|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Czesc
![]() U mnie dzis jakos chlodniej troszke a ja co leze i sucha bulke wcinam ![]() Iza doskonale cie rozumiem ja mam tak samo jak moj maz jedzie w delegacje dostaje schizy!!!Wole jak jest na miejscu wtedy wiem ze moge na niego liczyc o kazdej porze. Kluska 17 tc ![]() ![]() Arletko ja to nazywam zaburzona termoregulacja ![]() A jak ty sie czujesz? Jesz wszytsko? Ja mam z tym duzy problem wszytsko takie suche jakies dla mnie bez wartosci ale na ta chwile nic innego nie moge... Tasia o zgrozo chyba bym zeszla...dobrze ze wszytsko dobrze sie skonczylo,pozdrowienia dla meza. ![]() Aga pamietamy ze dzis masz wizyte!!! ![]() ![]() Co myslicie o farbowaniu wlosow w ciazy?jest tyle roznych zabobonow ze glowa boli a ja mam wstretny odrost i juz patrzec w lustro nie moge!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Hej Kochane,wpadłam tylko napisać że żyję i jestem masakrycznie schorowana
![]() ![]() ![]() ![]()
#783 |
Zakorzenienie
|
Ja od 12 tygodnia normalnie farbuje(rozjaśniam).
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Gianna, widzę że dziś lepszy humorek
![]() Z poczuciem czasu w ciąży mam to samo - wszystkim leci szybko a mi tak wolno! i najśmieszniejsze jest, że Iza z grubsza 2 tyg przede mną a mam wrażenie, że pędzi a ja zostaję w tyle ![]() Co do farbowania włosów - to chodzi o wdychanie amoniaku. farbę bez amoniaku w pierwszym trymestrze możesz zrobić ![]() ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Kluska tak dzis juz mam lepszy humorek
![]() Ruda Ewa kuruj sie kochana! czekamy ![]() Zamowilam sobie wlasnie bobasowy dziennik ![]() ![]() A zeby miec darmowa przesylke to wzielam jeszcze termometr do wanieniki,butelke antykolkowa ze smoczkiem,smoczek uspokajacz,szcoteczke do czyszczenia butelek,szczoteczke dla malucha do wlosow zaszalalam a co ![]() http://www.babyono.com/produkty |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
ja siedzę w pracy i wychodzę z siebie
![]() to wszystko nie jest poważne, chyba tylko mi zależy żeby jakoś ładnie wyszło przed klientem z moją ciążą. manager udaje że nic się nie dzieje i umywa ręce od 'moich spraw', dyrektorka nie słyszy jak mówię, że źle się czuje i chyba spodziewa się, że będę zapierdalać do 9 miesiąca ![]() do tego asystent nagle zmienił się nie do poznania, z zaangażowanego młodego człowieka stał się obibokiem, narzekaczem i ignorantem! właśnie piszę mu mega zj*bę do wiadomości wszystkich świętych. przez niego muszę kiblować, co miał zrobić dziś nie dokończył, temat pilny bo na jutro a ten mi mówi, że jest zmęczony bo do 3 pisał pracę magisterską i idzie do domu. 10 min potem klient pisze, że dlaczego to i to jest niezrobione. musiałam zrobić za niego.... ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ---------- rany a ja znów wylałam żale ![]() przepraszam Was najmocniej, że tak obciążam tym wszystkim co przeżywam. pewnie to hormony też... najgorsze jest to, że tak strasznie mi się chce teraz zapalić ![]()
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 ![]() 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do fajek wiem co czujesz,mnie też dalej ciągnie ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nie denerwuj sie kochana pomysl o malenstwie ono na pewno nie chce zeby mamusia sie denerwowala! A tak swoja droga zastanow sie teraz na spokojnie nad wszytskim i niestety trzeba przyjac do wiadomosci ze nikogo teraz nie obchodzi twoj stan przykre ale szczere tutaj jest straszna znieczulica i kazdy mysli tylko o sobie malo jest ludzi wspolczujacych i pomocnych,uwazaj na siebie bo dzidzius jest najwazniejszy a o ile dobrze pamietam to ktos tu obiecywal ze pojdzie na dluzszy urlop ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
kochane jesteście
dziękuję wyszłam z koleżanką z pracy na balkon, przegadałyśmy godzinę i się wyżaliłam. wracam teraz z biura. pytałam wcześniej tż czy podjedzie po mnie kawałek, powiedział że tak a teraz się okazuje że wypił piwo ![]() w piątek mam lekarza i wezmę l4. mam nadzieję, że już na dobre.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aga do mnie pisała wszystko jest ok ![]() ![]() ![]()
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() Edytowane przez iza243 Czas edycji: 2013-07-23 o 18:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Kluska silna kobitko dasz radę! A wyżalić się czasem trzeba, my Ciebie wysłuchamy ![]() Aga cieszę się, że u Ciebie wszystko w porządku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() kiedy do nas wraca? Cytat:
![]() zrobiłam sobie kolację, usiadłam przed tv na chwilę i od razu na żywo Kate i Wiliam wyszli pokazać dziecko ![]() szykuję się do spania bo do niczego już się chyba dziś nie nadaję.
||
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
kluska, olej tą prace i na idz na zwolnienie. No co za ludzie?!?!!
Iza, dzieki za wiadomosc od Agbi, włąsnie mialam sie pytac czy którejs z Was cos pisała. Aga , wiedziałam ,ze bedzie super dobrze! ![]() Ja padnieta jestem, albo mnie jakies choróbsko bierze, albo jestem az tak masakrycznie zmeczona, ze mnie wszystko boli ![]()
#795 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
Cytat:
![]() ![]() Ja pewnie dzisiaj jakieś 12h będę w pracy, masa papierów , dwa spotkania z przedstawicielami banku ![]() Cześć w ogóle ![]() ![]()
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Odp: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc VIII
dzień dobry
![]() (mimo, że pochmurny) utyłam 5kg i nie dopinam już żadnej kurtki ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
hej.
u mnie tez pochmurny. gianna ja jem wszystko,nic mnie na razie nie odrzuca,tylko strasznie mi w lodówce śmierdzi,dzis musze ja wymyć bo nie moge! kluska idz kochana na zwolnienie,odpocznij sobie tak konkretnie. agabiwro tak sie ciesze ze z maluszkiem wszystko dobrze i ładnie rośnie. ide na kawke i śniadanie.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
czesc dziewuszki
jakos mi tak glupio z tego powodu ze nie mialam czasu odpisywac (ale staralam sie byc na bieząco ) kluska kochana idz na zwolnienie bo Cie ta praca za bardzo stresuje z tego co widze a dzidzius tez sie stresuje ( bardzo dobrze Cie rozumiem z tym stresem bo i ja strasznie sie stresuje teraz ) Aga bardzo sie ciesze ze jest wszystko dobrze bardzo fajnie ze widzialas fasolke ![]() Izuniu , kluska gratuluje tygodni . ale ten czas szybko leci ![]() mysia nie mozesz odpocząc zwolnic troszke ? ja dzis wedlug tego co moj lekarz liczyl to zaczynam 38 tc a wedlug usg 37 Jestem zalamana wk***a na maksa bo mial byc koniec remontu a tu nawet babki nie przeniesli ( przeniesiona miala byc w niedziele a mamy srode ) wczoraj o to sie poklucilam z Tz i sie do niego nie odzywam (a hormony mi tak buzuja ze na sama mysl placze) do tego mam dzis szkole rodzenia i sa zajecia z lagodzenia bólu i oddychania a nawet nie chce mi sie zebym szla tam z Tz . Jak mnie tak bedzie w****al to nawet nie dam znac mu ze rodze a cos czuje ze to bedzie w najblizszym czasie sorki ze sie zale ale juz nie moge psychicznie wytrzymac z tym remontem . Mialo byc wszystko zrobione do tamtej niedzieli a nie jest ![]()
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na dłuższy urlop się na razie nie wybieram, ale jakieś pojedyncze dni ze dwa sobie wezmę.
![]() |
#801 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
Na razie są z tżtem nad jeziorem. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny ja ciągle myśle o tej główce i strasznie się martwie ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
basieńko tak mi przykro ze to wszystko ci się wlecze a ty się tak denerwujesz,nie powinno tak być
![]() izuniu nie denerwuj się kochana, ja wierze ze wszystko będzie dobrze, czekaj spokojnie do wizyty i broń Boże nie czytaj nic w necie na ten temat! a mnie chyba przeziebienie bierze, w poniedziałek zrobił mi się bolacy guzek niżej ucha, a dziś w nocy jakby mi dziąsło spucho tylko po drugiej stronie, i chyba wezeł chłonny boli, ogarnełam troche w domu i ide sie położyć zeby to wygrzać.
Nasz ślub 28.01.2012 ![]() 27.04.2012-aniołek ![]() ![]() ![]() Lenka 11.03.2014 ![]() ![]() Hania 6.09.2016 ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png |
![]() ![]() |
![]() |
#803 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
izuniu rozumiem Cie . Bedzie dobrze . Mam prozbe jak bym byla w tym czasie w szpitalu to prosze daj mi znac co i jak ---------- Dopisano o 10:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:00 ---------- Cytat:
zaladowalam sobie konto jak by sie zaczelo i wlaczylam na wszelki wypadek internet w telefonie ale nie wiem jak bedzie dzialal bo chyba bede brala ten nowy telefon jak moj pojdzie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Iza, łatwo mówić, ja wiem, ale staraj się myśleć pozytywnie
![]() ![]() Basiu, a może trzeba znów pogrozić porodem? zupełnie nie rozumiem tego, co się u Ciebie dzieje ![]() ![]() ![]() Cytat:
czosnek, gorąca herbata z miodem (tylko pamiętaj, że słaba). smarować amolem albo spirytusem i odpoczywać. dużo odpoczywać! trzymaj się ![]() a mi się ząb ukruszył ![]() w przyszłym tygodniu idę do dentysty, tak się boję..
|
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
poleżałam troszke, zrobiłam sobie herbatke, tz mi po pracy przywiezie miodek,a na razie gorąca hebratk a z sokiem malinowym.
uuu dentysta,tez bym sie bała.
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#807 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kluska nie rozmawialam z tesciowa bo jak ona byla to uslyszalam ze tesc schorowany i nie moze zap***ac bo on tez chce odpoczac. Ale litosci ile to ma trwac. Dzis dzwonilam do brata i przyjedzie mi pomalowac lozeczko dla malej. Mysle ze Tz bedzie wk*** ny jak nieszczescie jak to zobaczy bo to on chcial pomalowac ale tez sie do tego zabiera jak by chcial a nie mogl (a to ze zab go boli a to ze boli go glowa itd.). Wiec poprosilam brata zeby przyjechal. ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:17 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczynki
![]() Ale sie dzis chlodno zrobilo brrr Kluska bardzo dobra decyzja ![]() ![]() Iza nie martw sie na pewno bedzie dobrze!wiem ze latwo sie mowi ale nie wolno brac innej opcji pod uwage! zobaczysz ze na nastepnej wizycie wszystko okaze sie byc ok wszystkie tutaj w to wierzymy i mocno sciskamy ![]() ![]() Basiu nie denerwuj sie! dobrze ze zawolalas brata moze jak TŻ zobaczy to zrozumie ze ty naprawde masz juz dosc wszytskiego,tu zaraz bedzie dzidzia a tu jeszcze remont nieskonczony wiem co czujesz ale postaraj sie nie denerwowac ![]() ![]() ![]() Arletko no to ja cizazdroszcze ze mozesz wszytsko jesc ja normalnie nie wiem co mam juz robic mieso nie nabial nie ,wszystko smierdzi,jestem glodna i nie moge zjesc,ide do sklepu nic nie ma ![]() Odpoczywaj wygrzej sie teraz pij duzo cieplych napojow a na pewno przegnasz ta zaraze co sie uczepila ![]() Mysia szkoda ze urlopu nie bedziesz miec dluzszego bys troszke odsapnela,wspolczuje ci i zycze duzo pozytywnej energii na dzisiejszy maraton w pracy ![]() Aga ' wiedzialam ze bedzie dobrze!!!baw sie kochana korzystaj z urlopu a jak wrocisz to koniecznie napisz wiecej o fasolce ![]() Ide chyba w kimke ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kochana, ja byłam na początku maja tydzień na Zakynthos- boszeee jak mi tęskno, chce tam wrócić ![]() Niestety, nie płaca mi za nadgodziny, mogę teoretycznie odebrać godziny.. ale w praktyce - nie mam kiedy ![]() No to dobranoc ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.