Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-07-10, 21:12   #781
bebe1987
Rozeznanie

Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX

Najlepsze życzenia z okazji pierwszych urodzinek dla Sary

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Hej
Wróciłyśmy od pediatry, oglądał tego ząbka i mówi, że to ze zbyt szybkiego wzrostu zęba, rozerwało jej dziąsło, ma się zagoić do tygodnia, a jak nie to mamy iść do dentysty. Dostała viburcol na lepsze spanie.
Dziś o 1 w nocy dostała czopka, pokręciła się i pomarudziła jakieś 20 min a potem spała do 8:30Więc ewidentnie ją to boli i nie umie spać.

A co do siatek to moja ma wzrost 82cm i waży 11,900 i nie ma dla niej miejsca w siatkach
Biedna Agatka... Strasznie to brzmi, ale najważniejsze, że lek zadziałał i lepiej po nim śpi.
za wzrost i wagę!
Cytat:
Napisane przez karmeelek Pokaż wiadomość
A co u nas? Mala ostatnio niechetnie je ale przynajmniej nocki sa juz lepsze (obym nie zapeszyla) choc z zasypianiem jest roznie. Ostatnio duzo czasu spedzamy poza domem (nad woda u znajomych) i mala zasypia juz w drodze powrotnej w foteliku i tylko ja przekladamy do lozeczka i spi dalej.
Zawsze rano jak ja bierzemy do naszego lozka to tuli sie na zmiane to do mnie to do taty a dzis tylko ja a jak sie nadazyla okazja to tulila sie do kota! Ja glaskalam kotke na lozku a mala stojac ja objela i polozyla na niej glowke na kilka sekund - potem ja podniosla, sprzedala nam usmiechy i znow przytulila sie na chwile to kotki a ta spokojnie sobie lezala Normalnie rozczulil mnie rano ten widok tym bardziej ze kiciucha nie daje sie malej dotykac.
Na mniejszy apetyt może mieć wpływ upał, więc nie martw się, wszystko wróci do normy . Sytuacja z kotkiem rozczulająca , mnie tak rozczula jak Gośka przytula i całuje mój brzuszek .
Cytat:
Napisane przez katja_22 Pokaż wiadomość
Bebe właśnie miałam pisać, że przy tej wadze, bo zapowiada się z Jasia kawał chłopa to może nawet lepiej głowa do góry Kochana
Pewnie masz rację... Z drugiej strony doświadczyłam już poród sn (cholernie bolesny), to i doświadczę teraz cc. Będę mogła porównać skalę bólu po.
Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
My dziś z mężem obchodzimy 3cia rocznice ślubu
Wszystkiego dobrego!!!
Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
U nas z tym spaniem to naprawdę tragedia. Dzisiaj było lepiej, bo walczyliśmy z nią z 40 min, zamiast 2h, ale wiecie, ciężko jest żyć, gdy nie śpi się prawie w ogóle od stycznia, a do tego ostatniej nocy wegetowałam u małej w pokoju na fotelu, który się nie rozkłada. To była koszmarna noc. Ale za to mamy "już" 4 ząbki, idą jak szalone, wszystkie na raz.
Współczuje problemów ze spaniem małej...
za ząbki!
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:28   #782
blueberry88
Zakorzenienie

Dzięki Pumcia
Jak dajesz coś przeciwbólowego to jest lepiej?
Jakbyś miała chwilę, to napisz, jakie sosy robisz na grilla. No i jak grillujesz pieczarki - bezpośrednio na ruszcie?
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 21:29   #783
nicki86
Zadomowienie

Sara dziękuje ciociom za życzenia

Bebe, Jasiu będzie dużym chłopcem a za jakiś czas, zbaczysz ludzie będą się pytali czy Gosia i Jaś to bliźniaki Tak było u mojego męża. Jezgo siostra to małe chude dziewcze, a on pokaźny chłop od małego i wyglądali jak rówieśnicy a różnica wieku między nimi to 2 lata

Natalia gratuluje Idzie że tak sprawnie tupta, aTobie za dużych spodni... ja mam jeszcze 3 egzemplarze zamałych

Pumcia, pewnie B. chciała się z Tobą pobawić i się wkurzyła że piszesz a nie zajmujesz się nią

phdwao
najlepszego! teraz dożywotnio będę pamiętała o Twojej rocznicy ślubu hihi :P

haniu miło czyta się Twoje optymistyczne posty od razu widać że pogoda Ci służy

blu, wujo zdolny a jeszcze bardziej miłe że tak się wysilał

Karmelku, scena z kotkiem musiała być przepiękna a serek wiejski Sara jadła już nie raz i nic jej nie było.

Malwina_a, dobrze że już jest nieco lepiej... nam wychodzi druga 4, dzisiaj widziałam już jakieś oznaki na dziąsełku... tak myśle że może ten cyrk z temperaturą, biegunką to może od tego ząbka być chociaż wcześniej wychodziły bezobjawowow nie licząc marudności..

katja_22 z dzieckiem bez kolejki... dobre sobie, ja za każdym razem jak idę z Sarą do lekarza to muszę się z babami wykłócać żeby wejść... normalnie jakby nie znały tej zasady, albo nie chciały znać. A mężczyźni zawsze kulturalni, przepuszczali mnie w ciąży, a nawet ostatnio jeden zaproponował że puści mnie przed sobą w biedronce w kolejce bo miałam S. w chuście... jakby nie kobiety tylko mężczyźni dzieci rodzili i mieli instynkt i empatie... a dzisiaj też z małą wychodziłam na trochę w chuście to chłopak prowadził wózek i aż za nami się odwracał i uśmiechał na widok Sary

karolka, a buciki dla mnie te drugie ładniejsze

My dzisiaj trochę w domu a trochę na dworze, bo Sara już dzisiaj w lepszym stanie i o wiele lepszym humorku. Wczoraj w nocy goraczka spadła i spał mój suseł od 22 do 10 przez sen koło 5 tylko cycka pociumkała chyba musiała się trochę zregenerować. Urodziny przełożyliśmy na nie wiem kiedy jeszcze. Ale dzisiaj odwiedziła nas tylko na godzinkę ciocia-chrzestna z prezencikiem. S. dostała taki namiocik http://prosiaczkowo.pl/pl/p/MONDO-Na...hatek-3392/630 bardzo przypadł jej do gustu weszła do środka a jak chciełysmy dopompować jeszcze ścianki to był wrzask że ją wyjmuje. Jest w nim 20 kulek które można przeciskać przez otworki z boku super jest, sama w nim też już siedziałam hihi nie ma to jak na starość się pobawić
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:06   #784
Linka25
Zakorzenienie

Nicki wszystkiego najlepszego dla Sary! Niech rośnie zdrowa i szczęśliwa. Zdążyłam przed północą
Namiocik super. I to prawda, że możemy dzięki naszym dzieciom "wrócić" do dzieciństwa

Phdwao dużo miłości dla Was z okazji 3 rocznicy I więcej czasu dla siebie!!!
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 22:15   #785
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
haniu miło czyta się Twoje optymistyczne posty od razu widać że pogoda Ci służy

Bo ja jestem stworzenie ciepłolubne Czasem się zastanawiam, co ja robię w deszczowej Szkocji
hanjah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 23:04   #786
phdwao
Zakorzenienie

dzięki za zyczenia oby się wszystkie spełniły, zmykam spać
phdwao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-10, 23:07   #787
Soleilka
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla R i Leosia

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-07-10, 23:11   #788
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Tak siedzę i się zastanawiam czemu Ty im JUŻ życzenia składasz
Ale no tak-u mnie jest jeszcze środa, 9-go
Stary 2013-07-10, 23:12   #789
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanjah Pokaż wiadomość
Tak siedzę i się zastanawiam czemu Ty im JUŻ życzenia składasz
Ale no tak-u mnie jest jeszcze środa, 9-go
Ja to codziennie na listę zaglądam

Masakryczny gorąc mam w pokoju

Bloguję
Stary 2013-07-10, 23:51   #790
hanjah
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to codziennie na listę zaglądam

Masakryczny gorąc mam w pokoju
Ja też codziennie, ale raczej rano, żeby na pewno u mnie i u Was był ten sam dzień
Stary 2013-07-11, 00:25   #791
katja_22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez phdwao Pokaż wiadomość
najlepsze życzenia dla Sary!

