|
|
#781 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Rossmann cz. XX
![]() ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tusze, cienie, podkład, puder, szminki, błyszczyki- produkty codziennego użytku ![]() Róz i czekoladka z B. - kiedyś trzeba było dokonać tego życiowego zakupu ![]() policzyłam ![]() Uwaga uwaga, 706zł ![]() ![]() ![]() róznica 300zł jaka ja jestem jednak oszczędnaEdytowane przez klapouszek29 Czas edycji: 2013-11-24 o 23:02 |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Trzeba uważać, żeby z białymi rzęsami nie śmigać po mieście.
![]() Niestety zauważyłam, że bardziej po niej bardziej wypadały. Cytat:
Z wikipedii: Ałun potasowy (ałun, ałun glinowo-potasowy; z łac. Alunit (alumen) lub franc. alun = ałun) – nazwa zwyczajowa dwunastowodnego siarczanu glinowo-potasowego. W farmacji stosowane są również nazwy: Aluminium Kalium sulfuricum, Alumen FP VIII, Aluminii Kalii sulfas.
- Underground nuclear testing in China, and, hey! Your perfume! Edytowane przez czerwieclipiec Czas edycji: 2013-11-24 o 23:01 |
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Wąchała któraś z was zapachy z Bourjois? Jak już weszłam w te nowości, to wyjść nie mogę
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
[1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43868623]
![]() ![]() Ja nie próbowałam ale miałam delikatny podkład z lirene i kolor najjaśniejszy ciemnial, podklad szybko znikal i nie kryl[/QUOTE] Dzięki za odp, pytałam ,bo nie mogłam KWC znaleźć, ale już mam, słaby się wydaje , coś ponad 2 gwiazdki+ może zapychać. Z jednej strony dobrze, może w końcu dotrwam do stanu, że nic mnie z drogeryjnych podkładów nie zaciekawi i zamówię minerały
|
|
|
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałam właśnie w tv reklamę promocji -40% i tam kłamią, bo mówią, że "na wszystkie kosmetyki do makijażu" a w rzeczywistości nie na wszystkie
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#790 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#791 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Niezła kwota chociaż licząc kwotę zaoszczędzoną -> ![]() Ja na razie zaoszczędziłam 96,66
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powinni reklamować się że wszystkie produkty z szaf ![]() Czekam na -40% na zapachy bo, dziewczyny, jestem pod wrażeniem zapachu Rihanny Reb'l fleur, nie dość że zapach przepiękny, totalnie "mój" to jeszcze psiknęłam przegub dłoni w piątek i jeszcze dzisiaj ciut, ciut go czuję mimo, że się oczywiście codziennie rano i wieczorem myłam, zmywałam naczynia itp Dobra, możliwe że czuć ją na mojej missiu a nie na skórze ale i tak! Niesamowita trwałość, na dłoni wyraźnie czułam go cały dzień, ideał.
|
|
#793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.youtube.com/watch?v=LJjK1_q3udg |
|
|
|
|
#794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hahah Chociaż chciałam chociaż troszkę nas wszystkie usprawiedliwić
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#796 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.google.pl/imgres?imgurl=h...ed=0CDIQ9QEwAQ na beżowym kolor riche. Cytat:
o ile mi sie spisze![]() napewno 5 avenue ma lepszą trwałość, ale w koncu green tea to tylko woda toaletowa. [1=8c5e47fe6e48fd89bc9c227 f1239fe5b9f79e095_5edd717 29ccf0;43868487]Wy dziewczyny się dożywiacie, a ja jestem pod wrażeniem zakupów niektórych z was. Przepuścić w rossmannie 400 zł.... Jestem pod wrażeniem. Rozumiem w SP, czy Sephorze, ale rossmann. Brawa [/QUOTE]haha fakt ja jak wchodze do SP i wydaje 100zł to nawet nie zauwazam, potem przy kasie doznaje olśnienia ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#797 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mowa o Glamour Lovely normalnie sam zapach tyle kosztuje.
Edytowane przez wiosna494 Czas edycji: 2013-11-24 o 23:44 |
|
|
|
|
#798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o mamuniu, gdzie to, SP ? hmmm, no to jeden prezent na święta juz znam jeżeli zapach bedzie fajny
|
|
|
|
|
#799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
No to teraz mi klapki pospadały..
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...iatelkiem.html Czuję się jakbym żyła w innym świecie.. Co to za wynalazek ? Gdzie ja się uchowałam |
|
|
|
#802 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Widziałam już taki wynalazek tyle że z innej firmy mają pomysły
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
cena tego wynalazku również zabójcza
|
|
#804 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i tylko ten zapach widziałam w takim zestawie z tuszem. zresztą widzę już, że będzie w R. i to ładnie przeceniony ![]() http://www.rossnet.pl/Produkt/Bourjo...s-50-ml,332918 |
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
ja się nie wypowiem bo nie lubie błyszczyków, nie widze celu w nich, posmarować się żebym wygladała jakbym sie miodem lub klejem wysmarowała?
Zawsze jakoś nie mogłam pojąć, bo pomadki czy lakiery do ust to dla koloru, a błyszczyki prawie koloru nie daja, to okej zeby się usta błyszczały, ale po co? to żaden hejt ja tylko chciałabym sie dowiedzieć po co sie błyszczyki stosuje, bo w sumie ja tego ogarnąć nie potrafie, ale być moze to tak jak i z brwiami nie potrafiłam ogarnąć po co je wypełniac, a teraz widze tę różnicę na plus.
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#807 |
|
Wtajemniczenie
|
ja również nie bardzo ogarniam błyszczyki. szczególnie dlatego, że jak tu wyjść z takim klejącym czymś na ustach?! mam długie włosy - wiatr raz zawieje i już mam wszystko przyklejone do ust
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
gosh
ja polecam pomadki z nouba z lusterkiem, ale niestety nie trafiłam z kolorem i musiałam swoja w świat puścić![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- ja właśnie pomijajac wygode, nie rozumiem aspektu estetycznego, bo jeszcze w formie ochronnej to do mnie jakos przemawia, ale wtedy to wole pomadke bezbarwną. |
|
|
|
#809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() to się mamusia ucieszy jak jej wymyślę prezent dla mnie na gwiazdkę "znowu kosmetyki, dziecko, ty sklep możesz otworzyć, tobie to coś na glowe potrzeba" |
|
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum ROSSMANNiaczki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:09.

Strach obliczyć ile by wyszło w cenach regularnych
tusze, cienie, podkład, puder, szminki, błyszczyki- produkty codziennego użytku 

?