![]() |
#781 |
Zadomowienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem, część XXV
A ja napisałam do niego smsa ale nie wysłałam go i sie powstrzymuje caly czas. Nie chce do niego pisac, nie chce zeby myslał ze za nim latam
![]()
#782 |
Raczkowanie
|
dodalam watek,ale jest na szarym koncu,moze tutaj mi cos poradzicie Dziewczyny..
Z TŻ byłam prawie 6 lat. Jestesmy,a raczejbylismy zareczeni i mamy w przyszlym roku zaplanowany slub, mielismy. W czerwcu okazalo sie ze jestem w ciazy,niestety w lipcu poronilam,jakos sie po tym pozbieralam jednak pozniej cos zaczelo sie psuc. Ja chcialam zamieszkac razem,miec go caly czas blisko on twierdzil,ze nie chce,ze nie bedzie placil za wynajem. Ostatnio czesciej zostawal w pracy po godzinach,itd. Nie wiem czy rzeczywiscie bywal wtedy w pracy,bo tego nie sprawdzalam,jednak w czwartek zadzwonil do mnie jego ojciec,zebym podrzucila mu dokumenty i zostalam pozniej na kawe,kiedy wrocil z pracy byl lekko zaskoczony,ale posiedzielismy troche i chcial mi pokazac co chce kupic dla chrzesnicy,wyszukiwal w historii i w pewnym momencie rzucilo mi sie w oczy ze ma tam jakies se. strony z fimikami,zapytalam je o nie wtedy szybko zamknal historie i powiedzial ze to nie jego,chociaz laptopa uzywa tylko on. Pozniej mimo ze wiem ze nie powinnam,wzielam jego telefon i zobaczylam historie polaczen,mial tam numer,z ktorym wielokrotnie sie kontaktowal,a ktory nie byl wpisany do ksiazki,kiedy go o niego zapytalam zdenerwowal sie i powiedzial ze to nie moja sprawa i ze lepiej zebym juz poszla,niczego mi nie wyjasniajac.nigdy sie tak nie zachowywal. poszlam,,zeby sie nie klocic i ochlonac,pozniej jak probowalam sie do niego dodzwonic nie odbieral,w sobote wieczorem probowalam jezscze raz ale do dzisiaj cisza,nie wiem juz co mam robic ani co myslec. |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
A chciałam jej pojechać ale... po pierwsze: od razu zablokowała mnie na fb, że nawet nie mogę wejść na jej profil, zablokowała również swojego chłopaka, że do niego też wejść nie mogę (przestraszyła się, że jemu też mogę coś pokazać tak jak ona mojemu), po drugie: telefonu nie odebrała, a jak jej napisałam smsa to mi odpisała, że jest zadowolona z tego co zrobiła. To kij jej w oko, szkoda na nią nerwów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
To musisz wiedziec, ze to nie byla przyjazn. Przyjaznie prawdziwe sa na zawsze, ja jestempewna ze z moja przyjaciolka bede na zawsze, tyle sie zlego zdazylo ale wciaz jestesmy razem. To nie to samo co zwiazki, chociaz nieprawdziwa przyjazn jest jak zwiazek, bo moze sie skonczyc ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ---------- Cytat:
Ja bym napisala smsa, gdyby to nic nie dalo, z wiazku, ze mam bardzo dobry kontakt z jego mama, napisalabym, ze musze z nim pogadac. Glupie nie glupie ale dla samej siebie lepiej pogadac. Musisz mu powiedziec, ze musicie pogadac, ja zawsze mowie, okej jesli nie chcesz ze mna rozmawiac jesli jest cos nie tak, to mi to powiedz, a nie jakies klamstwa albo olewanie
![]() |
#785 |
Rozeznanie
|
Ehh .. mam ochotę do niego napisać po 3 tygodniach od rozstania i kompletnej ciszy, tylko sama nie wiem co miałabym mu napisać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Edytowane przez asiantia Czas edycji: 2012-11-26 o 17:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
Ale mi dziś jest źle....
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie nie pytaj niestety. Nie jestem dobra w radzeniu sobie gdy ktos nie odpisuje. W koncu odpisze, zawsze jakos to musi sie stac. Ciezko jest ale w koncu slonce zaswieci
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
Musze sie wygadac
![]()
#790 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
To zalezy ![]() ![]()
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
Nie wiem co on mysli, ale chyba wole tego nie pisac. Chociaz kusi mnie bo chcialabym zeby wiedział.. i Mysle ze lepiej nie utrzymywac z nim kontaktu to mi szybciej przejdzie.
#792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
po 2. Jeśli masz ochotę wyjaśnić tą sytuację to oczywiście możesz. Tylko jest pytanie czy warto? Skoro koleś nie jest w stanie zrozumieć tego, że jesteś nieśmiała, to chyba nie ma sensu poświęcać mu chwili na tłumaczenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Mnie też kusi żeby się odezwać, choć wiem, że on pierwszy by tego nie zrobił. Ale wtedy myślę sobie czy faktycznie czułabym sie lepiej gdybym się do niego odezwała? Odpowiedź jest chyba jasna. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Takie słowa też słyszałam, zwłaszcza na początku, też było "oczywiste" że się zaręczymy itd. ale im częściej się kłóciliśmy tym większe wątpliwości się pojawiały. Wszystko rozbijało się o obowiązki i wizję przyszłości (a konkretnie przyszłego miejsca zamieszkania). Za niecały rok mieliśmy się przenieść do innego miasta- pewnie wtedy i tak to by się skończyło ... A ile masz lat, że sie tak "bezczelnie" zapytam? ;D Ja też właśnie tak staram się myśleć że lepiej dać sobie (i ex) szanse na bycie szczęśliwym póki jesteśmy w miarę młodzi. Własnie- więc nie pisz, to nie sprawi, że poczujesz się lepiej. Bądź dzielna! Ja nie odzywam się od miesiąca, jestem 1,5 miesiąca po rozstaniu. I jest b. ciężko, ale daję radę i Ty też dasz! |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Konto usunięte
|
![]() ![]() "Miałaś się uczyć, nie chciałaś ze mną wyjść, a z nim poszłaś na piwo! okłamałaś mnie! TO KONIEC!" to było tak, że rzeczywiście się uczyłam, do 20, od 20 do 21 byłam na piwie z kolegą, który miał mi naprawić telefon, a ja mu obiecałam postawić piwo. bajer. |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Raczkowanie
|
A mi jest strasznie smutno. Siedzę i nie wiem co ze sobą zrobić. Bo on właśnie by u mnie był, byśmy się pewnie śmiali, rozmawiali o tym jak było w pracy, żartowali.
A siedzę sama, patrzę w ten durny telewizor i łzy same się cisną do oczu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#797 |
Zadomowienie
|
Chcecie jeszcze posluchac jaki moj byly chlopak jest smieciem?
On jest jak pies, chyba ci kazdej su*i ![]() Zalozylam konto na fb, byle jakiej laski, wyobrazcie sobie, ze on mi podal adres i umowil sie z nia na seks ![]() ![]() ![]()
#798 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Odpisałam mojemu ex, że u mnie świetnie, że jestem po treningu, że mam mnóstwo energii i zabieram się za naukę. A on na to, że od kiedy na fitness zaczęłam chodzić. Więc piszę mu, że od dzisiaj. A on na to, że dobrze, bo będę miała więcej energii i większą chcice. ŻAL. Tak jakby tylko patrzył na mnie przez pryzmat łóżka ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie placze. Poplakalam z godzine dwie w momencie gdy to wszystko czytalam. Potem juz nic, nawet narazie przykro mi nie jest. NIe moge sie doczekac jak bedzie z siebie debila robil jak bede w polsce, juz to nawet idze co bedzie mi mowil, jak to slicznie wygladam ooooh ![]()
![]() |
#801 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#802 |
Rozeznanie
|
Pogrubione- u mnie identyczna sytuacja. Eks reagował alergią na wszelkie uwagi czy tez pretensje (choć dla niego wszystko co nie było pochwałą zaliczało się właśnie do pretensji).
Takie słowa też słyszałam, zwłaszcza na początku, też było "oczywiste" że się zaręczymy itd. ale im częściej się kłóciliśmy tym większe wątpliwości się pojawiały. Wszystko rozbijało się o obowiązki i wizję przyszłości (a konkretnie przyszłego miejsca zamieszkania). Za niecały rok mieliśmy się przenieść do innego miasta- pewnie wtedy i tak to by się skończyło ... A ile masz lat, że sie tak "bezczelnie" zapytam? ;D Ja też właśnie tak staram się myśleć że lepiej dać sobie (i ex) szanse na bycie szczęśliwym póki jesteśmy w miarę młodzi. Jeszcze przez kilka miesięcy 28, więc dlatego napisałam,ze do 30 moze sie pozbieram. Z mim 1 facetem byłam1,5 roku, spotykać sie i normalnie funkcjonować zaczęłam po ok. roku. Ten związek trwał 5 lat, ile mi zajmie dojście do siebie -nie chce sobie tego nawet wyobrażać, ale może jakimś cudem do 30 sie pozbieram. ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Wiecie, nie żałuję ani jednej chwili z byłym, czy to dobrej czy złej. Patrząc na niego, myślę " kurczę to ten jedyny, to z nim chce być"... tylko dlaczego tutaj nie działa "jak się tak mocno czegoś chce i sie do tego dąży, to to sie spełni i się to zdobędzie" Mi jakoś nie wyszło...więc po co te bzdury.
"...bo ona ona różne ma imiona jedni wołają ją miłość inni zgaga pieprzona bo ona ona imiona różne ma jedni wołają ją szczęście niepojęte inni pani na K." Początki bloga http://okiembehemotkota.blogspot.com Moje amatorskie fotki: http://kasita.flog.pl/ |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Osobiście nie trawię takiego podejścia, nieważne jest co robię i z kim, dopóki się zabezpieczam(y) i mam szacunek z drugiej strony - tak uważam. Kiedyś miałam w zupełnie drugą stronę, że w ogóle, kto by mnie tam chciał, więc pójdę do zakonu, a tak w ogóle to niemoralne ![]() ![]() Hipokryzją i chamstwem do kwadratu wydaje mi się przelatywanie kogoś, a potem opowiadanie o tym, jaka to X, czy Y jest "łatwa" - sorry, ale do tanga trzeba dwojga, mówisz koleś tak, jakby Ciebie tam nie było.
CZERWCOWE NOWOŚCI KOSMETYCZNE KSIĄŻKOWE NOWOŚCI W WĄTKU - KLIK! Biżu i ciuchy M, L, XL "Bo gdy Bóg zamyka drzwi, otwiera okno..." Edytowane przez ulicznica Czas edycji: 2012-11-26 o 20:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zadomowienie
|
A no taaak xD Masakra z typu, caly czas bylam za niego pewna. A tak mowi, ze sie zmienil,ze to, ze samotnosc ale widze ze dla niefo to dwie odrebne rzeczy. Jak on uprawial seks z innymi gdy jeszcze wielce kochal swoja byla. No masakra zt typa, zero godnosci. On jest tu ja tam, wiec trzeba korzystac nie
![]() ![]()
#806 |
Zakorzenienie
|
Tak, jego mały nie może usiedzieć w spodniach. No i myślenie u chłopa główką, a nie głową.
![]()
#807 |
Zadomowienie
|
A wyobrazcie sobie, ze on bedzie mi sie wszystkie wypierdal
![]() ![]()
#808 |
Zadomowienie
|
Haha dziewczyny uwielbiam Was
![]() ![]() ![]()
#809 | |||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:23.