|
Notka |
|
Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Świece zapachowe cz. VI (m.in. Yankee Candle, Kringle Candle)
Cytat:
Dziękuję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#782 |
Raczkowanie
|
Dla dziewczyn z Gdyni polecam sklep w Szperku nazywał się chyba Galeria 55 mają podstawowe zapachy Yankee. Jeśli, któraś z was lubi nowoczesne dodatki do domu np.świeczniki polecam udać się do Empiku na przecene -90% ja upolowałam kilka fajnych.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
|
Patrzcie, jakiego mam mokrego Kokosa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Konto usunięte
|
a ja dzisiaj zapalilam Bahama Breeze i jak mi sie podobal w folii tak jak sie roztopil to stwierdzialm ze to moj nr 1. Uwielbiam takie owocowe zapachy, musze zrobic duzy zapas
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Przyczajenie
|
Hej, ja wiem że to już szósta strona, ale lepiej późno niź wcale... można się dołączyć
![]() Wkręcam się w temat powoli, mam już za sobą pierwsze zakupy - dwa zamówienia. i chociaz zdecydowanie nie potrafię pisać o zapachach tak jak Wy, to mam już swoje poglądy na temat tego, co kupiłam |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Przyczajenie
|
Też się dołączę, a co
![]() Temat mnie ściga od kwietnia, na urodziny zażyczyłam sobie kominek, kilka wosków YC i przepadłam... nie chce mi się liczyć, ile wosków od tamtego czasu wpadło do mojej kolekcji, ale z 30-40 będzie. A w kominku Fresh Cut Roses - nawet, nawet, czuję się jak w ogrodzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Raczkowanie
|
U mnie dzisiaj niezawodny misiek dobry na każde smutki
![]() Czy wy też tak macie że w letnie dni nic wam nie chce się palić dopiero wieczorami przychodzi pragnienie pięknego zapachu. ![]() Kupiłam dzisiaj room spray z home&you będę testować jak na razie jest ok ale mało trwały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Konto usunięte
|
a ja dzisiaj dopalalam Bahama Breeze w cieply dzien swietnie sie sprawdza bo jest owocowo orzezwiajacy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Konto usunięte
|
moze u mnie to jeszcze taka swieza fascynacja, woski pale dopiero od niedawna i chcialabym juz wszystkie poznac, ale ich jest tyle ze nie da rady tak od razu
![]() Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2014-07-11 o 21:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() a mam takie pytanie, kiedy wszedl wosk bahama breeze, mozliwe ze go wycofaja? Czy jest w ofercie juz dluzszy czas? Bo nie wiem czy robic zapasy ![]() Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2014-07-11 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Ja czekam na ciepłe dni, żeby zapalić wreszcie Fresh Mint
![]()
#794 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#796 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Przyczajenie
|
Pytanko mam - jaki wosk będzie pachniał karmelowo jak toffi i nie będzie zajeżdżał rosołem (salted caramel) i nie będzie absolutnym-unikatem-niemożliwym-do-dostania?
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#799 |
Przyczajenie
|
Moje doświadczenia – na razie skromne:
soft cotton – piękny, czystościowy, delikatny – na pewno chcę jeszcze (mój mąż : „co tu tak jedzie praniem?”) fluffy towels – na sucho super jako zapach do szaf, palony – bez szału, jeżeli kupię to do używania na sucho jednak clean cotton – nawet fajny, czystościowy ale chemiczny, jednak nie kupię więcej white linen & lace – nie podobał mi się w ogóle, jakoś zmęczyłam go do końca salted caramel – mieszane uczucia, mocny, słodki, jednak zapach rosołku wyczuwam nie tylko ja. Powtórki raczej nie będzie. Ale drań trwały jest, trzeba mu przyznać sicilian lemon – na początku toaletowo, później trochę lepiej, ale więcej nie chcę spiced orange – ciężki, mocny, intensywny, nie mój na pewno. Może jest za ciepło na takie zapachy home sweet home yc i welcome home kringle- dom cynamonowy to na pewno nie mój dom. Zmęcze kiedyś, ale nie, na pewno nigdy więcej kringle pink grapefruit – jestem fanką grapefruitów, ale to nie to, niestety kringle tranquil water – niby fajny, ale ma coś drażniącego, to pewnie ambra (nie wiem jak pachnie ambra), nie dla mnie peppermint kiss – nie wiem co to ma z miętą wspólnego, ale uwielbiam, na pewno kupię jeszcze. Największe zaskoczenie wśród zapachów Podsumowując – na 12 zapachów kupowanych przez internet właściwie w ciemno tylko dwa chciałabym jeszcze kiedyś wąchać. A moż az dwa? ![]() Nie zrażając się niepowodzeniami, zaraz chyba zamówię kolejne kringle.Oby było lepiej ![]() Dlaczego, ach dlaczego w Zamościu nie można sobie powąchac na żywo?? |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A wczoraj palilam pina colade, dzisiaj wymieszalam ta wczorajsza z chocolate truffle i ladna gorzka czekoladka, nie z tych slodkich, w sam raz na taka pogade jak jest u mnie dzisiaj, czyli ani cieplo ani zimno ![]() ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:51 ---------- to moze ja napisze co nieco o swoich jeszcze niewielkich doswiadczeniach: stony cove - zapach morskiej bryzy i egzotycznych owocow, bardzo morski, srednio intensywny, mi sie spodobal, niestety widze ze powoli znika ze sklepow i all wiec zrobilam zapas bahama breeze - super mieszanka owocow, wakacyjny, slodkie owoce, na chwile obecna moj ulubiony na te pore. Niestety powoli tez wycofywany pina colada - wierny zapach pina colady, bardzo fajny, jednak niezbyt intensywny, jedynie na poczatku, zastanowie sie nad ponownym zakupem, bo wole intensywne zapachy chocolate truffle - zapach gorzkiej czekolady, intensywny, bardzo czekoladowy, mi sie podoba i jak znajde kupie ponownie sicilian lemon - troche toaletowy, cytrynowy zapach, srednio mi sie podobal, palilam sampler wiec z intensywnoscia srednio true rose - pierwszy wosk jaki zapalilam, nie jest to wierne odzwierciedlenie rozy, ale czasami mozna zapalic mindsummer night - meska woda toaletowa, chyba wszyscy go znaja, bo to jeden z najpopularniejszych zapachow wedding day - nie wiem co to ma ze slubem wspolnego, zapach damskiej wody perfumowanej, moze byc troche drazniacy, bo nie przypomina zadnego naturalnego zapachu, mi sie spodobal nawet na tyle zeby jeszcze kupic ![]() lilac petals - mialam nadzieje na naturalny bez, jednak sie zawiodlam. Bez to jedne z ulubionych kwiatow mojej mamy i kupilam w sumie ten wosk dla niej, ale sie nie sprawdzil. Czekam moze wprowadza cos bardziej wiernego |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy otwartych oknach w mniejszych pokojach intensywnie czuję woski, w salonie nie testowałam, czy dadzą radę ![]()
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
A mnie o tej porze roku nie chcę się nic palić. Świece poszły w odstawkę jedynie jeszcze woski jestem wstanie odpalić wieczorkiem ale też jakoś nie zawsze
![]() ![]()
#803 |
Konto usunięte
|
Dzisiaj u mnie pierwszy raz stokrotki
![]() Edit: Iiiii skończyło się bólem głowy xD Jednak kwiatowe zapachy nie są dla mnie ![]() Edytowane przez b276cf7d045b24ab4154d1e231f6ab4a04fdd640 Czas edycji: 2014-07-16 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#804 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:14 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:17 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- robić robić bo go wycofują!!! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Konto usunięte
|
Wiolko, a moglabys powiedziec jakie zapachy wycofuja?
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
tutaj jest wszystko
http://www.yankeecandle.pun.pl/viewtopic.php?id=361 |
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() U mnie ostatnio wiosenno-jesienne klimaty panuja, zaluje, ze nie moge w pracy swieczek palic. Caly dzien zmarnowany ![]() Na pocieszenie, i na dlugie letnie wieczory kupilam wczoraj na wyprzedazy to: YC lipiec.jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Wtajemniczenie
|
O, mój znienawidzony November Rain
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:37.