My dziś z mężem obchodzimy 3cia rocznice ślubu

Mały spędzil dzień u moich rodziców, ja popracowałam i odwiedziłam koleżanką, która ma miesięcznego synka, jaka kruszyna mała, jak się pręzył i te minki, przypomniało mi się wszytsko
Wszystkiego naj

Cytat:
Napisane przez pumas Pokaż wiadomość
Napisałam giga posta, ale moje maleństwo podeszło do mnie i ryp w klawiaturę, wszystko się pozamykało i dupa z posta

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Ehh i wszystkiego najlepszego dla córeczek Maciejki, Blue i Nicki, przepraszam, że dopiero teraz, ale rzadko bywam, rzadko czytam i nie jestem na bieżąco. Sypią się nam roczki, oj sypią. Super

U nas z tym spaniem to naprawdę tragedia. Dzisiaj było lepiej, bo walczyliśmy z nią z 40 min, zamiast 2h, ale wiecie, ciężko jest żyć, gdy nie śpi się prawie w ogóle od stycznia, a do tego ostatniej nocy wegetowałam u małej w pokoju na fotelu, który się nie rozkłada. To była koszmarna noc. Ale za to mamy "już" 4 ząbki, idą jak szalone, wszystkie na raz.
Współczuję nocek... Za ząbki

Bebe dzięki

Cytat:
Napisane przez bebe1987 Pokaż wiadomość
Pewnie masz rację... Z drugiej strony doświadczyłam już poród sn (cholernie bolesny), to i doświadczę teraz cc. Będę mogła porównać skalę bólu po.
No czasem tak wychodzi... Przed swoim porodem jak rozmawiałam z koleżanką i żoną kuzyna pytały mnie jak bym chciała rodzić, one obie nastawiały się na rodzenie sn a ułożyło się tak, że było cc. U mnie też sn, tak chciałam, ale nastawiałam się, że może być inaczej... I nie ważne jak, byleby bezpiecznie dla dziecka i dla Ciebie też, będzie dobrze. Już trzymam kciuki za Was

Cytat:
Bebe, Jasiu będzie dużym chłopcem a za jakiś czas, zbaczysz ludzie będą się pytali czy Gosia i Jaś to bliźniaki Tak było u mojego męża. Jezgo siostra to małe chude dziewcze, a on pokaźny chłop od małego i wyglądali jak rówieśnicy a różnica wieku między nimi to 2 lata

Malwina_a, dobrze że już jest nieco lepiej... nam wychodzi druga 4, dzisiaj widziałam już jakieś oznaki na dziąsełku... tak myśle że może ten cyrk z temperaturą, biegunką to może od tego ząbka być chociaż wcześniej wychodziły bezobjawowow nie licząc marudności..

katja_22 z dzieckiem bez kolejki... dobre sobie, ja za każdym razem jak idę z Sarą do lekarza to muszę się z babami wykłócać żeby wejść... normalnie jakby nie znały tej zasady, albo nie chciały znać. A mężczyźni zawsze kulturalni, przepuszczali mnie w ciąży, a nawet ostatnio jeden zaproponował że puści mnie przed sobą w biedronce w kolejce bo miałam S. w chuście... jakby nie kobiety tylko mężczyźni dzieci rodzili i mieli instynkt i empatie... a dzisiaj też z małą wychodziłam na trochę w chuście to chłopak prowadził wózek i aż za nami się odwracał i uśmiechał na widok Sary

My dzisiaj trochę w domu a trochę na dworze, bo Sara już dzisiaj w lepszym stanie i o wiele lepszym humorku. Wczoraj w nocy goraczka spadła i spał mój suseł od 22 do 10 przez sen koło 5 tylko cycka pociumkała chyba musiała się trochę zregenerować. Urodziny przełożyliśmy na nie wiem kiedy jeszcze. Ale dzisiaj odwiedziła nas tylko na godzinkę ciocia-chrzestna z prezencikiem. S. dostała taki namiocik http://prosiaczkowo.pl/pl/p/MONDO-Na...hatek-3392/630 bardzo przypadł jej do gustu weszła do środka a jak chciełysmy dopompować jeszcze ścianki to był wrzask że ją wyjmuje. Jest w nim 20 kulek które można przeciskać przez otworki z boku super jest, sama w nim też już siedziałam hihi nie ma to jak na starość się pobawić
Mnie i mojego brata niektórzy brali za bliźniaki, różnica to niecały rok

