|
|
#781 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXVIII
Cytat:
|
|
|
|
|
#782 |
|
Zadomowienie
|
Heh, akurat w internetowym radiu zaczął lecieć Dezerter, a jest to kapela, której on na potęgę słuchał.
I wiecie co? Wcale mnie to nie rusza
|
#783 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale to już jego sprawa,jego sumienie,jego życie może kiedyś odkryje co stracił ale wątpię...
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kedyś jak usłyszałam nazwę jego ulubionego filmu,czy naszą piosenkę,aż w brzuchu kuło, a teraz mi to obojętne.
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie okej, chociaż codziennie o nim myślę a dzisiaj to nawet sobie deczko popłakałam. Mam masę rzeczy na głowie, przeprowadzam się, piszę pracę i niedługo obrona,pracuję także mam co robić. Poza tym jakoś leci, odzwyczaiłam się od zaglądania do wątku, bo już mi nie pomaga, bardziej demotywuje, z resztą tu już same nowe "twarze" i tak. Byle do przodu, może kiedyś mi przejdzie
|
|
#787 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Czyli jeszcze jakieś 3,4 miesiące..no, mam nadzieję że do końca roku się ogarnę i będę czysta Ehh, ludzie wrażliwi to mają przesrane jednak |
||
|
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Znak, że nie przeszło: 2. Kiedy myślisz o eksie nawet jeśli tego nie chcesz. 4. Kiedy on jest pierwszą myślą po przebudzeniu i ostatnią przed snem. "Co mnie nie zabije to mnie wzmocni" |
|
|
|
|
#789 |
|
Zadomowienie
|
co tu dzis tak jakoś cicho?
u mnie jakiś smętny dzień...dziś czuję się samotna
|
#790 |
|
Konto usunięte
|
Ja dziś mam w dupie P., obcuję z nowym kolegą (znalazł mnie na fb, kiedys byliśmy u znajomego na imprezie).
dziewczyny już nie ma
|
|
|
|
#791 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:47 ---------- Poprzedni post napisano o 17:42 ---------- Dopiero nie dawno wstalam,mam nocki w pracy.I jak mam sobie kogoś znaleźć jak ja wiecznie zmęczona jestem
|
|
|
|
|
#792 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czuję,że przez to rozstanie buduję wokół siebie jakiś mur,zawsze byłam taka emocjonalna i wrażliwa,teraz najchętniej przestałabym czuć cokolwiek.
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-27 o 17:53 |
|
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
Ja ci tego cholernie zazdroszcze, bo na razie musze byc w domu (babcia od dwoch tygodni mieszka ze mna w jednym pokoju, nie mam dokad uciec, wciaz musze sluchac narzekan starego czlowieka, w nocy nie wysypiam sie w cholere, a z samego rana znowu musze wysluchiwac jej historii).
|
|
|
|
#794 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niech się na patrzy też czuję się samotna ale wole swoją samotność niż jakiegoś ogona, który by mnie ciągle okłamywał i zdradzał .... niedługo wracam do siebie to może ktoś się póżniej pojawi potrzebuje tylko wyciszenia i czasu...
|
|
|
|
|
#795 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Cytat:
Pokaż mu środkowy paluszek...
|
|
#796 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie zastój też nie pomaga. Chcę, by zaczął się już rok akademicki. Pracy póki co nie mogę znaleźć, czuję się beznadziejnie. co najgorsze, uważam że on dobrze zrobił zostawiając mnie i nic nie stracił! |
|
|
|
|
#797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem,czy wcześniej nie zwracałam na to uwagi,bo byłam wielce zakochana i lojalna,czy po rozstaniu zaczyna się wydzielać jakiś nieznany hormon hehe.Ja nie planuję żadnych relacji w najbliższym czasie,poczekam na kogoś naprawdę fajnego,nie zadowolę się byle czym. Może jest jakaś szansa,że kiedyś założę moją wymarzoną suknię ślubną? ![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- Cytat:
Również mi nie przeszło. Dzisiaj jeszcze we śnie mnie tak zirytował
Everything will be okay in the end. If it's not okay, it's not the end. The cost of not following your heart is spending the rest of your life wishing you had. Bieganie i ćwiczenia moją nową miłością.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
||
|
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Przed chwilą zapukał do mnie eks i zapytał się, czy zerwanie mnie uszczęśliwiło. Wyglądał na złego i przybitego. Jak mu powiedziałam, że nigdy nie wspominałam mu, żeby mnie to uszczęśliwiło, to zaczął mi zarzucać, że jak się kocha, to nigdy się nie odejdzie i nie zakończy związku. On uważa, że ten jego ostatni profil na portalu randkowym nie jest żadnym powodem do rozstania i że jego znajomi też tak uważają. Szkoda, tylko, że wspomina im najwyraźniej tylko o tym ostatnim profilu. Ja mogę powtarzać mu do znudzenia, że na moją ostateczną decyzję o odejściu złożyły się wszystkie jego kłamstwa (dotyczące tych profili), które opowiadał w ciągu ostatnich 2,5 roku. Ale on tego nie rozumie, on uważa, że zerwałam z nim tylko z powodu ostatniego profilu.
Mówi, że jak się kocha, to szuka się rozwiązania problemu. Hahaha, u nas to już nie byl żaden problem, to był jego wybór. Zdenerwował mnie tym. Albo jest taki głupi, albo tylko udaje, że nie wie, czemu od niego odeszłam i chce mnie tym zdenerwować. Ale chyba coś go nadal ta sytuacja gryzie, bo nie przychodziłby do mnie z takim głupim pytaniem. ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Tak w ogóle, to jeszcze tylko 4 dni i wyprowadzam się |
|
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
mychamycha,widzę,że Twój ex jest bardzo podobny do mojego. Mój też żadnej winy w sobie nigdy nie widział,ze mnie robił wariatkę,która wiecznie przesadza i wymyśla problemy. Szkoda,że wiele istotnych faktów lubił "pomijać" i pięknie odwracać kota ogonem.
Z kolei on uważa,że zerwałam z Nim,bo byłam zazdrosna o to,że spotyka się z kolegami i zabraniałam mu z nimi chodzić na imprezy. Nic do Niego nie dotarło,NIC.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 Edytowane przez Olvnia Czas edycji: 2013-08-27 o 19:45 |
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja nikogo teraz nie chce muszę być do końca zdrowa aby zbudować w przyszłości normalna relację i związek
|
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie zastanawia - jak zaufać komuś nowemu, skoro byłam okłamywana? Boję się swojej podejrzliwości, która może rujnować każdą nową znajomość. |
|
|
|
|
#803 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a do ślubu mnie jkaoś nie ciagnie
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Też się nad tym zastanawiam. Ja przez cały związek byłam oszukiwana i okłamywana przez eksa. Ale myślę, że jeśli zdecyduję się na nowy związek dopiero, jak już sie z eksa wyleczę, to będę też w stanie zaufać komuś innemu.
|
|
|
|
#806 |
|
Raczkowanie
|
Mój eks ze swoja wywłoka tez wygadują na mój temat bzdury bo nawet jego znajomi nie potrafią mi odpowiedzieć'' cześć ''więc nie mam zamiaru kiedykolwiek się przed nimi płaszczyć to jest ten ich poziom a co ja im zrobiłam? chyba to,że byłam okłamywana,zdradzana od pewnego czasu i to jest moja wina a on jest taki biedy i poszkodowany bo spotkał taką poj...ną dziewczynę hahaha.Jak Ci faceci potrafią być tchórzami i jacy są przy tym żałośni.Mój eks jest po prostu jednym słowem dwulicowy jak i jego cała paczka...
Edytowane przez klaudia179654 Czas edycji: 2013-08-27 o 19:43 |
|
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja staram się poukładać swoje emocje, zrozumieć je. Ostatnio doszłam do kilku bardzo ważnych wniosków i refleksji
Stosuję nawet metodę karteczek i dziennika oraz oczywiście rozmów z przyjaciółmi.Mam niesamowitą potrzebę wychodzenia do ludzi, w ogóle wychodzenia z domu, i to do tego stopnia, że chodzę też na samotne spacery, biorę książkę pod pachę i idę do parku na ławkę, z pracy staram się wracać pieszo, choć blisko nie mam. Bardzo pomagają mi przyjaciele, ale wiem, że muszę nauczyć się żyć też sama ze sobą, tak jak kiedyś ![]() Z moim eksem nie wrócimy do siebie i to wiem na 100%. Nie mam z nim żadnego kontaktu od niemal miesiąca i cieszę się z tego, bo dzięki temu moje rany już nie krwawią. Moja kumpela w weekend powiedziała mi, że w kontaktach ze mną w ogóle nie da się odczuć ani zauważyć, że jestem po rozstaniu A minęły już dwa miesiące, choć ja mam wrażenie, jakby to było tydzień temu... Nie, nie zapomniałam, ból ciągle jest, ale teraz bardziej oswojony i nie tak dotkliwy jak wcześniej. Z czasem zupełnie minie Bardzo tęsknię do tej chwili, kiedy poczuję się całkowicie uwolniona.
|
#808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak ten stan się będzie bardzo długo przedłużał,to na pewno nie będzie to mój świadomy wybór.
Książki przeczytane od 07.2014: 40 |
|
|
|
|
#809 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Że nie wspomnę o tym, że chyba znowu nie chcieli mnie wziąć do pracy. Wniosek taki, że bez roboty, bez drobnego poczucia stawania na swoim i pieniędzy nie mam większych szans by stanąć na nogi. Ekstra. Cytat:
I jak znam życie nawet jak uda mi się zacząć częściej gdzieś bywać i się bawić (na to mnie na razie nie stać) to i tak nic się nie będzie działo.
|
|
#810 |
|
Konto usunięte
|
Rozmowa pomaga. Kolega przechodzi to samo co ja. Czuje sie madra, piekna, dobra i w ogole super.
Mimo ze wszystko sie wali. Znowu. Nie mowie tylko o stosunkach. Mam hustawki nastrojow, nie wiem, czego chce. Ale czuje sie hmmm... niezle. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.

Widocznie tak musiało być i trzeba to zaakceptować.

.... niedługo wracam do siebie to może ktoś się póżniej pojawi

a co ja im zrobiłam? chyba to,że byłam okłamywana,zdradzana od pewnego czasu i to jest moja wina a on jest taki biedy i poszkodowany bo spotkał taką poj...ną dziewczynę hahaha.Jak Ci faceci potrafią być tchórzami i jacy są przy tym żałośni.Mój eks jest po prostu jednym słowem dwulicowy jak i jego cała paczka...