![]() |
#781 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Styczniowo - lutowe mamy 2013 (XII)
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Bokeh-Oskar spał mi 2 i pół godziny. To była jego pierwsza drzemka,nigdy rano mi tak nie śpi więc pewnie pogoda. Teraz ma właśnie drugą drzemkę (zawsze ta była dłuższa) zobaczymy ile ta potrwa.
No i rzućcie okiem na te placki jego. Tak to wygląda mniej więcej. W środku ma takie małe wystające punkciki (nie wiem czy zauważycie na drugim zdjęciu) i przenosi się już na brzuch powoli.
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobre sa? kurde, my jesczze nie mamy nic na zime ![]() a maja zimowki? ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- elmex u nas mlody ma 2 grzemki obowiazkowo, jeszcze sa dni kiedy te drzemki sa 3.. zasypia zawsze 20-20.30, wstajemy 7-8. tylko raz wybudzilam mlodego jak spal bo akurat jechalismy do lekarza a tak to nigdy... ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- mala - ja nie mam pojecia co to moze byc... moze trzydniowka? a byliscie u lekarza? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tutaj mogę z Tobą dyskutować ![]() równie dobrze mogłabym pozwolić przedszkolakowi buszować do północy bo przecież nie jest śpiący Mala- ja bym szła do lekarza |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Pstryniu-nie byłam u lekarza bo obstawiam 3dniówke właśnie. Pokazuje wam teraz fotki żebyście rzuciły okiem czy tak to u was wyglądało.
Po ilu dniach 3dniówka powinna schodzić?
#786 |
Zakorzenienie
|
ktoś coś gdzieś, jakaś zabawa andrzejkowa?
![]() ![]()
#787 | ||
Zakorzenienie
|
czemu?
![]() zla jest? a wy jak macie? ---------- Dopisano o 15:17 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:17 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- widzialyscie? ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/61262/...ien_dobry_tvn/ |
||
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
My do mycia ząbków mamy paste ziajke.
#790 | ||||
Zakorzenienie
|
a ile przyjemności sprawiło takie malowanie... Kolory mieszałam sama. Kupiłam tylko białą farbę i 3 podstawowe pigmenty: zółty, czerwony, niebieski....
Cytat:
też mamy 360 i też nie wie o co z nim chodzi. mam też typowy niekapek z lovi i tez go nie chce... mysle czy nie kupic jakiegos innego niekapka z innej firmy, albo jeszcze poczekam... Cytat:
Cytat:
Cytat:
polmonolog w sumie tez ok... kilka praktycznych rad.... recepta i jakby cos to przychodzić.... ogolnie jestem zadowolona poza jedna rzecza... zakaz wychodzenia z domu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() lęce obiadek gotowac... usypiam na stojąco i jakoś tak mi dziwnie słabo...., mdli mnie i mam wieeeelką ochote na slodycze ktorych zazwyczaj nie jem... no i w głowie myśl.... ciąża... no ale przeciez hormony biorę..... dziękuję za miłe słowa dot. smerfów aaa i tez elmexa uzywamy |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#791 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o kurcze, i do kiedy ten zakaz wychodzenia macie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tutaj cały czas piszę w kontekście drzemek na dzień. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Moj babelos chodzi sobie po pokoju a jak tylko przysiadzie to zaraz look na mnie czy aby to widzialam
![]() oczywiscie wiwaty obiwiazkowo musza byc ![]() i to samo jak pcha sobie swojego "pchacza" to pcha ale lepetynka caly czas w moja strone i sprawdza czy tylko aby na pewno go podziwiam ![]() i wtedy zaciesz na cala gebusie ![]() jak ja go kocham ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kurczę, niefajnie z tym zakazem ![]() ja uśpiłam bobka na trzecią drzemkę, usypia tzn marudzi równo co 2,5 h od rana i śpi pięknie rano 40 min, w południe prawie 2 h a teraz zobaczymy ![]() ja raczej nie wybudzam, jakbym, go obudziła to byłoby ciężko, bardzo marudny by był od razu. Ja sobie troszkę pofewciowałam, umyłam wc i trochę łazienkę, odkurzyłam, pomyłam podłogi, umyłam płytki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Moja tez popitala z pchaczem, przeszla cały pokój + przedpokój! trochę jej czasem trzymam, bo jednak niepewnie nóżki czasem postawi i szybko gna. Cytat:
![]() co do spotkania : niedziela okej! Gojka: zatestuj! ---------- Dopisano o 16:16 ---------- Poprzedni post napisano o 16:12 ---------- ale fajowe http://mamaplus.pl/products/klocki-g...estaw-wiaderko ale to dla dzieci 3+ - sama bym się pobawiła:d |
||
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Debrah super
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
zapomniałam wam napisać
![]() przyjeżdża dzisiaj do mnie mój przyjaciel "brat" ![]() ![]() ![]() ![]() mieszkanie wyfewciowane tak, że Fewci nie wstydziłabym się wpuścić do domu ![]() a wiecie co najśmieszniejsze, że D. przyjeżdża z nią do mnie, żeby jej pokazać, że, cyt. "nie ma być o co zazdrosna" ![]() ![]() ![]() aaaaaaa lecę jeszcze dofewciować do końca kuchnię ![]()
#798 |
Zakorzenienie
|
Nancy: obojetne
![]() Czy istnieje na rynku jakaś zabawka, która daje taką frajdę jak..wyciąganie z opakowania mokrych chusteczek? Moja córa to kocha, oj jaki jest płacz jak nie pozwalam... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Wtajemniczenie
|
Lady, jakby mój facet tyle czasu z taką laską jak Ty spędzał to też bym się czuła niekomfortowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
![]() Dopiero teraz jestem. Byłam u znajomej która ma córeczkę miesiąc straszą od Darii ![]() Ale się fajnie bawiły razem ![]() Lecę nadrabiać ![]()
#801 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Nie wiem co to jest. U nas te plamy przy 3dniówce inaczej wyglądały. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Wtajemniczenie
|
Byłyśmy na bilanse, jeśli można to tak nazwać
![]() Hania waży 9780 (chociaż wydaję mi się, że więcej) ![]() ![]() ![]() sylwietta najlepszości!! ![]() hope Hania zasypia w łóżeczku, ale czasem w nocy ląduje u nas, jak mi się nie chce szuszać ![]() Ifwka zdrówka dla Małej ![]() tress brawa za zęba no i brawa dla Tż, że go odkrył ![]() ![]() Debrah wcześniej myłam samą wodą, teraz mamy elmex pstryczku chyba dołączę do tej grupy na fb ![]() gojka o kurde:/ ale na jaki okres macie ten zakaz??
#803 |
Zakorzenienie
|
Dałam jej takie gdzie zostało kilka sztuk, opakowanie z klapką. Wyciąga już z 11 raz... i nie mam dziecka. Jak się kończy to płacze do momentu aż nie włożę ich spowrotem...
Może jakaś samoróbka czegoś podobnego co się tak fajnie wyjmuje jedno po drugim? |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
meneq kiedyś chyba pokazywała, że u nich jest taka zabawka, chyba takie materiałowe chusteczki połączone i z jakiegoś pojemnika się je wyjmuje ![]()
![]() |
#805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
http://dzieciologia.blogspot.com/201...edostepne.html na samym dole
![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ---------- jest pomysł http://www.bielemorele.pl/category/zabawa/page/31/
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
na tym blogu jest fajna zabawka, która z kolei dla nas będzie idealna - deseczka do krojenia z zakrętkami
![]()
#809 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Musiałam dzisiaj wstać o 7. To Pola jak na złość, nie dość, że budziła się w nocy kilkanaście razy (przez katar), to jak ją potem wzięłam do łóżka, to spała sobie do 8, jak nigdy ostatnio ![]() ![]() Byłam w pupie (standardowa wizyta ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I mnie coś bierze, na razie tylko gardło boli i lekki katar, i ogólnie czuję się jak kupa gnoju ![]() Cytat:
Nie używamy pasty; tylko woda przegotowana. A pytałaś o fotelik - my mamy Tango; 9-36kg bodajże, ale nie jestem pewna. Sylwuś, dużo szczęścia, radości z Bartusia; i na pewno już niedługo - miłości! ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-11-26 o 16:13 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
![]() a ja to sobie na ta okazje chyba w ogole zaloze konto na fejsie ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:41.