![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
magdus... juz badanie nasienia?na pierwszej stronie doczytalam ze to wasz 4cs... moj Tz chyba by sie nie zgodzil...a bankowo nie tak szybko..
kluska oj wierze ze jest Ci ciezko...nie jest latwo samej ogarnac to wszystko a co dopiero w "wyjatkowym stanie".. ale bedzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 | |
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: 30 lat mamy i o pierwszą dzidzię się staramy!
Cytat:
![]() Tż był na to badanie nastawiony, sam chce iść w sumie jestem zaskoczona... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
![]() |
#783 |
Przyczajenie
|
Lorella wszystkiego najlepszego, niech spełniają się Twoje marzenia te małe i te duże
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Wtajemniczenie
|
Lorella sto lat i oby szybko się udało
![]() Dziewczyny ja mam pytanie dotyczące testów owulacyjnych, czy którąś z was korzysta? Ja mam takie zwykłe paskowe i nie wiem czy coś że mną nie tak, czy z tymi paskami czy ja nie umiem ich czytać ;/ jakieś. 2 cykle temu się sprowadzała chyba przez 10 dni i co najwyżej kreska była jaśniutka dużo jaśniejsza niz kontrolna, co też daje negatyw. Potem kilka razy w okolicach owulacji aprawdzałam i też zawsze negatywny ![]()
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
Magdus to bravo za podejście Tżta i popieram bo wkońcu oboje sie staracie o dzidzie wiec oboje powinniście odpowiedzialne do tego podejśc.
przemo tez bez problemu zrobił badanie ale jednak dla facetów to zawsze jakas szpileczka w ich męskie ego bo jakże to podejrzewać że z żołnierzykami cos nie tak ![]() ![]() ![]() dziewczyny co go ogrodu to tez go uwielbiam ![]() Pogoda u mnei okropna od wczoraj , po południu podlałam wszystko a kilka h poxniej luneło i tak pada do dziś a raczej sie leje z nieba. ![]() Lorella a to fajnie z tym juniorem ![]() ![]() ![]() ejjjjj mój misiiek przyleciał i mamo mamo i pokazuje na okno a tam piękna tęcza ![]() ![]() ![]()
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Magduś, gratuluję rozsądnego tżta
![]() z moim tak łatwo nie było ![]() ![]() ej, to mój junior ![]() przystojny bardzo, ale i tak najważniejsze, że ogarnia ![]() Cytat:
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki Dziewczyny za miłe słowa
![]() ![]()
![]() |
#788 | ||
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Torebka sliczna! Cytat:
Nie wiem czy tu pisalam,ze za niecaly miesiac sie przeprowadzamy,tylko trzeba mase roboty odwalic i posprzatac po swiniach ktore przed nami mieszkaly. A w ogrodzie mamy trawe,pokrzywy i chwasty do pasa ![]()
![]() |
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-29 o 02:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
przed i po 1.jpgprzed i po 2.jpg 19042012763.jpg wsd.jpg
w sumie ostatnie z zeszłego lata, teraz juz wszystkoi urosło jeszcze ładneij ale fotek nie mam ![]() Gosia to widze u Ciebie tez wielkie zmiany , ja sie przeprowadzam ale lipiec , sierpień , zalezy kiedy mieszkanie sprzedam i czy wogóle sprzedam i ile czasu zajmie mi zrobienei tam wszystkiego bo niestety przemo zjechac na dłużej nie może wiec się bedzie wlekło wszystko . Tobie sprzatania po świniach nie zazdroszczę, swoją drogą że ludzie tak potrafią dewastwoac i niszczyc, w głowie sie nei miesci ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-29 o 02:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
i bardzo dobrze ze jesteś
![]() w końcu gdyby nie Ci nasi ... czasem marudni , czasem zrzedliwi , czasem upierdlili i dziecinni faceci nie byłoby nas tutaj teraz na watku staraczkowym ![]()
![]() |
#792 | |
Wtajemniczenie
|
Karolina przepiękny ogród! widać, że mnóstwo pracy i serca w niego włożyłaś ale efekt powalający!!!
![]() ja właśnie się szykuję, muszę jechać cyknąć fotki do nowego dowodu bo od 2 miesięcy jestem zameldowana w nowym mieszkaniu a dowód stary, nie mówiąc o tym, że prawo jazdy na panieńskie nazwisko ![]() ---------- Dopisano o 08:44 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Cytat:
używałam testów w jednym cyklu, tych zwykłych z allegro ale więcej nie będę ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#793 |
Gang Iren
|
Karolina ale roboty odwalilas w ogrodzie! Super!
![]() No ja wierze,ze tez sobie ladnie zrobimy,no ale wszystko powoli,bo to tez kasy potrzeba,no a u nas potrzeb duzo,a tych pieniedzy niewiele.
![]() |
#794 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pięknie ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-29 o 08:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Gang Iren
|
Cytat:
No my najpierw musimy wyrownac,bo mamy gorki,pagorki,wyzyny i doliny. Operocz tego chwasty,gruz i smieci ![]()
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Aaa Kluska, Ty i tutaj buszujesz
![]() Ja dołączyłam jakiś czas temu do wątku ale nie ogarniam dwóch staraczkowych, a Wy tutaj niezłe tempo macie ![]()
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Gang Iren
|
Karolina mialam ci sie pytac i wylecialo: dlaczego chcesz sie przeprowadzac? Sprzedajesz dom i ten swoj ogrod piekny??
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
dzien dobry wszystkim
![]() u mnie dzis piekne slonce od rana...nareszcie, oby caly dzien byl taki ![]() wogole jakos tak fajnie tydzien mi mija od poniedzialku, u nas dzis nie ma swieta ale mi trafilo sie wolne ale za to mam mase pracy w domu, ale bede dzis w wolnych chwilach zagladac ![]() biedrona - dziekuje ![]() ![]() kluska - nie bede sie z toba bic o juniora ![]() ![]() gosia - dziekuje za zyczenia. oj wiem ile to roboty przy przeprowadzce. My na szczescie juz po przeprowadzcce karolina wow widac jak duzo pracy w to wlozylas! efekt cudny ![]() zazdroszcze ogrodu! my wczesniej mieszkalismy z tesciem, ktory ma typowa wille, przepiekna ale bylo kupe sprzatania ;P ogrod tez byl ogromny teraz mamy naprawde malenki ogrodek, ale za to jestesmy na swoim i nie ma nic lepszego ![]() Edytowane przez Lorella Czas edycji: 2013-05-30 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:57 ---------- Poprzedni post napisano o 10:51 ---------- Cytat:
ja teraz mieszkam w kamienicy 4 rodziny plus sklep i mamy wspólne podwórko i klatke schodowa , niemalowaną od 15 lat , podwórek tez kazdy sobie więc gdzieniegdzie kwiaty , gdzieniegdzie syf i pgr więc za ciekawie nie jest, sasiada mam brudasa co sie zajmuje zbieractwem wiec śmieci żelastwa itp u niego pełno ,az patrzec nie można i tylko ogród mam wydzielony i nikt tam nie wchodzi wiec robię dla siebie tylko. to mój azyl , no ale wyjde i znów patrze na ten syf u innych a i jakies kłutnie is e zdarzaja bo to normalne wiec wyprowadzam sie z radością , no tylko ogrodu mi szkoda ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- dzieńdoberek tak wogóle , u mnie słońce gdzies wywiało , pewnie do Lorelli poleciało ![]() ![]() Cyklu nawet nie licze bo przemo może wpadnie na moje urodziny jak da radę a to i tak bedzie ju zpo ptokach wiec dopiero lipcowy będe kontrolowac jako tako ![]() miłego dzionka dla Was ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Lorella tak z ciekawości wygooglałam Toskania...ale Ty tam pięknie musisz miec u siebie ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-30 o 10:03 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Gang Iren
|
Karolina to teraz rozumiem... bo ja to sobie ubzdurałam,że masz dom,sama bez sąsiadów no i ten ogród.
![]() |
#802 |
Raczkowanie
|
Karolina jest pieknie
![]() ![]() a to slonce chyba juz do Ciebie wrocilo...bo u mnie czarno sie zrobilo, lunal deszcz i zaczelo grzmiec... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Wow, Toskania
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Raczkowanie
|
Marudexu zdradze, zadna tajemnica
![]() Burza burzà ale trza by sie za obiad wziac, bo Tz za godzinke ma juz przerwe i wpadnie do domq a tu jeszcze nic nie gotowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Lorella ach zazdroszczę ![]() ![]() niestety u mnei tez słońce strajkuje nadal i deszcz zaczoł padać ![]() misiek sobie nabił guza wielkosci sliwki i teraz jak ten ze star treka wyglada ![]()
![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Łatwo się Wam było zaaklimatyzować? ja mam wrażenie, ze Włosi nie bardzo pozytywnie są nastawieni do nas ..
![]() |
![]() |
#807 |
Raczkowanie
|
Karolina nad jeziorem?? pieknie...aaa ale sie rozmarzylam...jakie bedziesz ogladac cudne zachody slonca...
![]() Marudexu a czemu myslisz ze sa negatywnie nastawieni? ja jak do tej pory mam wrecz odwrotne odczucia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Przyczajenie
|
No to chyba ja przechwyciłam słoneczko bo u mnie od rana piękna pogoda
![]() Zazdroszczę Wam tych ogrodów- mnie zawsze się marzył dom z ogrodem albo chociaż taki segment w szeregówce z takim małym ogródkiem. Może kiedyś... Na razie musi wystarczyć balkon- jak szukaliśmy mieszkania to był jeden z ważniejszych punktów na liście- żeby był w miarę duży i żeby za blisko sąsiada nie było- no i dokładnie taki jest ![]() Lorella rozumiem że Twój Tz jest Włochem? Poznaliście się w Polsce? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Gang Iren
|
Biedrona ja też nigdy nie miałam ogrodu,ani nawet balkonu.
Dopiero teraz po przeżyciu 30 lat mam ![]()
![]() |
#810 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() kiedys to nawet kaktusa potrafiłam zabić bo wiecznie zapominałam podlac ![]() ![]()
![]() Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-05-30 o 15:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:50.