|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Szusz to taka Zosia- Samosia - ona wie wszystko najlepiej i wszystko robi mega super. Powiedzmy sobie szczerze - nie jest zbytnio urodziwa, mi się bynajmniej jej uroda kompletnie nie widzi i przy takiej twarzy jej brwi powinny wyglądać inaczej. Ale Szusz wie lepiej. Brwi ma przeokropne po prostu... I nie umie się malowac.
|
|
#782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jeżeli pasażerowe oczekują lepszego standardu , niech z Okęcia lecą a nie narzekają , że musieli koczować bo tani przewoźnik nie zagwarantował pokoi w hotelu.
|
|
#783 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie,Glam na fb ktoś wrzucił "panią Basię" a ona nic-zero reakcji... żałosna.
|
|
|
|
#784 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez evvelinek Czas edycji: 2012-11-28 o 16:21 |
|
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Też pewnie bym się wkurzyła, bo zapłaciłam, no ale jak wybiera się tanie linie, no to trzeba się liczyć z kwiatkami.
Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-11-28 o 17:05 |
|
|
|
|
#787 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pierwszy lepszy filmik wystarczy włączyć i zobaczyć jak odpisuje. Aż przykro
|
|
|
|
|
#788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Czy opisała to jako dramat życiowy? Wątpię. Po prostu sytuacja sama w sobie była na tyle żenująca, że może i tak to brzmi. Czy nie ma prawa tego opisać? Ma. Nie widzę większego problemu ![]() Sama zresztą zdałam relację moim znajomym i wydaje mi się że brzmiała nie lepiej niż ta RGP |
|
|
|
|
#789 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
), takie uroki TANICH linii, lecąc np. Lufthansą zawsze był nocleg ze śniadaniem w hotelu, czy pełny obiad, a i opóźnienia - znikome. Mi chodziło o to,że jak ona rzeczywiście kreauje się na królową, to niech leci Dreamlinerem, a nie narzeka na kawe, jedzenie, pokazując swoją LV
Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2012-11-28 o 17:41 |
||
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;37862524]No dokładnie, nie raz godzinamin siedziałam na przeróżnych lotniskach (jeszcze nigdy nie musiałal ale nic podpisywać za jednenie-może jakieś nowe wymogi
), takie uroki TANICH linii, lecąc np. Lufthansą zawsze był nocleg ze śniadaniem w hotelu, czy pełny obiad, a i opóźnienia - znikome. Mi chodziło o to,że jak ona rzeczywiście kreauje się na królową, to niech leci Dreamlinerem, a nie narzeka na kawe, jedzenie, pokazując swoją LV [/QUOTE]dokładnie o to samo mi chodzi Edytowane przez agniesikk Czas edycji: 2012-11-28 o 17:46 |
|
|
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
Pod filmikiem katosu ktoś napisał:
"a ☠☠☠cie się anulujcie subskrypcje, tylko tak pieprzycie a pierwsze będziecie do oglądanie jej nowego filmiku" na co RGP odpisała : "racja!" Ja tam ni będę już oglądać RGP. Mój jeden głos nic nie zmieni, ale nie zamierzam oglądać osoby która przyklaskuje takim słowom i sama pisze podobnie. Pozostanę przy Ciasteczku, Kretce, Paninorge i Marzenie.o. |
|
|
|
#792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#793 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kiedyś też ja bardzo lubiłam oglądac, nadal oglądam....no ale..skoro tyle osob mowi ze gwiazdorzy no to raczej coś w tym jest
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ktoś napisał w komentarzach, że jej blog to agencja reklamowa :P ja generalnie ulubieńców nie oglądam ani recenzji na youtube- wole KWC, dla mnie bardziej wiarygodne.....
|
|
#795 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#797 |
|
Przyczajenie
|
Co uważacie o tym co powiedziała szusz w filmiku o stylowej mapie Polski, mianowicie to, że stwierdziła, że jak ma się pomalować na zasadzie: podkład i tusz to woli się nie malować bo jej zdaniem twarz jest wtedy płaska?
Ja nie do końca się z tym zgadzam. Naturalnie nałożony podkład czy krem tonujący i tusz to wizytówka zadbanej kobiety (oczywiście są kobiety, które cery ujednolicać nie muszą, ale to nieliczne szczęściary są ). Są kobiety, które cenią sobie minimalizm w makijażu - nie każda lubi (i ma też czas) nakładania bronzera i rozświetlacza. Większość Polek jeżeli nakłada jakiś kolorowy kosmetyk tego typu to jednak jest to róż... i moim zdaniem słusznie bo do słowiańskiej urody róż niesamowicie pasuje i dodaje uroku![]() To co napisałam jest w pełni subiektywne bo chociażby w temacie cieni - nie lubię malować się cieniami.. czuję się wtedy jak nie ja W każdym razie moja opinia podyktowana jest tym, że cenię sobie naturalność i minimalizm. I makijaż nie jest dla mnie sposobem wyrażania siebie, a zamaskowaniem niedoskonałości i podkreśleniem urody w taki, jak już to napisałam, minimalistyczny sposób.
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Wolę wyglądać płasko, niż mieć brązowe placki jak szusz
Malować się trzeba umieć, a nie machnąć bronzerem i chwalić kiepskim efektem.
|
|
|
|
#799 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
Poinformować wcześniej, że lot będzie odwołany (mgła była straszna) co zaoszczędziło by bezsensownego czekania. Nie twierdzę, że powinniśmy wylecieć punkt 6.00 mimo beznadziejnych warunków pogodowych. Bo nawet jakby to był droższe linie to i tak nikt nie ryzykował by życia ludzi. Aczkolwiek wydaje mi się że powinnam się jeszcze cieszyć że mi nie kazali bryczką do Luton jechać skoro to tanie linie. I niczego lepszego spodziewać się nie powinnam ![]() Swoją drogą ja jak i moja rodzina raczej z Wizzairem złych doświadczeń nie mieliśmy. Za to z Ryanerem po jednorazowym locie stwierdziłam, że nigdy więcej. Podsumowując: uważam na zaistniała sytuację za złą, trudną i męczącą, rozumiem wkurzenie RGP ( i swoje też ). Rozumiem, że opisała to w taki a nie inny sposób - jej prawo. |
||
|
|
|
#800 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=DF8T2LMhuKo&feature=g-u
konkurs u szavki z rymowanką lubie ją
|
|
|
|
#801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
jeszcze sie nie udzielałam w tym wątku, tak tylko podczytuje ale z ciekawości przeczytałam wpis u RGP o tych przebojach na lotnisku i faktycznie zupełnie nie rozumiem jak można się tak strasznie tym jarać, żeby opisywać ów sytuacje krok po kroku i to jeszcze z dialogami takie sytuacje są normalne kiedy sie podróżuje. Sama kiedyś czekałam na lotnisku kilkanaście godzin, takie było opóźnienie. Ba!zdarzyło się noc całą zanim nie oznajmili, że jednak wracamy do hotelu. Loty odwoływali mi dziesiątki razy. A to złe warunki atmosferyczne, a to samolot sie zepsuł czekało sie na międzylądowaniach nawet całą noc. Przekładali lot o prawie dwa dni. Bajka! Dwa dodatkowe dni w tropikach! ale nie wtedy kiedy bagaże są już odprawione i prawie żadnych rzeczy przy sobie ). Zdarzyło mi się nawet, że na jednym z lotnisk przy odprawie KAŻDEJ osobie otwierali bagaż i przeglądali dokładnie zawartość, wyobraźcie sobie jak dlugo to musiało trwać. Albo prześwietlaja cie rentgenem, bo podejrzewają cie o przemyt narkotyków, na prawde to nic przyjemnego wracając zamiast lądować tam gdzie miałaś lądować- wysadzają cie na drugim końcu Polski, 5 h czekasz na autobus a potem jedziesz całą noc na docelowe lotnisko no jednym słowem życie, można opowiadać i opowiadać ale to wszytsko jest wpisane w ryzyko. Normalna rzecz. Na pogode nie mamy wpływu, niestety.
Edytowane przez Terve Czas edycji: 2012-11-28 o 18:36 |
|
|
|
|
#802 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Spoko, nie jestem fanką GRP, nie oglądam jej filmów, nie poznałam jej nawet na lotnisku. Ale dzisiejszej nagonki na jej wpis nie rozumiem.
|
|
|
|
|
#803 |
|
Łotewa
|
o oo toć to ja płaska jestem i nic nie wiem ;D
|
|
|
|
#804 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
btw. Mnie bardziej bulwersuje sprawa szpitali. Gdy dziecko zapisuje się na dwa dni na oddział dzienny (badania , pobyt w szpitalu ok 6-8 godz. , później do domu i rano znowu przyjazd)i dziecku nie należy sie nawet szklanka herbaty, nie mówiąc już o jedzeniu. Szpital wpisuje dziecko na 3 dni i kaska jemu leci
|
|
|
|
|
#806 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no cyrków bylo co niemiara ale nie zamierzam nic opisywac ze szczegółami ani się oburzać, bo takie rzeczy mają miejsce często i nie jestem zadną księżniczką, która zacznie tupać nózkami, bo nie za takie komforty podróży płaciła ![]() Cytat:
Edytowane przez Terve Czas edycji: 2012-11-28 o 18:47 |
||
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=J5zje...1&feature=plcp
kolejna rozdaje c-stringi wtf?
|
|
|
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#809 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
rozumiem czepiać się opóźnionego lotu z jakiegoś błahego powodu, ale czepianie się, że samolot ma opóźnienie, bo jest mgła!! i wtedy żadne samoloty nie odlecą, jest śmieszne |
|
|
|
|
#810 |
|
Raczkowanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=xMxrv...feature=g-user
nowy filmik u florenceBeauty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.

. Też pewnie bym się wkurzyła, bo zapłaciłam, no ale jak wybiera się tanie linie, no to trzeba się liczyć z kwiatkami.

czekało sie na międzylądowaniach nawet całą noc. Przekładali lot o prawie dwa dni. Bajka! Dwa dodatkowe dni w tropikach! ale nie wtedy kiedy bagaże są już odprawione i prawie żadnych rzeczy przy sobie
). Zdarzyło mi się nawet, że na jednym z lotnisk przy odprawie KAŻDEJ osobie otwierali bagaż i przeglądali dokładnie zawartość, wyobraźcie sobie jak dlugo to musiało trwać. Albo prześwietlaja cie rentgenem, bo podejrzewają cie o przemyt narkotyków, na prawde to nic przyjemnego