|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kwietniowa Panna Młoda
Cytat:
![]() co do sukienki, to wyobraz sobie, ze dopiero wczoraj po poludniu zostala przywieziona do salonu! przymierzylam i kilka rzeczy jeszcze mi maja poprawic (zatrzaski od trenu, szerokosc rekawiczki i przyszycie stanika - bo zdecydowalam, ze tak najlepiej bedzie sie wszytsko trzymalo), wiec dzis ja dopiero odbieram!!!!!! i dzis wyjezdzam! wiec wszytsko na ostatnia minute, czego nie lubie bardzo... ale co tam, grunt, ze jest i bardzo mi sie podoba efekt koncowy. fotki zatem dopiero po slubie i podrozy poslubnej... |
|
|
|
|
|
#782 |
|
Wtajemniczenie
|
ane3ka_l, wszystkiego dobrego z okazji urodzin!
|
|
|
|
|
#783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, nie wiem jak Wy, ale ja zaczynam świrować. z nerwów boli mnie żołądek. Co robić
|
|
|
|
|
#785 |
|
Wtajemniczenie
|
dziewczeta, niedlugo koncze prace i zaraz potem biegne po sukienke, pakuje sie i fruuuu do rodzicow! tam raczej nie bede miala okazji buszowac po internecie, wiec zycze wam - pannom mlodym z 29.04 aby ten dzien byl cuuuuuuuudowny i wspanialy, a kolejne dni (juz w malzenstwie) pelne milosci, zrozumienia i ciepla. trzymajcie sie dzielnie! bede o was myslec!
![]() Rankiem 2 maja ruszamy w podroz poslubna, wiec prawdopodobnie zajrze tu dopiero po 17 maja. ![]() pozdrawiam serdecznie!!! |
|
|
|
|
#786 |
|
Wtajemniczenie
|
Papryczko pewnie tu nie zajrzysz aż do powrotu z podróży poślubnej, ale jakby jednak
to Tobie też wszystkiego najlepszego. żeby wszystko poszło po Twojej myśłi i w tym dniu i potem juz zawsze )) i żeby ta egzotyczna podróż się udała żeby pierwszy taniec pięknie Wam wyszedł, co byście się przy przysiędze nie pomylili no i pięknych prezentów i samych sympatycznych wrazeń z tego dnia!!!Pozdrawiam cieplutko!!! |
|
|
|
|
#787 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
). Ślub już jutro!!! A ja z nerwów sprzątam pokój (sama z siebie się śmieje, bo nie miałam nawet czasu posprzątać go na święta - teraz żeby nie myśleć muszę coś robić). Trzymajcie się cieplutko (pogoda jak na razie śliczna )
|
|
|
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Kwietnikówki z 29.04 życzę Wam cudownej pogody i żeby wszystko było tak jak sobie to wymarzyłyście
|
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
No i Kochane nadszedł Wielki Dzień. Pogoda jak narazie "pod psem", ale deszcz podobno jest na pieniądze. Mimo tej nieciekawej pogody życze Wam uśmiechu na twarzy i pogody ducha. Będzie pięknie, w końcu to nasz niezapomnieny, szczególny dzień.
Całuski |
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Wszystkie Kwietniowe Panny Młode - życzę wam wszystkiego najnajnajlepszego, a przedwszystkim dobrych humorków, pięknej pogody, żeby wszystko sie udało i super zabawy na weselichu
życzy wam czerwcowa panna młoda
|
|
|
|
|
#791 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też popaduje :/, ale ze zdjęć chyba nie będziemy rezygnować, chyba, ze się nagle oberwanie chmury zrobi (tfu tfu na psa urok ;P). za godzinkę zaczynam przygotowania, czyli na pierwszy ogień fryzura. trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze PM, oby nam się wszystko udało
)
|
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Zycze powodzenia wszystkim slubujacym dzisiaj Wizazankom
|
|
|
|
|
#793 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki dziewczyny za miłe słowa
U mnie dzis pada ale mam nadzieję że u Was słońce świeci pełnią tak jak mi świeciło tydzień temu
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#794 |
|
Zadomowienie
|
Kwietnióweczki zyjecie?? Czy jeszcze hulacie po świecie w podróżach poślubnych???
Pochwalcie się sukienkami i emocjami jak było........
ALBUMY Zarobiona mama pracująca ![]() Tylko nudne kobiety mają nieskazitelnie czyste domy. Przez pierwsze dwa lata uczysz dzieci chodzić i mówić a przez następne szesnaście lat marzysz o tym żeby usiadły spokojnie i się zamknęły !!! |
|
|
|
|
#795 |
|
Wtajemniczenie
|
witajcie!
wlasnie wrocilam ze slonecznej podrozy poslubnej, wpadam na forum i... jestem zawiedziona! bylam przekonana, ze bede miala do przeczytania mnostwo stron zaleglej lektury o waszych wrazeniach z tego dnia, a tu nic!!!!!!!! co z wami? jeszcze nie ochlonelyscie??? jesli chodzi o moj slub, to tak, jak w wiekszosci kraju, niestety, padalo! nie bylam zadowolona z tego powodu, ale coz... tego akuarat zaplanowac sie nie da. nie wszytsko przebieglo tez zgodnie z harmonogramem, hehe. fryzjer zgodnie z planem, przejazd do hotelu juz opozniony (korki, szlabany itd.), makijazystka juz czekala. po umalowaniu, czas na zalozenie sukienki. tutaj niespodzianka: ramiaczko silikonowe, ktore postanowilam przyczepic do stanika po tej stronie, po ktorej mialam rekawek sukni, nie pasuje!!! tzn. nie miesci sie ten "haczyk" w to do zaczepienia. (kurde, a chcialam zrobic to wieczorem, ale mama wyprasowala mi suknie i zapakowala, wiec sobie darowalam, nie przypuszczalam, ze moze byc innych wymiarow!) panika, odpruwanie, przeszywanie (sama sie tym zajmowalam, bo tylko narzeczony i ja bylismy w tym pokoju hotelowym). w koncu gotowi, tymczasem nie ma jednego swiadka -brata narzeczonego, moj juz dotarl do nas. dzwonimy, a on dopiero koszule prasuje! postanowlismy wiec spotakc sie na miejscu zdjec. oczywiscie plener nie wypalil ze wzgeldu na pogode, wiec sesja odbyla sie w palacyku, z czego nie cieszylam sie juz tak bardzo jak z pleneru, ale nie bylo wyjscia. jadac na miejsce zdjec, zgubulismy ozdobe na samochodzie (narzeczony pedzil jak rajdowiec, deszcz padal, warunki nie sprzyjajace), wiec wrzucamy wsteczny i... zbieramy kwiaty z pobocza (tzn. ja nie, bo jak w tej sukni? moj tz sie poswiecal ), szczesliwie upadly na trawe, a nie na jezdnie, bo juz nic by nie zostalo z nich po przejechaniu przez nastepne auta. w koncu dotarlismy na miejsce, zdjecia na szybkiego, bo spore opoznienie juz mielismy, wiec zadnej wlasciwie inwencji nie wykazalimy ( a mielismy zamiar), tylko rach ciach jedno za drugim, pewnie wyjda sztywnie i niebyt ciekawei z tego palacu, bo patrzylismy nerwowo na zegarek.. w drodze powrotnej zahaczylismy o kwiaciarnie aby naprawili nasza ozdobe samochodowa. szybko do hotelu, a tam juz rodzice czekaja. potem juz bylo o wiele spokojniej - podjechalismy pod kosciol (bardzo blisko od hotelu, wiec powoli, aby auto dojechalo z wiazanka, hehe), oczywiscie nasze plany o zrobieniu wrazenia kabrioletem legly w gruzach, bo dach musial byc zamkniety ze wzgledu na warunki atmosferyczne. ale i tak auto prezentowalo sie niezle. w kosciele nie wytrzymalam i juz w drodze do oltarza polecialy mi lzy jak groch, hehe. poczas calej mszy plakalm (szczerze, to sie spodziewalam tego po sobie ) oczywiscie ze szczescia, bo przez te lzy przeblyskiwaly tez usmiechy. wesele tez przebieglo nam bardzo szybko, nawet nie obejrzelismy sie kiedy okazalo sie, ze to juz koniec. i obylo sie bez nieprzyjenych niespodzianek (no te wczesniejsze tez nie uwazam za szczegolnie nieprzyjemne i choc wtedy nie bylo mi do smiechu, to obecnie mam przynajmniej co wpsominac), jedynie krawat narzeczoneg nie przetrwal walki kawalerow o niego i zostal uszkodzony. z pracy dja byslimy bardzo zadowoleni, fajnie rozkrecil impreze. jesli chodzi o pierwszy taniec, to oczywsicie nie wyszedl nam nawet w polowie tak dobrze, jak to wychodzilo nam podczas cwiczen, ale i tak wszyscy byli pod wrazeniem naszego ukladu i bili nam brawo caly czas.ogolnie oczywiscie jestesmy bardzo zadowoleni i mysle, ze nasi goscie rowniez, bo chwalili wszystko - poczynajac od naszego wygladu poprzez uroczystosc (skrzypce i spiew operowy sie sprawdzily), az po wesele. wiadomo, ze jak komus sie cos nie podobalo, to nie powie tego wprost, ale mysle, ze wiekszoc zachwytow byla szczera. szkoda tylko, ze to tak szybko minelo... tyle przygotowan, a ten dzien i noc minal jak z bicza trzasnal......... ach. ale wspomnienia pozostana... potem pojechalismy w podroz, jak wiecie. i tez jestesmy bardzo zadowoleni! dominikana nas nie zawiodla! rewelacyjny kompleks hotelowy, bardzo przyjazni mieszkancy, piekne plaze, plywanie z delfinami, slonce non stop! bylo cudownie! a juz jutro powrot do rzeczywstosci - wracamy do pracy...
|
|
|
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
z niecierpliwoscia czekam teraz na wasze relacje. nie ociagac sie! aha, i zdjecia oczywiscie.
my swoje odbierzemy dopiero jak pojedziemy do rodzicow, mamy tylko troche nieprofesjonalnych... no i ciesze sie, ze ostatecznie zdecydowalismy sie na usluge filmowania, bo przynajniej zobacze sobie jak ten slub naprawde wygladal z zewnatrz, bo z wrazenie niewiele pamietam. no i wesele tez chetnie obejrze (i pierwszy taniec hehe). pozdrawiam i czekam na opis wrazen. szkoda, ze nie pisalyscie na goraco. mnie tez juz pewnie umknelo wiele szczegolow...
|
|
|
|
|
#797 |
|
Wtajemniczenie
|
witamy, witamy
![]() ciesze się bardzo, że Dominikana nie zawiodła ![]() dwa wątki do obejrzenia: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=113834 http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=61021&page=2 od postu 46, nie rozumiem czemu mój wątek połączył się z wątkiem Eli :/ dziwnie troche, ze już jest po. zgadzam się z Tobą tyle przygotowań, szukania, zastanawiania się a tu raz dwa i po wszystkim zdjęcia od fotografa nie wiem kiedy będą, płytkę już dostaliśmy, bardzo mało profesjonalna (kamerzystę wynalazła teściowa), ale mszę obejrzałam i pierwszy taniec też, i podobało mi się wszyskim się nasz układ podobał, chociaz mój TŻ był tym strasznie zestresowany - chyba cała ceremonia go tak nie zestresowała jak ten pierwszy taniec ![]() Papryczko, jak mozesz to wklej chociaz z jedną fotkę ciekawa jestem jak wyglądaliście![]() Pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
#798 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przejrzalam szybko wasze relacje (jestem pierwszy dzien po 3 tygodniach w pracy) i mam zamiar sie do tego watku jeszcze dopisac. zdjecia tez sie jakies znajda chyba... ![]() wygladalas swietnie - sukienka podobala mi sie o wiele bardziej niz na zdjeciach, ktore wczesniej wklejalas (z allegro bodajze). baaaardzo ladna! pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#799 |
|
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() widze że powoli wracamy na nasz zakurzony wąteczek ![]() Po I chciałam podziękować forumowiczkom za wszelkie życzenia dla "kwietniówek" z deszczowego 29 - jakie my będziemy bogate , a pozostałym z kolei złożyć życzenia wszystkiego co najlepsze, miłości, radości, pomyślności w życiu i żeby ta szczególna więź, która was i waszych obecnych mężów doprowadziła do ołtarza zawsze trwała i była coraz silniejsza Papryczko - witam po podróży, my dopiero planujemy wyjazd ![]() Sohf - gratulacje, jesteście wspaniałą parą i zapewne nie tylko na zdjęciach wszystkiego naj naj naj Milo widzieć efekt tych wszystkich przygotowań, o których tu dyskutowałyśmy Licze że dziewczyny powklejają zdjecia - ja mam tylko nieprofesjonalne z sali, ale postaram się je tutaj zamieścić Mój poweselny dołek praktycznie minął - sohf, przepraszam za zaśmiecenie twojej ślubnej relacji - tym bardziej że widze, że te odczucia, o których tam tak tragicznie pisałam wam też nie sa obce.... cóż - fajnie było, ale sie skończyło kolejny etap przed nami - ja teraz ciesze się męzem (dzięki za wsparcie sohf) i patrze w przyszłość
|
|
|
|
|
#800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#801 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Paryczko, bardzo ładna sukienka
i fryzurka tez
|
|
|
|
|
#803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wlasnie dostalam "probke" zdjec od fotografa. wklejam kilka, na ktorych dobrze widac ubior: |
|
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Papryczko - z jednej strony bardzo bym chciła żeby to był miesiąc, bo zaczynam sie stresować -zostaly nam niecałe 2 tygodnie. Ślub 3 czerwca
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
ooo teraz widzać suknię w całej okazałości - piękna
i bardzo oryginalna
|
|
|
|
|
#806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
zycze powodzenia! |
|
|
|
|
|
#807 |
|
Raczkowanie
|
Papryczko - super- wszystko śliczne
szkoda tylko, że zamazałaś buźki.......... Edytowane przez sasanka Czas edycji: 2006-05-24 o 14:10 |
|
|
|
|
#808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
pozdrawiam. |
|
|
|
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
Papryczko ślicznie wyglądaliście, sukienka faktycznie wyszła bardzo ładnie. z tej fotki w tańcu, widze, ze nieźle daliście czadu
sala też bardzo mi się podoba, przynajmniej ten jej kawałek, który widać ![]() sasanko cieszę się, ze dołek poweselny juz minął u Ciebie też super sala, taka pałacowa jeszcze raz najlepsze zyczonka!!!
|
|
|
|
|
#810 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieki, sohf!
no widze, ze ten nasz watek kurzy sie coraz mocniej... ale coz, taka jego kolej. teraz czas na czerwcowki, lipcowki itd... szkoda tylko, ze czesc z dziewczat z kwietnia nie podzielila sie z nami swoimi wrazeniami z tego dnia... za to mysle, ze niektore z nas wkrotce przeniosa sie na "mama z klasa" . w kazdym razie mam nadzieje, ze spotkam tam czesc z was za jakis czas, kiedy sama dolacze do ciezarnych... na razie jeszcze sie nie staramy, ale niedlugo bedzie trzeba nad tym pomyslec - w przyszlym roku chcielibysmy juz miec dzidziusia. a jak z wami? sohf, z tego co pamietam, to wspominalas cos o swoich planach macierzynskich... ![]() pozdrawiam! |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:55.

, całkiem zapomniałam, zę Ty dzień po mnie 

).