![]() |
#781 |
Przyczajenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
O tym błękicie i różu słyszałam, ale o chuście już nie. Sympatyczny zwyczaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | ||||
Zakorzenienie
|
Malpka widzialam Karola, ale daje mlody czadu
![]() udanego grzybobrania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hahahha... i Wam rowniez udanego dnia ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- ojjj i udalo sie sprac plamy?
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
pewnie odsypia
![]() ew sa ''poprawiny'' ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nadrabiam dalej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Wtajemniczenie
|
no! pewnie tak noc poślubną
![]() ---------- Dopisano o 15:07 ---------- Poprzedni post napisano o 15:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 15:07 ---------- uwielbiam zbierać grzyby ![]()
![]() |
#785 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ____________ powiedzcie mi jeszcze raz tak łopatologicznie. jak dać gluten? kasza manna do zupki, tylko jak? mam zwykłą mannę, błyskawiczną, z lubelli chyba (taka w granatowej paczce z różowym paskiem), niby bez gotowania tylko na wrzątek, ale zawsze i tak gotuję. ile jej ugotować w jakiej ilości wody i ile dać? będę dodawać do słoiczka. jeszcze jedno pytanie. jak same gotujecie zupki mięsne to macie swoje mięso czy na sklepowym? bo kusi mnie żeby gotować ale mięsa nie mam żadnego "swojego". |
||
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zakorzenienie
|
Na szczęście tak
![]() Cytat:
Co do mięsa to mam kurczaka i królika "swojego". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() BYou, chłop biegl sztafete w Business Run (w swojej piatce byl najlepszy ![]() ![]() Moderna, najzwyklejsza chuste/szal/apaszke. jako maryjny symbol ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 | ||||
Wtajemniczenie
|
Hejka!
69, 5 tyg. temu 63. Wyciągnęło go i myślę, że może też dlatego nie poszedł w masę ![]() Jak tam otwarte żółtkowe karty? ![]() A o kolorach słyszałam, ale nie wiedziałam, że wywodzi to się z tradycji chrześcijańskiej. ![]() A my dziś pierwszy raz od dłuuuuugiego czasu zjedliśmy razem śniadanie - parówki alla patologia ![]() Ja tylko "Bożenkę" znam. Cytat:
![]() Swoją drogą bardzo dużo mamuś nam się ujawniło ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#789 | |||
Kniaginia
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ostatecznie poszła w śpioszkach, na to półśpiochy i ocieplana kurteczka. TŻ dzis sam musiał iść na basen - ja nadal chora - więc ubrałam ją jak najprościej, żeby się nie umęczył przy jej przebieraniu. I tak jestem dumna, że sobie sam poradził. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Przyczajenie
|
Dziękuję wszystkim za rady dotyczące krzesełek. W tym tygodniu może uda mi się obajrzeć coś w sklepach i podjąć jakąś decyzję.
Coś więcej o mnie i Hani - mam 30 lat a Hania jest moim pierwszym dzieckiem (w planach jeszcze co najmniej jedno). Mieszkamy w Lublinie. Chętnie będę zaglądać do Was, choć niestety mąż niemal codziennie do późnych godzin nocnych blokuje nasz komputer (taką ma pracę, nie ze złej woli ![]() Rozszerzanie diety w naszym przypadku jest dość nieudolne. Mała na razie jadła: kleik ryżowy, marchew, jabłko, marchew z jabłkiem a dzisiaj zadebiutowała dynia z ziemniakiem (dotychczas absolutny hit). Na razie wszystko ze słoiczków, ale jutro kupuję blender i ugotuję jej zupkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór
![]() U NAs dziś była bardzo ładna pogoda, więcc większość dnia spędziłyśmy w ogrodzie u Rodziców ![]() Jesteśmy tu od tygodnia, ponieważ TŻ ma pracę "w terenie" ![]() Dziękuję za wszystkie miłe słowa dotyczące mojej Córci ![]() NemainsWorld, witaj ![]() Monika1989, wszystkiego dobrego dla Pradziadków Filipka ![]() ![]() Moni.ka_g ja w małym garnuszku gotuję tak ze 2 cm wody i do tego 1 łyżkę kaszy manny ![]() Mięsa mam trochę swojego, jak się skończy - będę kupować w sklepie. Tzn króliki tata zamierza nam hodować, ale inne mięso będzie sklepowe. Za pierwszym razem jak nie miałam mięsa to po prostu ugotowałam warzywka, zblendowałam, dodałam to tego kaszę mannę i masełko. Oliwka się zajadała. Moderna, Oliwia ma 5,5 miesiąca. To nie jest tak, że nie dostaje mleka ![]() Na śniadanie je pierś, później koło 11 kaszkę, koło 14 obiadek, koło 17 deserek +cyc i potem na kolację mm. Dzisiaj dałam jej pół słoiczka deserku, bo wcześniej robiłam błąd-dawałam cały i potem nie chciała już jeść mleka. JolanT mam bardzo podobnie ze zdlęciami. Aż wstyd się przyznać mam bardzo mało zdjęć nawet z naszego okresu przedślubnego wywołanych. A to temu, że nie mogę się właśnie zdecydować które, a potem jak się tyle zdjęć uzbiera to już ciężko się zmobilizować ![]() Kasia86bgo, no tak Twój Miluś już ma swoją wybrankę, a taką by ładną parę tworzyli ![]() ![]() A co do zdjęć - u mnie w miasteczku w ogóle jakieś ceny kosmiczne są:/ Teraz jest promocja na empiku 100 zdjęć 10 x 15 za 36 czy 39 zł z dostawą do wybranego salonu gratis, więc wydaje mi się że jakoś szczególnie też nie przepłaciłaś ![]() BYou, TŻ kochany, że tak Cię rozpieszcza o poranku ![]() Pani, toć to u mnie właśnie w miasteczku (wiosko mieścina) są takie zdzierskie ceny za wywoływanie zdjęć ![]() ![]()
#792 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie słyszalam o tym Cytat:
Nie szybko, nam tez kazała lekarka kilka dni przed 4 miesiącem rozszerzać. A w sumie tak mówiąx szczerze po Waszych opiniach wiem czego się przy jakimś daniu/owocku/warzywie- spodziewac Cytat:
Cytat:
![]() |
#793 |
Wtajemniczenie
|
Kochane, dziękuję za pamięc i wszystkie życzenia !
![]() Nie jestem w stanie zacytować, bo troche ich było ![]() My już po, wesele się udało, cieszę się, że mam to za sobą, to był piękny dzień! ![]() Dokładnie dziewczyny, dziś poprawiny - obiad dla rodzinki i znajomych. Teraz jesteśmy w domku, Kubuś po kąpieli pięknie śpi, a my odpoczywamy. Jak bede miala więcej czasu to będę pisać. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Pani- w Pepco książeczki z tej kolekcji Klasyka Polska- kupiłam kolejne.
A- i u t. nie byliśmy bo wzięli Oliwię na jakiś odpust- ale... nie wpadli na to że Emilka je zupki.... (bo przecież zębów nie ma to jak je ![]()
#796 | |||||
Wtajemniczenie
|
Strippi na fejsie uwiecznia swoje dokonania dietowe, więc chyba wszystko ok...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() super, że sie udalo ![]()
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry. To co wczoraj przeżyliśmy tego nikomu nie zycze. Jechalismy z malym i jakis wariat nie zatrzymal sie na stopie i w nas wjechal. Najgorsze sekundy mojego zycia. Dzieki Bogu malemu nic nie jest, przestraszyl sie tylko strasznego huku. W szpitalu juz sie smial i bawil. Najgorzej ucierpial maz. Dziekuje Bogu za fotelik i pasy. Nie chce nawet myslec co by bylo gdybysmy jechali 60 a nie 50, cale uderzenie poszloby w bok ze strony Adasia, a tak najwiekśza sila uderzenia poszla na przod. Samochod do kasacji. Nie moge dojsc do siebie. Caly czas nosze malego i sprawdzam czy na pewno nic mu nie jest.
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#800 |
MBZ♥
|
Dzień dobry
![]() OTJ ![]() ![]() ![]() a tego idiotę to bym chyba ubiła nam miejscu tam ![]() Demeter opowiadaj ![]() ![]() Mokka masz jakiegoś sprawdzonego wywoływacza na all? ladnie wyszły zdjęcia? ![]() Katka ![]() Pani ![]() ![]() Monicca, piękny staż mają Dziadkowie ![]() Despa ![]() ![]() co do t. ![]() Fromicula u nas też dynia to hicior ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |||
Zadomowienie
|
hej!
![]() Cytat:
uwielbiam do niego wracać, patrzyć jak się zmieniliśmy, wspominać! ![]() Cytat:
![]() i w ogóle jestem żarłokiem czekoladowym.. choć teraz jem mniej czekolady niż przed ciążą.. muszę się wziąć za siebie i ograniczyć się przynajmniej ![]() a migreny współczuję ;/ i to po czekoladzie.. przyjemność przypłacona bólem głowy.. a tak nawiasem- lubię wpisywać jakieś hasło w wyszukiwarce.. np. migrena po.. kawie sexie alkoholu to ostatnie to chyba kac raczej ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#802 | |
Kniaginia
|
Witam
![]() Cytat:
![]() A po której stronie mieliście zamontowany fotelik? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
a co z mężem? ja bym chyba rozszarpała wariata! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o ja pierdzielę ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
to była moja pierwsza myśl. inaczej się też masa rozkłada
![]() wygrywa T. na razie zaprzestaję żółtkowania. pod koniec tygodnia znów zawalczę ![]() dla mnie to koszmar. jak mu wczoraj dałam jedną warstwę więcej to dostał histerii. kiedy ja się w końcu nauczę respektować jego zasady?! ![]() Cytat:
![]() wierzę...bardzo współczuję. nigdy się nie wie na jakiego wariata się trafi ![]() aaa! moja t. i jej (jak mieliśmy problem z wpięciem fotelika): "oj tam, ło tak pasem przyłóżcie; wy takich wymysłów nie mieliście i żyjecie..."
![]() ![]() Edytowane przez pani22ka Czas edycji: 2013-09-16 o 08:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Tż ma mocno stłuczoną klatkę piersiową od pasów i kolana, ledwo kuśtyka biedny. Gdyby nie miał pasów to kolana by miał roztrzaskane na 100%.
maria - fotelik był po stronie pasażera, a ja siedziałam obok, jechaliśmy we 4 osoby. pani22ka - nawet nie chcę myśleć co by było, gdybyśmy go przypięli 'ło tako'... |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
MBZ♥
|
Pani, wymysł t.
![]() co do ubierania to u nas jak jest za dużo to głośny, bardzo głośny sprzeciw ![]() ![]() Despa, o rany ale Cię dopadło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do Braci FigoFagot - na jesien wychodzi ich nowy album ![]() http://www.youtube.com/watch?v=sMkL-IH-SlY Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wczorajszy dzien nimol wspaniale .... najadlam sie ryby ze HooHoo - dobrze ze mialam duuuuuuuuuuuuuuuzo zamrozone - hihihi. 20 min w Mikro na odmrazaniu - potem mamcia smarzyla a Ja - kolezanka i jej dzieci zajadalysmy sie jak ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak w ogóle, to miałam dzisiaj straszny sen, że wspinałam się po zboczu, a Hania jakoś koło mnie, byłyśmy wysoko i nagle ona zaczęła się ześlizgiwać, więc chwyciłam ją za rączkę, a miała taką bluzeczke rozpinaną i rączka się wymsnęla i został mi w dłoni sam rękaw, potem bluzka z niej spadła, została mi w dłoni a ona spadła w przepaść. W życiu nie czułam takiego bólu w sercu, jakbym zawału dostała, obudziłam się z okropnym uczuciem, w szoku, a ona leżała koło mnie i spała uh straaaszne to było, nie moge ciagle dojśc do siebie. Cytat:
![]()
Nasza kochana córeczka Hania ![]() 04.04.2013 ![]() Mój BLOG, zapraszam ![]() Edytowane przez bzinka Czas edycji: 2013-09-16 o 09:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Raczkowanie
|
Halo halo, witamy
![]() Wróciliśmy, grzybów brak, kleszczy na szczęście też ![]() Tomek podziwiał leśne ścieżki i piszczał z zachwytu jak mógł drzewa dotknąć. Oczywiście próbował wepchnąć do buzi gałązki i liście. Fajnie było ![]() Pozdrawiamy
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.