![]() |
#781 | |||||
Zadomowienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT cz. IV
Cytat:
![]() tak dokladnie. fotki zrobione i bedzie porownywanie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
milej nauki a wlasnie zapomialm wam napisac ze moj chlop ostatnio mnie uswiadomil ze moge jezdzic na rowerku bo przy tej usterce to tylko rower jest glosniejszy i pyrka. myslalam ze ubije go. tyle dni zmarnowalam bo zapomial mi o tym maly szczegoliku powiedziec. ale nie denerwuje sie na niego (takie postanowienie ![]() na sniadanie musli ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
![]() Windows lepiej późno niż wcale ![]() ![]() Ja właśnie się poważyłam, pomierzyłam i wyznaczyłam datę kolejnego ważenia - 12.01. ![]() Od dzisiaj rzucam alkohol ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
alkohol zlooooooo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj nawet zaczynam ćwiczyć ![]() ![]() Windows to tylko się mierzysz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() tak bede sie mierzyla i patrzyla na zdjecia czy sie cos zmienia. co 3 tygodnie - w kalendarzu juz daty zapisane ![]() ![]() dobre postanowienie nie jest zle ![]() dobra lece jezdzic bo znow internet mnie pochlona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#786 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a właśnie chcę też spróbować to białko smakowe, ale też trochę szkoda mi kasy. No, ale jak mówisz, że pychaa ![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49550340]Hej a może wstawicie swoje ulubione zdrowe przepisy? Jakieś dania które uwielbiacie a są "dietetyczne"? Pamiętam Tusia chyba robiła "fitlety" ![]() Choco, mam pytanie, ile trening powinien trwać? może być 1.5h?[/QUOTE] Fitlety u mnie nadal na pierwszym miejscu ![]() a co do treningu to tak jak choco pisze, zależy. Ja miałam trening rozpisany właśnie na 1,5 h ogólnorozwojowy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Nie no, ale mam postanowienie wyrzeźbić sobie ładnie sylwetkę, to alkohol jest w tym momencie moim wrogiem. I dobrze, może taka motywacja zadziała. ![]() Oo i przypomniałyście mi o fotkach. Też spróbuję już dzisiaj zrobić i porównać ze starymi.
![]() |
![]() |
#787 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() chętnie się dowiem ![]() A trening to Ci rozpisał trener? |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#788 |
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49557693]Nie dawałaś przepisu na fitlety
![]() chętnie się dowiem ![]() A trening to Ci rozpisał trener?[/QUOTE] Ok, zaraz wyszperam przepis i podam ![]() tak,tak
![]() |
#789 |
Konto usunięte
|
ile płaciłaś za trenera?
Ja nie mam pojęcia jak to ma wyglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 |
Wtajemniczenie
|
U mnie 1,5h trening kosztuje 100zł.
A z tym ok system to na parę siłowni możesz wejść tak?
![]() |
#791 |
Konto usunięte
|
tak.
Chyba jednak podziękuje za trenera :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
A zobacz, może przy zakupie karnetu dostajesz jednorazowy voucher na taki trening?
![]() |
#793 |
Konto usunięte
|
wątpie :/
jeszcze nie wiem czy wezmę sobie z tego ok system czy na siłowni u mnie po prostu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Co do białka, sama bym nie kupiła, ale dostałam saszetkę od kolegi, jak coś mogę Ci taniej załatwić, jak przyjedziesz to sobie odbierzesz ![]() Daj przepis!! Karcia, my mamy tanie treningi, wpadaj ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Konto usunięte
|
Choco nie zachęcaj wiesz, że to niemożliwe.
![]() Ooo Tusia kiedy jedziemy do Choco? Choco będzie moim trenerem osobistym przez 1 dzień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co u mnie, hmmm, już nawet nie wiem kiedy ostatni raz z Wami pisałam. właśnie sprawdziłam - w połowie kwietnia!! ![]() no to tak, jeśli chodzi o wagę to do wakacji strasznie przytyłam, czułam się beznadziejnie, nienawidziłam siebie, czyli nic nowego ![]() na uczelni nadal wszystko ok, cały czas lubię swoje studia i nawet udało mi się zdobyć stypendium rektora ![]() od czerwca pracuję, mam przez to zdecydowanie mniej czasu, ale poznałam tam naprawdę świetnych ludzi, no i zawsze fajnie mieć kasę, a tym bardziej przez siebie zarobioną ![]() jeśli chodzi o sylwestra, to robiłam domówkę u siebie i wyszło naprawdę za☠☠☠iście. kupiłam nawet specjalną 'żarówkę disco', dzięki czemu mój przedpokój zmienił się w niezły klub ![]() ![]() no i to chyba tyle w skrócie. od jutra biorę się ostro za siebie (hahah, mój ulubiony zwrot 'od jutra' ![]() ![]() a co tam u Was? proszę napiszcie w kilku słowach o jakichś ważniejszych zmianach, żebym chociaż trochę była na bieżąco ![]() no i oczywiście wszystkiego najcudowniejszego w Nowym Roku! ![]()
![]() |
![]() |
#797 |
Konto usunięte
|
Bee widziałam Twoje zdjęcia z Paryża chuderlak z Ciebie taki, w sumie pewnie cały czas byłaś, nigdy się nie przyznałaś ile ważysz, ani obiecanych zdjęć nigdy nie wrzuciłaś
![]() Pamięć mam dobrą ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Bee a Ty nas w ogóle pamiętasz, jak szczegółowo? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Heej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślę też nad powrotem na siłownię, ale zobaczę jak będzie z kasą, no i cały czas zastanawiam się, czy nie zmienić dotychczasowej na inną, bo u mnie czasem ciasnota, że nie ma gdzie machnąć ciężarkiem ![]() Jutro pewnie zacznę dzień od ważenia i mierzenia, może też strzelę sobie fotki ![]() Tak w ogóle to wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bee miło ponownie Cię "widzieć" ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
bee bigosik cieszę się że też tu jesteście. jak za starych dobrych czasow,stara ekipa.
no właśnie bee ty nas choć pamiętasz? bo mi na poczatku trochę mylilo . a tak na marginesie to dziewczyny lejcie mnie bom zgrzeszyla . byłam na zakupach w polsce i chłop mi kupił hotdoga . bylam taka glodna że zjadlam . póki co ukaralam się sama i dałam sobie wycisk na rowerze . nogi do tylka mi wchodzą. zrobiłam jeszcze ćwicznia na brzuch i trochę przysiadow . zaraz jeszcze pobawie się hulahop i zabieram się za naukę. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | ||||
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49562788]Choco nie zachęcaj wiesz, że to niemożliwe.
![]() Ooo Tusia kiedy jedziemy do Choco? Choco będzie moim trenerem osobistym przez 1 dzień ![]() jak naszyciej ![]() tylko teraz ten styczeń jest ciężki pod względem sesji, ale pierwsza połowa lutego byłaby idealna. Do dogadania oczywiście, żeby i ?Tobie i przede wszystkim choco pasował ![]() Cytat:
Szkoda, ze się nie pochwaliłaś tutaj jak miałaś taki dobry okres dietetyczny ![]() no i powodzenia. Fajnie, że nowu jest nas więcej, wspieramy się jak dawniej! ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ja też dzisiaj pozwoliłam sobie na frytki domowej roboty z duużą ilością oleju, fleee, blee, fuuj (nie no pycha było). Wklejam link do fitletów! EDIT: ajj, nie dało rady. Wkleję do klubu przepis ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]() ![]()
biegam, tańczę i pompuję od 14.03.14 ![]() noticemysoul Is there a cure for this pain Maybe I should have something to eat But food wont take this emptiness away Im hungry for you my love Edytowane przez Tusia forte Czas edycji: 2015-01-02 o 19:10 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie mam pojęcia, kolega powiedział, że najlepsze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- dzisiaj cały dzień i wczoraj nad książkami siedzę, jutro i pojutrze mam 3 kolokwia, nadal w papierach siedzę :/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 | ||
Zakorzenienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49563090]Bee widziałam Twoje zdjęcia z Paryża chuderlak z Ciebie taki, w sumie pewnie cały czas byłaś, nigdy się nie przyznałaś ile ważysz, ani obiecanych zdjęć nigdy nie wrzuciłaś
![]() Pamięć mam dobrą ![]() Bee a Ty nas w ogóle pamiętasz, jak szczegółowo? ![]() hahah, a myślałam, że nie zauważyłyście, że ostatecznie ich nie wstawiłam ![]() ![]() i oczywiście, że Was pamiętam! jednak trochę tu siedziałam, zresztą jak można by Was zapomnieć?! takie super laski nie zdarzają się często ![]() ![]() no więc karcia, jak matura (pewnie odpowiadałaś na to pytanie już tysiąc razy, ale to poproszę tysiąc pierwszy ![]() i wzajemnie ![]() ![]() pierwszy Twój post, który czytam po mojej nieobecności i od razu coś o piwku, widzę, że nic się nie zmieniłaś bigos! ![]() ja dzisiaj też jeszcze nagrzeszyłam resztką chipsów, muffinów i ciastek, ale od jutra naprawdę basta ![]() Cytat:
![]() masz bata jak tak bardzo chcesz ![]() Cytat:
![]() ![]() tak się zastanawiam czy nie pójść sobie chwilkę pobiegać. to jeden z moich planów na Nowy Rok - regularnie biegać i wystartować w półmaratonie (no dobra, nie przesadzajmy, w ćwierć maratonie na początek ![]()
![]() |
![]() |
#804 |
Konto usunięte
|
Bee wiesz teraz znowu możesz ustanowić rekord dobrych dni
![]() Jak matura? Całkiem dobrze ale to nie wystarczyło żeby dostać sie na dzienne na najbardziej oblegany kierunek w wawie, ale dostałam sie na zaoczne (uw) i właśnie jade na uczelnie, trzymajcie kciuki zeby udalo mi sie zaliczyć ten weekend |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
trzymam mocno
![]() a co studiujesz jeśli można wiedzieć? wczoraj poszłam w końcu biegać - w 26min. zrobiłam 4,33km i uważam, że to nie tak źle, tym bardziej, że ostatni raz biegałam chyba w lutym ![]() ![]() ![]() a teraz dopijam kawę i lecę do pracy, miłego dnia ![]()
![]() |
#806 | |
Zadomowienie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;49566873]no ja też styczeń mam ciężki, a w pierwszej połowie lutego mam egzaminy
![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ---------- dzisiaj cały dzień i wczoraj nad książkami siedzę, jutro i pojutrze mam 3 kolokwia, nadal w papierach siedzę :/[/QUOTE] powodzenia. dasz rade Cytat:
![]() ![]() ![]() ja juz po sniadaniu. zaraz sie zabiore za spryatanie i cwiczenia. a na obiad grochowka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Zadomowienie
|
Karcia
![]() Ja już dzisiaj poćwiczyłam, o 15 kończę pracę, pójdę do domu zrobić pranie, bo ciągle nie mam pralki u siebie i chyba zostanę tam do jutra. Klata mnie boooooli...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Wtajemniczenie
|
Bee tak późno chciało Ci się biegać? Szacun
![]() ![]() ja też marzę o półmaratonie albo runmageddonie. Zobaczymy co w tym roku wyjdzie. Jeejku Wy od rana na nogach, a ja dopiero ogarniam się do życia ![]()
![]() |
#809 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() a ja zrobilam sobie maly spacerek. okolo 2 kilometry z 13kilowym obciazeniem. rece mnie bola jak diabli ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Żywe obciążenie? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.