![]() |
#781 |
Raczkowanie
|
Dot.: Tatuaż część III - wątek zbiorczy
Dziewczyny, jako niezbyt doświadczona mam jeszcze kilka pytań, może wydadzą wam się głupie, ale wolę zapytać
![]() 1) Czy jeżeli przyjdę z obrazkiem z internetu (np. takim http://art.ngfiles.com/images/133/mi...lovely-elf.jpg) to tatuażysta zrobi mi projekt "mojego" elfa? Czy muszę znaleźć obrazek, który bardziej odpowiada efektowi, który chcę osiągnąć? 2) Zapoznałam się z tematem i przeczytałam, że obrazek nie powinien być za mały, żeby nie rozmazał się za kilka lat. Jaki więc powinien mieć rozmiar taki przeciętny elf, żeby wyglądał dobrze? 3) Z jakim kosztem muszę się liczyć? ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedzi ![]()
#782 |
Raczkowanie
|
Cześć,
Mam już jeden tatuaż, motyla na plecach - ma on dla mnie osobistą znaczenie. Teraz mam ochotę na kolejny tatuaż który chciałabym mieć na przedramieniu. Jak Wy byście za symbolizowały w formie tatuażu to że waszą miłością, pasją i tym co chcecie robić w życiu jest makijaż ? Ja nie mam żadnego dobrego pomysłu może Wy na coś wpadniecie.
Michałek ur. 11.11.11 godz. 15:00 3900 g i 56 cm Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci mi, że moja praca nie jest profesjonalna niech pamięta,
że Arkę Noego zbudowali amatorzy, a Titanica profesjonaliści |
![]() ![]() |
![]() |
#783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#784 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
co do wielkości to zależy jak szczegółowy to ma być tatuaż, im bardziej szczegółowy tym musi być większy, najlepiej napisać maila do wybranego studia, przesłać przykładowy obrazek, opisać jak ma tatuaż wyglądać, w jakim miejscu na ciele ma być i poprosić o orientacyjną wycenę, bo ceny bywają na prawdę różne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() 2) to zależy czy chcesz całego elfa, tylko nie wiem twarz czy popiersie ![]() ![]() 3) podejrzewam, że chociaż ciężko snuć wnioski jeśli nie wiesz dokładnie rozmiaru, ale pewnie bym stawiała od 500zł w górę już w zależności od rozmiaru ![]()
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
Variance
zgadzam się z Tobą wzór jak najbardziej wybiorę sama jak na razie nie mam jednak z czego wybierać bo nie mam ani jednego pomysłu jak mógłby wyglądać ten tatuaż. Myślę nad nim już od 2 lat, postanowiłam zapytać tutaj bo może jest na forum osoba która ma lepszą fantazje niż ja i może mogłaby mnie zainspirować. Mi nie chodzi o zerżnięcie w 100% Waszego pomysłu ale o to w jakim kierunku iść ,jak go tworzyć kreska po kresce. Wpisywałam w Google ale nic to nie dało ponieważ wpisując hasła związane z tatuażem i makijażem wszystko sprowadza sie do makijażu permanentnego. Czy jest ktoś kto mógłby pomóc ?
Michałek ur. 11.11.11 godz. 15:00 3900 g i 56 cm Jeśli któregoś dnia ktoś zarzuci mi, że moja praca nie jest profesjonalna niech pamięta,
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
http://dvmakeup.com/wp-content/uploads/IMG_7629.png http://farm7.staticflickr.com/6212/6...7fe64c00_o.jpg http://farm7.staticflickr.com/6239/6...79022eea_o.jpg http://farm7.staticflickr.com/6221/6...6b0f7cd2_o.jpg http://farm8.staticflickr.com/7201/6...f4c7f299_o.jpg http://farm8.staticflickr.com/7197/6...b7a475b4_o.jpg
Edytowane przez cynnamon Czas edycji: 2013-08-06 o 20:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
tatuażysta narysuje projekt i powinien dostosować wielkość ![]() ![]() Cytat:
![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! Edytowane przez aliena7 Czas edycji: 2013-08-06 o 20:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
O! cześć cynn
![]() ![]()
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
a na konwent do Katowic się ktoś wybiera?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Hej, dziewczyny
![]() Mogę dołączyć? Od ok. 14 lat marzy mi się tatuaż, przerobiłam już chyba chęć na posiadanie go na niemal wszystkich częściach ciała. Na chwilę obecną waham się między stopą, plecami a okolicą między piersią, a obojczykiem. Najbardziej podobają mi się tatuaże nieco rozmzane, bez konturów, coś jak na zdjęciach 1 i 3, ale na pierwszy raz nie chcę nic dużego i obawiam się, że przy wielkości 12/6 mnie więcej będzie to źle wyglądało. Marzy mi się również ostra czerwień, ale mam wątpliwości, co do tego, czy tatuaż nie wyblaknie za bardzo. Wybieram się do Szerytattoo, bardzo podobająmi się prace Aldony ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() Edytowane przez layla_lbn Czas edycji: 2013-08-07 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wszyscy jesteśmy bardzo dojrzali,dopóki ktoś nie przyniesie folii bąbelkowej ![]() __________________ 2011-01-02, 17:45 #2206 "idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013 ![]() __________________ -57-61-66-69-95...........efekt jo-jo...........117! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Ha ha ha ha ha
|
Ja niestety do Katowic nie, dopiero do Wawy
![]() |
#795 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za pomoc, natchnęłyście mnie teraz kolej na mnie . Krok po kroku będę dopasowywać swój tatuaż pod siebie ale już wiem w którym kierunku chcę iść.
![]() ![]() ![]() Mam jeszcze pytanie : Czy znacie kogoś kto pięknie rysuje? Mój mąż ma chce tatuaż wie jak ma wyglądać w którym miejscy być itd. problem w tym że ten wzór na kartkę próbowało przełożyć już 6 osób i żadna nie zrozumiała do końca o co chodzi przez co wyszło co innego niż miało być. Wzór jest ponoć trudny ( nie oceniam bo sie nie znam ![]() Macie kogoś takiego jak tak to proszę o namiary do tej osoby. Dzięki
![]() ![]() |
![]() |
#798 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
Bo pamiętaj, że nie wszystko co fajnie wygląda na kartce będzie dobrze wyglądac na skórze. Wśród dobrych tatuażystów każdy umie rysować. Wszystko zależy od stylu w jakim ma być ten rysunek. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#799 | ||
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
https://www.google.pl/search?q=water...w=1280&bih=857 Cytat:
![]() Wybiera się ktoś na konwent do Warszawy?
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Ha ha ha ha ha
|
![]() |
#801 |
Zadomowienie
|
![]() |
#802 |
Ha ha ha ha ha
|
Niee, tylko popatrzeć przyjadę. W tym roku już nie planuję czwartego tatuażu
![]()
![]() |
#803 | |
Raczkowanie
|
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny, znacie jakieś niezłe studio w Warszawie? Odpada Szery, Junior ink, Rock and Roll i Yakuza. Coś jeszcze przychodzi Wam do głowy?
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() jaki styl itp? wtedy może bardziej doradzimy.
Życie jest zaskakujące... ponad 2 000 km - a cóż to jest dla Miłości...? przyszła pani psycholog, w zamiarze seksuolog+psychoonkolog. krew barwiona tlenkiem żelaza - tattoomaniak. little nerd - wierny kibic League of Legends. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Rozeznanie
|
Nic skomplikowanego. Chodzi o napis. Nie chcę iść byle gdzie, bo to jednak wymaga wprawy, a te wymienione studia odpadają, bo albo nie ma terminów, albo nie możemy się dogadać, albo termin może być choćby jutro ale za to za kupę kasy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Polecany jest też Azazel, w Milanówku. Podobno cen z osmosu też nie mają, ale osobiście nie korzystałam.
Z ciekawości, a Szerry, czemu odrzucasz? ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Konto usunięte
|
a kiedy w wawie?
no tak, masz bliziutko, zazdroszczę! ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wybieram się tak na dniach.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Ha ha ha ha ha
|
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.