowałam i nic...choć nie wiem czy nie kupiłam za małego i dlatego nie wychodzi
Myszunia19 wszystkiego najlepszego

Do killera nic nie trzeba, oprócz woli walki kupiłam nowego shape'a i wieczorem zobaczę sobie ten trzeci trening Turbo spalanie
BeeAnn mam nadzieję, że znajdziesz dużo było
Sikorka bardzo możliwe, że masz za małe, dziś trochę czuję boczki, wiedziałam, że tak będzie po pierwszym razie, długą przerwę miałam..

Orlica Moje jadłospisy też wydają mi się monotonne, ale zawsze coś tam staram się zmieniać, teraz wydaje mi się, że są lepsze niż na początku

ładne słoneczko świeci i jak przyjemnie na dworze zaliczyłam 10 min roweru, bo po tą gazetę i chlebek żytni świeży kupiłam, ale dobry i siostrze bagietki takie chru[iące z serem

---------- Dopisano o 08:12 ---------- Poprzedni post napisano o 08:11 ----------

Cytat:
Napisane przez agatak87 Pokaż wiadomość
Dziekuje, dopiero w maju, wiec mam czas na odchudzanie Kurcze rzadko bywam bo mam problem z internetem.
to sporo czasu masz
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 07:20   #790
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja już w pracy właśnie zjadłam śniadanko i popijam herbatkę ale u mnie zimno 13 stopni...

BeeAnn brawo za skalpel

Orlica, jak zwykle super moje jedzenie to jest dopiero monotonne no ale... jak się lubi określone produkty to tak jest

Agatak, no to fakt, trochę czasu jeszcze masz no i gratuluję spadku cm!

Agula, no widzę, że nowego Shape'a dorwałaś ja się dzisiaj przejdę do Kolportera ciekawe czy dostanę jeszcze płakać nie będę jak nie, bo killera kupiłam i póki co "obejrzałam" do połowy
no ale jak to jest turbosapalanie to może coś dla mnie przydałoby mi się natychmiastowe spalanie
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-08-28, 07:26   #791
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Ja już w pracy właśnie zjadłam śniadanko i popijam herbatkę ale u mnie zimno 13 stopni...

Agula, no widzę, że nowego Shape'a dorwałaś ja się dzisiaj przejdę do Kolportera ciekawe czy dostanę jeszcze płakać nie będę jak nie, bo killera kupiłam i póki co "obejrzałam" do połowy
no ale jak to jest turbosapalanie to może coś dla mnie przydałoby mi się natychmiastowe spalanie
Ma być to trening interwałowy, czyli zmienne tempo, ojj wtedy to się spala kalorii, kurczę, gdzie ja czas znajdę na te wszystkie ćwiczenia dziś na bank killera muszę, bo codziennie robię, skalpel co dwa dni i może naprzemiennie to będę robić co dwa dni ze sklapelm (o ile nie wymięknę, bo to dla zaawansowanych), jak po killerze na początku ledwo stałam na nogach, szczególne zakwasy w łydkach mi 4 dnia przeszkadzaly,ala jakoś poszło, a killer przecież dla średniozaawansowanych

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 07:30   #792
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Ma być to trening interwałowy, czyli zmienne tempo, ojj wtedy to się spala kalorii, kurczę, gdzie ja czas znajdę na te wszystkie ćwiczenia dziś na bank killera muszę, bo codziennie robię, skalpel co dwa dni i może naprzemiennie to będę robić co dwa dni ze sklapelm (o ile nie wymięknę, bo to dla zaawansowanych), jak po killerze na początku ledwo stałam na nogach, szczególne zakwasy w łydkach mi 4 dnia przeszkadzaly,ala jakoś poszło, a killer przecież dla średniozaawansowanych
Oj czuję, że będzie hardkor szkoda, że nie mam skalpela... zaczęłabym od najłatwiejszego
Stary 2012-08-28, 07:35   #793
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Oj czuję, że będzie hardkor szkoda, że nie mam skalpela... zaczęłabym od najłatwiejszego
w necie można znaleźć

ojj też czuję, że Ewka da wycisk
dziś dla odmiany na śniadanie kanapki z plastrem wędliny i papryką, bo ostatnio ciągle owsianka z bananem
Stary 2012-08-28, 07:42   #794
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
w necie można znaleźć

ojj też czuję, że Ewka da wycisk
dziś dla odmiany na śniadanie kanapki z plastrem wędliny i papryką, bo ostatnio ciągle owsianka z bananem
No wiem wiem, że można, tylko mój net czasem nie daje rady...

Mi od samego oglądania było słabo

Ja dzisiaj na śniadanie otworzyłam sobie serek wiejski coby zjeść z razowcem i zepsuty a termin ważności jeszcze ponad tydzień nigdy więcej nabiału z Lidla już tyle razy się nacięłam
Stary 2012-08-28, 07:47   #795
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No wiem wiem, że można, tylko mój net czasem nie daje rady...

Mi od samego oglądania było słabo

Ja dzisiaj na śniadanie otworzyłam sobie serek wiejski coby zjeść z razowcem i zepsuty a termin ważności jeszcze ponad tydzień nigdy więcej nabiału z Lidla już tyle razy się nacięłam
też bym się wkurzyła
ja w tamtym roku zjadłam 2 serli belriso 7 dni po terminie, ale dobre były patrzę o jakieś tanie, bo to w spożywczym było i pan mi podawał, nawet nie zwróciłam uwagi na daty(a zawsze patrzę), ale żyję nic nie było zepsute
Stary 2012-08-28, 07:52   #796
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
też bym się wkurzyła
ja w tamtym roku zjadłam 2 serli belriso 7 dni po terminie, ale dobre były patrzę o jakieś tanie, bo to w spożywczym było i pan mi podawał, nawet nie zwróciłam uwagi na daty(a zawsze patrzę), ale żyję nic nie było zepsute
No wzięłam do pracy na śniadanie, i tu taka niespodzianka
hehe, to też miałaś przygodę :P ale dobrze, że nic Ci nie było swoją drogą, nie wiem jak można sprzedawać przeterminowane produkty?!
Stary 2012-08-28, 08:00   #797
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
No wzięłam do pracy na śniadanie, i tu taka niespodzianka
hehe, to też miałaś przygodę :P ale dobrze, że nic Ci nie było swoją drogą, nie wiem jak można sprzedawać przeterminowane produkty?!
też mnie to zastanawia
Stary 2012-08-28, 08:06   #798
Myszunia19
Zakorzenienie

hej
napisałam wczoraj ten jadłospis i nie mam pojęcia dlaczego go nie m w postach! może coś naprzyciskałam? a potem jak głupia czekałam na ocene
to wczorajszy:
ś: owsianka alle tylko pół( co Wy do tego dajecie że jest jadalne?)
IIs: jabłko + jogurt
obiad: kawałek piersi z kurczaka + no i to zgrzeszyłam- pare frytek
podwieczorek: wcisłam na siłę 3 sucharki
kolacja : dotowana pierś z brzzoskwinią, troszkę ryżu i dużo marchewki,
i jak?

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

no a co do dziś to:
ś: kanapki 2 z ciemnym chlebem i szynką, plastrem sera żółtego, ogórkiem i pomidorem
II s: jogurt + jabłko + pare sucharków bo przyjde z wycieczki za grzybami po lesie, z teściem przyszłym ide
obiad: marchewka tarta + mięsko jakieś tylko jeszcze nie wymyśliłam
podwieczorek: marchewka tarta
kolacja:serek wiejski + ogórek+ pomidor
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 09:56   #799
lora113
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Myszunia19
ja np dodaję starte jabłko zero cukru

dziś na śniadanko: omlety z płatkami owsianymi (mąką pełnoziarnistą ) i jabłkiem
już po krótkim bieganiu dzisiaj, wnoszeniu mebli ohohoho i teraz czas sprzątać i składać

www.tardless.blogspot.com
lora113 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-08-28, 09:59   #800
gwiazdka93
Zakorzenienie

Cytat:
ja tak samo tyle rzeczy mi się podoba, ale większości z nich nawet nie mogę kupić... zawsze przymierzam mnóstwo ciuchów, a ostatecznie biorę tylko to, co mnie w jakimś stopniu zatuszuje
Skąd ja to znam, dlatego zawsze wychodzę ze sklepu z tuniką, żeby jakoś zatuszować uda

Cytat:
poprawa jest! zapomniałam o moim dole i dzisiaj już wszystko ładnie i dietetycznie przyznam się, że miałam chwilę zwątpienia czy może jeszcze dzisiaj sobie nie odpuścić, szczególnie kiedy zobaczyłam w biedronie białe michałki na wagę, ale sobie myślałam, że co ja Wam wtedy napiszę? że znowu zgrzeszyłam? nie nie nie! chciałam się Wam pochwalić, że dałam radę i ostatecznie mogę z ręką na sercu powiedzieć, że oparłam się pokusie i walczę dalej o idealne ciało!
za silną wolę, wizażowa grupa wsparcia działa

Cytat:
Napisane przez Jujus Pokaż wiadomość
a ja dizs w dołku trochę, spotkałam koleżankę( w 9msc -25kg) i stwiedzilam,ze jestem beznadziejna!
Wcale, że nie jesteś, dasz radę schudnąć

Cytat:
Napisane przez plastikowa biedronka Pokaż wiadomość
Powiem tylko, że dieta utrzymana wzorowo, zaliczone też 15 km na rowerku i pół godz hh. Pewnie dlatego czasu mi brakło na wątek
Ściskam wszystkie

Cytat:
właśnie zrobiłam skalpel o mamo jak mnie nogi bolą momentami aż cała drżałam, ale nie poddałam się

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
Brawa za ćwiczenia
Mi tylko te słodkie jogurt nie pasują, ale raz na jakiś czas można :P
Ja bym zamieniła jogurt owocowy na naturalny z wkrojonymi owocami.

Cytat:
hej
napisałam wczoraj ten jadłospis i nie mam pojęcia dlaczego go nie m w postach! może coś naprzyciskałam? a potem jak głupia czekałam na ocene
to wczorajszy:
IIs: jabłko + jogurt
obiad: kawałek piersi z kurczaka + no i to zgrzeszyłam- pare frytek
podwieczorek: wcisłam na siłę 3 sucharki
kolacja : dotowana pierś z brzzoskwinią, troszkę ryżu i dużo marchewki,
i jak?

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:02 ----------

no a co do dziś to:
ś: kanapki 2 z ciemnym chlebem i szynką, plastrem sera żółtego, ogórkiem i pomidorem
II s: jogurt + jabłko + pare sucharków bo przyjde z wycieczki za grzybami po lesie, z teściem przyszłym ide
obiad: marchewka tarta + mięsko jakieś tylko jeszcze nie wymyśliłam
podwieczorek: marchewka tarta
kolacja:serek wiejski + ogórek+ pomidor
Ja jem samą owsiankę, uwielbiam Można dodać do niej orzechy, owoce (świeże lub suszone), łyżkę miodu, dżemu, cokolwiek
Kolacja prawie jak obiad, ja bym zrezygnowała już z piersi i ryżu, a zamiast tego zjadła coś białkowego.
Dzisiejszy jadłospis ok, zamiast marchewki można na podwieczorek zjeść owoce (coś mało ich jesz), suchary też jednak bym ograniczyła (wysoki IG).
gwiazdka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 10:00   #801
heroine86
Zakorzenienie

Myszunia, jadłospis jak dla mnie może być, tylko ten podwieczorek ubogi ja do owsianki dodaję np. rodzynki, daktyle, różne owoce uwieeeelbiam!!!
Stary 2012-08-28, 10:19   #802
Sikorka0204
Zakorzenienie

Ja właśnie skończyłam myć podłogę w mieszkaniu i chwila odpoczynku (jakieś 20 minut bo zaraz trzeba spóźniony obiad robić).
BeeAnn to wyobraź sobie, że ja tu prócz T-shirtów nic nie kupiłam...
nawet pojechałam z TŻ do wielkiej galerii handlowej po ciuchy dla mnie i jak się skończyło? TŻ kupił sobie spodnie (nie planowane) a ja wyszłam z niczym (owszem przymierzyłam kilka rzeczy ale to jak wyglądałam zdecydowało, że w końcu nie wzięłam ich)
Ja dziś byłam standardowo ćwiczyć:
45 minut ćwiczenia siłowe
25 minut rowerek
90 minut orbitrek
40 minut bieżnia
Wczoraj rano wymyśliłam eksperyment Jako, że nie mam metra, żeby się zmierzyć, postanowiłam zrobić to za pomocą nitki
Po 5 dniach ćwiczeń zamierzam porównać i wtedy zobaczę czy coś spadło.
Założyłam sobie, że przez 5 dni, będę ćwiczyć łącznie przynajmniej 15 godzin (na razie mam 6:45) i wtedy zobaczę czy warto się tak męczyć. W międzyczasie będę jadła dietetycznie wszystko za wyjątkiem obiadów, czyli tak jak do tej pory. Ciekawa jestem rezultatu.
Sikorka0204 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 11:12   #803
Konto usunięte

Do owsianki można wkroić też owoce świeże

Dziewczyny... udało mi się załatwić rabat na karnet do tej boskiej siłowni ze SPA!
Od 1 września będzie ważny - a ja będę szczupła, o!
Stary 2012-08-28, 12:26   #804
BeeAnn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gaia Pokaż wiadomość
A jaki masz rozmiar biustonosza? Może jest źle dobrany? Przez zły biustonosz tłuszczyk ucieka z biustu na plecki/pod pachę. Ale dobierając dobry można to jeszcze naprawić.
noszę 75B, ale z tego co słyszałam, to niewielka ilość kobiet naprawdę ma taki rozmiar. już od jakiegoś czasu chcę się wybrać do tej całej brafiterki, ale szczerze mówiąc nie wiem, gdzie ją znajdę u mnie w mieście bo prawda jest taka, że mam tylko jeden stanik wygodny, a wszystkie inne mnie uwierają, przesuwają się i odciskają się na biuście i co chwilę muszę je poprawiać. i zawsze jak zdejmuję wieczorem to czuję taką mega ulgę

Cytat:
BeeAnn brawo za skalpel

Cytat:
no to super, gratki

Cytat:
Napisane przez gwiazdka93 Pokaż wiadomość
za silną wolę, wizażowa grupa wsparcia działa
działa działa gdyby nie ona to pewnie skończyłabym siedząc przed telewizorem i opychając się michałkami

dzisiaj na śniadanko zjadłam sobie jogurt naturalny z melonem, borówkami i płatkami sante bez cukru (kupiłam wczoraj, skład mają super!), a do tego kawa z mlekiem, pycha było!

Stary 2012-08-28, 12:32   #805
Konto usunięte

Nie mogę się doczekać jutrzejszego mierzenia i ważenia!
Stary 2012-08-28, 12:35   #806
kasia77177
Wtajemniczenie

hej dziewczyny!
brawa za ćwiczenia i dietkę
widzę, że nie tylko ja jestem sama...też czasem myślę, że zostanę starą panną. Czas ucieka, a ja na karku prawie 24 lata...
właśnie skończyłam ćwiczyć skalpel
teraz obiadek-kasza z mięskiem i ogórek do tego
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 12:37   #807
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Ja dziś byłam standardowo ćwiczyć:
45 minut ćwiczenia siłowe
25 minut rowerek
90 minut orbitrek
40 minut bieżnia
Wczoraj rano wymyśliłam eksperyment Jako, że nie mam metra, żeby się zmierzyć, postanowiłam zrobić to za pomocą nitki
Po 5 dniach ćwiczeń zamierzam porównać i wtedy zobaczę czy coś spadło.
Założyłam sobie, że przez 5 dni, będę ćwiczyć łącznie przynajmniej 15 godzin (na razie mam 6:45) i wtedy zobaczę czy warto się tak męczyć. W międzyczasie będę jadła dietetycznie wszystko za wyjątkiem obiadów, czyli tak jak do tej pory. Ciekawa jestem rezultatu.
na pewno spadło, po takim ćwiczeniach to nie ma mowy żeby było inaczej

[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;36173707]
Dziewczyny... udało mi się załatwić rabat na karnet do tej boskiej siłowni ze SPA!
Od 1 września będzie ważny - a ja będę szczupła, o! [/QUOTE]

Yeahhh!!!! super!!!
Stary 2012-08-28, 12:52   #808
BeeAnn
Zakorzenienie

kupiłam sobie wczoraj jakieś nowe diamentowe serum antycellulitowe eveline i mam zamiar stosować je 2 razy dziennie, zobaczymy czy da radę na mój cellulit dzisiaj rano się wysmarowałam i teraz cały czas się dotykam, taka gładka jestem a teraz szybko się ogarnę i jadę w miasto w poszukiwaniu nowego Shape'a

Stary 2012-08-28, 13:04   #809
gaia
Zadomowienie

Cytat:
Brawo
Ja mam wrażenie, że mi z boczków spadło, ale nie mam jak tego sprawdzić.

Cytat:
noszę 75B, ale z tego co słyszałam, to niewielka ilość kobiet naprawdę ma taki rozmiar. już od jakiegoś czasu chcę się wybrać do tej całej brafiterki, ale szczerze mówiąc nie wiem, gdzie ją znajdę u mnie w mieście bo prawda jest taka, że mam tylko jeden stanik wygodny, a wszystkie inne mnie uwierają, przesuwają się i odciskają się na biuście i co chwilę muszę je poprawiać. i zawsze jak zdejmuję wieczorem to czuję taką mega ulgę
Ja nosiłam 75D i bardzo bolały mnie ramiona po całym dniu, a biust z niektórych staników wypadał górą. No i miałam jak 80% kobiet za wysoko zapiecie stanika na plecach (stąd ten ból).
W Krakowie jest taki jeden sklep gdzie dobierają staniki, siostra mnie tam wzięła i dobrali mi biustonosz w rozmairze 65GG. Te staniczki są jak dla mnie drogie (wszystkie mam z Freya), ale na all kupuję nawet za 1/4 ceny ze sklepu.

Jak będziesz mieć okazję być w większym mieście to wybierz się koniecznie.

Będę odchudzoną inżynierką
68,5 68 67 66 65 64 63 62 61 60

Edytowane przez gaia
Czas edycji: 2012-08-28 o 13:57
gaia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-08-28, 13:46   #810
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
kupiłam sobie wczoraj jakieś nowe diamentowe serum antycellulitowe eveline i mam zamiar stosować je 2 razy dziennie, zobaczymy czy da radę na mój cellulit dzisiaj rano się wysmarowałam i teraz cały czas się dotykam, taka gładka jestem a teraz szybko się ogarnę i jadę w miasto w poszukiwaniu nowego Shape'a
ja serum też mam i od 2 tygodni regularnie się smaruję +gąbka

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny!
brawa za ćwiczenia i dietkę
widzę, że nie tylko ja jestem sama...też czasem myślę, że zostanę starą panną. Czas ucieka, a ja na karku prawie 24 lata...
właśnie skończyłam ćwiczyć skalpel
teraz obiadek-kasza z mięskiem i ogórek do tego
ja póki co 21 lat, ale wiadomo czas leci i zanim się obejrzę obudzę się z 30stką na karku

ja już po obiedzie makaron ciemny z twarogiem, pycha
trochę odpocznę i biorę się za killera, a później rower
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości