|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
| Pokaż wyniki sondy: Jaki powinien być tytuł nowej części wątku? | |||
| Biegam żwawo,piję soczek,mamo moja mam już roczek! |
|
2 | 10,00% |
| Narozrabiam, wejdę wszędzie,znowu mama śmiać się będzie |
|
1 | 5,00% |
| Kupa tu, Kupa tam! Mamo, mamo chodzę sam! |
|
0 | 0% |
| Chodzę, biegam i raczkuje Mama guzy opłakuje |
|
0 | 0% |
| Jem jajeczko, chodzę ładnie,ale gadam wciąż nieskładnie |
|
2 | 10,00% |
| Jestem sobie mały zbój, każdy kącik będzie mój |
|
2 | 10,00% |
| Mamy guzy i siniaki- takie szybkie z nas roczniaki |
|
0 | 0% |
| Chodzę tu, zaglądam tam, słuchajcie wszyscy: roczek mam! |
|
0 | 0% |
| Mamo, tato jest lato! mam już roczek i co wy na to |
|
0 | 0% |
| Jedna świeczka na torcie... nasze skarby kończą roczki |
|
0 | 0% |
| Kończę okres niemowlęcy a zaczynam już dziecięcy |
|
4 | 20,00% |
| Jem banana,mięsko gryzę, zmieniam się już w małą pyzę |
|
0 | 0% |
| Świeczkę na torcie dmuchamy, pierwszy rok na tym świecie już za nami |
|
0 | 0% |
| Coraz więcej zębów mam, czas na torta- rok już mam |
|
4 | 20,00% |
| Mama daj mi schaboszczaka, w końcu w domu masz roczniaka! |
|
5 | 25,00% |
| Głosujący: 20. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Boze niech mi sie już problemy skończą. I niech te dwa miesiace zleca w spokoju bo to juz trzeci dzien ze znow coś a ja juz wymiekam.Cholerny siersciuch-spaceru mu sie zachcialo a nawet nie wie ze siał groze na całej ulicy
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PO CO SPAĆ? PO CO JEŚĆ? LEPIEJ SIĘ PRZY MEBLACH PRZEJŚĆ -mamusie lipiec-sierpie
Cytat:
Nie dołuj się bo za chwilkę wpadniesz w depresję a teraz powinnaś dobre fluidki Kurczaczkowi przesyłać ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
jestem wredna....
kupiłam kuzynowi na ślub taki sam mało praktyczny robot kuchenny jaki myśmy otrzymali od niego 2lata temu... a w zaproszeniu ma, ze chciałby kase... bede sie smażyć w piekle on jest strasznym sknerusem, i tylko dlatego mu to kupilam a nie dalam kasy. Np swojej wybrance serca nie da auta bo jak bedzie miała wypadek to czym on bedzie jezdzil do pracy, porażka, a jak on bedzie miał wypadek to czym bedzie jezdzil? |
|
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
Samantha-mam to samo z przewijaniem.We dwoje Laure czasem trzeba ogarnąć a sama to daje jej swojego fona itp byleby tylko na przewijaku lezala.A z klexem wstawiam do wanny i ladnie stoi jak ją myje bo przy ostatnich klexach to bym musiala pół paczki chusteczek zuzyc
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee jak kuzyn taki to nie ma co żałować
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Iwona-Hahaha. Jestes podobna do mnie-tez lubie takim ludziom zrobic czasem na złość
![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#787 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Na początku dziękuje za życzenia
![]() Cytat:
Brawo Cytat:
Przytulam Cytat:
Każda matka to bardzo zorganizowana kobieta. W czasie gdy ja chodze poćwiczyć to mąż zostaje i sie zajmuje dzieckiem. Jak mial tacierzyński to ja chodziłam już do pracy i sam zajmował sie cały dzień. Ja tylko przygotowywałam jedzonko Cytat:
Brawa za ząbka Cytat:
Mąż z synem zabrali mnie na randkę. Hitem jest miejsce....kfc ale przyznam sie że pierwszy raz tam byliśmy i nie rozumiemy czym się ludzie zachwycająWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 19:42 ---------- Poprzedni post napisano o 19:41 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||||
|
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo-mnie tam te kuraki z kfc smakują :p
Przez bydlaka wyciagalam w najwiekszy deszcz sąsiadkę do Laury.Dobrze ze mieszka dwa domy dalej i byla w domu Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Laura sie ladnie sama bawi az zal ruszac ale czas sie kąpać. Noo dobraa dam jej jeszcze pare minut Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy po 18..Olus na basenie uwieszony byl na mnie.. bal sie, ale byl zainteresowany
ostatnio bylismy z nim przed skonczonym 3-im miesiacem, wiec nie pamietal miejsca..wtedy jeszcze plywal..odpychal sie nozkami..a teraz najchetniej by sie nie odklejal od mojego brzucha haha Kupilismy mu tez fotelik zyrafe i juz zaliczyl pierwsza jazde. W sklepie stacjonarnym byla na nie promocja plus gratis zabawka warta 49zl. Dzien fajnie minal..wreszcie cos sie dzialo Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki, dzieki troszke mi ulżyło, ze nie tylko ja jestem taka wredna
|
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nie nadrobie..niezle naskrobalyscie, na chwile nie mozna Was zostawic :P
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Rockyy no co ten kaukaz sobie wymyslil?? moze chciał Ciebie odciążyć i sam poszedł na spacerek?
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
założyłam ten klub ale nie wiem co dalej
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Dzoan-super! Jak bedziecie czesciej chodzic to poczuje sie pewniej.
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:12 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Iwona-dzieki mu za taką pomoc ale obedzie się bez :p Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:12 ---------- Mamo szkrabka-chyba musisz nam wyslac zaproszenia ale komu i na jakich zasadach? Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Mieliśmy dzisiaj cuuudowną pogodę- normalnie lato
Spacerowaliśmy ile się dało, Maksiul miał nowe doznania bo dotykał trawy (tej zielonej, rosnącej przy domu). Był zachwycony. Co do klubu to fajny pomysł- jestem za, bo jednak tam bedzie "bez publiczności". haha, wiem coś o tym bo sama przez długi czas byłam podczytywaczem ![]() DZOAN fajnie, że wypad się udał i za zakupFIAZO hmm, oryginalna randka! za pomysłowość dla Twoich chłopaków. Ciekawe co wymyślą na Dzień Matki- może Mc-aW sumie to liczą sie chęci ![]() ELAINE pesto ze słoika?????????? No wiesz co??? To ja myślałam, że sypniesz tu zaraz 3 przepisami a tu gotowiec. To dobrze, że nie czekałam- i moje wyszło b.smaczne![]() Super, że Igorek już w lepszym humorze, nareszcie złapiecie trochę oddech MELA kciuki, żeby gorączka to "tylko" od ząbków była IWONKA dobrze, że nie byłaś gościem na naszym ślubie, haha! A tak na serio to my w podobny sposób potraktowaliśmy moją kuzynkę, która brała ślub miesiac po nas i jej cała rodzina zrobiła aferę, ze wcięliśmy się przed nich z terminem i przez to mniej kasy dostaną w kopertach |
|
|
|
#799 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
.FIAZO zazdroszczę że mąż taki pomocny . Może jak wrócę do pracy organizacja tez będzie u Nas lepiej wyglądała!?DZOAN super że spędziliście tak fajnie dzień, nastepnym razem Oluś juz będzie bardziej odważny, u nas też Julek pierwszy raz po długiej przerwie wisiał mi na szyi a teraz to już szaleje i ma uśmiech od ucha do ucha .
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
MAMASZKRABKA no to poszalałaś
A jakieś warunki są? ---------- Dopisano o 19:19 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- MYDREAM coś od Ciebie chciałam, ale co?? za ch.olerę nie mogę sobie przypomnieć... |
|
|
|
#801 |
|
Wtajemniczenie
|
MERA
Życzę dużo siłyMAMASZKRABA lepiej daj zdjęcia. No chyba, że chcesz to każdej z nas przyjechać osobiście i się pokazać. Skoro twierdzisz, że w realu lepiej ![]() IWONA i dobrze zrobiłaś. A co taki sam prezent niech zobaczy jaki przydatny ![]() Hej ![]() U nas pada strasznie. Do tego zalalo nam piwnicę. Także tego. Głowa mnie boli. Wysłałam Tżta po dzieciowe zakupy, a ja piję teraflu i nic mi się nie chce. Sent from my GT-I8260 using Wizaz Forum mobile app
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Wysłałam jakieś zaproszenia. Ktoś dostał?
Póki co Elain zaproponowała udzielanie się przez wątek lub dwa. Chciałam poeksperymentować
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Witam się
![]() Ale spamujecie, aż miło się czyta tyle postów . U nas też dzisiaj Kuba od samego rana mega maruder, ale czytam, że u niektórych z Was dzisiejszy dzień podobny. Chyba coś wisiało w powietrzu, że taki marudny był.Moje dziecko jest jakieś dziwne. Przy wyciąganiu kataru fridą się śmieje . Kiedyś bał się, krzyczał i wyrywał, a teraz mogę zrobić wszystko.Internet mi tak wolno chodzi, że nie wiem, czy w ogóle skończę tego posta. A do tego Kuba popsuł myszkę do kompa, ale chociaż wszystkie przyciski w laptopie mamy ![]() Co do znaków zodiaku to nie przywiązuje do tego wagi. Ja jestem byk, a Kuba i Tz to raczki ![]() Perse: Kuba potrafi strasznie krzyczeć i nie wiadomo dlaczego, tak sobie. Słyszy go wtedy chyba cała klatka. Mamaszkrabka: spóźnione 100 latek dla Igiego. Dużo już umie Twój maluszek . A z tym rytmem dnia sąsiadki to troche przesada ....Mela: ja podaje żółtko, jak mi się przypomina i mam czas ugotowac jajko . Przeważnie co 3-4 dni do obiadku. Na chlebku nie próbowałam, ale to dobry pomysł.Zdrówka dla Alicji. Iwona: brawa za kolejną kupkę do nocnika. Chyba też musimy nocnik zakupić . Obawiam się jednak, że nasze dzieciaczki sa jeszcze za małe, żeby kojarzyły potrzeby fizjologiczne z siadaniem na nocnik, ale jeżeli Zuzka robi o stałych porach kupkę to ją sadzaj. A co tam,będzie mniej zużytych pampków ![]() Samantha: brawa za pełzanie. Kuba też pluje na podłogę i rozmazuje wszystko rączką. Hmm .... ciekawa zabawa. Rocky: dobrze, że Tz spokojnie dojechał i ma już lokum. Wydawalo mi się, że Ty mieszkasz w bloku, gdzie trzymasz psiaki? I dobrze, że znalazłaś tego uciekiniera przed hyclem. Surka: dużo zdrowka dla Lilki. Przytulam Miszka: śliczne zdjęcie, pięknie razem wyglądacie. Stokrotka; za ząbkaElaine: ja jestem za klubem, chociaż jestem z Wami od kilku miesięcy ![]() Dzoan: Kuba na początku tez się bał na basenie i wisiał mi na rękach. Dopiero później się rozkręcił i zaczepiał inne dzieci ![]() ---------- Dopisano o 20:24 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Elaine: dziękuję za dopisanie na pierwszą stronę ![]() ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- Uciekam, bo mąż już woła . Przy nim ciężej mi być z Wami na bieżąco niż jak jesteśmy sami z Kubą.Życzę spokojnej nocki
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Miszkaa-masakra z takimi tekstami, wcinaniem sie i kasą.
Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Mamo Szkrabka-ja pisze z telefonu i nie wiem czy zaproszenie doszło. Nie dotre dzis na kompa ale dzieki jutro ogarne to.Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Wykapalam Laurke i juz spi.Obylo sie bez akcji ja tez zaraz ide sie kapac i do lozka lezec bo zmoklam i zmarzlam jak psa szukałamWysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Pianka-mieszkamy w domku. Wyslij męża za granicę to będzie z nami caly czas żartuje oczywiscie ![]() Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Jestem za udzielaniem sie przez dwa wątki ale UDZIELANIE sie a nie tylko przywitanie sie raz na jakis czas Wysłane z mojego GT-S5280 przy użyciu Tapatalka
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
O ludzie jestem w szoku zadzwonila do mnie ciotka tż. Nigdy do mnie nie dzwonila a tu nagle ni z gruchy ni z pietruchy życzenia imieninowe. Nie mamy z nimi kontaktu tylko tyle co u babci sie spotkamy a tj 3razy w roku
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
U nas już tak pada, że podtapia ludzi. M. poszedł ratować ludzi.
FIAZO może coś chcą skoro tak dzwonią ROCKY Twoja Laura już śpi,a mój Igi coś nie bardzo... chyba przez ten deszcz. |
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
ROCKYY to Kaukaz pospacerowal... Może jakiś serial zacznij oglądać? Mi zawsze Friends humor poprawiają
FIAZO najlepsze życzenia imieninowe! Super randkę mialaa. To chyba miły gest ze strony ciotki. IWONKA )DZOAN obawiam się ze u nas na basenie tak samo będzie,bo późno zaczynamy. Super,ze fajnie dziej spędziliście MISZKA u was widzę też ciekawa sytuacja z ta kasa i ślubem. Fajnie wymyslilas. Zgadzam się z ROCKY udzielanie się )) a nie raz na ruski rok kilka słów. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
|
#808 |
|
Zadomowienie
|
fiazo wszystkiego dobrego z okazji imienin. pociechy z Piotrusia
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- zaproszenie do klubu dostalam. dziekuje
|
|
|
|
#809 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rocky biedna jesteś. Wiem, że łatwo mi pisać, ale teraz musisz do wszystkiego podchodzić z dystansem. Twoje emocje mają nie tylko wpływ na kurczaczka, ale także na Laure. Jak ona w ogóle znosi nieobecność tż? |
||
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Fiazo nooo super jest
sama bym w niej mogla jezdzic :P a i ode mnie najlepsze zyczenia imieninowe Ja tez sobie pomyslalam, ze pewnie ciotka czegos chce :P haha...nie no, milo z jej strony ![]() A my sie cycolimy .. Olek zmeczony i tak dlugo wytrzymal, a mial tylko jedna drzemke w ciagu dnia... Przyjaciolki juz leca... aaaaaaaa Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:21.

u nas chyba też się przerwa skończyła, ale póki co drugi dzień mam dziecko w niezłym humorze
miałam się pytać właśnie o endo. aaa i jeszcze gin kazała 2 miesiące po skończonym kp usg p5iersi z5robić5 . Gałganek 5poma5ga m2i 2pisac;5p

, już myślałam że sąsiedzi nasłali na nas ale to chodziło właśnie o sąsiadów, musiałam złożyć zeznania !
. Oni tego nie rozumieją ,że ja też już padam na pysk !
dla męża, fajna emotikona
a jak czatowałam to godzinę nie zrobił siku
ale przyznam sie że pierwszy raz tam byliśmy i nie rozumiemy czym się ludzie zachwycają

Życzę dużo siły