|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Ła
Ła Łi Ła :d milej zabawy ![]() [1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46984766]Dzień dobry dziewczyny Niestabilna, to się nam nie udało z tym meczem ale fajny był, nieźle grała ta Ghana oj to poszalałaś z tym ciastem! Takiego wypasionego to ja jeszcze nigdy nie robiłam kilkuwarstwowe, nono ![]() Żeberka z kapustą.... kiedy ja to jadłam.... nie pamiętam, ale smaka zrobiłaś! ale powiem Ci, że ja tez tak mam z tym czosnkiem... Lubię go, ale niestrawności mam straszne, więc staram się unikać.Po wczorajszym szpinaku też...przeleciało hehe ![]() Oj maluszek bez kolek byłabym taka szczęśliwa! Wszystkie dzieciaczki jakie znam przechodziły przez te nieszczęsne kolki ![]() Wstałam dzisiaj o 8 Godzine dłużej spałam niż na tygodniu ![]() Zrobiliśmy z mężem jajecznicę na smalcu z pieczarkami, szynką, pomidorkami, szczypiorkiem i serem żółtym i spowrotem do wyrka Mąż się śmieje, że mam wygodny stoliczek na talerz My dzisiaj na obiad do mamusi na leniwca ![]() A jutro siostra odbiera moja łóżeczko ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- aa2 zazdroszczę tej plaży Niestabilna, oj to się będzie działo... będzie głośno, będzie radośnie mecz bardzo fajny, Justkowki tez się podobał grał z chłopakami. Najważniejsze ze nie przegrali. No i jak pomeczu sie tlumaczyli hihi Szkoda ze Müller na końcu poszkodowany. Ale sie krew laŁa u lalala Ja mam taka nadzieje ze będzie głośno i radosnie hihihi ale czuje ze będzie odsypial hehe Cytat:
Ja nic nie kupuje :P ciasto mu upieke i już Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: III trymestr !!! O mój Boże, jeszcze trochę i urodzę. Wrześniówki 2014 cz.5
Dzień dobry Dziewczynki
![]() W życiu nie miałam.takiej zgagi jak w nocy,.obudziła mnie ![]() Asiu dziękuję za opinie jakoś trzeba będzie wszystko dopasować, ale było najlepiej
|
|
|
|
#783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I też myślę czy dlatego,że je lubi czy nienawidzi Cytat:
Miętę chyba też można pić Nie kupuję,bo nie zasłużył :P
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
||
|
|
|
#784 |
|
Rozeznanie
|
Witam się z rana...
Spałam dzisiaj do 10... Małż poszedł rano do pracy więc mogłam się wyłożyć... A teraz zjadłam pudding czekoladowy i piję cappucino... Potem ukręcę jakiś obiadek i będę leżeć do góry brzuchem... Kurcze na nowo wkręciłam się w 2048... Grałam dzisiaj rano o 6 jak wróciłam z kibelka... Hehe... Dziewczyny nie kłóćcie się... Nie pomyślałyście że Wy się możecie nie lubić a My lubimy Was obie??? Effka nie odchodź bo dużo się zawsze udzielasz i radzisz coś... Pomogłaś mi już kilka razy a Ty Niestabilna proszę nie denerwuj się bo w ciąży nie wolno... Każdy ma prawo do wyrażenia swojej opini, czy na swoim przykładzie czy nie... Zresztą jesteśmy tak zgrane że na prawdę jest tu fajna atmosfera i nikt się nie wyzywa ani nic... |
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
może dziś będę trochę więcej pisać. skoro już wstałam ![]() zaczęłam szukać lokalnie wózka do obejrzenia. |
|
|
|
#786 |
|
Konto usunięte
|
Wiśnie mi się już na drzewku czerwienią
Muszę ich pilnować, bo w tamtym roku był tylko parę dni, co zerwałam to zerwałam, a resztę ptaki seżarły I właśnie rozglądam się za drylownicą... Już kilka razy byłaby mi potrzebna... Zwykle dłubałam się z wszystkim paznokciami ale teraz już mam dość. Macie jakieś sprawdzone w przystępnej cenie? |
|
|
|
#787 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzanet przepis w klubie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ---------- Mam problem i prosze was o rade.Dostalam dwie torby dla Justa i jest tam sporo welurkowych spiochow. I one sa przepikne i bez plam ale cale pooblepiane w pypciach nie zmechacone tylko oblazly. Wiecie moze jak sie tego pozbyc ?
10.09.2014 na świecie pojawił się cud-Justus J.M. Edytowane przez Niestabilna Czas edycji: 2014-06-22 o 12:05 |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#789 |
|
Wtajemniczenie
|
No wlasnie nie bardzo zbiera. Moze za slaby klej.
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
A po wypraniu nie zejdzie? Ewentualnie ręcznie wilgotną ściereczką, ale to trochę pracochłonne, szczególnie, że masz więcej takich ciuszków
|
#791 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Te rolki do czyszczenia odzieży sa naprawdę super w h&m maja tak mocny klej na taśmach, ze wszystko super zbierają ![]() Ja mam znowu inny problem i Google juz dało podpowiedzi wiec bede walczyć ale nie dzisiaj bo sklepy zamknięte teraz leci na pusto 90 stopni a jak nic nie da to podobno 4 paczki sody oczyszczonej tez na pusto i 90 a jak nie to takie samo puścić z proszkiem do zmywarki... No zobaczymy moze moje 90 stopni z samym proszkiem cos da a jak nie to polecę pozostałymi sposobami chyba, ze Wy macie jakies inne sposoby? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
|
|
#794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#795 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#796 | ||
|
Wtajemniczenie
|
[1=41747266e0fb3b4fece89e2 04f3d610d83e6e72d_5fac7b0 2b3dde;46984885]Nie kupuję
Co gorsza, kupiłam swojemu tacie a zapomniałam o teściu [/QUOTE]no tacie to rozumiem ale po co teściu ma dostac prezent ?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nałaziłam się jak głupia,bo bylam z Tztem na giełdzie,bolą mnie pachwiny i wszystko inne ![]() za to kupilam kg czeresni za 7zl Widzialam mnostwo super ciuchow w rozmiarze S i piekne kostiumy kapielowe w rozmiarze chyba pół S ![]() Dlaczego musial mi tak urosnac tylek sie pytam?
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Zjadłabym dzisiaj taką 1/1000000
![]()
|
|
#798 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaaa aisa wiem
Kup Linda środek na plamy może pomóc na ta rope na ubraniu. tak wygląda. Moja mama zawsze mi mówi żebym przywiozla. Nie jest droga. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#800 |
|
Wtajemniczenie
|
Czesc mamuski
![]() Troche sobie pospalam, bo niedawno wstalam ale dzien zaczelam od tabletki na zgage rennie i cos czuje ze na jednej sie nie skonczy ![]() Dzisiaj mam brak zajec i chyba z lozka w ogole nie wyjde ![]() Dzien Sida Paulinka napewno masz ekstra brzuszek, ja tam bym sie takim szczycila. W koncu jestesmy w ciazy a pileczka to nasza duma Dzanet co do drylownicy to niestety nie pomoge, ale mozesz poczytac opinie np na ceneo i zobaczyc czy ludzie jakies chwala ![]() A co dobrego bedziesz z wisni robila? ![]() Madzia moze sprobuj ta golarka do ubran albo zwykla zyletka/golarka taka ktora uzywasz do nog np. Tylko trzeba uwazac zeby nie przeciac ubranka
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki piszemy już z domu:-D mamy założyć książeczkę ciśnienia w domu i z tym chodzić do gina na wizyty
bo tak to co chwilę bym lądowała w szpitalu.... Cudownie być już w domu nastawiłam pranie bo już z kosza się wylewało;-) ogólnie Małż ogarnął całą chatęi jestem z Niego dumna po porodzie jak wrócimy z Milenka to nie będzie tragedii![]() Sent from my WT19i using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#802 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
simran, cieszę się, ze już jesteście w domciu dzanet, tam gdzie pracowałam były drylownice po 11 zł chyba te taki enajzwyklejsze, ale moi rodzice mają i się sprawdza. Teraz gdzieś w ulotce widziałam za 9,99, ale gdzie??? Żeby było śmiesznie, mój teść w Dzień Ojca ma urodziny ot datę przyjścia na świat se wybrał ![]() Misstic, to korzystaj z chwili wytchnienia i odpoczywaj ile wlezie. Ja też właśnie pod kocem zalegam ![]() małaPaulina, to zagryź sobie to ubolewanie nad rosnącym tyłkiem i brzuchem, pyszną czereśnią i to za 7 zł za kilo ! niezłą cenę wyhaczyłaś. Za mną wczoraj chodziły oczywiście jak już z zakupów wróciłam. A dopiero był niezły ślinotok jak wspomniałam te, które tata z drzewka dla mnie urwał, mmm poezja
Edytowane przez ircha06 Czas edycji: 2014-06-22 o 12:53 |
|
|
|
|
#803 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- Cytat:
teraz duuuzo odpoczynku I miłości
|
||
|
|
|
#805 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny wypróbuje wszystkie sposoby
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Niestabilna a foto tego dasz radę wrzucić?
