Rossmann cz. XIX - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > ROSSMANNiaczki

Notka

ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-05, 12:27   #781
IzzieSt
Zakorzenienie

Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez Aarion Pokaż wiadomość
W CND jest ta . Też się nad nią zastanawiam. A może ktoś używał tej elektrycznej z prokurenta i może porównać? Bo przy dłuższym użytkowaniu rossmannowa szczoteczka chyba się bardziej opłaca?
U mnie nie, żadna nie była w CND, też się zastanawiałam nad rossmanową, ale w gruncie rzeczy różnica nie jest jakaś oszałamiająca w cenie, więc już wolę oral-b idę szukać na allegro
IzzieSt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:31   #782
orangemisia
Zadomowienie

Cytat:
Czy któraś z was kupowała nożyczki fryzjerskie i nożyczki do włosów z rossa? Ja co prawda potrzebuje ich dla mojego psiaka, ale zastanawiam się czy są porządnie zrobione i czy są ostre?
Mam te nożyczki do włosów. Polecam, są ostre i porządne.

orangemisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:32   #783
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez IzzieSt Pokaż wiadomość
U mnie nie, żadna nie była w CND, też się zastanawiałam nad rossmanową, ale w gruncie rzeczy różnica nie jest jakaś oszałamiająca w cenie, więc już wolę oral-b idę szukać na allegro
2 końcówki oral-b 45zł a prokurenta 20zł, dla mnie różnica spora
Stary 2013-09-05, 12:50   #784
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Nie ma żadnego -40%, od 20.09 jest dodatkowa promocja na produkty w skarbie i -25% na asortyment bourjois
Dziekuje A Skarb juz jest dostepny w Rossmanie czy juz go nie ma? Bylam na wyjezdzie i nie orientuje sie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 12:51   #785
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
2 końcówki oral-b 45zł a prokurenta 20zł, dla mnie różnica spora
W Rossie tak, dla mnie też duża różnica jak za końcówki, mówiłam raczej o cenie samej szczoteczki. A co do końcówek to przed sekundą na allegro widziałam do oral-b przeróżne i z różnej półki cenowej.
Stary 2013-09-05, 12:56   #786
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez WrednaMyszka Pokaż wiadomość
Dziekuje A Skarb juz jest dostepny w Rossmanie czy juz go nie ma? Bylam na wyjezdzie i nie orientuje sie.

przeważnie jest dostępny od drugiego piątku miesiąca
Stary 2013-09-05, 12:57   #787
Synthesthesia
o¤°`°¤o,¸¸¸,o¤°`°

Dot.: Odp: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez gfpink Pokaż wiadomość
dlaczego?
Do tej pory udział brały i osoby które z Rossem nie miały nic wspólnego.
Zobaczcie o ile zmniejszyło się uczestnictwo.
Mamy większe szanse
ale tylko na nagrody tzw. mniejszego kalibru. Zawodowi konkursowicze bardziej wartościowych nagród nie odpuszczą

Synthesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:00   #788
WrednaMyszka
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Rossmann cz. XIX

Cytat:
przeważnie jest dostępny od drugiego piątku miesiąca
Dzieki Bede polowac

WrednaMyszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:22   #789
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
W Rossie tak, dla mnie też duża różnica jak za końcówki, mówiłam raczej o cenie samej szczoteczki. A co do końcówek to przed sekundą na allegro widziałam do oral-b przeróżne i z różnej półki cenowej.
radzę uważać na te końcówki w naprawdę niskich cenach, wiadomo że nie są oryginalne, ale jakość jest bardzo słaba i później główka szczoteczki się rusza i może kaleczyć dziąsła, co przy oryginalnych mi się nie zdarzało

jak już to polecam droższe podróbki-od 10 zł w górę za końcówkę
a najlepiej odżałować i na jakiejś promocji dorwać oryginały

Cytat:
Tylko niech nagrody zwiększą, bo jak jest do wygrania micel bourjoisa, a specjalnie mam go kupić żeby wziąć udział w konku to dziękuję
Cytat:
Napisane przez agniesiaa Pokaż wiadomość
Dla mnie pomysł z zakupem konkretnego produktu, aby wziąć udział jest bez sensu. Jestem częstym klientem Rossmanna, mam paragon, ale dlaczego akurat muszę kupić np. szampon Nivea, żeby wygrać inny produkt Nivea. Powinien być tylko numer paragonu, a nie, zmuszanie do zakupu czegoś dla samego konkursu.
tak sobie przemyślałam i choć na początku pomysł mi się podobał, to teraz nie-faktycznie powinny być na paragon, ale bez konieczności zakupu konkretnych rzeczy (np. Nivea- zakupy tylko do pielęgnacji twarzy)
słabo

Cytat:

o fryzjerskich myślałam, do przystrzygania głowy, ale może rzeczywiście lepiej najpierw kupić tylko te do włosów
dziękuję
te fryzjerskie mogą nie poradzić sobie z sierścią-przy moim foxterierze prędzej by się złamały chyba że masz gładkowłosego pieska
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 13:28   #790
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez Justine1989 Pokaż wiadomość
radzę uważać na te końcówki w naprawdę niskich cenach, wiadomo że nie są oryginalne, ale jakość jest bardzo słaba i później główka szczoteczki się rusza i może kaleczyć dziąsła, co przy oryginalnych mi się nie zdarzało

jak już to polecam droższe podróbki-od 10 zł w górę za końcówkę
a najlepiej odżałować i na jakiejś promocji dorwać oryginały

tak sobie przemyślałam i choć na początku pomysł mi się podobał, to teraz nie-faktycznie powinny być na paragon, ale bez konieczności zakupu konkretnych rzeczy (np. Nivea- zakupy tylko do pielęgnacji twarzy)
słabo

te fryzjerskie mogą nie poradzić sobie z sierścią-przy moim foxterierze prędzej by się złamały chyba że masz gładkowłosego pieska
mam coś na kształt przerośniętego Yorka
Stary 2013-09-05, 13:42   #791
czekoladka3
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolina_zb Pokaż wiadomość
Widziałam właśnie... Z jednej strony fajnie, bo nie będzie rodzinnych wygranych. Z drugiej zaś, trzeba zakupić produkt, którego dotyczy konkurs, by móc w nim zagrać... Szkoda, że nie wystarczą dowolne zakupy.
Cytat:
Dla mnie pomysł z zakupem konkretnego produktu, aby wziąć udział jest bez sensu. Jestem częstym klientem Rossmanna, mam paragon, ale dlaczego akurat muszę kupić np. szampon Nivea, żeby wygrać inny produkt Nivea. Powinien być tylko numer paragonu, a nie, zmuszanie do zakupu czegoś dla samego konkursu.
właśnie dla mnie to też bez sensu. Lubię brać udział w różnych konkursach ale coś czuje że sobie odpuszcze bo nie opłaca mi się jeździć do miasta po jakis kosmetyk tylko dlatego że chce wziąc udział w konkursie. Jakby konkursy odblokowywaly sie na sam nr paragonu (jak wcześniej wspomniały inne wizazanki ) to co innego. Ale jak zmniejszy im sie liczba osob biorących udział w konkursach to może zmodyfikują troche zasady na naszą korzyść
Stary 2013-09-05, 14:15   #792
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez czekoladka3 Pokaż wiadomość
właśnie dla mnie to też bez sensu. Lubię brać udział w różnych konkursach ale coś czuje że sobie odpuszcze bo nie opłaca mi się jeździć do miasta po jakis kosmetyk tylko dlatego że chce wziąc udział w konkursie. Jakby konkursy odblokowywaly sie na sam nr paragonu (jak wcześniej wspomniały inne wizazanki ) to co innego. Ale jak zmniejszy im sie liczba osob biorących udział w konkursach to może zmodyfikują troche zasady na naszą korzyść
Ja też nie będę kupować specjalnie kosmetyku by wziąć udział w konkursie. Uważam że mogą być drukowane jakieś kody na paragonach za zakupy nawet za te 30 czy 50 zł ale ja kupuję co mi odpowiada i nikt mi nie będzie tego narzucał że mam kupić produkt powiedzmy bielendy a nie eveline.
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:03   #793
Iskierka215
Raczkowanie

[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;42641121]To co dobrego nakupowałaś?[/QUOTE]

- zalotke (już wyprówałam, nawet coś tam podkręca),
- Bourjois płyn micelarny ( jest z 11,99zł) mój ulubiony,
- do pary również z Bourjois żel do mycia twarzy z ogórkiem, bo mi się skończył i szukałam czegoś nowego, ale nic sensownego nie znalazłam więc daję mu drugą szansę,
- ukochany zapach, który noszę od 5 lat z przerwami, dezodorant C-Thru zielona herbata ..mmmmmmmmmmmm: rolleyes:
- rękawice do mycia ciała, tą taką skrobiąco peelingującą,
- przeceniony dezodorant do stóp rossmannowy dla moich mężczyzn w domu,
- mydełko siarkowa moc (ulubione antybakteryjne),

A jak już wyszłam z Rossmanna to kupiłam lokówkę z BaByliss

Chciałam kupić tusz z Maybellina ale jest za 25 zł, a w hebe jest -40% na Maybellina więc się przejdę, no i muszę dokupić jakąś odżywkę do paznokci. Od 2 lat używam z Evelline, jest teraz w Rossmanie na promocji za 9 zł prawie, ale jakoś coś mnie odwiodło od jej kupienia, chciałabym znaleźć coś innego. Może znacie coś godnego polecenia ? Dla paznokci łamliwych i rozdwajających się.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Cytat:
daj znać jak najszybciej jak sprawuje sie zalotka
Nigdy nie miałam zalotki więc nie mam za bardzo porównania, ale dziś spróbowałam podkręcić i powiem, że nawet to działa. Sądziłam, że totalnie nie będzie kręcić, ale podkręca i jestem zaskoczona. Za 7 zł można się skusić (tymbardziej, że jak kupowałam, to była tylko jedna jeszcze, więc chyba się sprzedaje).
Iskierka215 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:11   #794
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XIX

Cytat:
nie wiadomo nic

też widziałam zniżkę, kusząca, ale ja również wolę zapachy takie jak Ty możesz coś polecić z takich nut i w przystępnej cenie?
dla świętego spokoju wybadam w piątek i się upewnię
To już kwestia indywidualna, każdy ma inny gust. Osobiście lubię zapachy z Adidasa i Pumy.

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:14   #795
ladylukier
Wtajemniczenie

Dostanę ten elseve w Rosie?
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...rbowanych.html ?

Dziewczyny na blogach pisały, że aktualnie jest gdzieś w promocji po 24 zł, wiecie może gdzie?

05.05. Golden Oreo
26.03. Moja przygoda z bieganiem
22.02. Neoguri - zupka chińska na wypasie
ladylukier jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:30   #796
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość

Dziewczyny na blogach pisały, że aktualnie jest gdzieś w promocji po 24 zł, wiecie może gdzie?
Ostatnio były u mnie w CND
Stary 2013-09-05, 15:37   #797
Justine1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iskierka215 Pokaż wiadomość

Nigdy nie miałam zalotki więc nie mam za bardzo porównania, ale dziś spróbowałam podkręcić i powiem, że nawet to działa. Sądziłam, że totalnie nie będzie kręcić, ale podkręca i jestem zaskoczona. Za 7 zł można się skusić (tymbardziej, że jak kupowałam, to była tylko jedna jeszcze, więc chyba się sprzedaje).
ale kusisz
Justine1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 15:52   #798
Asiuchal
Zakorzenienie

Rossmann cz. XIX

Cytat:
Ja mam dwie zalotki za 5zł i też jestem z nich zadowolona. Pierwsza kupiłam w Pepco, zaś druga pochodzi z H&M (przeceniona z 15zł na 5zł). Jak widać nie zawsze cena jest adekwatna do jakości.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ladylukier Pokaż wiadomość

Przecenione są pd jakiś 2tyg. w Rossmannach. Niestety na pierwszy moejscu posiadają alkohol. :-/

Asiuchal jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 17:04   #799
IzzieSt
Zakorzenienie

Dziewczyny, któraś z Was ostatnio pytała o maszynki Wilkinsona z ekstraktem z kokosa czy coś takiego, dzisiaj widziałam u siebie, przecenione z 16 na 14
Stary 2013-09-05, 18:20   #800
Koko Szanelll
Rozeznanie

Cytat:
U mnie jest ta szczoteczka elektryczna, ale nie w CND, sprawdzałam pod czytnikiem i jest stara cena, a specjalnie poleciałam po nią
OMG, ale jestem złaaaa 3 tygodnie temu właśnie kupiłam szczoteczkę elektryczną Oral-B (fakt inny model bo Triumph 5000), ale zabuliłam ponad trzy stówki... szczoteczki oral-b są według mnie najlepsze, miałam już jedną wcześniej, ale mi się jakiś element elektroniczny spalił :/
Cytat:
Zgadzam się!
Cytat:
Dziewczyny, któraś z Was ostatnio pytała o maszynki Wilkinsona z ekstraktem z kokosa czy coś takiego, dzisiaj widziałam u siebie, przecenione z 16 na 14
OOOO to muszę lecieć
Koko Szanelll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 19:41   #801
MattersAtAll
Raczkowanie

Cytat:
Czy któraś z was kupowała nożyczki fryzjerskie i nożyczki do włosów z rossa? Ja co prawda potrzebuje ich dla mojego psiaka, ale zastanawiam się czy są porządnie zrobione i czy są ostre?
Mam nożyczki For your beauty i jestem z nich zadowolona, są ostre i dobrze i szybko tną końcówki więc dla psa chyba też będą ok

MattersAtAll jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 19:50   #802
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

czy w tej szczoteczce elektrycznej oral-b na baterie też wymienia się końcówki czy po czasie cała szczoteczka jest do wymiany?
Stary 2013-09-05, 19:56   #803
alinson
Raczkowanie

Czyli, że co... jutro polujemy na Skarba dziewczyny? Czy to w drugi piątek miesiąca, bo już mam jakieś halucynacje.. Taka sytuacja
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-05, 19:59   #804
IzzieSt
Zakorzenienie

Cytat:
czy w tej szczoteczce elektrycznej oral-b na baterie też wymienia się końcówki czy po czasie cała szczoteczka jest do wymiany?
Wymienia się końcówki
Stary 2013-09-05, 20:25   #805
Fabryczna23
Zadomowienie

Odp: Dot.: Rossmann cz. XIX

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
Czyli, że co... jutro polujemy na Skarba dziewczyny? Czy to w drugi piątek miesiąca, bo już mam jakieś halucynacje.. Taka sytuacja
W drugi piątek chyba

Fabryczna23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 20:38   #806
Aarion
Zadomowienie

GG do Aarion

Cytat:
Wymienia się końcówki
dziękuję
chyba w końcu wezmę tą oral-b bo jakoś nie mogę się doszukać żadnych opinii odnośnie prokudenta

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ----------

Cytat:
Napisane przez alinson Pokaż wiadomość
drugi piątek miesiąca
Stary 2013-09-05, 22:21   #807
alinson
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Fabryczna23 Pokaż wiadomość
W drugi piątek chyba

Cytat:
drugi piątek miesiąca
No dobrze. Czyli na razie bez paniki

---------- Dopisano o 23:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Dziewczyny, używała któraś z Was szminki z Maybelline Superstay14h Lipstick? Ostatnio rzuciły mi się w oczy w R., wcześniej ich nie widziałam. Obczajałam testery, jeszcze nowe, wydawały się całkiem fajne i ciekawe odcienie. Nie poświęciłam im więcej uwagi, bo się spieszyłam, ale w (Nadal krążę wokół pomadek czy to Rimmel Kate Moss czy inne, żeby w końcu jakąś kupić i przekonać się, że i tak nie będę jej używała).

Link do KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5...ka-do-ust.html
alinson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-05, 22:57   #808
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0
Konto usunięte

Cytat:
- zalotke (już wyprówałam, nawet coś tam podkręca),
- Bourjois płyn micelarny ( jest z 11,99zł) mój ulubiony,
- do pary również z Bourjois żel do mycia twarzy z ogórkiem, bo mi się skończył i szukałam czegoś nowego, ale nic sensownego nie znalazłam więc daję mu drugą szansę,
- ukochany zapach, który noszę od 5 lat z przerwami, dezodorant C-Thru zielona herbata ..mmmmmmmmmmmm: rolleyes:
- rękawice do mycia ciała, tą taką skrobiąco peelingującą,
- przeceniony dezodorant do stóp rossmannowy dla moich mężczyzn w domu,
- mydełko siarkowa moc (ulubione antybakteryjne),

A jak już wyszłam z Rossmanna to kupiłam lokówkę z BaByliss

Chciałam kupić tusz z Maybellina ale jest za 25 zł, a w hebe jest -40% na Maybellina więc się przejdę, no i muszę dokupić jakąś odżywkę do paznokci. Od 2 lat używam z Evelline, jest teraz w Rossmanie na promocji za 9 zł prawie, ale jakoś coś mnie odwiodło od jej kupienia, chciałabym znaleźć coś innego. Może znacie coś godnego polecenia ? Dla paznokci łamliwych i rozdwajających się.

---------- Dopisano o 16:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Niezłe zakupy

Cytat:
Napisane przez Asiuchal Pokaż wiadomość
Ja mam dwie zalotki za 5zł i też jestem z nich zadowolona. Pierwsza kupiłam w Pepco, zaś druga pochodzi z H&M (przeceniona z 15zł na 5zł). Jak widać nie zawsze cena jest adekwatna do jakości.

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Przecenione są pd jakiś 2tyg. w Rossmannach. Niestety na pierwszy moejscu posiadają alkohol. :-/

Ja też mam zalotkę z pepco ponad rok, codziennie używam i nawet gumki zmieniać nie musiałam jak dotąd
8c5e47fe6e48fd89bc9c227f1239fe5b9f79e095_5edd71729ccf0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:14   #809
Marybeth
Rozeznanie

Czy następna gazetka Rossmanna również pojawi się pierwsze w Tele Tygodniu czy było to tylko jednorazowe? Nie jestem obeznana w tych tematach.
Marybeth jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-06, 09:41   #810
chocaholic
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Marybeth Pokaż wiadomość
Czy następna gazetka Rossmanna również pojawi się pierwsze w Tele Tygodniu czy było to tylko jednorazowe? Nie jestem obeznana w tych tematach.
chyba wszystkie się pojawiają
ale jeśli się mylę, poprawcie mnie

Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości