|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Prokrastynacja, czyli zgubne odkładanie na później... cz.III
Cytat:
![]() To czekam Patri! ![]() Mam nadzieje, ze nie przegapie, chyba ze wrzucisz do klubu na dluzej? Ale to dobry znak z tym farbowaniem, czesto tak jest, ze jak kobieta zmienia radykalnie cos w wygladzie, to najczesciej znaczy, ze zaczyna sie jakis nowy etap zycia!
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
Moje plany na weekend:
1.szkoła x2(sob,niedz) 2.zebranie wszystkich materiałów na korepetycje i przekazanie ich Tż, żeby je wydrukował 3.zrobienie przelewu dla Tż jutro rano 4.uzupełnienie notatek ze szkolenia 5.napisanie maila w sprawie zaległości na studiach na drugiej uczelni 6.napisanie podań a.o obniżenie czesnego b.o wydanie karty z przedmiotami oraz indeksu c.o rozwiązanie umowy z uczelnią 7.3 godziny francuskiego radia w sobotę i niedzielę 8.godzinka szwedzkiego i niemieckiego 9.impreza urodzinowa dla rodzinki w sobotę 10.godzinka w niedzielny wieczór na refleksję dotycząca kolejności wykonywania moich obowązków zawodowych oraz usprawnienia tego procesu 11.wpis na blogu 12.odpowiedzi na wizażu Przede mną jeszcze dzisiaj: 1.przygotowanie korków na jutrzejszy francuski z A. 2.1h z excelem 3.''opracowanie'' strategii kolejności obowiązków na jutrzejszy dzień 4.przeczytanie i uzupełnienie notatek ze szkolenia 5.znaleźć się w łóżku najpóźniej o 23 Plany na najbliższy tydzień: 1.praca numer 1-40 godzin a.poznać imiona 70 osób pracujących na moim dziale b.dokończyć naukę załatwiania spraw kadrowych c.zamknąć piątek mając oddane wszystkie wnioski do kadr d.przyjąć 2 dostawy i przekazać dane do zamówienia e.przyjąć strategię kolejności obowiązków i starać się, aby jej przestrzegać 2.praca numer 2-12 godzin a.posegregować wszystkie materiały, które jutro dostanę od Tż b.ograniczyć spóźnianie siębo całkowita eliminacja niestety nie zależy ode mnie) c.przyczynić się do 4 sukcesów edukacyjnych moich podpiecznych 3.studia a.załatwić sprawy ze ''starą'' uczelnią b.załatwić sprawy z ''nową'' uczelnią c.27-28.10-pierwsze zajęcia na nowej uczelni d.przygotować się na zajęcia, a jeśli nie dostaną maila to przygotować tylko gramatykę 4.administracja a.zakupić segregator, podzielić go na części b.rozpisać zadania z angielskiego dla koleżanki 5.języki obce a.szwedzki-1 lekcja z książki ''Krok po kroku'' b.niemiecki-1 lekcja z książki Studio D A1 c.francuski-przynajmniej 10 ćwiczeń dziennie d.hiszpański-1 moduł z ''Espanol en marcha'' 6.ja i moje otoczenie a.budzić się i kłaść spać z pozytywnym nastawieniem b.doceniać swojego mężczyznę i jego wysiłku, nie dawać się ponieść negatywnym humorkom c.dbać o porządek dookoła siebie d.nie narzekać, działać e.spać przynajmniej 6 godzin dziennie f.dbać o to, co wrzucam do ciała i na ciało |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Rozeznanie
|
Dzień udany. Prawie zero marudzenia
![]() Rozpoznałam swój powód narzekania. Chciałabym przeskoczyć na następny level w związku, ale jest to niemożliwe ze względów finansowych i wogóle organizacyjnych i Tż utrzymuje że jeszcze nie jest gotów. OK, ja to akceptuje, ale rośnie frustracja. Muszę wziąć na siebie więcej zajęć i w końcu się z nich wywiązywać. Kurcze, czemu to życie jest takie zagmatwane...? Nebulka, cieszę się razem z Tobą ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Raport z tego tygodnia:
![]() ![]() ![]() ![]() -odebrać tą drukarkę lub kupić nową (niezrobiona jeszcze) ![]() ![]() -wrócić do pisania pamiętnika (min. 2 razy, chociaż 10min pisania) - - dziś wieczorem mam to w planach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Plan na nowy tydzień: -6 stron ![]() -zrobić 2 analizy obiecane 100 lat temu -posegregować wycinki -pospisywać receptury mazidłowe itp. w jednym miejscu -przedłużyć kartę w Cervantesie -biblioteka -zapisać się do dermatologa -kupić jakieś tanie kalosze albo coś w ten deseń do jazdy konnej i rękawiczki -odebrać przesyłkę z poczty -oddać negatyw do zeskanowania -przeczytać Fajdrosa i dokończyć Lolitę -drukarka! Powiem Wam, że te tygodniowe listy motywują mnie nieco (choć niezbyt przesadnie jak widać po raporcie) do roboty - czasem już mi się strasznie nie chce, ale myślę sobie wtedy, że zawsze to jeden punkt do przodu na liście i naprawdę kilka odhaczonych z listy na ten tydzień rzeczy zrobiłam tylko i wyłącznie po to, żeby nie było zbyt wielu "toreb" w raporcie ![]()
Mój blog o analizie kolorystycznej - nowy wpis ![]() Edytowane przez tigrinha Czas edycji: 2012-10-21 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Ehh, a ja miałam tyle planów na dziś, pokłóciłam się z TŻ i w ogóle wszystkiego mi się odechciało... Czuję, że czas to zakończyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
Mój weekendowy plan:
Dom: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uczelnia: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pielęgnacja: ![]() ![]() ![]() ![]() Inne: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodatkowo:
Proszę o radę: "obij mi się o oczy" w internecie multiplaner, taki kalendarz+notatnik+organi zator zadań/celów - powoli rozglądam się już za kalendarzem na nowy rok i sama nie wiem, czy warto inwestować w tego multiplanera? Interesuje mnie wersja 3planer - może któraś z Was miała z nim styczność, użytkuje? ![]() Edytowane przez serena.avon Czas edycji: 2012-10-21 o 20:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
Witam...
ja w sobotę byłam na Hubertusie...wróciłam o połnocy a kaca mialam cały dzien....cały dzien w łóżku i o 20 zasnełam z młodym...nawet teraz jeszcze czuje głowe....alko wogóle mi nie służy ![]() na seminarium nie ide....młody nadal chory i nie mam z kim go zostawic na tyle godzin,ciekawe jak wróce do pracy to co zrobi tz i jego wspaniała mamusi ![]() Tygrys no i jak było na koniach?mam nadziejej ze ci sie spodobało ![]() Serena a moze znasz jakas recepture na kaca? ![]() ![]() więc mnie czeka kolejny tydzien w domu ,oszaleje to już pewne ![]()
#788 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Nie do konca rozumiem Di - czemu mialabys nie wrocic do pracy? A opiekunka? Hej! Nie moze tak byc, ze zrezygnujesz z kariery zawodowej - no chyba, ze tego chcesz, wtedy ok ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
sytuacja bez sensu..pracowac na opiekunke?
co do kaca to ja dopiero dzis mogłam cos przełknąc wczoraj nie mogłam patrzec za bardzo na jedzenie....
#790 |
Rozeznanie
|
Niby bez sensu, ale w ostatecznosci mlody pojdzie do przedszkola a Ty nie bedziesz miala przerwy w zyciorysie. Byc moze zle rozumuje. Opcja rezygnacji z powrotu do pracy Ci nie odpowiada tak? A moze mama Twoja lub jego by pomogla? Zlobek?
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
czesc!
lece zaraz do pracy, mam na ten tydzien tyyyle rzeczy do zrobienia!! Musimy sie w weekend spakowac do przeprowadzki, poza tym musze opanowac dwa uklady, bo bede miec wystep w przyszlym tygodniu (a moze nawet 3 jakbym sie w koncu pokusila o indywidualny). a apropos tygodni tematycznych, w tym tygodniu mamy razem z moim mezem - zgodzil sie brac udzial ![]() ![]() Tak na poczatek, co by sie rozkrecic. kolejny tydzien, bedzie tygodniem robienia wszystkiego od razu. Bo inaczej zginiemy przy przeprowadzce. A jeszcze nastepny, bedzie tygodniem sportu i ruchu - zaczniemy chodzic na silownie i taniec razem ![]() oook, lece suszyc hery i do pracy! Milego dnia wszystkim, duzo energii do walki ![]() ---------- Dopisano o 08:34 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ---------- zgadzam sie z Serena. Ktos powinien Ci pomoc, jak nie opiekunka to jego mama (mozna jej zaproponowac np niewielka zaplate za bycie opiekunka, jezeli juz jest na emeryturze). Albo opiekunke na czas chroby malego. Tak bys nie musiala sie zwalniac z pracy - nawet od zaraz! Sprobuj czegos poszukac, moze sie okazac, ze to wcale nie bedzie takie zle. Gdy bedzie zdrow bedzie w zlobku i przedszkolu, a gdy bedzie chory bedzie z nim opiekunka/babcia/przyjaciolka/ktokolwiek. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zadomowienie
|
hmmm dzieki za odpis tak to fakt,nie pasuje mi to ,że nie moge pracowac...jak młody jest w żłobku to jest ok,koszt miesieczny to jest ok,250zł. w sumie nalezy kogos poszukac....kolezanki,sąs iadki odpadają..
![]() ![]() sąsiadek brak,jest jedna ale ma 2 wnuczat do których tez jeździ ![]() ![]() ehh coz za zycie ... pogoda do dupy planów brak ,jedyny plan to niech juz mi sie zrobi lepiej bo jak narazie to czuje sie jak w jakims innym świecie snie czy coś....głowa nadal mnie pobolewa...mam ketonal ale ie wezmę ![]() gratuluje planów,te listy tygrys lasub,serena imponujace ![]() nebulko przesyłąm ![]() bura kocurko cos sie działo wczoraj na pietrynie co to za imprezka była...wkoncu niedziele i w sumei weekend mam wyciety ![]()
#793 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Co jesli chodzi o mlodego - moja kuzynka swego czasu miala opiekunke, taka starsza pania, babulenke na emeryturze. Placila jej chyba kolo 800 zl (za caly miesiac codziennego przychodzenia oprocz weekendow). Taka pani bylaby chyba dobra opcja, bo i tak siedzi w domu caly dzien, wiec nie bedzie mialo znaczenia, kiedy bedzie potrzebna, a i na bank mniej wezmie niz "normalna" opiekunka. Nie poddawaj sie, na pewno znajdzie sie jakies wyjscie z sytuacji, ktore pozwoli wszystko pogodzic! Czy ta sasiadka codziennie jezdzi do wnuczat? Moze zgodzila by sie popilnowac mlodego w sytuacji awaryjnej za nieduza oplata? I zgadzam sie, warto pogadac z mama TZta i zaproponowac jej jakies pieniadze, wiem, ze moja mama (ktora tez z mama mojego taty, czyli swoja tesciowa miala zawsze fatalna relacje) placila jej za pilnowanie mnie i brata, kiedy bylismy chorzy i nie moglismy isc do zlobka, a pozniej przedszkola. Moze wtedy inaczej podejdzie do sprawy. Swoja droga - czy ona czesto tak o Tobie nieprzyjemnie sie wypowiada? Czy mowi tak do Ciebie, ze jestes jak to okreslilas "len", czy za plecami? Mysle, ze warto jej sie postawic i byc asertywna. Wiem, ze to trudne - sama mialam przeboje z mama swojego TZta, ktora tez uwazala, ze nic nie robie:/ U mnie pomoglo to, ze za kazdym razem, gdy przyjezdzala do nas wysprzatalam caly dom, nagotowalam co najmniej 3 dania, pieklam wlasnorecznie ciasto, dodatkowo perfect makijaz, stroj itd. Wtedy chyba zaczela dostrzegac, jak wiele dzwigam na ramionach: mieszkanie, 2 szkoly, dodatkowo remont nowokupionego mieszkania. Poza tym - wiem, ze w duzym stopniu takie jej podejscie to byla wina mojego TZta. Dlugi czas bal sie jej mowic o nas, o wspolnym zamieszkaniu itd:/ Jego matka mogla na mnie gadac mnostwo nieprzyjemnych rzeczy (oczywiscie nie w mojej obecnosci), a on nie reagowal. Ale po kilku awanturach z ukochanym zmienil podejscie, dzis potrafi zwrocic mamie uwage, jak w jakikolwiek sposob niewlasciwie sie do mnie zwroci, nawet zupelnie niechcacy i wtedy ja wychodze na ta "dobra", bo mowie "Maciej, nie przesadzaj, przeciez wszystko ok" z szczerym usmiechem i ona to docenia ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Dzięki Serenko za wirtuo-kopa ![]() ![]() Patri, trzymam kciuki za ten tydzień. Fajnie, że w końcu naszła Cię świadomośc, że nic do stracenia nie masz. To zawsze działało, przynajmniej na mnie, wyzwalająco. ![]() Halimko, mam ten sam jedzeniowy problem. Nie chce jesc w pracowej stołówce, bo tam tłusto i niedobrze, ale na szykowanie własnych posiłków nie mam zazwyczaj czasu i energii. :/ Kluchy z przepisu Serenki (zwłaszcza ten z łososiem) trzeba będzie wypróbować, bo faktycznie szybko sie robi. Tylko że nie bardzo umiem wymyslic czegos wiecej niż kluchy + sos albo kurczak z ryżem i warzywami. Pierogi sobie czasem kupie. Tarty robi sie dlugo... najchetniej usmazylabym sobie po prostu rybke na jednej stornie i na drugiej, do tego ziemnior i salata i juz. Ale nie wiem gdzie sie takie dobre surowe ryby kupuje. ![]() Powiem wam, że miałam wczoraj przemiłą niedzielę i miał na to wpływ fakt, że spędziłam ją głównie w towarzystwie X. ![]() ![]() Do zrobienia dziś: - wysłać maila (maile) proszące (takich nie lubię najbardziej, mimo że nie proszę we własnym imieniu :/) - przygotować lunch na jutro do pracy - pójść na rosyjski, podpisać umowę - zajrzeć do punktu naprawy kompów i spytać ile będzie kosztowala naprawa mojego (--> nie wiem dlaczego, ale ten punkt wywołuje we mnie najwięcej niechęci ze wszystkich! dlaczego??? przecież to nic wielkiego? czy chodzi o to, ze bede musiala oddac kompa na jakis czas do naprawy i perspektywa rozstania z nim wplywa na mnie w ten sposob? to jest syndrom powaznego uzaleznienia!) - uprać ręcznie ubrania - mani&pedi Do zrobienia jutro/pojutrze - zapisać sie do ginka - zapisać sie do fryzjera - zajrzec do mojej szkoly jazdy i wypytac sie o moje dokumenty |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
serena napisze w klubie.
![]() |
#796 | ||||
Zakorzenienie
|
1 krok.Kupiłam Wyborczą z pracą.
2 krok. Otworzyłam ją. 3 krok. Przeczytałam ogłoszenia. 4 krok. Wybrałam jedno. 5 krok. Zadzwoniłam. 6 krok. Jutro stawić się w pewnym miejscu ..i się dalej zobaczy. Cały czas żołądek był w pogotowiu do wymiotowania, napięcie karku obrzydliwe, myśli sprzyjające szybowaniu w dół... ale zrobiłam to! Zobaczymy co dalej. Za tydzień w Wyborczej "Praca dla inżyniera". MUST HAVE! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2012-10-22 o 11:52 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Bura, jak sie trzymasz? ostatnio mialas takie nieprzyjemne przemyslenia...przeprasza m, ze sie do nich nie odnioslam, ani tu ani w klubie, ale zwyczajnie brakuje mi czasu:/ Zywieczdroj, czemu klocisz sie z partnerem? skad taki spadek normy ? jesien? nie podejmuj pochopnych decyzji... Edytowane przez Nebula Czas edycji: 2012-10-22 o 13:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() miejmy nadzieje ze teraz juz będzie z górki ![]() 2 prania zrobione ![]() wyjscie po zakupy ![]() obiadek ![]() została polka z przyprawami,podłogi i złozenie suchego prania ,nastepnie na 18 jazdy ![]() chyba dzis to juz nie kac....a choroba jakas bo łamie mnie w kościach w specyficzny sposob i gardło zaczeło pobolewac....gdyby nie ten mój chaos to znalazłabym moj psikacz tantum cos tam i miałą z głowy ale nie wiem gdzie go bardzo usilnie schowałam przed Adriankiem co by sobie do oczu nie napsikał ![]()
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki, że pytasz ![]() W ogóle to zaczęłam właśnie ten kurs o naukowym pisaniu na coursera.org...wygląda nawet fajnie (chociaż niestety nie rozumiem czemu uznaje moje dobre odpowiedzi za złe ![]() ![]() ![]()
![]() |
#801 | |||
Zakorzenienie
|
Patri super!!! jestem dumna
![]() Cytat:
![]() Przeprowadziłam z nim dziś poważną rozmowę i powiedziałam, że nie widzę sensu być razem. Powiedział, że on nie chce się rozstawać, ale szanuje mój wybór. Teraz jak już z nim porozmawiałam, że nie chcę z nim być to zaczął romantycznego weekendu we dwoje szukać. Jakby nie mógł zrobić tego wcześniej.... Znowu mam masę rzeczy do zrobienia i nauki. Eh, kiedy ja się z tego wszystkiego wygrzebię. Cytat:
Cytat:
![]() Dzisiaj zrobiłam: - przygotowałam się na dzisiejsze seminarium z literatury francuskiej i nawet byłam aktywna! A jeszcze niedawno nie sądziłam, że wykrztuszę z siebie więcej niż jedno zdanie nt. literatury po francusku jak ledwo po polsku to rozumiem. - wzięłam ostatni wpis - przedłużyłam migawkę Muszę jeszcze: - zapłacić za ubezpieczenie - zrobić pr. domową z ang. - wypisać resztę słówek z ang. - zrobić pracę domową z francuskiego - przerobić rzeczy na kolokwium na jutro na korki - może zrobię jeszcze zamówienie z Oriflamu? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zadomowienie
|
Ekhem, no to jestem już. Wróciłam parę dni temu, ale mnie do kompa ani trochę nie ciągnie.
![]()
#803 |
Zadomowienie
|
Patri!
![]() Postaram sie naklikac dzis wieczorem - czasu obecnie - brak!
#804 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
fragmenty pochodzą z książki ''Zorganizuj się'' czy ktoś wie gdzie mozna zdobyć pełną wersję??ja mam tylko krótki fragment ![]()
![]() |
#805 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() ![]() Dzis rozpoczynam dwa tygodnie bez lakieru do paznokci ![]() Di, ja tę książkę miałam kiedyś w formie audiobooka, na chomiku poszukaj ![]() Miłego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
2 tyg bez lakieru ?mi by paznokcie odpadły jak są niepomalowane to sie rozdwajają jak głupie ![]() dzis w sumie niczego konkretnego jeszcze nie zrobiłam,oprocz pozamiatania w pokoju ![]() wynika to zapewne z tego ze młody obudził mnie o 5:53 ![]() pomysłu na obiad nie mam...hmm wczoraj zrobiłam mirunę ....jak nie jadłam ryb tak nabrałam mega ochoty i napewno raz w tyg pojawi sie na stole ![]()
![]() |
#807 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Ja też powinnam właczyć ryby do jadłospisu, ale to wymaga tyyyyyyle pracy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za brawka i kciukasy oraz pozytywne myśli.
![]() Na 10 stawiłam się razem z pięcioma innymi paniami, celem podjęcia pracy polegającej na codziennym sprzątaniu sklepu z ubraniami - od 8 do 10:30. Pracowałam już jako sprzedawca w Reserved, tam musieliśmy sami sprzątać salon, więc mam już w tym doświadczenie ![]() Godziny poranne - wspaniała motywacja, żeby wstawać rano! Do sklepu spacerem mam pół godziny!! Czyżby ruch był następnym plusem tej pracy? No i jest to C&A, w którym stosunkowo często udawało mi się kupić coś do ubrania dla siebie. Bliskość odzieży sprzyja oswojeniu się z bieżącą modą, nie? O 11 byłabym w domu. A konto dostałoby zastrzyk 500 PLN. Ranek zagospodarowany byłby optymalnie, bo wystarczyłoby czasu na sprzątnięcie domu, ez problemu odbierałabym córkę z przedszkola, no i popołudniu moje ukochane korki. Wizja nader przyjemna takiego planu dnia. ![]() Dowiedziałam się również, że nawet w przypadku tej pracy trzeba umieć zawalczyć o nią. Stałam pół kroku w tył. Nie wrzasnęłam swojego ja! ja! ja! w momencie, w którym powinnam. ![]() Jestem zadowolona, że przełamałam lęk, że zadziałałam cokolwiek w strefie życiowej pt. PRACA/KARIERA. Czwartkowe spotkanie z Panią psycholog nie będzie płakaniem nad sobą zapewne. ![]() Dziś biorę się za sklecenie cv, które wyrazi czego szukam. Dobrym krokiem będzie sensowniejsze ustawienie filtrów w portalu pracuj.pl . Czy słyszała któraś z Was o co biega w tym: www.pracujwdomu.eu ? W drodze tam i z powrotem miałam kalejdoskop uczuć i myśli. Długo by pisać gdybym chciała przeciągnąć Was przez moją głowę. Lęk o przyszłość, wielki znak zapytania co do wartości i w ogóle sensu życia.... i w tym wszystkim jeden jedyny ratunek: Cud Uważnosci! Oddychanie, barwy liści, krok za krokiem być tu i teraz, a nie w przyszłości, której przecież nie znam... Polecam Wam książkę i polecam to podejście zawsze i wszędzie, szczególnie gdy jest lęk, zwątpienie. Thich Nhat Hanh"Cud uważności" PS. Jeszcze jedno. Bardzo ważne. Towarzyszyły mi te wszystkie okropne uczucia, a mimo to brnęłam dalej. Gdy miałam zadzwonić na telefon z gazety mało się nie porzygałam... żołądek dawał o sobie znać cały czas... i chęć odwrotu nader pociągająca. Z tymi wszystkimi uczuciami da się dotrzeć do celu. Ktoś trafnie powiedział: "strach Ci nic nie zrobi", choć nie było lekko. Buziaki ![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) Edytowane przez Patri Czas edycji: 2012-10-23 o 13:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zadomowienie
|
Patri
![]() Bardzo, bardzo sie ciesze, ze ruszylas! Myslalam o Tobie dzis, nawet balam sie, ze moze sie rozmyslisz i nie pojdziesz, a tu taki SUKCES ![]() Wygralas z wlasnymi demonami, to ogromny postep, z czasem bedzie Ci tylko latwiej. Taka madra i fajna z Ciebie kobietka, normalnie strasznosciowo Ci kibicuje i zycze wszelkiego powodzenia... ![]() Wychyle za Ciebie dzis wieczorem kielonka ![]() ![]()
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
FILIŻANKA ![]() Kilka filmików dających do myślenia: 1. How to stop screwing yourself over. 2. Bez działania marzenie nie ma sensu. 3. The Neuroanatomical Transformation of the Teenage Brain.(Jill Bolte Taylor) 4. Stroke of insight.(JBT) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:45.