O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc IX - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-03, 11:46   #781
iza243
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie sie staramy i na narodziny czekamy :) czesc IX

Dziewczyny w Biedronce jest do jutra promocja na kawy Douwe Egberts.Są po 8,50 zł.U mnie była carmelowa,vaniliowa i czekoladowa.Wziełam czekoladową

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 11:50   #782
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agabiwro Pokaż wiadomość
Nie licz tych wcześniejszych miesięcy. Nie mogłaś zajść, bo prolaktyna była za wysoka. Licz od momentu, kiedy prolaktyna jest na dobrym poziomie. Czyli w sumie, to Twój pierwszy pełny cykl!!!
zgadzam się
Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Dziewczyny w Biedronce jest do jutra promocja na kawy Douwe Egberts.Są po 8,50 zł.U mnie była carmelowa,vaniliowa i czekoladowa.Wziełam czekoladową
dzięki za info, ta waniliowa jest dziś kupię

II kreski - 09.05.2013

23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania

Pyza dorasta
_Kluska_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:05   #783
arletka1313
Zakorzenienie

mysia ja cie doskonale rozumiem, nie raz trzasnełam laptopem mówiac "a co wy wiecie co ja przezywam",ale jak sie uspokoiłam wiedziałm ze dziewczyny maja racje.
masz ochote płacz, krzycz to na pewno pomoze,nie tłum tego w sobie. zobacz zcy któras z nas spodziewałą sie pozytywnego testu?nie, pragneła tego ale i tak cały czas mysli "i tak sie nie udało" az w końcu za któyms tam razem sie udało. zaczełąś sie leczyc,pijesz ziołka,moge ci wysłac clo,nie ma problemu, wierze z ebedzie dobrze, lada moment.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 12:58   #784
agabiwro
Wtajemniczenie

Mysiu, my Cię nie pocieszamy tak o. My głęboko wierzymy, że będzie mała Myśka. Wszystkie to przerobiłyśmy i wiemy przez co przechodzisz (niestety) Pamiętasz, jak mówiłam że ja na bank tu zamknę drzwi...bo ostatnia będę o ile będę. Miałam już takie chwile, że chciałam porozbijać wszystkie talerze w domu, powybijać szyby i zrobić ogólną demolkę. Pocieszałyśmy się wzajemnie, że nasze trudy zostaną wynagrodzone i widzisz na każdego przychodzi pora.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 13:03   #785
zophiee
Zakorzenienie

AAAAAAAAAaa, Coffe, Tasia, worek się rozsypał widzę!!
Mysiu, tak jak pisze Aga, teraz jak prolaktyna w normie, powinno pójść gładko!
Arletko Lena bardzo ładne imię!
Kluska to już lada chwila ;-) Ciekawe czy Hania będzie 2013, czy 2014 pamiętam, że wolałaś żeby raczej w styczniu się urodziła, ale kto to przewidzi...

ja dziś byłam na USG, 15tc, i wymiarowo i z OM się zgadza. Ludzik ma prawie 9cm, i to chyba będzie dziewczynka. Al enie wiadomo, bo tylko raz na początku dała się zobaczyć, a potem się dziecko skuliło i nic z tego!

Jeszcze przed świętami, albo przed sylwestrem, bo tak by to wychodziło USG połówkowe- to dłuższe badanie, więc coś pewnie wyjdzie już

Plamienia nie ma, mam luteinę dopochwową zamiast duphastonu. Poza tym wszystko w porządku, łożysko jest prawidłowe, na tylnej ścianie, szyjka macicy też!
Wracam do pracy znów na 3-4 godzinki, a od stycznia zobaczymy- nic nie planuję, okaże się jak się będę czuła!
Dobrego dnia!
zophiee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 13:44   #786
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zophiee Pokaż wiadomość
Kluska to już lada chwila ;-) Ciekawe czy Hania będzie 2013, czy 2014 pamiętam, że wolałaś żeby raczej w styczniu się urodziła, ale kto to przewidzi...

ja dziś byłam na USG, 15tc, i wymiarowo i z OM się zgadza. Ludzik ma prawie 9cm, i to chyba będzie dziewczynka. Al enie wiadomo, bo tylko raz na początku dała się zobaczyć, a potem się dziecko skuliło i nic z tego!

Jeszcze przed świętami, albo przed sylwestrem, bo tak by to wychodziło USG połówkowe- to dłuższe badanie, więc coś pewnie wyjdzie już

Plamienia nie ma, mam luteinę dopochwową zamiast duphastonu. Poza tym wszystko w porządku, łożysko jest prawidłowe, na tylnej ścianie, szyjka macicy też!
Wracam do pracy znów na 3-4 godzinki, a od stycznia zobaczymy- nic nie planuję, okaże się jak się będę czuła!
Dobrego dnia!
super! jaki mały wielkoludek
ale na 3-4 godz do pracy,zebys nie przesadziła!
no i kolejna pipuszka
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 13:45   #787
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
..

Dobrego dnia!
Cudowne wiadmości

Mysiu ja cie doskonale rozumiem co czujeszPamiętam to rozczarowanie i płacz za każdym razem jak przychodziła @.Wy mnie tu na wątku pocieszałyście,a ja sobie myślałam że i tak nie będzie mi dane już być mamą.Jak się już całkowicie poddałam to pojawił się Dominik.Ja naprawde bardzo głęboko wierze w to że już niedługo się wam uda

Odebrałam właśnie wynik na paciorkowca i jest dobry

Stary 2013-12-03, 13:45   #788
tasia02
Raczkowanie

zaphiee to fajnie ze wszystko ok Ja mam wizyte dopiero na przyszły czwartek nie wiem jak to wytrzymie.

Dobrze ze jesteście dziewczyny.

Mysia ty sie nam tu nie załamuj. Będzie wkońcu ta mała mysia. Zobaczysz! Ja w to wierze i ty też powinnaś.

Tak zupka dla małego gotowa. Uwielbiam gotować dla tego szkraba. Zawsze mówiłam sobie że moje dziecko bedzie dobrze karmione. i wiecie co ostatnio znajomi sie zdziwili ze nasz Paweł nie je chipsów i nie pije coli. Mają dziewczynke w tym samym wieku i ona tylko chipsy i cola. Nasz nigdy tego nie jedł i oby jak najdłużej. Staram sie zeby miał wszystko co najlepsze. Warzywa swoje owoce też. Nie rozumie takich rodziców co dawają dziecią takie świństwo. Wiadomo nie da sie w dzisiejszych czasach z pewnych rzeczy zrezygnować. Np. z czekolady żebyscie nie pomyślały ze jakaś wariatka ze mnie...

Arletko a imie ślicznie mi sie podoba Lilianna jeszcze
tasia02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 14:11   #789
arletka1313
Zakorzenienie

chcialam dodac do albumu fotke z brzuszkeim plus brylki i mezus ale nie moge dodac, niektóre widziały juz na fejsie.

---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ----------

Cytat:
Cudowne wiadmości

Mysiu ja cie doskonale rozumiem co czujeszPamiętam to rozczarowanie i płacz za każdym razem jak przychodziła @.Wy mnie tu na wątku pocieszałyście,a ja sobie myślałam że i tak nie będzie mi dane już być mamą.Jak się już całkowicie poddałam to pojawił się Dominik.Ja naprawde bardzo głęboko wierze w to że już niedługo się wam uda

Odebrałam właśnie wynik na paciorkowca i jest dobry
za wyniki

---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ----------

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
zaphiee to fajnie ze wszystko ok Ja mam wizyte dopiero na przyszły czwartek nie wiem jak to wytrzymie.

Dobrze ze jesteście dziewczyny.

Mysia ty sie nam tu nie załamuj. Będzie wkońcu ta mała mysia. Zobaczysz! Ja w to wierze i ty też powinnaś.

Tak zupka dla małego gotowa. Uwielbiam gotować dla tego szkraba. Zawsze mówiłam sobie że moje dziecko bedzie dobrze karmione. i wiecie co ostatnio znajomi sie zdziwili ze nasz Paweł nie je chipsów i nie pije coli. Mają dziewczynke w tym samym wieku i ona tylko chipsy i cola. Nasz nigdy tego nie jedł i oby jak najdłużej. Staram sie zeby miał wszystko co najlepsze. Warzywa swoje owoce też. Nie rozumie takich rodziców co dawają dziecią takie świństwo. Wiadomo nie da sie w dzisiejszych czasach z pewnych rzeczy zrezygnować. Np. z czekolady żebyscie nie pomyślały ze jakaś wariatka ze mnie...

Arletko a imie ślicznie mi sie podoba Lilianna jeszcze
pewnie lepiej jak dziecko bedzie jak najdłuzej bez tych specyfików.
pamietam wycieczki z dzieciakami, wyraznie sie rodzicóm mówiło ze tylko kanapka,jakis 1 owoc i picie niegazowane. no to potem się okazało 5 kanapek, rogale z czekolada,paczka czipsów, masa ciastek,oczywiscie cola albo inny ale gazowany, i potem "prosze pani boli mnie brzuch,nie dobrze mi" i rzygi! a najgorsze co moze być to lizaki, rodzice nie maja wyobrazni wogóle,przeciez jak autokar zahamuje to dziecko sie udawi, wycieczka do kina 3 godz i dziecko w domu a jedzenia napakuja jakbyna tydzień jechało.

liliana tez mi sie podoba ale juz lila,lilka nie.

---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ----------

udało sie, fotka w albumie
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 14:19   #790
Gianna M
Zakorzenienie

No helloł

Powiarowaly te laski dziargaja i dziargaja

Dzis mam urodziny tz'ta wstalam rano naszykowalam obiad,ogarnelam troche mieszkanie i padam na twarz ale chcialam zeby bylo ladnie chociaz dzis a przeciez nie bede go dzis gonic do roboty chociaz juz dzwonil i mowi ze dzis bedzie sprzatal.Siostra teraz przyszla odkurzyla i jest pieknie Obiad,ciasto prezent wszystko jest.

Aga nie smiej sie ze mnie no widzisz jak ciastak moga z rownowagi wyprowadzic .Jak w ogole udalo ci sie jeszcze to utrzymac tyle w tajemnicy przed mala zolza? w szoku jestem ja myslalam ze ona juz wiem.Nie domysla sie?

Mysiu ja tez uwazam ze wasze starania dopiero sie zaczynaja bo dopiero teraz wszytsko dziala jak nalezy.Wszyscy tutaj ci bardzo mocno kibicujemy i trzymamy kciuki

Iza super ze paciorkowiec ujemny ci wyszedl u wszytskich moich kolezanek dodatni wynik wiec dostana antybiotyk na pewno,ciekawe czy przez korzystanie z jednej toalety mozna sie zarazic?Bo ja korzystalam z nimi one maja i ja juz swiruje a wolalabym tego nie miec,bo sie duzo naczytalam o tym zlego
A w nocy sie kladlam i mialam takie przeczucie ze zaczniesz rodzic ale jak widac nie sprawdzilo sie.

Tasiu cole dla malego dziecka to jak ta dziewczynka musi byc uzalezniona od tego i pobudzona masakra dziwni sa niektorzy rodzice

Coffee normalka typowe objawy ciazy,mnie cyce zaczely bolec tak zaraz po owu do 4mc A cieklo tez i to bylo najgorsze ciagle latalam ogladac majty

Kluska jejku juz 36tc szok gratki

Cholerka tz wraca wczesniej z pracy musze zmykac zeby siebie troche ogarnac i prezent niespakowany.
Milego dnia laski

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 14:38   #791
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
No helloł

Powiarowaly te laski dziargaja i dziargaja

Dzis mam urodziny tz'ta wstalam rano naszykowalam obiad,ogarnelam troche mieszkanie i padam na twarz ale chcialam zeby bylo ladnie chociaz dzis a przeciez nie bede go dzis gonic do roboty chociaz juz dzwonil i mowi ze dzis bedzie sprzatal.Siostra teraz przyszla odkurzyla i jest pieknie Obiad,ciasto prezent wszystko jest.

Iza super ze paciorkowiec ujemny ci wyszedl u wszytskich moich kolezanek dodatni wynik wiec dostana antybiotyk na pewno,ciekawe czy przez korzystanie z jednej toalety mozna sie zarazic?Bo ja korzystalam z nimi one maja i ja juz swiruje a wolalabym tego nie miec,bo sie duzo naczytalam o tym zlego
A w nocy sie kladlam i mialam takie przeczucie ze zaczniesz rodzic ale jak widac nie sprawdzilo sie.
Wszystkiego najlepszego dla tżtaCo mu kupiłaś?

Obawiałam się bo czytałam że przy cukrzycy prawie zawsze jest.Ale ciesze się że jest czysto

Już Mysia też miała przeczucie,dziewczyny nie wiadomo czy się nie sprawdzi do wieczora jeszcze daleko

Stary 2013-12-03, 14:45   #792
CoffeeHeaven
Zadomowienie

Cytat:
Ja przez cały 1 trymestr miałam straszne bóle głowy.Urok hormonów.Możesz wziąść apap jest bezpieczny w ciąży.
Dziękuję, normalnie łeb mi rozsadzało

Cytat:
Napisane przez tasia02 Pokaż wiadomość
Ja mam wizyte dopiero na przyszły czwartek nie wiem jak to wytrzymie.
O kurczę, ja mam wizytę w ten czwartek, a nie mogę wytrzymać, mam nadzieję, że wszystko będzie ok 3mam za Ciebie kciuki!

Mysiu teraz ja czekam niecierpliwie na dobre wieści

Edytowane przez CoffeeHeaven
Czas edycji: 2013-12-03 o 14:50
CoffeeHeaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 14:55   #793
_Kluska_
Zakorzenienie

Zophie, super, że wszystko z maleństwem dobrze a z płcią jak tyle czasu dzidzia ukrywała to duuża szansa na dziewczynkę

a właśnie, Gianna, ta Twoja akcja z ciastkami to

Iza, a mi się jakoś zdaje, że jeszcze z tydzień u Ciebie. brzuś tak wysoko masz (chyba, że się obniżył od czasu zdjęcia?) no i teraz bije od Ciebie taki spokój

Arletko ślicznie

a ja wyszłam po coś do jedzenia i wróciłam z bajaderką Hana szczęśliwa, od razu zaczęła dokazywać
chyba dziś nie pójdę na angielski, jakoś ie czuję się na siłach.

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-12-03, 15:06   #794
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość

Iza, a mi się jakoś zdaje, że jeszcze z tydzień u Ciebie. brzuś tak wysoko masz (chyba, że się obniżył od czasu zdjęcia?) no i teraz bije od Ciebie taki spokój
Kurcze ja sama nie potrafie tego ocenićTż dziś rano się przyglądał i mówił że chyba jest niżej.Zrobie jutro fotke to ocenicie

Jestem spokojna bo to już tak niedługo jak będziemy pełną rodziną

Stary 2013-12-03, 15:16   #795
arletka1313
Zakorzenienie

gianna stóweczka dla tz!! co mu kupiłas???
ja sie nie pochwaliłam prezentem, mój mąż jest wspaniałomyslny i kupił mi bielizne z cukierków:-D i do tego te majty sa tak wielkie ze pół wieczora sie przez to śmiałąm. a przy okazji kiesyś ogladałam "śmierc na 1000 sposobów" i tak 2 panie sie zabawiały i jedna miała własnie taka bielizne, druga zaczeła to gryźc i sie udusiła bo ten sznurek pekl i za duzo miała tego w ustach.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 16:57   #796
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

[QUOTE=Gianna M;43988237]Mysiu,Migotka sory ale nie pierniczcie mi tu takich durdymalow dopoki wam sie ciotka nie zacznie bo mnie cisnienie skacze A czasem to raz wystarczy zalac forme zeby uroslo ziarenko wiec nie pitolic mi tutaj /QUOTE]

zgadzam sie z tym puki nie ma wredoty to jest nadzieja

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Aga ja od 4mcy Kostusia w normalnej wannie kąpie a radość jak wali nóżkami we wodzie i pryska na około-bezcenna a co do łóżeczka to ja rozłożyłam chyba w styczniu ale ubrałam pościel w lutym-jakoś pod koniec chyba ale już pewna nie jestem. Zawsze możecie zamknąć drzwi na klucz i mówić że jest remont albo niech się nie interesuje bo kociej mordy dostanie
dobre

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
jakie to uczucie? Ja mam strasznie wrażliwe sutki, i strasznie się podniecam. Obym z siebie wariatki nie zrobiła i nie zaliczała przy karmieniu orgazmów

Ruda, doczekałaś się piosenki

http://www.youtube.com/watch?v=aBnk8...ature=youtu.be
orgazmu na pewno nie dostaniesz

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Boli mnie głowa, miewam migreny, niestety nie wezmę swoich tabletek przeciwbólowych, bo ich nie można brać w ciąży, muszę się popytać lekarza, co mi może w takich chwilach pomóc. Dzięki dziewczyny. W Was zawsze było i jest wsparcie
apap mozna w ciazy i jak sie karmi

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

Cytat:
WANILIOWA
Tza wysle po nia

w rosmanie sa jakies promocje dla mam w ciazy i dla bobasow tylko nie moge sobie przyp[omniec jakie to jeszcze po ciazy mi zostalo

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

Cytat:

Dobrego dnia!
bardzo fanie

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

kobitki rozmawialam z Tz i powiedzial ze bobasa mi zrobi za 5 lat mozecie sobie wyobrazic jakiego banana zrobilam . moze dzis mu cos zrobie

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 17:02   #797
arletka1313
Zakorzenienie

[QUOTE=b a r b a r a;43999212]
Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Mysiu,Migotka sory ale nie pierniczcie mi tu takich durdymalow dopoki wam sie ciotka nie zacznie bo mnie cisnienie skacze A czasem to raz wystarczy zalac forme zeby uroslo ziarenko wiec nie pitolic mi tutaj /QUOTE]

zgadzam sie z tym puki nie ma wredoty to jest nadzieja

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ----------

dobre

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

orgazmu na pewno nie dostaniesz

---------- Dopisano o 16:51 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

apap mozna w ciazy i jak sie karmi

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ----------

WANILIOWA
Tza wysle po nia

w rosmanie sa jakies promocje dla mam w ciazy i dla bobasow tylko nie moge sobie przyp[omniec jakie to jeszcze po ciazy mi zostalo

---------- Dopisano o 16:54 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

bardzo fanie

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:54 ----------

kobitki rozmawialam z Tz i powiedzial ze bobasa mi zrobi za 5 lat mozecie sobie wyobrazic jakiego banana zrobilam . moze dzis mu cos zrobie
ledwie z połogu wyszła juz o kolejnym marzy
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 17:40   #798
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Focia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0223.jpg (76,8 KB, 12 załadowań)

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-12-03, 17:51   #799
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

A to z dedykacją dla Mysi na poprawe nastroju
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0235.jpg (72,4 KB, 10 załadowań)

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017

Edytowane przez b a r b a r a
Czas edycji: 2013-12-03 o 17:56
Stary 2013-12-03, 18:16   #800
arletka1313
Zakorzenienie

basiu jaka słodziutka!!!a jakie ma juz włoski długie! cudeńko!

---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ----------

dziewczyny jestetm w szoku jak szybko mi rosnie brzuszek, mam taka kurtke w któej chodze no tak po podwórku, pare dni temu w niej chodziłąm i normalnie dopiełam bo ona luźna jest, zakłądam dzis i co???i na styk zapięłam,rośnie ta moja córeczka:-D
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 18:46   #801
mysia1986
Zakorzenienie

Basiula, jestes kochana A mloda jest boska! Przepiekna. Gratuluje podjecia decyzji o kolejnym szkrabie

Ide cos na obiad upichcic. Dopiero z pracy wrocilam a pracuje teoretycznie do 16
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 18:54   #802
_Kluska_
Zakorzenienie

Basiu jaka śliczna Wania

Arletko, rób zdjęcia, wtedy najfajniej widać jak brzuchol przybiera

Mysiu, po świętach już się u Ciebie uspokoi? wiem jakie to straszne tracić dnie na nadgodziny i to pewnie niepłatne

ja miałam ochotę na placki ziemniaczane, zrobiłam i co? niedosolone

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-12-03, 18:55   #803
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Basiula, jestes kochana A mloda jest boska! Przepiekna. Gratuluje podjecia decyzji o kolejnym szkrabie

Ide cos na obiad upichcic. Dopiero z pracy wrocilam a pracuje teoretycznie do 16
cosik ci się przedłużyło

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Basiu jaka śliczna Wania

Arletko, rób zdjęcia, wtedy najfajniej widać jak brzuchol przybiera

Mysiu, po świętach już się u Ciebie uspokoi? wiem jakie to straszne tracić dnie na nadgodziny i to pewnie niepłatne

ja miałam ochotę na placki ziemniaczane, zrobiłam i co? niedosolone
zdjecia robię jak se przypomne
to posól sobie placuchy i wcinaj!
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 19:12   #804
_Kluska_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arletka1313 Pokaż wiadomość
zdjecia robię jak se przypomne
to posól sobie placuchy i wcinaj!
zżarłam wszystkie z podwójną ilością konfitur jutro zrobię jeszcze raz i przesolę
Arletko a przyjmiesz moje zapro na fb? daawno wysyłałam, Marzena M

II kreski - 09.05.2013

Pyza dorasta
Stary 2013-12-03, 19:30   #805
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Dzięki dziewuszki.

Mysiu wierzę w to ze niedługo będziesz nam tutaj wklejala fote z pięknymi dwiema kreskami
Kobietki zaczęłam się mmartwić ale Wania jak miała zatwierdzenie wkładałem jej czopka i tak dziwnie oddychala. Dziś bez czopka m tak oddychala chyba dziś sie przestraszyla. ale ja wtedy kapalam. Już sama tego nie rozumiem .na ddrugi aż nagram i pokaże pani doktor.

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
Stary 2013-12-03, 20:01   #806
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
zżarłam wszystkie z podwójną ilością konfitur jutro zrobię jeszcze raz i przesolę
Arletko a przyjmiesz moje zapro na fb? daawno wysyłałam, Marzena M
jeju sory, nie wiedziałam ze to ty
placki z konfitura? nigdy nie jadłam takich
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 20:02   #807
PannaMagda
Zakorzenienie

Dzień dobry, dobry wieczór kobiety

Ja jeszcze dwa dni luteiny i czekanie na @ a potem to już tylko odliczać dni będę jak zobaczę się z moim nie-małżem

Agabi ja bym jeszcze nie mówiła o ciąży po co masz się denerwować a pewnie znajdziecie jakieś wyjście z sytuacji

Arleta strasznie mi się imię Waszej córki podoba w rodzinie tż-ta jest Lena

a Haneczki są najsłodsze
Stary 2013-12-03, 20:04   #808
arletka1313
Zakorzenienie

yyy...kluska nie mam od ciebie zaproszenia.
Hania 6.09.2016

Stary 2013-12-03, 20:06   #809
agabiwro
Wtajemniczenie

hello,

Jaśmina waży 1,1 kg. Nie zapowiada się na mega giga dziecko (po starej), bo jak się okazało przytyłam 3,4 kg i z takiego przytycia ponoć takie dzieciaczki nie osiągają mega rozmiarów, tylko mieszczą się w średniej. Szyjka 4 cm. Mała jest ułożona główką do dołu, a bulwa na brzuchu to bioderko.
Cukier po obciążeniu 132, powiedziała że mieszczę się w normie bo do 150 jest. W moczu liczne bakterie, mam brać furagin 3x2 i potem powtórzyć badanie (Kluska, uprzedzę pytanie - tak, podmyłam się). Miedniczki w normie, a łożysko już II stopnia. Czy to źle? 6 tygodni temu miałam "0". Nic mi nie mówiła, że to niedobrze, ale juz się posrałam. Dalszy ciąg L4
Czytałam o stopniu dojrzałości łożyska i :
w połowie ciąży powinno być "1" a ja miałam "0", to może tamten lekarz się pomylił. W trzecim trymestrze "II", tylko ja mam dopiero drugi tydzień III trymestru i juz II

Basiu, Wania jest przeurocza. No ładne macie plany, coś czuję że tż będzie polował na pisiorka.
Iza, cały czas nie dochodzi do mnie że to już koniec ciąży i za chwilę zobaczymy nasz cud - Dominisia

Gianna, pocieszna istota z Ciebie. Gratki dla tż'ta. Pasierbica nic nie łapie, kompletnie nic. Jutro postaram się zrobić WRESZCZE zdjęcia brzucha, bo może ja płaska jestem Pytanie farmaceutyczne: babka w aptece powiedziała że do furaginu powinno się brać witamię C. Kupiłam,a le debilna nie zapytałam czy w ciąży też

Zophee, ja to czasem odnoszę wrażenie że szukasz guza plamienia, ale do pracy ciągnie.

18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko

07.03.2014 wreszcie jesteś

http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png
agabiwro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-03, 20:14   #810
arletka1313
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PannaMagda Pokaż wiadomość
Dzień dobry, dobry wieczór kobiety

Ja jeszcze dwa dni luteiny i czekanie na @ a potem to już tylko odliczać dni będę jak zobaczę się z moim nie-małżem

Agabi ja bym jeszcze nie mówiła o ciąży po co masz się denerwować a pewnie znajdziecie jakieś wyjście z sytuacji

Arleta strasznie mi się imię Waszej córki podoba w rodzinie tż-ta jest Lena

a Haneczki są najsłodsze
czytam raz, nie to nie do mnie, czytam drugi o nie, jednak do mnie
nigdy nikt tak do mnie nie pisał i sie zastanawiałam czy to na pewno do mnie

teraz tylko leciec do tz i go bałamucic

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ----------

Cytat:
hello,

Jaśmina waży 1,1 kg. Nie zapowiada się na mega giga dziecko (po starej), bo jak się okazało przytyłam 3,4 kg i z takiego przytycia ponoć takie dzieciaczki nie osiągają mega rozmiarów, tylko mieszczą się w średniej. Szyjka 4 cm. Mała jest ułożona główką do dołu, a bulwa na brzuchu to bioderko.
Cukier po obciążeniu 132, powiedziała że mieszczę się w normie bo do 150 jest. W moczu liczne bakterie, mam brać furagin 3x2 i potem powtórzyć badanie (Kluska, uprzedzę pytanie - tak, podmyłam się). Miedniczki w normie, a łożysko już II stopnia. Czy to źle? 6 tygodni temu miałam "0". Nic mi nie mówiła, że to niedobrze, ale juz się posrałam. Dalszy ciąg L4
Czytałam o stopniu dojrzałości łożyska i :
w połowie ciąży powinno być "1" a ja miałam "0", to może tamten lekarz się pomylił. W trzecim trymestrze "II", tylko ja mam dopiero drugi tydzień III trymestru i juz II

Basiu, Wania jest przeurocza. No ładne macie plany, coś czuję że tż będzie polował na pisiorka.
Iza, cały czas nie dochodzi do mnie że to już koniec ciąży i za chwilę zobaczymy nasz cud - Dominisia

Gianna, pocieszna istota z Ciebie. Gratki dla tż'ta. Pasierbica nic nie łapie, kompletnie nic. Jutro postaram się zrobić WRESZCZE zdjęcia brzucha, bo może ja płaska jestem Pytanie farmaceutyczne: babka w aptece powiedziała że do furaginu powinno się brać witamię C. Kupiłam,a le debilna nie zapytałam czy w ciąży też

Zophee, ja to czasem odnoszę wrażenie że szukasz guza plamienia, ale do pracy ciągnie.
ciesze sie ze wszystko dobrze! jasminka rosnie pięnie! a ty wcale nie przytyłaś
wit c na pewno w ciazy nie zaszkodzi
a co do łożyska to ja sie wogóle nie znam, mi lekarz nic o nim nie mówił,tylko ze ok. ale jakby nie patzrzec to juz III tyrmestr

a zdjecie koniecznie bo ciaza ci minie i nie zobaczymy brzunia
Hania 6.09.2016

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości