Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3 - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-08-20, 16:09   #781
gosia261282
Gang Iren

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
Dziewczyny przepraszam , że nie nadrobię ale jestem wściekła i rozgoryczona i czuję się poniżona .
jednak miałam dobre obawy co do wizyty . Znów nic się nie dowiedziałam zbadał mnie lekarz na samolocie (niezbyt przyjemne dziś to było )i ogolnie jestem bardzo niezadowolona z wizyty . Mój lekarz chyba jest uprzedzony do otyłych osób (więc po co w ogóle takie przyjmuje ? chhyba , żeby tylko sobie humor poprawić )
Usłyszałam , że nie zrobi mi usg bo i tak nic nie zobaczy inna sprawa by była jakbym ważyła 50 kg ! wtedy by mi zrobił usg a tak sory memory jestem za gruba (mimo, że przez brzuch już miałam 2 razy usg i było bardzo dobrze widać ..... ) ogólnie całą wizytę nadawał o mojej tuszy i przy tym głupio się uśmiechał będąc tam sądziłam , że wrócę do niego . Ale po wyjściu z gabinetu i w drodzę do domu tak się rozpłakałam panicznie , że nie ma opcji żebym do takiego gbura wróciła niech poprawia sobie humor na innych nie na mnie .
Nie wiem czy to mądrze jest zmieniać lekarza w 18 tc ale cóż nic się nie dzieje złego więc zaryzykuję bo nie płacę pieniędzy po to by czuć się jak śmieć , gorsza od innych a tak właśnie dziś się poczułam po tej wizycie . Jestem głupia bo mogłam się coś odezwać ale myślałam , że do niego wrócę lecz nie potrafię . Po co mam się denerwować jeszcze za własne pieniądze ..po wizycie brzuch mnie bolał aż do 14 a wizyte miałam na 10. do tego kto się zapytał o wizytę to ja w ryk dopiero teraz w miarę się uspokoiłam

Co za cham!!
Zloz skarge na niego,przeciez to niedopuszczalne!!

Jak mozna w ogole takie uwagi robic,ze pacjetka jest bardziej przy kosci i ze inaczej traktuje sie szczuple!

Ja w pierwszej ciazy zle trafilam na lekarke ktora namawiala mnie na aborcje,przenioslam sie gdzie indziej. Wtedy jeszcze nie bylam tak wyszczekana jak teraz,bo gdyby teraz mnie to spotkalo to calkiem inaczej bym postapila,na pewno poniosla by konsekwencje.
Stary 2013-08-20, 16:13   #782
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Lusso Pokaż wiadomość
Ale uważam , że lepsze podejście psychiczne zawsze będzie miała osoba która coś podobnego przeżyła :P to tylko moje zdanie
Wiesz przy takim podejściu to bałabym się trafić do ginekolożki starej panny
Powiem przykład nieco innego lekarza. W mojej przychodni jest fantastyczna pediatra, która w zawodzie pracuje ponad 20 lat, nie ma swoich dzieci ani męża, a podejście do dzieci i rodziców ma genialne. Po prostu babka jest lekarzem z powołania, nie traktuje ludzi z góry i nie uważa się za kogoś lepszego od swoich pacjentów.
Ja obstaję przy tym że nie tyle liczą podobne doświadczenie co fakt, czy ktoś się po prostu na lekarza nadaje czy nie. Zresztą to dotyczy wszystkich zawodów z serii "służba drugiemu człowiekowi".
Stary 2013-08-20, 16:21   #783
Lusso
Raczkowanie

Ja swoją ginekolog uwielbiam , jak mam jakieś pytania ona odpowiada i potrafi opowiadać jak ona ciążę przechodziła bardzo mi się to podoba
Lusso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 16:26   #784
Negrid
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Wiesz przy takim podejściu to bałabym się trafić do ginekolożki starej panny
To mi przypomniało, panią do której chodziliśmy na nauki przedślubne. Stara panna (bardzo aktywna w Kościele) i tłumaczyła nam jak robić, żeby nie narobić w katolicki sposób i o wychowywaniu dzieci też. Ja uważam, że ona nie miała pojęcia o wychowaniu (podobnie jak pojęcia nie mają księża, ale to moje zdanie) ale w sprawach naturalnej antykoncepcji była obcykana na maxiora, nie szło jej zagiąć. Ale wspominała, że co najmniej raz w miesiącu jeździła na szkolenia więc wiedza jest tylko doświadczenia nie miała.

Anioł uciekaj od tej paskudy jak najdalej...
Negrid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 16:31   #785
lidkaa82
Zadomowienie

Ginekolożka z tipsami wygrywa
Ja chodzę do faceta, który jak dla mnie jest zupełnie aseksualny dzieki Bogu Jest za to bardzo delikatny, taktowny i dokładny. Dzięki temu czuje sie u niego komfortowo. Moze nie jest specjalnie błyskotliwy, czy rozgadany (taki bardziej słuzbista), nie rzuca zarcikami, ale właśnie takie jego podejście mi odpowiada.
Słyszałam że kobiety są często mniej delikatne jeśli chodzi o badania i ciężej u nich o L4 bo własnie dlatego ze same w ciaży pracowały i uważają że ciaża to nie choroba, a wiadomo ze nie każdy ma tak komfortową pracę, bo jednak Pani doktor się nie nadźwiga ani jakiegoś stresu czy mobbingu też nie przeżywa raczej. Sama raz byłam u kobitki, na pierwszej wizycie swojej w wieku nastu lat, ale u takiej polecanej wiec było ok.
lidkaa82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 16:33   #786
selena85
Wtajemniczenie

Cytat:
Dziewczyny przepraszam , że nie nadrobię ale jestem wściekła i rozgoryczona i czuję się poniżona .
jednak miałam dobre obawy co do wizyty . Znów nic się nie dowiedziałam zbadał mnie lekarz na samolocie (niezbyt przyjemne dziś to było )i ogolnie jestem bardzo niezadowolona z wizyty . Mój lekarz chyba jest uprzedzony do otyłych osób (więc po co w ogóle takie przyjmuje ? chhyba , żeby tylko sobie humor poprawić )
Usłyszałam , że nie zrobi mi usg bo i tak nic nie zobaczy inna sprawa by była jakbym ważyła 50 kg ! wtedy by mi zrobił usg a tak sory memory jestem za gruba (mimo, że przez brzuch już miałam 2 razy usg i było bardzo dobrze widać ..... ) ogólnie całą wizytę nadawał o mojej tuszy i przy tym głupio się uśmiechał będąc tam sądziłam , że wrócę do niego . Ale po wyjściu z gabinetu i w drodzę do domu tak się rozpłakałam panicznie , że nie ma opcji żebym do takiego gbura wróciła niech poprawia sobie humor na innych nie na mnie .
Nie wiem czy to mądrze jest zmieniać lekarza w 18 tc ale cóż nic się nie dzieje złego więc zaryzykuję bo nie płacę pieniędzy po to by czuć się jak śmieć , gorsza od innych a tak właśnie dziś się poczułam po tej wizycie . Jestem głupia bo mogłam się coś odezwać ale myślałam , że do niego wrócę lecz nie potrafię . Po co mam się denerwować jeszcze za własne pieniądze ..po wizycie brzuch mnie bolał aż do 14 a wizyte miałam na 10. do tego kto się zapytał o wizytę to ja w ryk dopiero teraz w miarę się uspokoiłam

Ale nikompetentny gbur z niego!
Olać takiego lekarza, w szoku jestem
Nie idź do niego więcej, to jakiś szarlatan a nie lekarz.... masakra :/

---------- Dopisano o 17:33 ---------- Poprzedni post napisano o 17:31 ----------

Cytat:
Napisane przez magnusia Pokaż wiadomość
Zapewne zostaniesz za to spalona na stosie a prochy twe będą się tułać po świecie po dzień sądu ostatecznego [COLOR="Silver"]
ostrooo
http://suwaczki.slub-wesele.pl/20140129744753.html
selena85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 16:39   #787
kukurydzianaa
Rozeznanie

em ma, patrycjja, skoro nawinął się temat lekarzy, chciałabym zapytać do kogo chodzicie - w sensie polecacie/odradzacie. Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Mój niby jest w porządku, ale mam wrażenie że olewa pewne rzeczy: np. nie pytając mnie zupełnie czy mam problem z żylakami czy krążeniem sam z siebie napisał mi w karcie ciąży, że nie. I w ogóle tak lekko podchodzi do moich obaw, zamiast mi wyłożyć konkretnie co i jak... Jak usg to tylko u jego znajomej - która ma raczej kiepski sprzęt (na siłę zapisał mnie do niej na usg genetyczne....)

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 16:52   #788
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość
em ma, patrycjja, skoro nawinął się temat lekarzy, chciałabym zapytać do kogo chodzicie - w sensie polecacie/odradzacie. Zastanawiam się nad zmianą lekarza. Mój niby jest w porządku, ale mam wrażenie że olewa pewne rzeczy: np. nie pytając mnie zupełnie czy mam problem z żylakami czy krążeniem sam z siebie napisał mi w karcie ciąży, że nie. I w ogóle tak lekko podchodzi do moich obaw, zamiast mi wyłożyć konkretnie co i jak... Jak usg to tylko u jego znajomej - która ma raczej kiepski sprzęt (na siłę zapisał mnie do niej na usg genetyczne....)
To może o lekarzach już przez priva pogadamy, bo dziewczyny i tak nie będą znały. Z tym usg to dla mnie jakaś porażka! dobry sprzęt mają na pewno w luxmedzie i tam polecam zrobić genetyczne (3 lekarzy stamtąd jest certyfikowanych).

---------- Dopisano o 17:52 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Negrid Pokaż wiadomość
To mi przypomniało, panią do której chodziliśmy na nauki przedślubne. Stara panna (bardzo aktywna w Kościele) i tłumaczyła nam jak robić, żeby nie narobić w katolicki sposób i o wychowywaniu dzieci też. Ja uważam, że ona nie miała pojęcia o wychowaniu (podobnie jak pojęcia nie mają księża, ale to moje zdanie) ale w sprawach naturalnej antykoncepcji była obcykana na maxiora, nie szło jej zagiąć. Ale wspominała, że co najmniej raz w miesiącu jeździła na szkolenia więc wiedza jest tylko doświadczenia nie miała.

Anioł uciekaj od tej paskudy jak najdalej...
Podejrzewam że nauki przedślubne to temat rzeka.
U nas ksiądz twierdził, że 3 dzieci to jeszcze patologia, bo przecież "ugotować trochę więcej zupki to żaden problem"
Na szczęście miałam też do czynienia z normalnymi księżmi
Stary 2013-08-20, 16:55   #789
lolita25
Zakorzenienie

GG do lolita25

Ja trafiłam bardzo dobrze z moją ginekolog,wszystko wytłumaczy,ostatnio mówiłam jej o tym że miałam problem z bólem pleców....zaraz kazała zrobić mocz i krew żeby sprawdzić czy nie ma stanu zapalnego,skierowania na prenatalne,połówkowe..... .l4 już mi od pierwszej wizyty chciała dać....a ostatnio jak byłam to już miała wypisane...tylko date wpisała przy mnie a i tipsów nie ma
Na prenatalnych byłam u faceta i też byłam zadowolona ale większe zaufanie mam do mojej ginekolog
Stary 2013-08-20, 16:58   #790
mezaga
Zakorzenienie

Upadły anioł ja tęższa od Ciebie a nigdy złego słowa od mojej lekarki nie usłyszałam. Owszem mówi mi przy usg, że przy mojej tuszy obraz jest gorszy, bo tłuszczu więcej i że płeć mogę poznać dużo później niż szczupłe babeczki, ale nigdy złośliwie czy z wyrzutem. Myślę, że zmiana lekarza to dobry pomysł jeśli za każdym razem po wizycie masz mieć takie stresy.
Stary 2013-08-20, 17:09   #791
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny za wsparcie
lekarza zmieniam i już dzwoniłam się umówić ale mam po 19 dzwonić i mam nadzieję , że na dniach mnie przyjmie .

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 17:17   #792
san_g
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny przepraszam , że nie nadrobię ale jestem wściekła i rozgoryczona i czuję się poniżona ....
Popieram wypowiedzi poprzedzające- koniecznie to opisz na portalach o lekarzach, koniecznie zmień lekarza żebyś miała komfort psychiczny bo teraz to dla Was najważniejsze-nie denerwować się.

Cytat:
Napisane przez isia4891 Pokaż wiadomość
Mnie też wkurza jak ktokolwiek mnie dotyka albo podnosi mi bluzke, żeby zobaczyc brzuch...nie lubie sie obnażać przed obcymi, nawet przyjaciólmi
Pisałam już o tym kiedyś, ja nie lubię i na razie na szczęście staram się takich sytuacji unikać. Podnoszenie bluzki dla mnie to już przegięcie!

Cytat:
Ja zmieniłam ginegologa jak mi jakoś w 9/10 tygodniu nie zrobił usg tylko wypisał książeczkę ciążową chociaż jeszcze nie widziałam zarodka.
Nie czekałabym tylko już teraz zadzwoniła gdzieś do gin i się umówiła a na tego pseudo lekarza bym napisała jakąś opinie na forum kobiety w ciąży zawsze szukają w necie informacji o specjalistach.
Nie płacz kochana bo nie warto zauważyłam że facet ginekolog nie poczuwa się tak jak kobieta gin która sama rodziła i wie jak traktować kobiety
Z pierwszym zdaniem oczywiście się zgadzam i też polecam napisanie kilku słów na forach, z drugi stwierdzeniem się nie zgodzę ja trafiłam na pierwszą ginekolog kobietę i był to dla mnie koszmar a teraz jestem u mężczyzny i czuję się komfortowo więc to różnie z tym bywa.

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
A dla mnie uogólnianie. Chodziłam do 3 różnych babek (bo się facetów na początku wstydziłam) i każda była beznadziejna! Jak człowiek przyszedł po receptę na anty to ok, ale odzywki, samo badanie i podejście do pacjentki katastrofa. Nie chciałabym żeby którakolwiek z nich prowadziła moją ciążę!
Uważam, że podejście lekarza do pacjenta nie zależy od płci tylko od tego czy lekarz jest człowiekiem czy nie. Mój obecny gin to facet. Jest bardzo miły, delikatny i nie zamieniłabym go na żadną ginekolożkę
Zgadzam się
---------------------------

Dzisiaj zauważyłam, że mój mały brzdąc słyszy. Jak zaczęłam blendować zupę to się biedny wystraszył i za każdym włączeniem blendera kopał. Niesamowite

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 17:29   #793
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Dzisiaj zauważyłam, że mój mały brzdąc słyszy. Jak zaczęłam blendować zupę to się biedny wystraszył i za każdym włączeniem blendera kopał. Niesamowite
Mi się też wydaje że mała słyszy. Jak w niedzielę byłam w kościele to jak tylko grały organy to miałam w brzuchu niezłą akcję
Stary 2013-08-20, 17:44   #794
JustiLbn
Raczkowanie

Witajcie kochane mamusie. Poczytuję wasz wątek od około miesiąca, więc postanowiłam się przywitać Chciałabym dołączyć do waszego grona, jako przyszła mama . Obecnie jestem w 13 tygodniu, więc to dobry moment by nawiązać nowe kontakty z mamami z mojej okolicy. Pozdrawiam
JustiLbn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 17:44   #795
kefii
Wtajemniczenie

Zaginełam ale sie znalazłam.
Witam
Nie miałam za bardzo czasu byc z wami, kończymy remont jutro musze meble zamówić a to dopiero koniec sypialni. Na dokładke małe problemy z mężem i choroba mamy. Doszło do tego moje złe samopoczucie i kogiel mogiel gotowy.
Zaczynam rozglądac sie za wózkiem dla dzidziusia i czytam po tych forach to mnie głowa boli od tego. Kurcze myślałam że to będzie troche prostsze ale cóż chce kupic cos co posłuży mam nadzieje ze na 2 dzieciaków.
A przy okazji moje brzusio w 18 tc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-08-20 10.22.26.jpg (110,3 KB, 64 załadowań)

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

II kreseczki 14 maja 2013
mój mały kochany synuś Mikołaj 17 stycznia 2014
II kreseczki 4 września 2014
kefii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 17:53   #796
san_g
Zadomowienie

Śliczny brzusio Postaram się kiedyś i mój Wam pokazać bo jest co raz większy i wszyscy ciążę zauważają. Choć nie brakuje niewybrednych komentarzy na temat przybierania na wadze ale ja to zlewam bo dużo nie przytyłam ok. 3 kg a że brzuszek spory to chyba dobrze-dzidziuś ma miejsce:P

http://www.suwaczki.com/tickers/34bw43r82yq11y27.png
san_g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 18:02   #797
perfuzja
Zakorzenienie

Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Zaginełam ale sie znalazłam.
Witam
Nie miałam za bardzo czasu byc z wami, kończymy remont jutro musze meble zamówić a to dopiero koniec sypialni. Na dokładke małe problemy z mężem i choroba mamy. Doszło do tego moje złe samopoczucie i kogiel mogiel gotowy.
Zaczynam rozglądac sie za wózkiem dla dzidziusia i czytam po tych forach to mnie głowa boli od tego. Kurcze myślałam że to będzie troche prostsze ale cóż chce kupic cos co posłuży mam nadzieje ze na 2 dzieciaków.
Wow, kawał brzucha juz Ja takiego nie mam w 22 tygodniu
Stary 2013-08-20, 18:06   #798
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Wow, kawał brzucha juz Ja takiego nie mam w 22 tygodniu
Ja bardzo schudłam na poczatku ciąży a nie przytyłam jeszcze tego co schudłam. Szybko mi brzuszek wypchało ale ręce, nogi mam szczupliutkie. Maluszek zabiera sobie wszytko.

Cytat:
Napisane przez san_g Pokaż wiadomość
Śliczny brzusio Postaram się kiedyś i mój Wam pokazać bo jest co raz większy i wszyscy ciążę zauważają. Choć nie brakuje niewybrednych komentarzy na temat przybierania na wadze ale ja to zlewam bo dużo nie przytyłam ok. 3 kg a że brzuszek spory to chyba dobrze-dzidziuś ma miejsce:P
Jasne niech sie rozpychaja jak im dobrze.

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2013-08-20, 18:13   #799
ejani
Zadomowienie

Odp: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Hej dziewczyny, melduję się po zrobieniu babeczek, kupy kopytek, i gulaszu a także po dentystce i zdjęciu kamienia

Aniele, nie powinnaś mieć żadnych skrupułów, większość osób ważących 50 kilo ma niedowagę, więc ten człowiek ma coś nie po kolei w głowie

Co do zakupów, to nawet nie zaglądam na Wasze linki, żeby mnie coś nie skusiło

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 18:17   #800
kukurydzianaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez JustiLbn Pokaż wiadomość
Witajcie kochane mamusie. Poczytuję wasz wątek od około miesiąca, więc postanowiłam się przywitać Chciałabym dołączyć do waszego grona, jako przyszła mama . Obecnie jestem w 13 tygodniu, więc to dobry moment by nawiązać nowe kontakty z mamami z mojej okolicy. Pozdrawiam
Witaj kolejna Lublinianko Oprócz mnie z Lbn jest jeszcze em ma i patrycjja jak coś
Stary 2013-08-20, 18:18   #801
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Byliśmy dziś oglądać mieszkanie z TŻ - porażka jednym słowem. Jutro mamy umówione drugie i zobaczymy co z tego będzie. TŻ wyruszył właśnie do pracy, wiec kolejna noc spędzona samotnie. Mam nadzieję, że niebawem się przyzwyczaję do takiej sytuacji.
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 18:19   #802
Lusso
Raczkowanie

magnusia to zdjecie tego body dla maleństwa
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130820_190726.jpg (78,0 KB, 29 załadowań)
Stary 2013-08-20, 18:21   #803
Lusso
Raczkowanie

i tak przy okazji mój brzuś 18 tydz tydzień temu marudziłam że jest mały
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg IMG_20130820_190227.jpg (146,6 KB, 42 załadowań)
Stary 2013-08-20, 18:31   #804
marieee
Zadomowienie

GG do marieee

Kefii , Lusso - piękne brzuszki!!! ))

upadly_aniol00
- lekarza zawsze możesz zmienić, nawet jeśli to 18 tc, nikt nie ma prawa tak postępować, jesli Ci ulzy obsmaruj go gdzies w necie, chociaż emocje zejdą..

Dziewczyny, co do łóżeczek w necie, ostatnio słyszałam w RMF FM że dwa rodzaje łózek/łóżeczek zostają wycofane ze sklepów, z powodu wad. Ja nic nie szukałam na ten temat, ale lepiej wpisać i poszukać.

W ogóle to strasznie szybko lecicie z postami

Na USG wszystko w porządku i..........
jest córeczka )))))))))) można dopisać, już teraz tak

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Cytat:
Napisane przez ejani Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, melduję się po zrobieniu babeczek, kupy kopytek, i gulaszu a także po dentystce i zdjęciu kamienia
Podziel się kopytkamiii

________
9.01.14 Zuzanka
1.03.18 Igusia

marieee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 18:33   #805
Lusso
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez marieee Pokaż wiadomość
jest córeczka )
Gratuluje córeczki
Stary 2013-08-20, 18:38   #806
kefii
Wtajemniczenie

Cytat:
Kefii , Lusso - piękne brzuszki!!! ))

upadly_aniol00
- lekarza zawsze możesz zmienić, nawet jeśli to 18 tc, nikt nie ma prawa tak postępować, jesli Ci ulzy obsmaruj go gdzies w necie, chociaż emocje zejdą..

Dziewczyny, co do łóżeczek w necie, ostatnio słyszałam w RMF FM że dwa rodzaje łózek/łóżeczek zostają wycofane ze sklepów, z powodu wad. Ja nic nie szukałam na ten temat, ale lepiej wpisać i poszukać.

W ogóle to strasznie szybko lecicie z postami

---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ----------

Podziel się kopytkamiii
Gratuluje córeczki
Ja miałam łóżeczko kupowac w necie ale chyba kupie na tzw. placu. Chce porządne drewniane łóżeczko i dobra wyprawke do niego a wiem od kogo moge bez problemu kupić i po cenie jak na allegro albo i taniej wiec wykorzystam to.

dziewczyna wrzesień 2005
zaręczona 27 lipca 2009
żona 6 sierpnia 2011

Stary 2013-08-20, 18:38   #807
em ma
Zadomowienie

Cytat:
Witaj
Zaraz dopiszę Cię do listy
Cytat:
Napisane przez kefii Pokaż wiadomość
Piękny!
Cytat:
Rewelacyjne! Ile kosztowało? (odkrywałam że u mnie też jest ten sklep)
Cytat:
Piękny!
Cytat:
Ok-zaraz dopisuję

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-08-20, 18:40   #808
patrycjja
Zadomowienie

Odp: Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 3

Cytat:
Napisane przez Sheperdess Pokaż wiadomość
Myślę, że to zależy, czy lubisz takie klimaty. Moja teściowa z dziećmi też mieszka na głębokiej wsi, do tego na górce, więc czasem w zimie są odcięci od świata. Ale wołami by ich stamtąd nie wyciągnął.
Sklepy są, samochody mają, więc nie narzekają. Dają radę nawet z dwójką małych dzieci.

e tam, to taka wies-nie wies- dwie minuty park, pks i wiekszy sklep z apteka obok

Cytat:
Napisane przez vacuity Pokaż wiadomość

patrycjja a w którą stronę od lbn się wyprowadzasz, jeśli można spytać? Bo może to jakieś moje rejony

zalezy, ktoredy trzeba jechac. Albo zamosc albo bilgoraj

Cytat:
Napisane przez malaMigotkAaa Pokaż wiadomość

Dziewczyny, zakupiłam pierwszą rzecz ciążowo-do karmienia.
PAROOOWAR!! Przyda się, właściwie to prezent od babci, ale ona nie możliwości kupenia - kazała nam więc wybrać się samemu. Mamy pierwszą rocznicę ślubu w niedzielę.

my dostalismy parowar na slub- warzywa i ryba sa pyszneee i tez uwazam, ze przy dziecku moze sie przydac- zdrowa oszczednosc czasu

Cytat:
Napisane przez kukurydzianaa Pokaż wiadomość

ja normalnie chodze na nfz, ale w 13tyg i teraz na poczatku wrzesnia wybieram sie na polowkowe podobnie jak em ma do luxmedu. Samo to ze sprzet pierwsza klasa, a ceny konkurencyjne przemawia za nimi

Cytat:
Hej witam kolezanke z okolic

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-08-20, 18:41   #809
_Shiloh_
Wtajemniczenie

Cytat:
śliczne

Cytat:
brzuszek ekstra

Cytat:

gratuluję córuni
_Shiloh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-08-20, 18:45   #810
isia4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez lolita25 Pokaż wiadomość
Ginekolog nie jest od tego żeby rozmawiać o tym kto ile waży
Myślę że ma prawo coś mówić ale gdybyś bardzo w ciąży tyla, ale trzeba brać pod uwagę wagę wyjściową.
A ten gin to jakiś alvaro ?? A później się dziwić, że anoreksje kobiety maja, albo nie jedzą w ciąży jak jedna opisana przez którąś niunia....
Zmian go, uważam że nie jest za późno. Ja zmieniła w ciąży10 tyg ale jakby obecny mi podpadl nie wohalabym się...

Śliczne brzuszki macie...przybywa dziewczynek super...
Kurde padlam ..taki młyn mialam dziś w pracy że szok...ale cieszy mnie ten młyn bo nie lubię się nudzić...ale teraz nawet kąpać mi się nie chce..
W piątek może już będą wyniki 3 majcie za mnie kciuki....

Edytowane przez isia4891
Czas edycji: 2013-08-20 o 19:14
isia4891 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości