|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Płeć dzidziusiów poznajemy i imiona nadajemy. Mamusie V-VI 2014 cz.V
Hej
Z małym opóźnieniem, ale witam się w nowym wątku I nawiązując do tytułu... wygląda na to, że tym razem będziemy mieć córeczkę!!! 8-go marca idę na usg w 4d i mam nadzieję to potwierdzić ![]() Wszystkiego dobrego mamuśki
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ten wątek obfituje najwyraźniej w dziewczynki ![]() akurat prezent na Dzień Kobiet |
|
|
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Vampirka szkoda ze z tymi ciuchami tak wyszło, następnym razem poprosisz o więcej zdjęć z bliska. Dobrze ze cena nie była wysoka, ale tej kobiecie napisałambym że ciuchy nie są w dobrym stanie. Ramona myślę że nie ma się co martwić. Selenti dobrze napisała. Dziś jakoś nie umiałam dobrze spać, jakbym cały czas czuwała. Organizm powoli przyzwyczaja się i wie ze zbliza się dziecko ![]() Miłego dnia |
|
|
|
|
#784 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry w 21 tc. Od rana mam nerwy na służbę zdrowia, zadzwoniłam żeby na usg się zapisać na IP i raczyli mnie zapisać na 5 lutego! Pójde dziś do położnej, może ona coś wymyśli. Miłego dzionka I kciukasy za wizytujące ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#785 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry kobietki
za wczorajsze wizyty, widziałam, że u Nikii potwierdziła się Majeczka i u asiulki też wszystko ok Lecę nadrabiać
|
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny gratki za udane wizyty.Niki super masz ta lekarke ze sama od siebie dała skierowanie,zazwyczaj trzeba sie prosić jak cos na NFZ ma byc.Wiec korzystaj jak masz okazje sprawdzić jeszcze co tam u Majki
![]() Co do 12 i 13 letnich rodziców to jest dla mnie nie wyobrazalne,moja Corka w lipcu bedzie miec 12 lat..staram sie z nia rozmawiać o takich sprawach rożnych aby wiedziała co wolno a co nie.No ale z tego. O wiem nie zawsze da sie upilnowac.Sama miałam 17 lat jak zaszłam w ciaze...rodziłam jako 18 to latka juz mężatką byłam.Ale wzrok położnych dawał mi wiele do myślenia...złe mnie traktowały pewnie ze względu na młody wiek... Chcialas to masz.Tak to czułam.Zero pomocy,przeplakalam kolka nocy w szpitalu.Ale nie żałuje teraz.Zapomina sie.Ale chciała bym córkę uchronić przed wczesnym macierzyństwem,na to ma czas po skończeniu szkoły,i studiów jak zechce isc. Vampirko ja kiedyś zamówiłam bluzeczke dla córy na Allegro i tez sie sparzylam.Byla jakościowo okropna.Raz wypralam i sie rozeszła :/ Dla tego ja choć czaje sie na wiele bobasowych ciuszków z Allegro to boje sie kupić. Wczoraj brzuch nie przestał bolec...bolał do wieczora.Dzis jest ok puki co ale czuje ze cos tam jednak sie rozciąga bo uczucie takie dziwne..Ciągniecie czuje czasami. Żegnam zie na razie bede dopiero pod wieczor.Zaraz ma wpaść do mnie siorka i bedziemy plotkowali Druga Siorka spi...od jakiegoś czasu pracuje w rossmanie nie daleko mnie i mam ja często u siebie w domu,raźniej mi jak jest u mnie.Tym bardziej ze TŻ za granica. Miłego dnia ... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#787 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie w czwartek
Gratuluje udanych wizyt i potwierdzenia płci ![]() martuszka0 co do diety to może przeszukaj internet albo w bibliotece są jakieś książki o dietach w ciąży dla cukrzyków cieżka noc za nami ale mam nadzieję, że dzień będzie lepszy
|
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
asiulka, Nikii, martuszka, nitka- gratki za wizyty Ja dziś przespałam prawie całą noc Teraz muszę jakoś dostarczyć ten towar do przychodni Już dziś nie mam chęci na gofry
|
#789 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Super że wszystko ok Cytat:
Super że wizyta udana ![]() ![]() Cytat:
Super ![]() Witam się czwartkowo dzisiaj pogoda lepsza coś słonko się pomału ukazuje ![]() Tż mnie obudził o 8 rano telefonem i mi pobudke zrobił hihi ![]() I tak przeważnie tak wstaję ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:26 ---------- I kciuki za wizytującą dzisiaj ![]() Aldrin (połówkowe)17.00 ![]()
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Nitka gratulacje córy
![]() Witam się studniówkowo juz tylko 100 dni do narodzin Rysia !!! Wysłane z mojego MIST przy użyciu Tapatalka
|
#791 |
|
Rozeznanie
|
Madziula kupa Olafa po porodzie mnie rozwaliła haha
![]() Karolak super, glukoza w porządku Lolitko może na kolejnych zajeciach będziesz już lepiej, ważne, że się coś ruszasz i rozciągasz Gosiu kolacja idealna dla mnie, tylko z banana musiałabym zrezygnować, a tak to pychotka mniam ![]() Vampirka możesz odesłać te ciuszki, jeśli nie jesteś zadowolona, ale doczytałam, ze jednak nei chcesz. Za to możesz wystawić komentarz sprzedającemu ![]() Ilkas nie całować się z mężem!!! Obyś się nie zaraziła ![]() Sylwunia keidy masz wizytę? Może zadzwoń do ginekologa i powiedz o brzuszku… Aldrin już cały Internet znam na pamięć, dużo już przeczytałam o cukrzycy ciążowej, trzymam kciuki za Twoją wizytę
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kochane!
Witamy się dziś idealnie POŁOWA CIĄŻY Teraz już tylko bliżej niż dalej do godziny zero ![]() Gratuluję wczorajszych wizyt, widziałam, że wszystko dobrze i płeć żadnego maluszka się nie zmieniła, a dzisiaj oczywiście wielkie kciuki za Aldrin i jej maleństwo ![]() Byłam wczoraj na Hobbicie, nie piłam nic specjalnie na 2,5 h przed seansem, żeby nie latać siusiu Film świetny, i miałam wrażenie, że Helenka reagowała na hałas bo wyjątkowo często i gwałtownie ją czułam w ciągu filmu
|
#793 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj same jubileusze, gratulacje!!
![]()
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
Hej brzuchatki
![]() No nie nadrobię, musiałabym tu siedzieć cały dzień. Jak Wy to robicie, że nadążacie? ![]() Gratuluję poznanych płci i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytującą Paulka - wstydliwe to to Jak u nas ![]() Właśnie widzę wyniki moich wczorajszych siuśków I nie mam bakterii Ale i tak zakupiłam sobie herbatkę z żurawiną i popijam, a co! ![]() Zamówiliśmy wczoraj szafę. Jak tylko przyjdzie (czas oczekiwania 2-3 tygodnie), zaczynamy urządzanie pokoiku. Czyli będzie trzeba kupić łóżeczko i komódkę. U mnie dziś szaro i brzydko.. Na 16.30 idę na ćwiczenia, mam nadzieję, że nic mnie nie będzie mnie bolało i dotrwam. Idę zjeść śniadanko Miłego dniaaaaa i pewnie będę zaglądała
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Martuszka super że na wizycie wszystko dobrze
![]() Kaorlak mam nadzieję że od razu zwróciłaś uwagę? Pomarancza ja polecam , u Nas te rurki na kolki się sprawdziły. W sumie powiem tak na każde dziecko będzie działało co innego , ale jak się Wam trafią kolki to będziecie musieli próbować wielu rzeczy aż znajdziecie to właściwe. Ramona nie masz się czym martwić , dzieci różnie rosną. Jeśli lekarz nic Ci nie mówił że coś jest nie tak to się nie martw Najwidoczniej ona będzie miała duże dziecko Bo ja jestem w 23t i moja waży 576g , wg tego co piszesz to ona jest w okolicy 20tc.Nitka gratuluję córeczki Imię już wybrane ?? Akurat na Dzień Kobiet ![]() Paulka gratuluję 21tc ![]() Kurcze kiepsko z tym terminem ;/ Sylvunia mnie też czasem boli brzuch ,ale w okolicy pępka. Aldrin za wizytę i ciekawa już jestem czy sprawdzi się ten chłopak Na którą masz USG ?? o już widze na 17 ![]() Madziula gratuluję studniówki Dzień dobry My dziś pospaliśmy bardzo fajnie Ja do 7.30 a młody do 7.50 :PMam zamiar skorzystać z tego skierowania , ale otwarte mają dopiero od 10 więc wtedy będę dzwoniła. Dziś coś słoneczko się pojawia to może w końcu na spacer uda Nam się wyjść
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Impreza za imprezą dzisiaj
tu półmetki... tam studniówka... szaleństwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w 21 tc
półmetek już za mną, teraz można odliczać wstecz ![]() no i zdjęcia mojego brzuchola - jak tak patrzę z boku nie jest źle, ale wydaje się ogromny, zwłaszcza, jak nie mogę się w czymś dopiąć ![]() a teraz dobry temat będzie w P N Ś - czego oczekiwac od położnych w czasie porodu
|
|
|
|
#799 |
|
Rozeznanie
|
hejka
![]() Asiulka Kobitki za wizyty i potwierdzone Dzidziusie!Madziulka,Ramona,Paulka i Agaaga ![]() Gratulacje!Ramonka super brzuszek ![]() ![]() Któraś chciała linka do butelki TT: http://www.bangla.babyonline.pl/opin...oser-to-nature <---taką kupiłam 0+ w Tesco za ok.30 zł Nikusia Ty jestes 23 t i Majeczka ma już 576g ? To się troszkę zmartwiłam teraz bo Leoś w 22 tyg miał 362
Edytowane przez lolitka888 Czas edycji: 2014-01-16 o 09:01 |
|
|
|
#800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to teraz odliczanie do porodu ---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#801 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję za kciuki Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Aldrin za USG!
|
|
#803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dokładnie
|
|
|
|
|
#804 | |
|
Rozeznanie
|
Gratulacje! ładny brzusio!
![]() Cytat:
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Ramona brzusio piękny
|
#806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra kobieto u mnie w mieście rodzinnym jest Tesco, ale tam ich nie ma muszę jechać do Wrześni, tam jest czynne 24h i super informacja, że tam są
|
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Ramona idziemy z brzusiem chyba łeb w łeb
Wydaje mi się, że mam podobny wielkościowo Bardzo ładny
|
#808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie zauważyłam, że napisałaś o PnŚ W sumie to nic ciekawego się nie dowiedziałam ![]() Brzuszek bardzo ładny |
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
gratulacje Tobie i wszystkim innym półmetku, teraz już z górki ![]() kurcze ja wczoraj rozpoczynałam 20 tydzień i nawet nie wiedziałam ale skleroza jak ten czas szybko leci ![]() Cytat:
kolejnego tygodnia no i ładniutki ten brzuszek ![]() tak Nikii na 17 dopiero jeszcze tyle pracy przede mnądzięki dziewczyny za kciuki
Edytowane przez Aldrin Czas edycji: 2014-01-16 o 09:18 |
||
|
|
|
#810 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No to poszaleliście z tym spaniem. Kciuki żebyś jak najszybciej miała termin ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Z tż przegadaliśmy pół nocy Zobaczymy co jutro powie moja pani ginekolog, powiem o tym szalonym terminie na 5 lutego, jak coś niech mi daje skierowanie do szpitala, położą mnie ale przynajmniej będę wszystko wiedzieć albo na IP jakieś pilne skierowanie. Coś musi wymyślić. Jak się niczego nie dowiem najpóźniej do wtorku to pójdę na USG prywatnie. Tak jak lekarz mówił, nie będę panikować ale coś w tym kierunku będę robić o ![]() Się rozpisałam
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

za wczorajsze wizyty, widziałam, że u Nikii potwierdziła się Majeczka i u asiulki też wszystko ok

Teraz muszę jakoś dostarczyć ten towar do przychodni

a do tego ft3 i ft4 w normie to fajnie