|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
U mnie już wiosnę widać ;-)
To jaką 100 wymyslisz teraz Natalia ? Kaska gdzies Ty się podziała? Mam nadzieję , ze tyle trenujesz dlatego Cię nie ma Jak Ci się zmieniły obwody od Vacu? Ile razy byłaś ?Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
a kupiłam sobie dzisiaj veroni mineral truskawkową w prezencie za 100 dni ![]() A wczoraj mówiłam tż-owi że kupuję sobie hantle to żebyście zobaczyły jego minę --> Coś miałam napisać i zapomniałam. Byłam na spacerze i się spociłam ---------- Dopisano o 15:26 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ---------- a ze w intermarche sa hantle ale tylko pol kilo, |
|
|
|
|
|
#784 |
|
Zadomowienie
|
Chciałabym jego minę zobaczyc na reakcje na hantle :P
A ile kosztują w Intermarche te 0,5kg? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem, bo nie było ceny.
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny ile ja fajnych rzeczy odkryłam, ale muszę wygrać w lotka albo bank napaść. Np. Jest takie ala playstation gdzie można trenować . Trzyma się coś tam i ten trener mówi , np. Kolana wyzej . Są też zegarki do sensorow nike do biegania które mają wbudowaną nawigacje , pulsometr ,prędkość biegania , trasę.
Problem taki ,ze ja nie mam telewizora, więc kupić te playstation, telewizor, i ten program to bardzo duży wydatek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#787 | ||
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
Bylam dzisiaj cały dzień na badaniach, to się nie udzielam. A ten no ćwiczę, pożyczyłam od koleżanki rowerek stacjonarny ( który chyba ma ze sto lat, ale ważne , że jeździ ) i staram się na nim jeździć, ale ma takie twarde siedzonko, że mam zakwasy na dupsku.Doszedł mi dzisiaj ten pas, o Alleluja.. Hehe i kurde serio widać skurcze mięsi ale uwaga uwaga, na moim chudym Krystianie Przy moim tłuszczyku nic nie widać, no ale czuć. I cały czas program spalanie tłuszczu. Szkoda tylko,że nie mozna go mieć w kilku miejscach na raz.;/---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
Ja mam na xbox'a coś tam właśnie trener Nike coś tam. I chyba ćwiczyłam na tym z 5 dni , ale nie dałam rady z moją kondycją, ale wycisk dają niezły. I serio mówią właśnie " kolana wyżej", "dasz radę", " szybciej" ![]() ---------- Dopisano o 20:16 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Dodałam fotki na klubie. Moja babcia dzisiaj " kasia no widać już coś po Tobie" a ja " Babcia katuję się 4 miesiące już, dziwne zeby nie było widać czegokolwiek" Jak się zważę za kilka dni chcę 68,9 bo inaczej wyrzucę wagę. |
||
|
|
|
|
#788 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ciężka praca popłaca! Czyli odchudzanie bez grzeszków.
Cytat:
Kiedy ostatni raz się mierzyłaś ? Bo waga stoi , ale może coś na cm straciłaś ? Cytat:
Ale ja telewizora nie mam :P Byłam w Saturnie i mi się podobają te co się ręką macha , ale sama nie wiem , nigdy w domu nie było telewizora więc taką zrobię małą rewolucję . Ale nie mam zamiaru teraz sobie robić sieczki z mózgu , tylko własnie używać takiego xboxa oglądać filmy i seriale na DVD. Muszę poważnie to przemyśleć i zacząć ciułać kasę
Edytowane przez somethinggood Czas edycji: 2013-04-11 o 20:24 |
||
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
nadalka aaa widzisz
Myślałam, że to może odliczanie jakichś ćwiczeń Chyba sobie ustawię też takie odliczanie, ile nie jem słodyczy, tak od jutra, bo wcześniej nie liczyłam ile to było dni. Zainspirowałaś mnie tą setką Do mnie Tż wczoraj wyskoczył, że jeśli chcę, to może mi taki pas wibracyjny/saunowy/napinający mięśnie kupić ![]() A dzisiaj trzeci poziom Shreda zrobiłam z... mamą Trochę śmiesznie mi się na nią patrzyło, bo praktycznie wszystkie ćwiczenia wykonywała źle, ale to nic. Ważne że miała frajdę, a po wszystkim powiedziała, że nie sądziła, że ja aż tak ciężko ćwiczę ![]() No i melduję: 30 minut Jillian 10 minut talii z Tiff 10 minut cardio Mountain Climber (nadalko chyba niedawno pytałaś o jakieś proste cardio - to jest idealne 10 minut abs z Mel B 80 przysiadów ![]() Ale tak mi się nie chciało robić już nic po tym Shredzie, ale pomyślałam sobie o rezultatach, jakie czekają mnie jeśli będę robić te 10-minutowe ćwiczenia systematycznie i zrobiłam
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
Nie przejmuj się , mi dziadek mówi zawsze, że się ' poprawiłam ' nawet wtedy jak schudnę . Biorąc pod uwagę jak często mi to mówi powinnam już jakieś 200 kg ważyć . Co nie zmienia faktu , że przynosi mi pączki i drożdżówki , które ja podam podaję dalej w świat :P
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)
|
|
|
#792 |
|
Zadomowienie
|
Marysia brawo !
Ja tam nie mam takich wątpliwości , byle by były efekty Mam już kartkę dla Ciebie , podpisaną i ze znaczkiem Dzisiaj albo jutro wrzucę ją do skrzynki .
|
|
|
|
|
#793 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja dzisiaj odpoczynek od siłowni , bo chyba ostatnio zbyt dużo ćwiczyłam Jeździłam na rowerze po okolicy , byłam w bibliotece książki oddać , na zakupach na rynku z plecakiem , i powiem Wam że się zmęczyłam i zmokłam Zabieram się za przysiady , Marysia jestem z nas dumna , że już 80
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
Ja mam na szczęście taki telewizor a i tak się mi ćwiczyć nie chce ;D
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#796 |
|
Zadomowienie
|
Może 100 dni z brzuszkami ? Np. 100 dni brzuchów Mel B ? Można robić jeden dzień w tyg wolny . Zrób ktoś ze mną , będzie raźniej
|
|
|
|
|
#797 | ||
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:39 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
|
#798 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo cena jest zachęcająca i może bym sobie takie coś kupiła.Cytat:
A na samą myśl o kartce podskakuję na fotelu ![]() Cytat:
I czuję pewien postęp Cytat:
Bo teraz i tak robię codziennie, za tydzień zaczynam Body Revolution Jillian i będzie trwało 12 tygodni i równolegle będę robić 6 Week 6 Pack, który jest bardzo skoncentrowany na mięśniach brzucha, więc już raczej nic nie będę sobie dokładać
|
||||
|
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
Firma nazywa się crivit. One były chyba w lidlu kiedyś, teraz nie wiem gdzie są osiągalne.
|
|
#800 |
|
PeeeMaa!
|
AAA I MOJA WAGA POKAZAŁA DZISIAJ 68,6
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:22 ---------- somethinggood, cm się nie wiele zmieniły, uda tyle samo 57, łydka 38 (-1 cm), biodra 96 (-4 cm), biust 87 (-3cm) |
|
|
|
|
#801 |
|
Zadomowienie
|
Kasia gratuluje bardzo
! Ale po głowie powinnaś dostać za to ważenie wieczorem ! Przecież rano pokazuje mniej , zresztą zawsze powinnaś ważyć się mniej więcej o tej samej godzinie , żeby nie było rozbieżności nie związanych z odchudzaniem .Bardzo ładnie w centymetrach , 4 cm w biodrach to super
|
|
|
|
|
#802 | |
|
PeeeMaa!
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Zważ się jutro rano na czczo
|
|
|
|
|
#804 |
|
Wtajemniczenie
|
macie tempo dziewczyny!
Kasiu za cm ![]() ja dziś na tyle. Dałam z siebie wszystko na zajęciach, byłam bardzo zła, ale to bardzo a instruktorka dała wycisk. Dawniej zjadłabym coś słodkiego, teraz wyżywam się fizycznie i to nie na kimś :P |
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marysia, bo się zawstydzę |
|
|
|
|
|
#806 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wraz z wakacjami robię sobie wolne od diety. Mam nadzieję że to tego czasu uda się osiągnąć pierwszy duży cel, a potem po wakacjach znowu walka ![]() Ale w sumie to tylko weekend ![]() ---------- Dopisano o 07:19 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Jestem przed @ waga nadal taka jak w podpisie więc nie jest źle. Miał dzisiaj przyjść, jutro max. |
|
|
|
|
#808 |
|
PeeeMaa!
|
Wszystkie jesteśmy przed @, ale fajnie ;p
Zważę sie na czczo rano w poniedziałek ;P ale pewnie to nic nie da , bo już @ w wtorek ma być. |
|
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie już prawie zeszła woda
|
|
|
|
|
#810 |
|
PeeeMaa!
|
Marysia, a jak therma line? Widzisz jakieś efekty?
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:00.

Chyba sobie ustawię też takie odliczanie, ile nie jem słodyczy, tak od jutra, bo wcześniej nie liczyłam ile to było dni. Zainspirowałaś mnie tą setką 

Bo cena jest zachęcająca i może bym sobie takie coś kupiła.