|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
ja tych desek chrupkich w ogóle nie jadam, to nie ma żadnej wartości,
Chcę ograniczyć węglowodany, dlatego odpuszczam chleb na trochę. Ale też jeśli jadłam to tylko żytni, bo jest pyszny. Z owsianki może nie zrezygnuję całkiem, ale wprowadzę też inne śniadania. Ja owsiankę czasem robiłam gęstą bardzo i dodawałam dużo owoców, więc kalorycznie też sporo wychodziło ale wiadomo to śniadanie, więc można. tamlin, wydaje mi się, że za dużo obcinasz kalorii, tym bardziej, że Ty aktywna fizycznie jesteś ale no ja się na tym szczególnie nie znam, zawsze można wrzucić swój jadłospis tutaj i poprosić o ocenę. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=753029 u mnie na wadze dziś 58, wczoraj było 0,4 więcej. jak zwykle po weekendzie wzrost creature, co u Ciebie? la'Mbria waga leci? Hagie, zdrowia
Edytowane przez patisia123 Czas edycji: 2014-09-30 o 10:15 |
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
Cytat:
Właśnie sporo tego jedzonka ![]() Śpi Mati na razie w łóżeczku, bo boję się, że z kanapy spadnie. Cytat:
![]() A Ty ile kalorii jesz dziennie i jak rozłożone? |
||
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne plotkują, czesem dietkują i nadzieje mają, że w 5. części sadło pokonaj
kochana do lekarza marsz. masz pewnie angine. bez antybiotyku nie pomoze. wiem, bo kiedys sama nie mialam jak pojsc i cudowalam ze wszystkim, nawe wodke pilam z pieprzem i w koncu i tak msialam pojsc do lekarza. wiem co to za bol. miewam kilka razy w roku. a boli tak, ze wolalabym sline wypluc do husteczki niz przelknąć. wspolczuje
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będę dziś szperać, szukać różnych jadłospisów, wskazówek.ja bardzo nie chcę liczyć sobie codziennie kalorii, dla mnie to mogłoby się przerodzić w obsesję później
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Myslałam, że patrzysz na te tabele, bo wczoraj pisałaś, że Twoja wyskoczyła
![]() Ja też nie chcę liczyć, ale na razie musze, bo chcę się odbić i wyjść na prostą. |
|
|
|
#786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na obiad miałam sos słodko-kwaśny z cukinii, kilka miesięcy temu sama robiłam i mam w słoikach zapas, ale nie mam pojęcia ile to kalorii ma ja liczę, że waga mi poleci w dół ale muszę sobie darować weekendowe życie, alkohol mi w niczym nie pomaga, a przy okazji jeszcze jakieś żarcie wtedy wpada.
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Tanie szybko przestają działac, na przykład takie z Biedronki, bo bratowa ma. Wolę dopłacić, a mieć porządniejszą
Choc i tak z tego co wiem to około 50zł w sklepie agd u mnie kosztują. Na razie od mamy pożyczę
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin ja Ci kupię wagę jak chcesz
![]() Dzień dobry.... w załączniku moje włosy God Damn it!!!! Na fb znosnie to wygląda, a to jest w swietle dziennym - tylko za głośno się nie śmiejcie buhahahahaPatisia ja się nie ważę, tak okres mam, ale to żadna wymówka, gruby, leniwy człowiek ze mnie... Wstyd mi przed samą sobą Lubię ćwiczyć z Ewką, uwielbiam to uczucie "po" ale zabrać się ostatnio nie mogę. Tu pośpie, tu boli brzuch tam jeszcze coś innego i wiecie co się dzieje z systematycznością! Ale wstałam z rana popatrzyłam na brzuch, stary w szoku był jak mi się talii kształt wyrobił... I chce schudnąć, chce poczuć się sexy, chce założyć coś czego nigdy nie nosiłam, a co najważniejsze chce sie czuć dobrze w bieliźnie... Także ten tego A., a raczej jego resztki idą w ruch... nie wiem czy można białko na wieczór z tym? Pamiętacie Dukana? Tak myślę o kilku dniac, ale białko + warzywa tylko.... Muszę się ogarnąć i to tak porządnie! Czas leci, a pożytku żadnego... A wczoraj dostałam zegarek, idzie do zwrotu bo te rzemyki mają brokat i mnie to wku***a... Mam na oku taki ![]() ![]() No to ten tego... Zostaje z Ewką + bieganie 2-3x /tydzień...
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Rudaś troszkę
Ale nie jest tragicznie Tamten zegarek bardziej mi się podobał. Kochana ćwiczenia, ćwiczeniami, ale dietę też popuszczasz??? Co do wagi, to słoneczko jak dolicze przesyłke od Ciebie to dużo drożej wyjdzie ![]() A. i białko? Ja tak jadłam, ale naturalne, nie odżywkę. Ale myślę, że jeden pies. Kusi mnie aby zamówić, tylko kasy brak
|
|
|
|
#792 |
|
Zakorzenienie
|
Takie jasne włosy chciałaś?
|
|
|
|
#793 |
|
Zakorzenienie
|
Trochę się dieta puściła, ale już jestem grzeczna... znalazłam wagę z 15letnią gwarancją
![]() Hmmm no właśnie nie aż tak... Jakbym zostawiła rozjaśniacz dłużej pewnie byłoby ok, bo na to poszedł miodowy blond, ale bałam się że włosy mi odpadną Jutro będzie update heheheh ja jak czegoś nie odpiepsze to chora jestem! Dzisiaj Skalpel i 20min bieżni
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Sama się łachudra puściła?
U mnie dziś zumba w planie ![]() Ja już po drugim śniadanku: kalafior z wczoraj z jajkiem i prażoną cebulką plus pomidor. Wagę już mamie zdefraudowałam
|
|
|
|
#795 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam wage z clatronic. ciagle w uzyciu. nie wiem jak ja mogłam bez wagi zyć
![]() creature mnie sie podoba. najwazniejsze, ze wychodzi ci to rownomiernie, a to juz duzy plus. jak kiedys bede chciala rozjasnic wosy to poprosze cie o kupno tego specyfuki. swietnie dziala. nasze rozjasniacze, dekoloryzatory robia straszne plamy, przy skorze inaczej, na koncach inaczej :/ pochodzilabym troche taka ruda na twoim miejscu. ładny odcień. rudy teraz jest modny szkoda meczyc wlosy, bo mysle, ze tylko gorzej bedzie, a nawet jesli zlapiesz kolor jak chcesz to na krotko, bo tak wymeczone wlosy nie trzymaja koloru. wiem cos o tym, bo po swoich kombinacjach mam ladny kolor do drugiego mycia po farbowaniu. potem złaci kompletnie. nic sie nie chce trzymać :/
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-09-30 o 13:10 |
|
|
|
#796 | |
|
Zakorzenienie
|
pomoglam jej miestety
Cytat:
zamowilam taka farbe,wiec bede ruda ![]() cokolwiek nie wyjdzie zostawie tak jak bedzie,bo szkoda wlosow... a co do rozjasniacza to byl taki co wiecie fioletowy proszek i plyn do tego... mysle tez zeby pojsc do fryzjera podciac te wlosiska,ale zaraz mi sie upierdzieli w glowie na krotko,bardzo krotko
|
|
|
#797 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja po obiadku, spagetti z pełnoziarnistym makaronem, wyszła taka fura, że ledwo zjadłam, a mam dopiero 1100 kalorii dziś Fajne to liczenie
|
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
oj mnie to by chyba szlag trafil szybko
a moze taki? ![]() Sama juz nie wiem
|
|
#800 |
|
Zakorzenienie
|
Ładny ten kolorek
Ja też zawsze myślałam że mnie trafi, ale z tymi tabelami to fajna sprawa |
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
a masz jakoś rozłożone b/w/t ? czy póki co tylko kalorie liczysz?
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie idę 30/30/40. Przy ćwiczeniach musi być więcej białka, więc zabrałam trochę węgli na rzecz białka. Normalne proporcje to 15/30/55.
|
|
|
|
#803 |
|
Zakorzenienie
|
co u was? Jak minal dzien? Ja mialam dobry dzien do czasu...z mojej winy cos schrzanilam w pracy, kolezanka zla, jutro bedzie dym. M.z predszkola wrocila z nosem na kwinte, jak podpytalam rozbeczala sie na calego. Mieli przyniesc jakikolwiek owoc a ja nie chcac dawac banana i jablka kupilam melona. Jak dzievi zobaczyly to melona melona. Odkroilam pol by zjadky a do przedszkola dalam pol. Zafoliowany lezal w lodowce. Okazalo sie ze polnowocu nie moglo byc z jakich przyczyn nie wiem. Pani do cwiczejia nie wykorzystala melona M.. Przykro jej hylo okropnie. Eh male wrazliwe serduszko.I wkrotce zostane slomiana wdowa. W polowie m-ca J. jedzie do belgii. Powiem wam, ze czekam na to z radoscia ![]() i
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Co to Martuś stary tak zalazł za skórę?
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
No ba! Oddalabym pierwszej chetnej. Juz sie prekonalam, se rozstania dobrze robia.
Spadam czytac.
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Co czytasz?
Ja aktualnie "Jak mówić żeby dzieci nas słuchały, jak słuchac aby dzieci do nas mówiły" ![]() A widziałaś, że w Biedronce będzie akcja kup 2 książki 3-cia za 1 grosz Ja na pewno skorzystam.
|
|
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
A co myślicie o tej fryzurce? jutro po farbowaniu zadzwonię do fryzjerki ![]() Skalpel zrobiony! 20min bieżni tyż padam na cyce
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Mi się fryzurka podoba ![]() Laski gdzie Wy??? Na wadze 59,5
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
od kiedy ta promocja? jeszcze, zeby fajne tytuly dali, bo czasem to nawet jak za 9,90 to żal, taka kiszka. dla dzieci kiedys nakupowalam a'la encyklopedii i wlaśnie to a'la bardzo widoczne po przekartkowaniu :/
creature mnie i fryz i kolor się bardzo podoba zeby nie było efektu diplodoka, łep mały, reszta większa.Tamlin oooo to spada ci jednak. super ![]() czytalam ten poradnik. jest rewelacyjny. moj nr 1. potem przeczytaj drugą tych autorek o rywalizacji rodzeństw. a ja czytam "Miłość w czasach zarazy". taka kobyła. ciezko idzie, bo to czasy meloników i karet ale trza sie odchamić po Greyu w koncu. z rok niczego nie przeczytałam do końca. wstyd.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-10-01 o 08:42 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:38.

ale wiadomo to śniadanie, więc można.

gardło to mnie tak boli, że jak przełykam ślinę, to aż mi łzy lecą z bólu, masakra 
A śpi w łóżeczku czy na tym rozkładanym?

God Damn it!!!! Na fb znosnie to wygląda, a to jest w swietle dziennym - tylko za głośno się nie śmiejcie 

jutro po farbowaniu zadzwonię do fryzjerki