![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
No i ex wraca do Polski na tydzień, jutro rano będzie w kraju, trzymajcie kciuki żebym ignorowała wszelkie jego próby kontaktu i żebym się z nim nie spotkała
![]() Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#782 |
little hungry lady
|
Trzymamy
![]()
#783 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję
![]() Co porabiacie dziś Dziewczyny? Mój dzisiejszy wieczór zapowiada się jednak samotnie ![]() ![]() Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
![]() |
#784 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() mój wieczór również na spokojnie, odwiedziłam dzisiaj Babcię, pogrzebałam u niej w książkach i znalazłam pamiętnik z 1880 roku ze wpisami po niemiecku, który należał do kogoś z jej dalekiej rodziny... pisane piękną kaligrafią, aż ciężko odczytać, pożyczyłam bo uwielbiam takie rzeczy i będę miała zajęcie na jakiś czas, próbując to odszyfrować ![]() i wcinam sernik, który dzisiaj upiekłam, pyszności ![]()
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
little hungry lady
|
A mi jest dziś tak cholernie smutno, napadła mnie jakaś nostagia i opętała samotność. Pierwszy taki atak od bardzo dawna. Myślałam, że już się z tego uczucia braku i pustki wyleczyłam, a tu okazuje się, że wszystko się pogłebia.
U mnie dziś też króluje winko, jakieś seriale czy filmy i pustka w sercu, brak fizycznego ciepła...
#787 |
Rozeznanie
|
A ja mam dzisiaj doła jakich mało... Widziałam byłego na meczu z bardzo daleka, jednak jego poznam od razu. Od znajomej się dowiedziałam, że był pijany co mnie nie dziwi, bo każdy mecz = piwka z kolegami i plączący się później język. A ja za tym jełopem tęsknię jak głupia. Miał dureń 3 szanse, wszystkie zmarnował - najpierw kochał, doceniał po krótkim czasie przychodziła znowu ta obojętność, brak czasu, wygadywanie, że pracę mam nie taką, itp. 3 nasze "podejście" zakończyłam ja, bo znajoma przekazała mi, że spotyka się z dziewczyną z jego miejscowości w której ja pracuje (mała wioska, każdy każdego zna). Wkurzyłam się i nawciskałam mu jakim to nie jest i że mam dość, po prostu. Jego znajomy i moja przyjaciółka stwierdzili, że co ja zrobiłam skoro mogłaby to być o mnie mowa skoro ja pół na pół też stamtąd pochodzę - pół życia tam spędziłam, wszyscy praktycznie mnie znają przez dziadków i przez mamę stamtąd pochodzącą. I teraz dopiero z tego gniewu trzeźwieję...
żyć mi się nie raz odechciewa. Przez cały czas pojawiali się jacyś faceci na chwilę i dłużej, ale ani razu nie chwyciło mnie aż tak mocno. Psychika niedługo mi całkiem przez to wszystko siądzie. Idę sobie beczeć do łóżka
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
![]() ![]() |
![]() |
#788 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Super aż jestem ciekawa cóż tam odszyfrujesz brzmi tajemniczo i intrygująco ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
![]() ![]() |
![]() |
#789 | ||
sentimental animal
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w załączniku mój porozstaniowy zabijacz czasu ![]() ![]()
![]() |
#790 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() niezłe ![]() ja dziś dół jak 150 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
sentimental animal
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46504251]czy ja widzę co to widzę czy widzę to bo jestem zboczona?
![]() niezłe ![]() ja dziś dół jak 150 ![]() dobrze widzisz ![]() jakiś dzisiaj straszny wysyp dołów mamy.
#792 |
little hungry lady
|
Bo sobotni wieczór fajnie byłoby spędzić w towarzystwie kogoś miłego, kto przytuli, pogada, poogląda z tobą żałosne programy w tv
![]()
#793 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Rzeczywiście... Dziś humory nam nie dopisują.. ![]() ![]() ![]() Wysyłane z mojego WT19i za pomocą Tapatalk 2
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
sentimental animal
|
[1=818b6f2de5dfa79adb4775d e183f054ac63b96e9_6594a3f aefca2;46504471]podoba mi się
![]() dziękuję ![]() ![]()
#796 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja dzisiaj zrobiłam Izaurę, czyli sernik połączony z ciastem czekoladowym ![]()
www.poomoc.pl Klikamy codziennie i pomagamy! Zawsze warto wyliczać powody do szczęścia, w życiu jest tak dużo jego przeciwieństwa, że lepiej zaznaczać je zakładką, dopóki można. S. Barry Tajny dziennik |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
Witam ponownie
![]() Jak już się trochę otrząsnęłam i doszłam do siebie po 100 rozstaniu spotkałam dzisiaj na drugim końcu miasta Jaśnie Pana który podobno szedł do mnie ( idzie od roku i jeszcze nie dotarł ) ale twierdzi że szedł i oznajmił mi że on nie jest mnie wart i że chce wrócić bo mnie kocha i cały czas płacze po czym powiedział "bo na zawsze to na zawsze" on będzie walczył pytanie o co i jak? na fc zablokowany, numer zmieniłam a do mnie do domu nigdy nie przyszedł. i nie wiem czy mam się śmiać czy płakać namącił mi w głowie ... |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Musi nam wystarczyć forum. To ja dzisiaj trochę inaczej. Wybitnie złego humoru nie mam, bo dużo nauki dziś, sprzątanie, było co robić. Mam tylko okropną sieczkę w mózgu, podobnie jak Cheri - z dwoma facetami. Pojawił się nowy i w tym czasie w byłym się uruchomił chyba instynkt pod tytułem 'chce z powrotem to, co moje, nikt obcy na mój rejon nie wlezie'. Mam jutro randkę z nowym, a eks proponował też na jutro spotkanie ![]() Postanowiłam, ze jakiekolwiek decyzje podejmę dopieor po powrocie zza granicy, pod koniec sierpnia. Teraz za duzo tego wszystkiego i mam dość. Natalcia, niezłe <brawo> ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#801 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A jeśli chodzi o rzeczy od exa, to śpię w jego koszulce wraz z miśkiem od niego i nie mam z tym problemów - dziwne to jakieś, że mnie to nie rusza. Bardziej mnie rusza jego aktywność w Internecie i jak na złość zawsze mi gdzieś na początku wyskakuje, no xd Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tylko boję się, że jak przyjdzie kolejny raz to ja zamiast powiedzieć nie, kolejny raz go przyjmę do siebie. Kiedy obdarowywał mnie tą obojętnością w związku - było źle, ale kiedy nie ma go obok jest jeszcze gorzej. ![]()
04.07.2013 - jestem kierowcą! ![]() "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Bądź dzielna! Cytat:
Potem się ogarnęłam i w końcu wyszła na miasto, ale nie było jakoś super... Znajomi mnie olali. I w końcu przyjechał ten mój kumpel. i nie wiem już, co o tym myśleć. Pamiętacie, co mu pisałam? że dla mnie to za szybko, że nie potrafię tego tak odwzajemnić i nie chcę go ranić, bo wiem, że mu się podobam. I na początku bylo miło, choc byl troche wycofany. Nawet ładnie wyglądał i cieszylam sie, ze sie widzimy. Ale potem powrócił temat, ja mu wyjasniłam, że po prostu jestem poblokowana, że nie mogę. Że np. chwilę za rękę mogę z nim iść, że tam przytulić się raz na jakiś czas mogę, ale nie jestem gotowa na więcej, bo czuję tylko lęk i dyskomfort... I potem jakieś tam piwka wypiliśmy i on nie był może i pijany, ale właśnie tak mówił, że taka jestem piękna, że chce się mną opiekować, że chce mnie przytulać. W głowe mnie całował, w policzek, chciał, żebym mu siadła na kolanach... ![]() ![]() No i już sama nie wiem, bo niby coś tam zrozumiał, ale też nie do końca, bo mówi, że mam tu przed sobą gościa, który wszystko rozumie i chce czekać, a potem zbiera mu się na przytulanie itp. Mnie to osaczyło. Cytat:
A CZY JEST KTOŚ Z WARSZAWY? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#805 | ||
sentimental animal
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no te aktywności w necie chyba są najgorsze, przynajmniej dla mnie ![]() Cytat:
![]() na razie sama, może od września się gdzieś zapiszę jak starczy mi motywacji ![]()
![]() |
#806 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja planuję zrobić taki: http://www.mojewypieki.com/przepis/s...la-i-truskawki muszę wykorzystać spory zapas nutelli, którą przywoził mi ex. Kiedyś mama mu coś tam powiedziała, że lubię masło orzechowe no i zaczął mi przywozić...nutellę hehe ![]() Cytat:
Cytat:
![]() I jak zamierzasz się dziś spotkać z którymś z dwóch? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzięki za trzymanie kciuków ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, to ciężka sprawa. Wydaje się, że po prostu bardzo mu się podobasz i ciężko mu się zdystansować. Ja bym na Twoim miejscu ograniczyła trochę spotkania, no i raczej spotykajcie się na neutralnym gruncie: kawiarnia, restauracja czy spacer. Wiesz, żebyście nie zostawali sam na sam.. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na amku i winko. Nie mogłam się powstrzymać. Żeby było 'śmieszniej' przed chwilą napisał eks czy z nim wyjdę na rowery. Nie ustępuje, jestem w szoku. I dużo samozaparcia w tym tygodniu życzę. Sama już się dobitnie przekonałam czym skutkuje utrzymywanie kontaktu z eksem.
![]() ![]() |
![]() |
#809 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
chociaż tyle dobrego Ci po eksie zostało ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:16.