w ogóle to się chciałam pytać co to są pypcie nasze czereśnie zeżarły ptaki nie mogę tego przeboleć. jak kilo do kupy przez te dni zjadłam, to by było dobrze. reszta zjedzona albo spleśniała |
|
|
|
#807 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Synuś Gdyby na wielkim świecie zabrakło uśmiechu dziecka, byłoby ciemno i mroczno, ciemniej i mroczniej niż podczas nocy bezgwiezdnej i bezksiężycowej - mimo wszystkich słońc, gwiazd i sztucznych reflektorów. Ten jeden mały uśmiech rozwidnia życie... |
|||
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie doczekałam się na Misstic więc sama zrobiłam żeberka. Wyszły zacnie ![]() Dzanet pierwszy raz robiłam takie ciasto. Chciałam pocwiczyc bo za miesiąc corcia ma urodziny i planuje zrobić jej tort. Nie jest to takie trudne jak myślałam ![]() Niestabilna nie wiem w jaki sposób usunąć takie kulki. Kiedys też dostałam pajacyki welurkowe z kulkami, jednak były tylko dwa i używałam ich tylko do nocnego spania wieć sprawę olalam ![]() Simran super że jestes w domu, odpoczywaj ![]() Więcej nie pamiętam, a od samego rana zbieram się do napisania posta. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#809 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
gratuluje ze jestescie w domu i wszystko jest w porzadku. ja dzis mam lewniwy dzien przespalam cala noc bylo to az 10h, bylismy w kosciolku i tak jakos sie smece caly dzien, nudze tz zebysmy jechali do moich rodzicow ale zobaczymy jak to bedzie
|
|
#810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Na dzisiejszy obiadek wyjęłam piersi z kurczaka, pokroiłam w kawałki, usmażyłam jak schabowe, dodałam ananasa w kawałkach, pokrojoną i przesmażona paprykę oraz cebulę, po czym wszystko zmieszałam z mięskiem. Dodałam kostkę rosołową, koncentrat i zalałam sokiem z ananasa. Całość zapiekłam w naczyniu z przykryciem.Jeśli lubi ktoś mięsko na słodko - polecam. Kiedyś używałam gotowego sosu z Knorr'a cygańskiego, ale chyba wycofali ze sprzedaży, bo już daaaawno nie mogę go kupić. Czasem kupuję sos cygański, np. w szklanej buteleczce z Biedronki. etusia, leniuchuj jak masz okazję, a co tam
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.

ale fajny był, nieźle grała ta Ghana
oj to poszalałaś z tym ciastem! Takiego wypasionego to ja jeszcze nigdy nie robiłam
kilkuwarstwowe, nono
ale powiem Ci, że ja tez tak mam z tym czosnkiem... Lubię go, ale niestrawności mam straszne, więc staram się unikać.
byłabym taka szczęśliwa! Wszystkie dzieciaczki jakie znam przechodziły przez te nieszczęsne kolki 
jakieś pokrzywki, fiołki itp nigdy nie piłam, więc o to nie pytam.
Miętę chyba też można pić 

chyba, ze Wy macie jakies inne sposoby?