Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2014-08-28, 02:08   #781
MonnieB
Zakorzenienie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! cz. II

Szczerze Ci zazdroszczę!

U mnie nie było krwi ani bólu, jakbym w ogóle błony nie miała
Stary 2014-08-28, 23:54   #782
Lusja
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MonnieB Pokaż wiadomość
Szczerze Ci zazdroszczę!

U mnie nie było krwi ani bólu, jakbym w ogóle błony nie miała
U mnie tak samo. Mysle, ze zostala przebita podczas pettingu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Lusja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-29, 01:19   #783
MonnieB
Zakorzenienie

U mnie nie bylo pettingu przed stosunkiem, sama tez nic nie probowalam. Moze po prostu byla cieniutka i to dlatego
Stary 2014-08-29, 10:03   #784
SweetieXx
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lusja Pokaż wiadomość
U mnie tak samo. Mysle, ze zostala przebita podczas pettingu.
U mnie chyba też przez petting krew nie leciała, albo może też przez usg u gin... Regularnie robione co pół roku przed rozpoczęciem współżycia :P
Mój piękny na początku jak nie zobaczył krwi to nie uwierzył, że byłam dziewicą
Ale tak to jest w tych czasach, 18letnia dziewica toż to rarytas
SweetieXx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-29, 10:26   #785
goralka243
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez SweetieXx Pokaż wiadomość
U mnie chyba też przez petting krew nie leciała, albo może też przez usg u gin... Regularnie robione co pół roku przed rozpoczęciem współżycia :P
Mój piękny na początku jak nie zobaczył krwi to nie uwierzył, że byłam dziewicą
Ale tak to jest w tych czasach, 18letnia dziewica toż to rarytas
No niestety rarytas... u mnie tez nie bylo krwi na szczęście mi wierzył bo w końcu przed pierwszym razem duzo rozmawialiśmy i minęło trochę czasu zanim to zrobiliśmy
goralka243 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-08-29, 21:37   #786
Lilllu
Zadomowienie

U mnie obyło się bez krwi, jednak z potwornym bólem przez pierwsze 5 minut. Potem było tylko lepiej Użyliśmy prezerwatyw. Mężczyzna z którym to zrobiłam, nie był moim partnerem. Rozmawialiśmy codziennie przez internet i telefon przez pół roku. Opętało mnie szaleństwo i postanowilam pojechać do niego na wakacje. Do seksu doszło na drugim spotkaniu, emocje zrobiły swoje, byłam pewna, że chcę tego właśnie z nim. Nie żałuję

Lilllu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-09, 14:35   #787
cdll
Raczkowanie

Mój pierwszy raz miał miejsce w kwietniu tego roku, z chłopakiem z którym spotykałam się od miesiąca. Co ciekawe, parę lat temu byłam w długim, czteroletnim związku, w czasie którego zdecydowaliśmy się z ówczesnym na rozpoczęcie współżycia ale... nic z tego nie wyszło - ból był niesamowity, nie udało się wprowadzić penisa, próbowaliśmy parę razy i nic z tego. Dosyć mocno obawiałam się wiec jak to będzie przy następnej okazji, a tu nagle się okazało, że absolutnie nic nie bolało i było bardzo przyjemnie ze śmiesznych spraw mój luby nie wiedział, ze jestem dziewicą, bo jakoś nie było okazji się przyznać, ale dowiedział się przy pierwszej zmianie pozycji - było mnóstwo krwi! bał się, że coś mi zrobił, więc już musialam go uświadomić miałam wtedy 21 lat, nadal jesteśmy razem i absolutnie miło to wspominam
cdll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-10, 10:31   #788
Lannister
Raczkowanie

Ja zaliczyłam pierwszy raz parę miesięcy temu. To nie był mój chłopak, ale chciałam tego. No cóż, skończyło się na kilku pchnięciach. Bardzo bolało, a gdy ból ustąpił, to zaczęłam odczuwać przyjemność, ale jak szybko się zaczęła, tak szybko się skończyła
Lannister jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 11:31   #789
201605161428
Konto usunięte

Zastanawiałam się czy tu napisać, ale w końcu stwierdziłam, że napiszę, bo zapewne jest masa takich dziewczyn jak ja.
Mianowicie swój pierwszy raz miałam w wieku 21 lat. Dlaczego? Przede wszystkim bardzo się bałam, naczytałam się o bólu, krwi, potencjalnej ciąży. Przy kolejnych facetach nie czułam, że to jest ten któremu mogę zaufać, a nawet, kiedy chciałam, to strach przed konsekwencjami był ogromny. Co mi pomogło? Tak naprawdę to, że w końcu postanowiłam porozmawiać o tym z mamą. U mnie w domu nigdy wprost nie poruszały się tematu seksu, dlatego pewnego dnia, po prostu poprosiłam ją o rozmowę i zapytałam wprost czy naprawdę boli, czy to takie straszne czy doradzi mi zabezpieczenie. Rzecz jasna, obie byłyśmy skrępowane, a moja mama do dziś chyba nie wie czy w końcu to zrobiłam, a jeśli tak to z kim. Nie mniej, ta rozmowa mnie strasznie podniosła jakoś tak na duchu, także słowa mamy, że nawet jeśli się coś kiedyś zdarzy, to oni mi zawsze pomogą i że to są teraz moje wybory nie ich, więc to ja muszę czuć się gotowa. Byłam jej też ogromnie wdzięczna, że nie potępiła faktu iż pytałam o to mając po prostu chłopaków, gdyż ona sama była wierna teorii, że seks tylko po ślubie. Trochę się więc bałam przyznać, że ja tak nie chce.
Zawsze wyobrażałam sobie, że jak pierwszy raz to w długim związku, z facetem którego będę kochać na zabój. Osławione dziewictwo straciłam na wakacjach, z facetem, który był tylko wakacyjną znajomością, ale który działał na mnie jak żaden inny. Krwi było malutko, praktycznie tylko przy załatwianiu się, ból drobny, ale to była tak naprawdę chwila, nim złapaliśmy rytm. I wiecie co? Było fenomenalnie. Bałam się, że będzie boleć, krew wszędzie, ja schiza o ciąży. Swojej pierwszej nocy z facetem byłam z nim jakieś cztery razy, a rano byłam najszczęśliwsza na świecie. I w ogóle nie żałuje, że to był "przypadkowy facet" z którym nigdy nie planowałam się wiązać, bo dzięki niemu mam fantastyczne wspomnienie tego pierwszego razu. Więc nie ma co budować wokół tego wielkiej otoczki, dla każdego przyjdzie ten moment, kiedy poczuje, ze to jest ta chwila.
201605161428 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-11, 11:49   #790
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheUnlike Pokaż wiadomość
Zastanawiałam się czy tu napisać, ale w końcu stwierdziłam, że napiszę, bo zapewne jest masa takich dziewczyn jak ja.
Mianowicie swój pierwszy raz miałam w wieku 21 lat. Dlaczego? Przede wszystkim bardzo się bałam, naczytałam się o bólu, krwi, potencjalnej ciąży. Przy kolejnych facetach nie czułam, że to jest ten któremu mogę zaufać, a nawet, kiedy chciałam, to strach przed konsekwencjami był ogromny. Co mi pomogło? Tak naprawdę to, że w końcu postanowiłam porozmawiać o tym z mamą. U mnie w domu nigdy wprost nie poruszały się tematu seksu, dlatego pewnego dnia, po prostu poprosiłam ją o rozmowę i zapytałam wprost czy naprawdę boli, czy to takie straszne czy doradzi mi zabezpieczenie. Rzecz jasna, obie byłyśmy skrępowane, a moja mama do dziś chyba nie wie czy w końcu to zrobiłam, a jeśli tak to z kim. Nie mniej, ta rozmowa mnie strasznie podniosła jakoś tak na duchu, także słowa mamy, że nawet jeśli się coś kiedyś zdarzy, to oni mi zawsze pomogą i że to są teraz moje wybory nie ich, więc to ja muszę czuć się gotowa. Byłam jej też ogromnie wdzięczna, że nie potępiła faktu iż pytałam o to mając po prostu chłopaków, gdyż ona sama była wierna teorii, że seks tylko po ślubie. Trochę się więc bałam przyznać, że ja tak nie chce.
Zawsze wyobrażałam sobie, że jak pierwszy raz to w długim związku, z facetem którego będę kochać na zabój. Osławione dziewictwo straciłam na wakacjach, z facetem, który był tylko wakacyjną znajomością, ale który działał na mnie jak żaden inny. Krwi było malutko, praktycznie tylko przy załatwianiu się, ból drobny, ale to była tak naprawdę chwila, nim złapaliśmy rytm. I wiecie co? Było fenomenalnie. Bałam się, że będzie boleć, krew wszędzie, ja schiza o ciąży. Swojej pierwszej nocy z facetem byłam z nim jakieś cztery razy, a rano byłam najszczęśliwsza na świecie. I w ogóle nie żałuje, że to był "przypadkowy facet" z którym nigdy nie planowałam się wiązać, bo dzięki niemu mam fantastyczne wspomnienie tego pierwszego razu. Więc nie ma co budować wokół tego wielkiej otoczki, dla każdego przyjdzie ten moment, kiedy poczuje, ze to jest ta chwila.
Świetną masz mamę! Ja do dzisiaj żałuję że nie rozmawiałam o tym ze swoją

Zazdroszczę wspomnień, mój pierwszy raz mogłabym wyrzucić do kosza gdyby sie dało.
Stary 2014-09-11, 14:14   #791
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
Świetną masz mamę! Ja do dzisiaj żałuję że nie rozmawiałam o tym ze swoją

Zazdroszczę wspomnień, mój pierwszy raz mogłabym wyrzucić do kosza gdyby sie dało.
W sumie to ja się bałam najbardziej "samej siebie", w sensie zawsze mi gdzieś w głowie siedziało, że pierwszy raz to tylko po bożemu po ślubie, albo w długoterminowym związku przynajmniej i jakaś taka niepewna byłam tej kiełkującej myśli, że może jednak niekoniecznie. W sumie bałam się właśnie, że będę mieć złe wspomnienia, że będę czuć wstręt i wstyd, że tak z prawie obcym facetem. A tu obudziłam się rano i byłam po prostu szczęśliwa i mimo upływającego czasu wciąż świetnie to wspominam i absolutnie nie żałuje, że akurat z tym panem.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-11, 14:20   #792
MonnieB
Zakorzenienie

No widzisz, a ja zostałam oszukana niestety, i chłopak załozył się z kumplami o to, że z nim stracę dziewictwo. A ja byłam zakochana, głupia, do tego pijana i się stało, gdzieś za garażami, nawet nie pamiętam za dobrze, nawet tego nie czułam, ale nie było żadnej krwi. Po tym po dwóch dniach mi napisał, że nic z tego nie będzie, bo on nie jest gotowy na związek, a całe miasteczko wiedziało. Dobrze, że ja jestem z innego miasta, a tam jeździłam tylko do niego i do kuzynki która tak ogólnie była z nim w związku przez rok, 3 miesiące po tym jak on mnie tak potraktował Ach, wspaniałe wspomnienia
Stary 2014-09-11, 15:36   #793
201605161428
Konto usunięte

Cytat:
No widzisz, a ja zostałam oszukana niestety, i chłopak załozył się z kumplami o to, że z nim stracę dziewictwo. A ja byłam zakochana, głupia, do tego pijana i się stało, gdzieś za garażami, nawet nie pamiętam za dobrze, nawet tego nie czułam, ale nie było żadnej krwi. Po tym po dwóch dniach mi napisał, że nic z tego nie będzie, bo on nie jest gotowy na związek, a całe miasteczko wiedziało. Dobrze, że ja jestem z innego miasta, a tam jeździłam tylko do niego i do kuzynki która tak ogólnie była z nim w związku przez rok, 3 miesiące po tym jak on mnie tak potraktował Ach, wspaniałe wspomnienia
Współczuje ogromnie, palant wybitny, a i kuzynka jego warta :/ Dlatego też się ciesze, że nasze drogi rozeszły się w zadowoleniu i w sumie dzisiaj się spokojnie śmieje z tego, że pewnie i na tych wakacjach sobie dziewczyny jakieś zakręca, a łatwość do zakręcania miał I jestem wdzięczna losowi, że się wtedy nie zaangażowałam emocjonalnie i wpadłam w ten klasyczny wzorzec letnich romansów, sztucznie przeciąganych zimowym skypem. Zamknęłam to na dwóch tygodniach i mam fantastyczne wspomnienia.

Edytowane przez 201605161428
Czas edycji: 2014-09-11 o 15:38
Stary 2014-09-22, 17:50   #794
Strokrotkaaa
Raczkowanie

mój pierwszy raz był jakiś czas temu . Powiem wam że liczyłam na jakieś większe fajerwerki i przyjemność ale się przeliczyłam . Nie było aż tak źle bo ból był do przeżycia a krwi nie było wcale. Zdecydowałam się na to pod wpływem impulsu i wcale tego nie żałuje. A mój chłopak okazał się czuły i delikatny . Wcale mnie do tego nie zmuszał tylko sama podjęłam taką decyzję Jak mu powiedziałam że tego chcę to i tak potem pytał mnie kilka razy czy na pewno zdarzyło mi się poczuć większy ból ale potem za każdym pchnięciem było coraz lepiej a jak widział że mnie boli to przestawał .
Strokrotkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-09-23, 09:42   #795
boo tak
Raczkowanie

Mój pierwszy raz? hmm jakoś chyba kwiecień tego roku, z facetem z którym byłam 1,5miesiąca :P jestem z nim do teraz i układa nam się cudownie. Ale pierwszego razu nie wspominam zbyt różowo bo nie wyszedł w ogóle, ale co się dziwić byłam spięta, zestresowana , zupełnie sucha tam ... a za ścianą mama z bratem Drugi raz już poszedł lepiej wszedł , ni cały nie bolało jakoś bardzo ale ja musiałam hm drygować i krwi tez dużo nie poleciało, a teraz jest po prostu cudownie :P : love:
boo tak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 08:12   #796
Hardmax
Przyczajenie

Początek wspolzycia

Hej, przed mna poczatek wspolzycia seksualnego mam 20 lat i mysle ze nadszedł czas w koncu nie to i mam do was kilka pytan , po pierwsz jakich gumek uzywac, jak np moj penis w zwodze ma 16 cm to jaki rozmiar wybrac i chyba durexy ale jakie dokladnie poczatkujacemu najlepiej wybrac ? tak aby byly godne polecenia. moze najlepiej z plynem plemnikobujczym ? druga sprawa, jak gumka np peknie w polowie , nie przy zbierniczku ale bedzie miala otarcie w srodku penisa to tez tam wyplynie sperma ? czy nie ma rady by wyplynela z zbiornicza ? i jak peknie gumka to bedzie to golym okiem widocznie podczas zdejmowania czy nie ? i pierw dziewczyne porzadnie rozgrzac paluszkami tak aby czuc ze ma mokro w pochwie tak aby gumka miala nawilzenie ? i jesli gumka nie peknie to dziewczyna w cieze nie zajdzie ? bo tez tak mowia ludzie ze gumka to nie zabezpieczenie , no ale skoro tak mialo byc to ile by bylo juz dziecie, ile osob u mnie ma dziewczyny ju kilka lat, kochaja sie w gumce i nie ma wpadki
Hardmax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-09, 09:58   #797
aKatia
Zadomowienie

Dot.: Początek wspolzycia

Cytat:
Napisane przez Hardmax Pokaż wiadomość
Hej, przed mna poczatek wspolzycia seksualnego mam 20 lat i mysle ze nadszedł czas w koncu nie to i mam do was kilka pytan , po pierwsz jakich gumek uzywac, jak np moj penis w zwodze ma 16 cm to jaki rozmiar wybrac i chyba durexy ale jakie dokladnie poczatkujacemu najlepiej wybrac ? tak aby byly godne polecenia. moze najlepiej z plynem plemnikobujczym ? druga sprawa, jak gumka np peknie w polowie , nie przy zbierniczku ale bedzie miala otarcie w srodku penisa to tez tam wyplynie sperma ? czy nie ma rady by wyplynela z zbiornicza ? i jak peknie gumka to bedzie to golym okiem widocznie podczas zdejmowania czy nie ? i pierw dziewczyne porzadnie rozgrzac paluszkami tak aby czuc ze ma mokro w pochwie tak aby gumka miala nawilzenie ? i jesli gumka nie peknie to dziewczyna w cieze nie zajdzie ? bo tez tak mowia ludzie ze gumka to nie zabezpieczenie , no ale skoro tak mialo byc to ile by bylo juz dziecie, ile osob u mnie ma dziewczyny ju kilka lat, kochaja sie w gumce i nie ma wpadki
Na początek radziłabym używać znaków przestankowych, akapitów i zajrzeć do słownika bo nie da się tego czytać i ciężko zrozumieć sens.

Zwykłe dureksy powinny pasować, kup, przeczytaj ulotkę, naucz się zakładać najpierw. Mogą być z płynem plemnikobójczym, chyba większość z nim jest.

Nie powinny pęknąć o ile będą miały właściwy rozmiar i będzie właściwe nawilżenie. Jeśli się boisz, możesz obejrzeć gumkę po i tyle.

Jeżeli gumka nie pęknie i nie zsunie się to nie ma szans na ciążę.

Jeżeli jakimś cudem zdarzy się że pęknie to zawsze jest tabletka po.
aKatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-09, 10:31   #798
Hardmax
Przyczajenie

Tabletke po zalatwie sobie tak aby miec pod reku w razie czego ona daje 100% ?
to zauwaze jesli gumka peknie ? bo np jak to bedzie male pekniecie i tylko kropla spermy wyleci a to moze zapoldnic to lipa, a jak sie zsunie to jak ? po spuszczeniu wyciagaja penisa nie bede mial jej na sobie ? to co wtedy z nia sie stanie.?
tak pierw kupie sobie i wprawie sie w jej zakladnie,a z tego co wiem nie kazddy durex jest w plynem plemnikobujczym , i jak gumka peknie to wtedy ten plyn da rade ?
Stary 2014-10-09, 12:31   #799
lanavera
Zadomowienie

Normalnie nie chcę mi się wierzyć, że można być aż tak niedouczonym.
lanavera jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-10-09, 19:22   #800
Hardmax
Przyczajenie

odpowie mi ktos ?
Stary 2014-10-09, 19:22   #801
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
odpowie mi ktos ?
Nie.
Stary 2014-10-10, 07:40   #802
ever_92
Zadomowienie

To jest tak rozne, w roznych przypadkach, ze naprawde nie mozna ani mowic, ze np. 21 latka z pozno itd.
Ja swoj pierwszy raz mialam w wieku 14 lat i nie czulam sie ani dzieckiem, ani glupia ani nie wpadlam, a juz stalego partner mam odkad mam 19 lat i z nim mieszkam. Czesc kolezanek moich nie mialo pierwszego razu, a ja spodziewam sie dziecka. Nie ma reguly.
Stary 2014-10-10, 09:35   #803
Hardmax
Przyczajenie

to zauwaze jesli gumka peknie ? bo np jak to bedzie male pekniecie i tylko kropla spermy wyleci a to moze zapoldnic to lipa, a jak sie zsunie to jak ? po spuszczeniu wyciagaja penisa nie bede mial jej na sobie ? to co wtedy z nia sie stanie.?
tak pierw kupie sobie i wprawie sie w jej zakladnie,a z tego co wiem nie kazddy durex jest w plynem plemnikobujczym , i jak gumka peknie to wtedy ten plyn da rade ?
Stary 2014-10-10, 10:45   #804
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wierze w to, ze masz 20lat i jesteś tak niedouczony.. No. Chyba, ze troll
navioe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2014-10-10, 11:23   #805
Hardmax
Przyczajenie

A SKAD MAM TO wiedziec jak jeszcze nigdy tego nie robilem ? dlatego sie tutaj pytam
Stary 2014-10-10, 11:41   #806
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
Jedna kropelka jak wypadnie to jest malo prawdopodobne żeby zaplodnic kobietę. ;D jak się ssunie to raczej będziesz to czuł, nie wiem, bo nie jestem facetem, ale ja czuje, jak się kocham i ssunie się mojemu partnerowi.
Zeby Cie uspokoić: ja kocham sie od 5lat, rzadko z prezerwatywa i nie jestem w ciąży. wiadomo, ze może się tak zdarzyć, ze po jednym stosunku i ciąża- ale nie wiem dlaczego się tak boisz, musisz mieć pod ręka tabletki itp. Zadne zabezpieczenie nie jest skuteczne w 100%, no niestety. Ale jesteś dorosłym facetem i musisz wiedzieć, ze mozesz się zabezpieczać na tysiąc sposobów, coś zawiedzie i lipa
Stary 2014-10-10, 11:48   #807
Hardmax
Przyczajenie

I to niby ja nie jestes douczony ? jedna kropla nie zaplodni dziewczyny ? prosze cie , jak sie tak znasz to sie nie wypowiadaj moze niech ci inni powiedza ze kropla zaplodni dziewczyne bo w kropli jest kilkaset plemnikow

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-10, 11:53   #808
MonnieB
Zakorzenienie

Cytat:
I to niby ja nie jestes douczony ? jedna kropla nie zaplodni dziewczyny ? prosze cie , jak sie tak znasz to sie nie wypowiadaj moze niech ci inni powiedza ze kropla zaplodni dziewczyne bo w kropli jest kilkaset plemnikow
Skoro wiesz to po co pytasz?
Stary 2014-10-10, 12:37   #809
navioe
Zakorzenienie

Cytat:
To życzę powodzenia skąd to wiesz jak nigdy tego nie robiles?
Stary 2014-10-10, 13:22   #810
akswonillam
Raczkowanie

Proszę o radę. Mam 19 lat i jestem z chłopakiem od 2,5 roku. Nasz pierwszy raz był ponad 1,5 roku temu, potem robilismy to jeszcze kilka razy, lecz ja nie czułam nic KOMPLETNIE. Z tego powodu stwierdzilismy, ze widocznie jestem nie gotowa i poczekamy jeszcze troche, nie ma problemu. Jednak od samego początku (teraz również) nie czułam kompletnie nic kiedy robił mi 'palcówkę'. Generalnie teraz nawet prawie już tego nie robi, bo nic nie czuje, a nawet czuję się niekomfortowo.

Dodam, że nie uprawiamy seksu, ale poza tym są wszystkie inne formy pieszczot, nawet dosc kontrowersyjne i z niczym nie ma problemu. Nie za bardzo wiem co mam robić z tym, że nic tam nie czuje. Mam dużo kompleksów i nie lubię swojego ciała, ale wiem, że mój chłopak w pełni mnie akceptuje i się go nie wstydzę. Mam świadomośc, że jest ryzyko zajścia w ciąże, ale nie nazwałabym tego 'strachem, który mnie blokuje'. Jednak trochę się tego obawiam.

Ostatnio z chłopakiem stwierdziliśmy, że kupimy mały wibrator i będziemy próbować tym, może coś poczuje.

Macie jakieś pomysły jak rozwiązać ten problem?
akswonillam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości