![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: kto ze mną zaczyna odchudzanie
Cytat:
![]() ![]() ![]() na pewno zrzucisz to 4 kg ![]() ja tez sie wzielam za siebie, bo ostatnio sobie folgowalam wieczorem ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
![]()
To ja tez sie przylaczem do tego watku bo tak sie sklada ze tez zaczeynam odchudzanie.Jestem juz na dietce od tygodnia.I jak narazie mi niezlie idzie,nie mam ochoty na slodycze. trzymam sie 1000 kcal czasami 1200 i jest dobrze.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
A ja dzisaj troche przekroczyłam 1000 kcal
![]() ![]() ![]() Co do wagi to hmmm... ja sie nie waze konsekwentnie od 22.02 i obawiam sie wejscia na wage w srode 8.03.... Wiecie - rozczarowanie etc. ![]() Jednak to wazenie sie codzinnie, jakie bez sensu, ale ilez mniej stresu ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Wtajemniczenie
|
odchudzam sie teoretycznie od 7 lutego, ale sobie dałam laby na tydzień, a może nawet troszke dłużej, i nie ćwiczyłam i dosyć podjadałam
![]() ![]() ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | ||
Zadomowienie
|
skrawka - z kasza tesh uważaj - lepsza od ziemniaków, ale kalorie to sobie ma
![]() ![]() Ja np. kiedy gotuje kasze gryczana - wsypuje 80 g suchej kaszy. Ma sporo kcal mimo wszystko, ale porzadnie sie najadam, a do tego dodaje np. brokuły, które maja mało kalorii ![]() No! A wątek widze ma wzloty i upadki ![]() Moje parodniowe zawirowania głodowo-napadowe mineły - co te hormony wyrabiaja z kobietami ![]() ![]() Ostatnio mało cwicze, ale po okresie biore sie ostro - teraz jestem troche osłabiona ![]()
Can’t find the answers I’ve been crawling on my knees Looking for anything To keep me from drowning Promises have been turned to lies Can’t even be honest inside Now I’m running backward Watching my life wave me goodbye |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
a ja sie dobrze trzymam juz od poniedzialku
![]() ![]() ladnie dietke trzymam, nie przekraczam 1000kcal, no ale dzis sobie pozwolilam na male odstepstwo ![]() ![]() ale sie nie przejmuje, w piatki moge zjadac do 1500 - tak sobie zalozylam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#788 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
pn i wt - ok , ale od śr daję sobie nieżle w żołądek , heheheh dziś i jutro mam gości, to nie da rady, ale od niedzieli... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A mc flurry ![]() Ja jestem masochistka - otworzylam sobie ksiazke "Kuchnia wegetarianska" - bo generalnie tak ie odzywam i gapie sie na zjecia - ![]() Dlaczego zdjecia w ksiazkach z przepisami sa takie ![]() ![]() ![]() Ale spoko - bo kupilam ksizake pol roku temu i zapomnialam o tym ze ja mam. Mówie wam, te sałtki z ryzem np ![]() ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
zrezygnuje z tego piatku tak za jakis tydzien-dwa jak juz sie calkowicie przestawie
![]() ![]() ![]() caluje ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#791 |
Zadomowienie
|
Moje ważenie/mierzenie oficjalne sie zbliza - data planowana 8.03... Cos mie sie zdaje, ze wyniki nie beda powalajace, ale zawsze.
![]() Dzisiaj postanawiam sie trzymać 1000 kcal tak na 100% jak przez wiekszosc diety. Teraz juz nie bedzie wymówki, ze RR, ze to , ze tamto. ![]() Chce móc kupic sobie ubrania 36 ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkie uczestniczki tego wspaniałego forum!
![]() Niedawno znalazłam to forum ![]() Chciałbym się do was przyłączyć ![]() Moim obecnym celem jest stracić 15 kilogramów do 28 kwietnia, ponieważ wtedy jest wesele mojego kuzyna i wypadałoby dobrze wyglądać ![]() ![]() A potem jeszcze kolejne 5 kg. Czyli czeka mnie walka z moimi zbędnymi 20 kilogramami ![]() Wiem, że to strasznie dużo, ale mam nadzieje, że z waszą pomocą mi się uda ![]() Czytając wasze porady na pewno będzie mi łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#793 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
Witam nazywam się Dr Anna Pikula chętnie pomogę paniom zrzucić zbędne kilogramy. Zapraszam do współpracy mam dużo czasu skończyłam współpracę z kilkoma paniami i efekty wyszły rewelacyjne szukam nowych pań chcących schudnąć teraz mamy dobry okres dobry czas aby na wiosnę wyglądać szczuplej proszę pisać prywatnie pm. lub meilowo DrSpecjalistaAnnaPikula@w p.pl
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Przyczajenie
|
Witam,
nazywam się Ewelina,jestem psychologiem specjalizującym się w zakresie psychodietetyki, prowadzę badania na temat związków psychiki i ciała. Zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej (10 min) ankiety (w linku poniżej. Z góry bardzo dziękuję za udział w badaniu i poświęcony czas. https://docs.google.com/forms/d/1heTOsHlpk7y 4YrDbOiRJmu26avp3C_ZpfMTx mdcceAA/viewform |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.