Bardzo możliwe, że to od ząbka Oby szybko wyszedł

W naszej przychodni nawet nie ma problemu, ludzie sami to rozumieją, nawet nic nie trzeba mówić, byłam bardzo pozytywnie zaskoczona jak byliśmy ostatnio... Ale tam w mieście... No i fakt, że mężczyźni są milsi, mi się w ciąży raz zdarzyło, że ktoś mnie chciał w sklepie przepuścić, był to starszy facet i raz jak byliśmy z dzieckiem, niby stoi przy kasie tabliczka, ale kto na to zwraca uwagę... W autobusie często stałam (w zaawansowanej ciąży), ludzie udawali, że nie widzą...

Super prezent! A Sara niech szybko wraca do zdrowia

Cytat:
I ja się przyłączam do życzeń! Niech rosną zdrowo i będą radosne i szczęśliwe!

U nas dziś (tzn. wczoraj ) po południu była masakra, wszystko było źle, P. bywa marudny i czasem sam nie wie czego chce, ale dziś... Posmarowałam mu dziąsła, bo nie miałam już innego pomysłu no i kazał się nosić, co aż do niego nie podobne, bo on najchętniej łaziłby cały dzień na własnych nóżkach, nie było mi lekko

Edytowane przez katja_22
Czas edycji: 2013-07-11 o 00:28
katja_22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 06:38   #792
nadalka
Zakorzenienie

Wszystkiego najlepszego dla R. i Leosia!

Dzisiaj dobrze spałam - po 5 się przebudziłam. Mała też dobrze

Edytowane przez nadalka
Czas edycji: 2013-07-11 o 07:02
nadalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 06:51   #793
karolka110
Wtajemniczenie

Hejka
na wstępie składam zaległe życzenia:
100 lat w zdrówku i szczęściu dla Sary!!

oraz aktualne

wiele radosnych chwil i szczęśliwego dzieciństwa dla Rozi i Leosia

u Nas spoko-Dziecię spało do 7.10, ale to dlatego, że poszła spać przed 22-wczoraj ja byłam na kursie i Małż ją usypiał i zaspał do pracy, bo Go córka nie obudziła

miałam dziś chęć na basen, ale pogoda ewidentnie nie basenowa, ma być max. 22 stopnie-pospacerujemy więc

Lilka właśnie dorwała się do miski w praniem-rozpakowuje i gada po swojemu
nauczyła się niedawno kopać piłkę
a wczoraj wkładała pranie do pralki

no i w związku z tym, że otrzymałam ostatnią rodzicielską zapomogę od niemieckiego państwa, kupiłam Lilce na wyprzedaży trampki na jesień-załączam foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Pulpit3.jpg (54,1 KB, 30 załadowań)
Stary 2013-07-11, 07:03   #794
nadalka
Zakorzenienie

Karolka, fajne trampki Sama bym takie ubrała
Stary 2013-07-11, 07:21   #795
karolka110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Karolka, fajne trampki Sama bym takie ubrała
no na dziecięcym zawsze mi się wiele rzeczy podoba, szkoda że rozmiary nie dorosłe

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-11, 07:52   #796
Mandragorrka
Zakorzenienie

Hejo

Najleszepego dla R i Leosia. Słoneczka kochane rośniejcie zdrowo i radośnie

Phdwao najlepszego z okazji rocznicy Dużo szczęścia, miłości i wielu wspólnie spędzonych lat

"To nie my daliśmy Ci życie...
To życie dało nam Ciebie..."

Mandragorrka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:25   #797
Soleilka
Zakorzenienie

Hej
Mój prezent od Rossnę czeka na mnie w drogerii
Dzisiaj idę na zakupy urodzinowe, opłacić szkołę i chyba przejdę na miasto za sandałkami dla małego. Aaa i jutro TŻ ma urodziny, muszę mu jakiś prezent kupić

Bloguję
Stary 2013-07-11, 08:50   #798
dottta
Zakorzenienie

Najlepsze życzenia dla R. i Leosia!
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość

no i w związku z tym, że otrzymałam ostatnią rodzicielską zapomogę od niemieckiego państwa, kupiłam Lilce na wyprzedaży trampki na jesień-załączam foto
Fajne trampki

u nas niezbyt ładnie za oknem, ja jestem pół przytomna, dziecko marudne Mam nadzieję, że później będzie lepiej.
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 08:53   #799
Linka25
Zakorzenienie

Hej U nas noc spokojna, pobudka o 3 i rano na jedzenie, ale całkowiecie bez pobudek to u nas się nie zdarza prawie.
Mała dobrała się wczoraj do moich kosmetyków (nigdy wcześniej tego nie zrobiła). Byłam zajęta, a słyszę że czymś rzuca z impetem raz po raz na podłogę. W końcu się odwracam, patrzę a tam lecą moje cienie, róże i pudry! Na szczęście nic nie ucierpiało.

Wszystkiego najlepszego dla R. i Leosia - sto lat dzieciaczki

Cytat:
Aaa i jutro TŻ ma urodziny, muszę mu jakiś prezent kupić
Ja swojemu też, z wyprzedzeniem, bo jego urodziny wypadają podczas naszego pobytu w górach. Na razie kupiłam mu książeczkę od Martynki "Kochany tatuś" (nasz wątkowy hit). No a teraz czas na prawdziwy prezent - nie mam pomysłu.

Edytowane przez Linka25
Czas edycji: 2013-07-11 o 08:54
Linka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:06   #800
nadalka
Zakorzenienie

Dostałam zdjęcia, zamówiłam w niedzielę a wczoraj już były, jakość super!
http://allegro.pl/show_user.php?uid=4712233
http://allegro.pl/odbitki-100-10x15-...388730603.html
Stary 2013-07-11, 09:30   #801
aga 398
Raczkowanie

Dziewczyny jeśli moge zapytac to o jakiej szczepionce piszecie?? Co może miec skutki 4 tygodnie???

Karolka mi sie podobają te z prawej buciki

Malwina dobrze że udałaś sie do tego lekarza

Ja mojej dawałam twróg ale nie specjalnie jej smakuje

Najlepszego Dla maluszków!!!

Phdwao spóźnione najlepszego!!

Soleilka no ja ostatnio dostałam prezent od rossne i to tylko gazetka była niestety;p a takie fajne są do wyboru

U mnie pada z a oknem niestety...

24.08.2012r. Termin porodu
28.08.2012r. Lenka Nasz Najwiekszy Skarb

aga 398 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 09:46   #802
nel_a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aga 398 Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeśli moge zapytac to o jakiej szczepionce piszecie?? Co może miec skutki 4 tygodnie???

Karolka mi sie podobają te z prawej buciki

Malwina dobrze że udałaś sie do tego lekarza

Ja mojej dawałam twróg ale nie specjalnie jej smakuje

Najlepszego Dla maluszków!!!

Phdwao spóźnione najlepszego!!

Soleilka no ja ostatnio dostałam prezent od rossne i to tylko gazetka była niestety;p a takie fajne są do wyboru

U mnie pada z a oknem niestety...
mmr - odra świnka i różyczka.

Sto lat dla dzisiejszych solenizantów

chyba dziś zrobię małemu kisiel z poziomek - mam od sąsiadki
chociaż on coś apetytu nie ma ostatnio....
chyba mi się wyjazd w sobotę opóźni....dzwonił kuzyn że dopiero ok. 14 będzie mógł jechać bo ma badanie dna oka.....a koniecznie chce jechać z nami...

nel_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:05   #803
Malwina_a
Rozeznanie

Cytat:

Krwiak już praktycznie zniknął z tej czwórki, mała jest weselsza i chętna do wygłupów.
Kolejną czwórkę, tym razem górną mamy przebitą tylko w jednym miejscu, aż strach się bać co będzie dalej z tym przebjaniem, dwa kolejne dziąsła sine..
Biedne te nasze dzieciaki
Cytat:
Dzięki za info, napewno skorzystam bo wychodzi taniej niż w sklepie, a już mam komplet zdjęć do wywołania:
A tak wogóle to Igunia miała śliczną sukienkę na roczek

Dzisiaj Agatka kończy 11 miesięcy I wszystkiego najlepszego dla roczniaków R i L
Malwina_a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:11   #804
bebe1987
Rozeznanie

Cześć,
Na wstępie najlepsze życzenia dla Rozalki i Leonka z okazji pierwszych urodzinek!!!

Zapomniałam się Wam pochwalić, że wczoraj zaczęłam 36 tc, czyli 9 miesiąc!

Cytat:
Możliwe, że tak będzie . Sama jestem ciekawa jak maluszki będą się dogadywały i czy będą do siebie podobne .

Super, że Sarze spadła gorączka i nockę ładnie przespała .

Cytat:
Napisane przez katja_22 Pokaż wiadomość
No czasem tak wychodzi... Przed swoim porodem jak rozmawiałam z koleżanką i żoną kuzyna pytały mnie jak bym chciała rodzić, one obie nastawiały się na rodzenie sn a ułożyło się tak, że było cc. U mnie też sn, tak chciałam, ale nastawiałam się, że może być inaczej... I nie ważne jak, byleby bezpiecznie dla dziecka i dla Ciebie też, będzie dobrze. Już trzymam kciuki za Was

U nas dziś (tzn. wczoraj ) po południu była masakra, wszystko było źle, P. bywa marudny i czasem sam nie wie czego chce, ale dziś... Posmarowałam mu dziąsła, bo nie miałam już innego pomysłu no i kazał się nosić, co aż do niego nie podobne, bo on najchętniej łaziłby cały dzień na własnych nóżkach, nie było mi lekko
, dziękuję.

Może to ząbki? Współczuję tym naszym dzieciaczkom dolegliwości związanych z wyrzynaniem ząbków...
Cytat:
Napisane przez karolka110 Pokaż wiadomość

Lilka właśnie dorwała się do miski w praniem-rozpakowuje i gada po swojemu
nauczyła się niedawno kopać piłkę
a wczoraj wkładała pranie do pralki

za nockę i nowe umiejętności Lilki. Trampeczki bardzo ładne, taki dorosłe .
Cytat:
Mówisz, że dobre te fotki? Może się skuszę...
Cytat:
MMR, czyli szczepienie na odrę, świnkę i różyczkę.

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Malwina_a Pokaż wiadomość
Dzisiaj Agatka kończy 11 miesięcy

Edytowane przez bebe1987
Czas edycji: 2013-07-11 o 11:12
bebe1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:14   #805
Soleilka
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za info Zamówiłam właśnie 200 odbitek
Cytat:

Ja tam mam mieć o to http://www.rossnet.pl/Portals/0/rossne/newsletter/I.jpg

Bloguję
Stary 2013-07-11, 11:28   #806
nadalka
Zakorzenienie

Malwina dziękujemy najlepszego dla Agatki

Bebe gratki 9 miesiąca

Sol, lepsze zdjęcia jak u tego ferst czy jak mu tam.

Zamówiłam tego samego dnia też album, ale jego coś nie widać a w starym już brak miejsca
Stary 2013-07-11, 11:33   #807
agunia82
Zakorzenienie

Najlepszego dla R. i Leonka

dla Agatki

Cytat:
Dzięki za info Zamówiłam właśnie 200 odbitek

Ja tam mam mieć o to http://www.rossnet.pl/Portals/0/rossne/newsletter/I.jpg
no my też dostaliśmy A wczoraj odebrałam kolejny prezent z okazji wejścia na wyższy poziom rabatu - czapeczkę endo, nawet fajna, na jesień będzie idealna

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 11:41   #808
blueberry88
Zakorzenienie

Wszystkiego co piękne dla R. i Leosia!

Pogoda coś się zepsuła, a mamy jutro jechać do znajomych nad jezioro, no i w sobotę grill roczkowy! Mam nadzieję, że nic nie pokrzyżuje nam planów
blueberry88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-07-11, 12:18   #809
hanjah
Zakorzenienie

Najlepsze życzenia dla ciastkowej córy i dla Leosia

U nas pogoda też się popsuła W planach była plaża, ale po południu w tamtej okolicy mają być przelotne opady... Także zmiana planów-zamiast plażingu będzie shopping

Gardło mam dalej zawalone-po nocy straciłam głos Mąż się ucieszył

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:59 ----------

Mamy siódmego ząbka Dziś się pokazała lewa dolna dwójka
Stary 2013-07-11, 12:22   #810
nadalka
Zakorzenienie

Na te prezenty z rossmanna przyszły wam kupony pocztą?

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości