|
|||||||
| Notka |
|
| Praca i biznes W tym miejscu rozmawiamy o pracy i biznesie. Jeśli szukasz pracy, planujesz ją zmienić lub prowadzisz własny biznes, to miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: "Pracy szukamy-ciągle się wspieramy i nigdy nie poddamy! cz. 3."
Cytat:
![]() I właśnie zastanawia mnie to że w tej mojej nie pisze nic o doświadczeniu, nie ma podanej firmy i przeraza mnie ta "osobista" ![]() Właśnie na forum miasta przeczytałam że u mnie w mieście grasuje zboczeniec lub chory psychicznie na srodku miasta zaczepia kobiety![]() Verda spoko wszystko pod kontrolą ale po 4 to pewnie bym sie nie podniosła hehe mam słabą głowe
|
|
|
|
|
#782 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
Odbywałam praktyki i staż i bardzo chcieli,żebym została po skończonym stażu i normalnie pracowała, praca świetna i atmosfera tez..ale niestety przeprowadzka z Warszawy do Poznania zmieniła moje plany i musiałam zrezygnować. |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#785 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
Witam
jutro idę na dwugodzinne szkolenie do sklepu odzieżowego. Była któraś z Was na takim?
|
|
#788 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
uwielbiam drinki
|
|
#789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie lubię, nie smakuje mi.Muszę Wam coś napisać Dostałam pracę Na pół etatu, w biurze gdzie miałam (tzn. mam) praktyki. Do końca miesiąca jestem na praktyce, a potem praca Bardzo się cieszę, no i jeszcze ogromnym plusem jest to, że nie będę codziennie pracować 4 godziny, tylko będziemy ustalać godziny tak,żebym jak najmniej traciła na dojazd.Wy też znajdziecie pracę
|
|
|
|
|
#790 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Ja ostatnio piłam w Sylwestra. Nie cierpię alkoholu, nienawidzę po prostu.
|
|
|
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Ja też poproszę przepis
![]() slonecznikow_a To super gratulacje !!!
Edytowane przez makaron91 Czas edycji: 2012-10-23 o 15:32 |
|
|
|
#792 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Super, ze idą Ci na rękę oby tak dalej świetnie się układało ![]()
Edytowane przez mikados Czas edycji: 2012-10-23 o 15:41 |
|
|
|
|
#793 |
|
Rozeznanie
|
slonecznikow_a gratuluję
![]() ![]() mam nadzięję, że następna będę ja chociaż narazie nawet nie mam gdzie CV wysłać ![]() Dzisiaj po miesiącu przerwy ruszam na ZUMBĘ normalnie jak mi ktoś plany pozmienia to będę gryzła hehe idę się odstresować od wszystkiego która idzie ze mną?? ![]() ![]()
|
#794 | |
|
Konto usunięte
|
Nic wyszukanego
nie bede tu robić zamieszania.Napisze 2 ostatnie.50 ml Malibu,kruszony lód,100 ml soku grejpfrutowego,100 ml soku żurawinowego.- ostatnio u niego ten piłam. Kiedyś likier Malibu,mleko kokosowe lub skondensowane,4 łyżki miodu płynnego, lód pokruszony. Niestety ja na razie nie posiadam malibu.Więc jak robie sobie w domu to z wódeczką co prawda gorszy smak ale też niezłe.np. lód, wódka, sok żuraw. sok ananas. pomarańcz,napój gazowany grejp. hmm może zostane mistrzem w tej dziedzinie jak poćwiczę![]() Słonecznikowa gratulejszyn ![]() ---------- Dopisano o 16:39 ---------- Poprzedni post napisano o 16:33 ---------- Cytat:
ale może i w końcu reszcie się poszczęści.Jak wyślesz po mnie limuzynę to mogę się poświęcić i skusić na zumbe Ja ostatnio w domu ćwiczę przez 1, 2 , 3 dzień to chodziłam jak pokraka ale nadal ćwiczyłam i już przeszło ciekawe jak długo wytrzymam. Swoją drogą może namówie w końcu kogoś na aerobik bo w sumie kiedyś chodziłam i nawet fajnie było tyle że więcej smiechu niż ćwiczenia![]() Mam koleżanke która prowadzi dorywczo zajęcia z aerobiku i tak się dziwie bo ona w sumie od zawsze ćwiczy aerobik, i basen i siłownia a jest "taka duża" moze jakie sterydy bierze.
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#796 |
|
Rozeznanie
|
.
Edytowane przez kasiuletka Czas edycji: 2013-01-05 o 23:16 |
|
|
|
#797 |
|
Konto usunięte
|
A co myślicie o wpisywaniu czegoś w CV czego się jednak nigdy nie robiło? nie ma się "papierka"? ostatnio ktoś mi o tym wspomniał i tak jestem ciekawa czy takie coś "przejdzie" czy może być źle odebrane. Jakby np. chcieliby potwierdzenie a tu tylko słowo, można niby powiedzieć że pracowało się "na czarno" ale sama nie wiem. Chodzi np. o opiekę nad dzieckiem? Kurde coraz większa "dziura się robi".
|
|
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sonne
wiesz za co ![]() miałam weekend przerwy ale za to udany (no prawie )zaniosłam dziś jedno CV, oby się odezwali ![]() ---------- Dopisano o 17:38 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Cytat:
T. posiada jedynie roszczeniową postawę. Słowa prośby czy podziękowania są jej obce. Tak samo jak nie rozumie tego co się do niej pisze- nie jedna osoba ją prosiła by jej użytkowniczka T. nie komentowała, a ta dalej swoje. Puściłam dziś totka, może trafię i będę obrzydliwie bogata i zatrudnię niektóre ![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Chociaż ostatnio coraz częściej nad tym myślę. moja luka się robi za duża... |
||
|
|
|
#799 |
|
Konto usunięte
|
Choji
Zabij mnie ale nie wiem o co kaman Co do T pomijając to że akurat narzekanie rozumiem oczywiście w stopniu umiarkowanym też zauważyłam tą postawę. Nom oby ruszyło coś(tak szczerze myśle ) Ja w mini lotto gram ale ostatnio 4 dychy wygrałam ze 4 miesiące temu i wyśle wszystkie klubowiczki na wakacje w ciepłe kraje![]() To może ja poproszę o odniesienie się do tego postu z tą "dziurą"
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 | |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, znalazłam ogłoszenie na gumtree w Krakowie
SEKRETARIAT-ASYSTENTKA BIURA HANDLOWEGO..... całości nie zacytuję bo nie ma sensu. Nie traćcie czasu na rozmowę z tym gościem szkoda czasu i nerwów , byłam u niego kilka miesięcy temu i porażka, facet ma pretensje do całego świata i uważa się za ważniejszego od Boga a wymagania podchodzą pod osobistą asystentkę więc odradzam od razu z nim kontakt. ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Cytat:
![]()
Edytowane przez mikados Czas edycji: 2012-10-23 o 17:52 |
|
|
|
|
#801 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zatrudnij mnie lepiej! ![]() na fejsbuka byś wlazła ![]()
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale był też facet, który chodził i wręczał swoje wizytówki i zapraszał do "sesji fotograficznej"
|
|
|
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie co mi się dziś przytrafiło ? Jestem sobie w pracy i nagle dzwoni mój tel, obcy numer, odbieram i przedstawia się pan z agencji tymczasowej pracy i mówił , że znalazł moje CV na portalu info praca. I przedstawia mi , że jest dla mnie praca w mieście oddalonym ode mnie 30 km (ja pracuje w drugim oddalonym o 20) , podziękowałam bo już mam pracę. Ale wiecie co, zrobiło mi się dziwnie miło, że mimo kryzysu jednak pracodawcy szperają po necie i szukają pracowników. Po skończonej rozmowie pomyślałam o was moje drogie
Nie traćcie nadziei na was też przyjdzie pora i znajdziecie pracę
|
#805 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A opowiadałam Wam, jak jakiś tydzień temu, na słuzbowy telefon, zadzownił facet i zapytał, czy świadczę usłgi seksualne? Pan powiedział, że 5 lat temu korzystał właśnie z babki z tego numeru. No cóż, mam ten numer 4 lata, więc... mój numer ma ciekawą historię Edytowane przez be257fbd309f063d0b46a46a8a3513ba0f4b3308_684a0a7a57592 Czas edycji: 2012-10-23 o 19:21 |
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
jak napisać podanie do oferty, która wklejałam? i hmm dlaczego wymagają już na starcie zaśw. od lekarza medycyny pracy?? na poziomie rekrutacji
|
|
|
|
#807 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:23 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#808 |
|
Konto usunięte
|
[1=be257fbd309f063d0b46a46 a8a3513ba0f4b3308_684a0a7 a57592;37215998]
A opowiadałam Wam, jak jakiś tydzień temu, na słuzbowy telefon, zadzownił facet i zapytał, czy świadczę usłgi seksualne? Pan powiedział, że 5 lat temu korzystał właśnie z babki z tego numeru. No cóż, mam ten numer 4 lata, więc... mój numer ma ciekawą historię ![]() co do gościa na poprzedniego jak już pokazał co miał pokazać działało hasło "dzwonimy na policje" a tego jeszcze nie widziałam ale podobno mój typ tylko wiek ponad 35
|
|
|
|
#809 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Praca i biznes
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

na srodku miasta zaczepia kobiety

Staram sie trzymac, ale ostatnio mega dol mnie dopadl. Juz mnie wkurzaja teksty "w koncu znajdziesz prace, uda ci sie" 

tylko raczej u mnie zombi w negatywnym znaczeniu.

wiesz za co