|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które siê odchudzaj± grupowo. Pamiêtaj: diety musz± byæ zgodne z zasadami zdrowego od¿ywiania. Pisz o dietach powy¿ej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzêdzia |
![]() |
#781 | |||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 362
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Cytat:
![]() ![]() no z tym ¿arciem weselnym to jak wczoraj siê zastanowi³am to wyjdzie,¿e co 2 godziny posi³ek ![]() ![]() ![]() wiesz co my chcieli¶my obiad, bo jak to w sobotê ¶lubn± ka¿dy biega od fryzjera do kosmetyczki, kwiaty i te pierdo³ki i nikt praktycznie nie gotuje obiadow ,wiêc my¶le,ze go¶cie bêd± w¶ciekle g³odni ![]() wiesz o moj T¿ tez siê niczym nie interesuje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
pieknie kochana ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#782 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() za to moj T¿ uwielbia je¼dziæ do moich rodzicow, bo on woli cisze i spokoj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Lenik u lekarza, ale tez ostatnio cos jej nie ma, a Ali gdzie???????
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
DObry
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Raczkowanie
|
co u licha z tym moim ramieniem????
![]() ![]() ![]()
![]() |
#785 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 395
|
Dziewczynki jak tak Was czytam to od razu przypomina mi siê nasze wesele
![]() ![]() By³o to 5 lat temu ale pamiêtam jakby to wczoraj by³o ![]() Te emocje , sukienka przygotowania ko¶ció³ i pó¼niej wszystko ju¿ ok. najgorzej nerwowo by³o przy wej¶ciu do ko¶cio³a jak wszyscy patrz± ale jako¶ posz³o i pó¼niej by³o cudnie ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj jeszcze nie æwiczy³am ![]() ![]() Na ¶niadanko twaro¿ek i 3 kromalki ciemnego chlebka oczywi¶cie 8 godzinna dietka ju¿ siê przyzwyczai³am ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() napisalam cos i nawet nie pokaza³o no my, tzn Ja sama tez bêdê robiæ dekoracje ko¶cio³a i auta, a sala to w cenie ![]() moje æwiczenia wczoraj nawet, gorzej z jedzeniem;/ tzn za ma³o,ale przez te upa³y to tylko pic mi siê chce;/ zjadlam rano ciemn± bu³ke i potem 2 ma³e go³abki bez zawijaniai nic wiêcej ![]() ![]() a teraz mam taki wstrêt do jedzenia,ze nie macie pojêcia;/
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Topie siê... a jutro ma byæ 37stopi.
![]() Ziutka, Manni dane do tabelki dopiszê popo³udnniu jak siê ma³¿u zajmie Kamilem. Poodpisuje Wam te¿ pó¼niej bo idê gotowaæ obiad i posprz±taæ bo Kamil mia³ furie rzucania zabawkami... wrzeszcza³ przy tym "gol gol" wiêc nie mog³am mu zabroniæ ![]() a prócz ¶niadania i kawy nic nie jad³am jeszcze... nooo gryz twixa no Kamilowi sie w rêce topi³.
![]() |
#788 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
|
chyba znowu sama tutaj jestem
![]()
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Ja te¿ jestem
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
a mi w dodatku net szaleje
![]() ![]()
![]() |
#792 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ty rozumiem pracujesz w sklepei w jakie¶ galerii s±dz±c po godzinach pracy ?????a jak dietka ????ja zapomnia³am zje¶æ o 18 i ju¿ nie bêdê bo 8 godzinek minê³o ![]() ![]() a ty d³ugo dzi¶ w pracy ???? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
to mi³o spêdzasz czas ![]() ![]() ![]() ![]() imiê twojej corci mnie rozwala za ka¿dym razem ![]() dietka dzisiaj kiepsko znowu, bo nie mogê sie zmusic do jedzenia ![]() ![]() a jak æwiczonka? masz duzo ruchu przy takim maluchu ![]()
![]() |
![]() |
#794 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
no ruchu jest nie ma³o ale jak zacznie chodzic to dopiero bêdzie bieg ![]() no w takich godzinach ciê¿ko by ci by³o ja ju¿ powoli siê przyzwyczajam ![]() chyba dzisiaj odpuszczê sobie æwiczenia bo padnieta jestem bo tym upale w sumie cwicze codziennie to raz mogê odpuscic sobie ![]() Co do mojej Antoninki to du¿o osób tak reagujê na to imiê ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a jutro ma byæ jeszcze bardziej gor±co je¶li to w ogole mo¿liwe ![]() papa ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
a ja meldujê zaliczony rowerek wieczorem z moim juniorem jako obci±¿eniem
![]() ale ma³y mia³ dzisiaj dzieñ swira,...my¶la³am, ¿e go zjem z bezradno¶ci... na szczê¶cie ju¿ spi |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 825
|
Cze¶æ kochane
![]() Strong do mnie napisa³a i bardzo mi³o mi siê zrobi³o, szczególnie ¿e ostatnio ma³o sie tu udzielam. Mam zabiegany czas, chodzê na dwie zmiany i wszystko muszê robic wtedy kiedy wracam o 15, bo po 19 to mo¿na... pój¶æ spac. Z diet± w miare... choæ dzis (w³asnie ) pije radlera-ale jest taki upa³ ¿e mi sie nalezy- za to kolacji nie zjad³am, wiêc myslê ¿e siê zbilansowa³o. Z tego te¿ powodu nie podam danych do tabelki i przepraszam ¿e nie da³am tego wczoraj, ale po malowaniu plotu (którego nie moge skoñczy malowaæ) po prostu padlam. A ni, sorry, jeszcze mia³am prasowanie, wyobra¿acie sobie prasowac w ten upal? Wiêc mam nadziejê ¿e jestem usprawiedliwiona ![]() Z nas wszystkich i tak Najmniej æwiczê ![]() Ale bardzo chcia³abym sie poprawiæ, tylko powiedzcie mi sk±d bierzecie tyle si³y w te upa³y? ??? Moje menu: ¶n. 3 kromki razowca, wêdlina, ser ¿ó³ty+ pomidor lunch : 2 pomidory+napój energetyczny;/ obiad: 2 male go³±bki kolacja radler:P i ogólnie duuuuzo wody. Ps, w biedronce kupi³am dzi¶ ¶wietny organizer (takie szufladki, jedna na drugiej) na przybory szkolne-ale ja kupi³am na kolorówke i jestem zachwycona, za ca³e 16,99 Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-08-06 o 20:34 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
![]() ![]() padnieta jestem dzi¶ t± pogod±...by³am z LEnci± na szczepieniu i zaraz po powrocie dalam jej przeciwbólowy lek wg Waszych zaleceñ ![]() ![]() potem by³a kumpela z roczn± córa i powiem Wam ze teraz to nie za fajne takie spotkania bo tamta krzyczy i piszczy a moja niunka siê boi i placze i zamiast gadac to dzieci na zmiane ucisza³y¶my ![]() jejciu jak mi te dni uciekaj±, nawet nie wiem kiedy, dopiero w sumie odsapnê³am a ju¿ siê spaæ chce...oczywi¶cie nie cwicze ![]() ![]() ![]() ![]() udanego wieczoru laseczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 879
|
Cze¶æ! Mo¿na siê do Was przy³±czyæ?
![]() Jestem Kasia, mam 163cm wzrostu. W zesz³ym roku, ze wsparciem Wiza¿anek zgubi³am 11kg i utrzyma³am to przez ca³y rok. W te wakacje zaczê³am dietê i... przyty³am na niej 4kg ![]() ![]() By³am u dietetyczki, od jutra zaczynam dietê oczyszczaj±c±, ³atwo nie bêdzie. Potrzebujê wsparcia ![]()
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wspólne odchudzanie przysz³ych PM, m³odych mamusiek itp.
Dzieñ dobry kochane
![]() ![]() Wys³ane z mojego ST26i za pomoc± Tapatalk 2
![]() |
#801 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 430
|
Hej dziewczynki
![]() Ja wczoraj zaliczy³am skalpel, nogi i ramiona, ale dzi¶ gorzej gor±co wiêc nie wiem jak to bêdzie ![]() Witaj Kasiu ![]() Paulina dobrze, ¿e da³a¶ ma³ej czopek tak to by siê mêczy³a, jeszcze ta pogoda, ja idê na szczepienie w pi±tek prze³o¿yli mi z ¶rody, bo podobno ma byæ troszkê ch³odniej.
![]() |
#802 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ¯yczê powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Laseczki wczoraj nie æwiczy³am ....to przez upa³ ale dzi¶ troszkê ch³odniej i na pewno zrobie skalpel ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co wchodzê czasem na profil Ewci na Facebooku i jak widzê te zdjêcia dziewczyn to niedowierzam ![]() a tak w ogóle Dzieñdoberek ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 692
|
cze¶æ kobity
![]() ![]() Marta jak po wizycie?? buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 132
|
Kochane ja tylko na chwilkê... Która z was robi skalpel Chodakowskiej? Czy rzeczywi¶cie efekty s± ta szybko widoczne? Pytam bo pora przerzuciæ siê na ciê¿sze æwiczonka. Pozdrawiam...
Zajrzê do was pó¼niej kobitki i wtedy popiszemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
dzieñ dobry:-* nowej kole¿ance
![]() ![]() ![]() ja po prostu jestem tak niewyspana przez te upaly,ze ju¿ mam do¶c ![]() ![]() martwi mnie to, bo na diecie trzeba je¶c ![]() ![]() eh, dzisiaj wmusilam rano w siebie ciemna bu³kê z twarogiem i nie wiem czy w ogole zdo³am co¶ zje¶æ ![]() Ali super ,ze wrocilas ![]() ![]()
![]() |
#806 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- ANIU powiedz jak wrzuciæ zdjêcia ???bo co¶ nie mogê tego zrobiæ ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Nie wiedzia³am jak wrzuciæ zdjêcia to doda³am do profilu to moje dwa szkraby ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- A i skalpel zaliczony ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() kochana zdjêcia je¶li chcesz na w±tku wrzuciæ, to w edytorze na dole jest takie co¶ ,jak "zarz±dzaj za³±cznikami" i tam ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
o i uda³o siê chyba ...to moje dziewczyny jak siê odwa¿ê to dodam swoje jakie¶
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 | |||
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 289
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Oj to niedobrze, co¶ siê dzieje w organizmie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez ppaulinka1990 Czas edycji: 2013-08-07 o 14:11 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.