![]() |
#781 | ||||
Rozeznanie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Najlepsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek dla Sary
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Wszystkiego dobrego!!! ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Pumcia
![]() Jak dajesz coś przeciwbólowego to jest lepiej? ![]() Jakbyś miała chwilę, to napisz, jakie sosy robisz na grilla. No i jak grillujesz pieczarki - bezpośrednio na ruszcie? |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zadomowienie
|
Sara dziękuje ciociom za życzenia
![]() Bebe, Jasiu będzie dużym chłopcem a za jakiś czas, zbaczysz ludzie będą się pytali czy Gosia i Jaś to bliźniaki ![]() ![]() Natalia gratuluje Idzie że tak sprawnie tupta, aTobie za dużych spodni... ja mam jeszcze 3 egzemplarze zamałych ![]() Pumcia, pewnie B. chciała się z Tobą pobawić i się wkurzyła że piszesz a nie zajmujesz się nią ![]() phdwao najlepszego! teraz dożywotnio będę pamiętała o Twojej rocznicy ślubu hihi :P haniu miło czyta się Twoje optymistyczne posty ![]() ![]() blu, wujo zdolny ![]() ![]() Karmelku, scena z kotkiem musiała być przepiękna ![]() Malwina_a, dobrze że już jest nieco lepiej... nam wychodzi druga 4, dzisiaj widziałam już jakieś oznaki na dziąsełku... tak myśle że może ten cyrk z temperaturą, biegunką to może od tego ząbka być chociaż wcześniej wychodziły bezobjawowow nie licząc marudności.. katja_22 z dzieckiem bez kolejki... dobre sobie, ja za każdym razem jak idę z Sarą do lekarza to muszę się z babami wykłócać żeby wejść... normalnie jakby nie znały tej zasady, albo nie chciały znać. A mężczyźni zawsze kulturalni, przepuszczali mnie w ciąży, a nawet ostatnio jeden zaproponował że puści mnie przed sobą w biedronce w kolejce bo miałam S. w chuście... jakby nie kobiety tylko mężczyźni dzieci rodzili i mieli instynkt i empatie... a dzisiaj też z małą wychodziłam na trochę w chuście to chłopak prowadził wózek i aż za nami się odwracał i uśmiechał na widok Sary ![]() karolka, a buciki dla mnie te drugie ładniejsze ![]() My dzisiaj trochę w domu a trochę na dworze, bo Sara już dzisiaj w lepszym stanie i o wiele lepszym humorku. Wczoraj w nocy goraczka spadła i spał mój suseł od 22 do 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Nicki wszystkiego najlepszego dla Sary! Niech rośnie zdrowa i szczęśliwa. Zdążyłam przed północą
![]() Namiocik super. I to prawda, że możemy dzięki naszym dzieciom "wrócić" do dzieciństwa ![]() Phdwao dużo miłości dla Was z okazji 3 rocznicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
dzięki za zyczenia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla R i Leosia
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Masakryczny gorąc mam w pokoju ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bebe dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Bardzo możliwe, że to od ząbka ![]() ![]() W naszej przychodni nawet nie ma problemu, ludzie sami to rozumieją, nawet nic nie trzeba mówić, byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jak byliśmy ostatnio... Ale tam w mieście... No i fakt, że mężczyźni są milsi, mi się w ciąży raz zdarzyło, że ktoś mnie chciał w sklepie przepuścić, był to starszy facet i raz jak byliśmy z dzieckiem, niby stoi przy kasie tabliczka, ale kto na to zwraca uwagę... W autobusie często stałam (w zaawansowanej ciąży), ludzie udawali, że nie widzą... Super prezent! A Sara niech szybko wraca do zdrowia ![]() I ja się przyłączam do życzeń! Niech rosną zdrowo i będą radosne i szczęśliwe! ![]() ![]() U nas dziś (tzn. wczoraj ![]() ![]()
http://fajnamama.pl/suwaczki/yz5msxz.png http://s2.pierwszezabki.pl/050/050009970.png Edytowane przez katja_22 Czas edycji: 2013-07-11 o 00:28 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego najlepszego dla R. i Leosia!
![]() Dzisiaj dobrze spałam - po 5 się przebudziłam. Mała też dobrze ![]() Edytowane przez nadalka Czas edycji: 2013-07-11 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() na wstępie składam zaległe życzenia: ![]() ![]() ![]() ![]() oraz aktualne ![]() ![]() ![]() ![]() u Nas spoko-Dziecię spało do 7.10, ale to dlatego, że poszła spać przed 22-wczoraj ja byłam na kursie i Małż ją usypiał i zaspał do pracy, bo Go córka nie obudziła ![]() miałam dziś chęć na basen, ale pogoda ewidentnie nie basenowa, ma być max. 22 stopnie-pospacerujemy więc Lilka właśnie dorwała się do miski w praniem-rozpakowuje ![]() nauczyła się niedawno kopać piłkę ![]() a wczoraj wkładała pranie do pralki ![]() no i w związku z tym, że otrzymałam ostatnią rodzicielską zapomogę od niemieckiego państwa, kupiłam Lilce na wyprzedaży trampki na jesień-załączam foto ![]()
#795 |
Wtajemniczenie
|
no na dziecięcym zawsze mi się wiele rzeczy podoba, szkoda że rozmiary nie dorosłe
![]()
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() Najleszepego dla R i Leosia. Słoneczka kochane rośniejcie zdrowo i radośnie ![]() Phdwao najlepszego z okazji rocznicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mój prezent od Rossnę czeka na mnie w drogerii ![]() Dzisiaj idę na zakupy urodzinowe, opłacić szkołę i chyba przejdę na miasto za sandałkami dla małego. Aaa i jutro TŻ ma urodziny, muszę mu jakiś prezent kupić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla R. i Leosia!
![]() Cytat:
![]() ![]() u nas niezbyt ładnie za oknem, ja jestem pół przytomna, dziecko marudne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mała dobrała się wczoraj do moich kosmetyków (nigdy wcześniej tego nie zrobiła). Byłam zajęta, a słyszę że czymś rzuca z impetem raz po raz na podłogę. W końcu się odwracam, patrzę a tam lecą moje cienie, róże i pudry! Na szczęście nic nie ucierpiało. Wszystkiego najlepszego dla R. i Leosia - sto lat dzieciaczki ![]() Ja swojemu też, z wyprzedzeniem, bo jego urodziny wypadają podczas naszego pobytu w górach. Na razie kupiłam mu książeczkę od Martynki "Kochany tatuś" (nasz wątkowy hit). No a teraz czas na prawdziwy prezent - nie mam pomysłu. Edytowane przez Linka25 Czas edycji: 2013-07-11 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
Dostałam zdjęcia, zamówiłam w niedzielę a wczoraj już były, jakość super!
http://allegro.pl/show_user.php?uid=4712233 http://allegro.pl/odbitki-100-10x15-...388730603.html |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny jeśli moge zapytac to o jakiej szczepionce piszecie?? Co może miec skutki 4 tygodnie???
Karolka mi sie podobają te z prawej buciki ![]() Malwina dobrze że udałaś sie do tego lekarza ![]() ![]() Ja mojej dawałam twróg ale nie specjalnie jej smakuje Najlepszego Dla maluszków!!! ![]() Phdwao spóźnione najlepszego!! ![]() Soleilka no ja ostatnio dostałam prezent od rossne i to tylko gazetka była niestety;p a takie fajne są do wyboru ![]() U mnie pada z a oknem niestety...
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sto lat dla dzisiejszych solenizantów ![]() ![]() chyba dziś zrobię małemu kisiel z poziomek - mam od sąsiadki ![]() chociaż on coś apetytu nie ma ostatnio.... chyba mi się wyjazd w sobotę opóźni....dzwonił kuzyn że dopiero ok. 14 będzie mógł jechać bo ma badanie dna oka.....a koniecznie chce jechać z nami...
![]() |
#803 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Kolejną czwórkę, tym razem górną mamy przebitą tylko w jednym miejscu, aż strach się bać co będzie dalej z tym przebjaniem, dwa kolejne dziąsła sine.. Biedne te nasze dzieciaki ![]() Cytat:
![]() A tak wogóle to Igunia miała śliczną sukienkę na roczek ![]() Dzisiaj Agatka kończy 11 miesięcy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |||||
Rozeznanie
|
Cześć,
Na wstępie najlepsze życzenia dla Rozalki i Leonka z okazji pierwszych urodzinek!!! ![]() ![]() Zapomniałam się Wam pochwalić, że wczoraj zaczęłam 36 tc, czyli 9 miesiąc! ![]() Cytat:
![]() ![]() Super, że Sarze spadła gorączka i nockę ładnie przespała ![]() Cytat:
![]() Może to ząbki? Współczuję tym naszym dzieciaczkom dolegliwości związanych z wyrzynaniem ząbków... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ---------- ![]() Edytowane przez bebe1987 Czas edycji: 2013-07-11 o 11:12 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#805 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Malwina dziękujemy
![]() ![]() Bebe gratki 9 miesiąca ![]() Sol, lepsze zdjęcia jak u tego ferst czy jak mu tam. Zamówiłam tego samego dnia też album, ale jego coś nie widać a w starym już brak miejsca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Najlepszego dla R. i Leonka
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Wszystkiego co piękne dla R. i Leosia!
![]() Pogoda coś się zepsuła, a mamy jutro jechać do znajomych nad jezioro, no i w sobotę grill roczkowy! Mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje nam planów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Najlepsze życzenia dla ciastkowej córy i dla Leosia
![]() ![]() ![]() U nas pogoda też się popsuła ![]() ![]() Gardło mam dalej zawalone-po nocy straciłam głos ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ---------- Mamy siódmego ząbka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.