|
|||||||
| Notka |
|
| Wsp鏊ne odchudzanie Forum dla os鏏, kt鏎e si odchudzaj grupowo. Pami皻aj: diety musz by zgodne z zasadami zdrowego od篡wiania. Pisz o dietach powy瞠j 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narz璠zia |
|
|
#781 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 362
|
Dot.: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
Cytat:
![]() no z tym 瘸rciem weselnym to jak wczoraj si zastanowi豉m to wyjdzie,瞠 co 2 godziny posi貫k troch cz瘰to,ale mo瞠 du穎 zostanie wszystkie resztki pakuj i zabieramy do domu wiesz co my chcieli鄉y obiad, bo jak to w sobot 郵ubn ka盥y biega od fryzjera do kosmetyczki, kwiaty i te pierdo趾i i nikt praktycznie nie gotuje obiadow ,wi璚 my郵e,ze go軼ie b璠 w軼iekle g這dni ![]() wiesz o moj T tez si niczym nie interesuje hotelu to on nawet nie widzial jeszcze, menu i stawk bylam sama ustalac, no u ksiedza bylismy razem bo nie mial wyj軼ia, wszystkie dekoracje kupilam i zamowilam sama, tak samo z zaproszeniami, wi璚 oni chyba tak maja;/---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- Cytat:
pieknie kochana ![]() ![]()
|
|
|
#782 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale ja te jako lubi tam jecha, ale na chwil na d逝窺za met, wsz璠zie mi daleko i jako nie tak lubi jednak t逝my, ale np moja siostra nienawidzi du篡ch miast, zaraz j g這wa boli mowi wi璚 chyba ka盥y ma inne upodobania![]() za to moj T uwielbia je寮zi do moich rodzicow, bo on woli cisze i spokoj ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Lenik u lekarza, ale tez ostatnio cos jej nie ma, a Ali gdzie???????
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
DObry
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
co u licha z tym moim ramieniem????
jaki Pudzian sie ze mnie robi,czy co?![]()
|
|
#785 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 395
|
Dziewczynki jak tak Was czytam to od razu przypomina mi si nasze wesele
Wspomnienia super tylko ile pracy i kasy w to w這篡li鄉y ![]() By這 to 5 lat temu ale pami皻am jakby to wczoraj by這 Te emocje , sukienka przygotowania ko軼i馧 i p騧niej wszystko ju ok. najgorzej nerwowo by這 przy wej軼iu do ko軼io豉 jak wszyscy patrz ale jako posz這 i p騧niej by這 cudnie Ja mieszkam na wsi i nasze wesele by這 na sali dekoracje wszystko sami robili鄉y , wszystkiego dogl康ali鄉y na szcz窷cie razem z T a mieli鄉y ju te roczn Juleczk . Ach kiedy to by這 ![]() Dzisiaj jeszcze nie 獞iczy豉m ale tak gor帷o 瞠 nie chce mi si na razie wieczorek machn Skalpel musz spr鏏owa kilera ale nie wiem czy dam rade bo ci篹ki jest ale przyda這by si .Na 郾iadanko twaro瞠k i 3 kromalki ciemnego chlebka oczywi軼ie 8 godzinna dietka ju si przyzwyczai豉m
|
|
|
|
|
#786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
napisalam cos i nawet nie pokaza這 no my, tzn Ja sama tez b璠 robi dekoracje ko軼io豉 i auta, a sala to w cenie ![]() moje 獞iczenia wczoraj nawet, gorzej z jedzeniem;/ tzn za ma這,ale przez te upa造 to tylko pic mi si chce;/ zjadlam rano ciemn bu趾e i potem 2 ma貫 go豉bki bez zawijaniai nic wi璚ej s豉biutko, bo tego musz brac 2 x dziennie tabletki od gina co skonczylo sie tym,ze wzielam je na pusty 穎陰dek i rano cudem dojecha豉m na przystanek i niestety kilka razy zwymiotowa豉m w centrum miasta na trawnik (((((a teraz mam taki wstr皻 do jedzenia,ze nie macie poj璚ia;/
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Topie si... a jutro ma by 37stopi.
Ziutka, Manni dane do tabelki dopisz popo逝dnniu jak si ma鹵u zajmie Kamilem. Poodpisuje Wam te p騧niej bo id gotowa obiad i posprz徠a bo Kamil mia furie rzucania zabawkami... wrzeszcza przy tym "gol gol" wi璚 nie mog豉m mu zabroni ![]() a pr鏂z 郾iadania i kawy nic nie jad豉m jeszcze... nooo gryz twixa no Kamilowi sie w r璚e topi.
Najlepsze Promocje i Wyprzeda瞠
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale c騜, jutro jeszcze siedz w pracy ca造 dzie, to tak naprawde mam gdzie jaka jest pogoda, tyle ,ze duchota w nocy i tym samym w dzie zero energii do 篡cia
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
chyba znowu sama tutaj jestem
|
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Ja te jestem
Cisza dzisiaj chyba nam si w徠ek kruszy
|
|
|
|
|
#791 |
|
Raczkowanie
|
a mi w dodatku net szaleje
|
|
#792 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty rozumiem pracujesz w sklepei w jakie galerii s康z帷 po godzinach pracy ?????a jak dietka ????ja zapomnia豉m zje嗆 o 18 i ju nie b璠 bo 8 godzinek min窸o ale wytrzymam do jutra ![]() a ty d逝go dzi w pracy ???? |
|
|
|
|
|
#793 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
to mi這 sp璠zasz czas tak, w galerii, zazwyczaj pracuj po 12 godzin,wi璚 do 21 jutro te jestem caly dzien,a potem mam w koncu 2 dni wolnego juz taka jestem wypompowana, ze szok![]() imi twojej corci mnie rozwala za ka盥ym razem dietka dzisiaj kiepsko znowu, bo nie mog sie zmusic do jedzenia a u Ciebie? ja chyba bym nie da豉 rady te 8 godzin, chociaz to dobra dieta;/ ale z moimi godzinami funkcjonowania to ci瞛ko by mi by這 ![]() a jak 獞iczonka? masz duzo ruchu przy takim maluchu
|
|
|
#794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no ruchu jest nie ma這 ale jak zacznie chodzic to dopiero b璠zie bieg no w takich godzinach ci篹ko by ci by這 ja ju powoli si przyzwyczajam ![]() chyba dzisiaj odpuszcz sobie 獞iczenia bo padnieta jestem bo tym upale w sumie cwicze codziennie to raz mog odpuscic sobie ![]() Co do mojej Antoninki to du穎 os鏏 tak reaguj na to imi
|
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja kochana uciekam ju do domku, do juterkaa jutro ma by jeszcze bardziej gor帷o je郵i to w ogole mo磧iwe ![]() papa
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
a ja melduj zaliczony rowerek wieczorem z moim juniorem jako obci捫eniem
![]() ale ma造 mia dzisiaj dzie swira,...my郵a豉m, 瞠 go zjem z bezradno軼i... na szcz窷cie ju spi |
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
Wiadomo軼i: 2 825
|
Cze嗆 kochane
Strong do mnie napisa豉 i bardzo mi這 mi si zrobi這, szczeg鏊nie 瞠 ostatnio ma這 sie tu udzielam. Mam zabiegany czas, chodz na dwie zmiany i wszystko musz robic wtedy kiedy wracam o 15, bo po 19 to mo積a... p鎩嗆 spac. Z diet w miare... cho dzis (w豉snie ) pije radlera-ale jest taki upa 瞠 mi sie nalezy- za to kolacji nie zjad豉m, wi璚 mysl 瞠 si zbilansowa這. Z tego te powodu nie podam danych do tabelki i przepraszam 瞠 nie da豉m tego wczoraj, ale po malowaniu plotu (kt鏎ego nie moge sko鎍zy malowa) po prostu padlam. A ni, sorry, jeszcze mia豉m prasowanie, wyobra瘸cie sobie prasowac w ten upal? Wi璚 mam nadziej 瞠 jestem usprawiedliwiona ![]() Z nas wszystkich i tak Najmniej 獞icz ![]() Ale bardzo chcia豉bym sie poprawi, tylko powiedzcie mi sk康 bierzecie tyle si造 w te upa造? ??? Moje menu: 郾. 3 kromki razowca, w璠lina, ser 鄴速y+ pomidor lunch : 2 pomidory+nap鎩 energetyczny;/ obiad: 2 male go陰bki kolacja radler:P i og鏊nie duuuuzo wody. Ps, w biedronce kupi豉m dzi 鈍ietny organizer (takie szufladki, jedna na drugiej) na przybory szkolne-ale ja kupi豉m na kolor闚ke i jestem zachwycona, za ca貫 16,99 Edytowane przez madziullka Czas edycji: 2013-08-06 o 21:34 |
|
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 289
|
![]() padnieta jestem dzi t pogod...by豉m z LEnci na szczepieniu i zaraz po powrocie dalam jej przeciwb鏊owy lek wg Waszych zalece ![]() potem by豉 kumpela z roczn c鏎a i powiem Wam ze teraz to nie za fajne takie spotkania bo tamta krzyczy i piszczy a moja niunka si boi i placze i zamiast gadac to dzieci na zmiane ucisza造鄉y ![]() jejciu jak mi te dni uciekaj, nawet nie wiem kiedy, dopiero w sumie odsapn窸am a ju si spa chce...oczywi軼ie nie cwicze ![]() no i piwo dzi wypilam![]() ![]() udanego wieczoru laseczki |
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
Wiadomo軼i: 3 879
|
Cze嗆! Mo積a si do Was przy陰czy?
![]() Jestem Kasia, mam 163cm wzrostu. W zesz造m roku, ze wsparciem Wiza瘸nek zgubi豉m 11kg i utrzyma豉m to przez ca造 rok. W te wakacje zacz窸am diet i... przyty豉m na niej 4kg ![]() By豉m u dietetyczki, od jutra zaczynam diet oczyszczaj帷, 豉two nie b璠zie. Potrzebuj wsparcia
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: 5kg,10kg,15kg-wsp鏊ne odchudzanie przysz造ch PM, m這dych mamusiek itp.
Dzie dobry kochane
aleee by wczoraj dzie ho ho... Wstaj z 這瘸, 郾iadanie a potem nadrabiam Wys豉ne z mojego ST26i za pomoc Tapatalk 2
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 430
|
Hej dziewczynki
![]() Ja wczoraj zaliczy豉m skalpel, nogi i ramiona, ale dzi gorzej gor帷o wi璚 nie wiem jak to b璠zie Witaj Kasiu Paulina dobrze, 瞠 da豉 ma貫j czopek tak to by si m璚zy豉, jeszcze ta pogoda, ja id na szczepienie w pi徠ek prze這篡li mi z 鈔ody, bo podobno ma by troszk ch這dniej.
|
|
#802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Moja imienniczka tym bardziej mi這 ![]() 砰cz powodzenia ![]() ---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ---------- Laseczki wczoraj nie 獞iczy豉m ....to przez upa ale dzi troszk ch這dniej i na pewno zrobie skalpel ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie co wchodz czasem na profil Ewci na Facebooku i jak widz te zdj璚ia dziewczyn to niedowierzam czy naprawd mo積a tyle zrzuci tylko 獞icz望 ??????a tak w og鏊e Dzie鎱oberek |
|
|
|
|
|
#803 |
|
Rozeznanie
Wiadomo軼i: 692
|
cze嗆 kobity
Ale nadrukowane.Od poniedzia趾u nie mialam laptopa w rece;/ Jakos tak czasu brak.Szykuje sie powoli do notariusza a przedtem wieziemy anie do mojej siostry![]() Marta jak po wizycie?? buziaki |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzeda髒e
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 132
|
Kochane ja tylko na chwilk... Kt鏎a z was robi skalpel Chodakowskiej? Czy rzeczywi軼ie efekty s ta szybko widoczne? Pytam bo pora przerzuci si na ci篹sze 獞iczonka. Pozdrawiam...
Zajrz do was p騧niej kobitki i wtedy popiszemy
|
|
|
|
|
#805 |
|
Raczkowanie
|
dzie dobry:-* nowej kole瘸nce
ciesze si,ze chocia wieczorkami jeste軼ie, chocia mnie nie ma![]() ja po prostu jestem tak niewyspana przez te upaly,ze ju mam do軼 martwi mnie to, bo na diecie trzeba je軼 a ja mam takie ambitne plany na schudni璚ie![]() eh, dzisiaj wmusilam rano w siebie ciemna bu趾 z twarogiem i nie wiem czy w ogole zdo豉m co zje嗆 ![]() Ali super ,ze wrocilas a gdzie Lenik? mam nadzieje,ze wszystko ok u lekarza
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:50 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- ANIU powiedz jak wrzuci zdj璚ia ???bo co nie mog tego zrobi ---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:50 ---------- Nie wiedzia豉m jak wrzuci zdj璚ia to doda豉m do profilu to moje dwa szkraby ![]() ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- A i skalpel zaliczony ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#807 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
kochana zdj璚ia je郵i chcesz na w徠ku wrzuci, to w edytorze na dole jest takie co ,jak "zarz康zaj za陰cznikami" i tam
|
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
o i uda這 si chyba ...to moje dziewczyny jak si odwa輳 to dodam swoje jakie
|
|
|
|
|
#809 | |||
|
Raczkowanie
Wiadomo軼i: 289
|
Cytat:
a na czym polega ta Twoja dieta oczyszczaj帷a?---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
Oj to niedobrze, co si dzieje w organizmie a na pewno w ci捫y nie jeste???![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- Cytat:
a w jakim wieku s?
Edytowane przez ppaulinka1990 Czas edycji: 2013-08-07 o 15:11 |
|||
|
|
|
|
#810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe w徠ki na forum Wsp鏊ne odchudzanie
|
|
|
«
Poprzedni w徠ek
|
Nast瘼ny w徠ek
»
| Ten w徠ek obecnie przegl康aj: 1 (0 u篡tkownik闚 i 1 go軼i) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.

tyle 瘸rcia wooo...
m闚isz ze zaczynacie od obiadu... ja chcia豉m z niego zrezygnowa... 瞠 przychodzimy z ko軼io豉 i mamy kawe ciasta i tort weselny, a potem zimna koalcja, ciep豉 kolacja i na po瞠gnanie co ala 簑rek, bogracz czy jeszcze inne co... Ale mo瞠 pomys z obiadem nie jest g逝pi
no ale c騜, przynajmniej b璠 mia豉 tak jak ja chc 
przyjmiecie mnie z powrotem?
dzi rano wesz豉m na wag i by這 67,6kg wi璚 3 kg w d馧 ale po 3 tyg to stanowczo za ma這

jaki Pudzian sie ze mnie robi,czy co?
16.07.2012 - Kamil, nasze serce.