|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Fitness Blender - kto ćwiczy
Martva przypomnij mi pod koniec tygodnia to Ci spiszę pozostałe treningi z tego programu
|
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo nie kazdy wie, ze tak mozna gdy rozpoczyna sie swoja pierwsza dzialalnosc gospodarcza Ja poki co mam przerwe od FB, ucze sie namietnie, wieczory to najlepszy czas gdy nauka mi idzie mega szybko A rano to wiadomo: robota. Nie mam gdzie za bardzo umiejscowic tych cwiczen choc ten program dla zapracowanych moze byc fajna alternatywa. Lepsze to niz nic.
|
|
|
#783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie że tak Zakładałam firmę z pomocą dofinansowania dla bezrobotnych, jeszcze przed złożeniem wniosku naczytałam się masy rzeczy. I mimo że jest 'mały', to i tak czasem się boję że nie uskładam, początki są trudne.Spróbuję się dziś zmusić do treningu wcześniej, żeby znowu nie zaczynać po ciemku
|
|
|
|
|
|
#784 |
|
Raczkowanie
|
jak tam ćwiczenia?
U mnie właśnie po, dziś robiłam 7 dzień z ich programu (ale 6. dzień ćwiczeń, bo pierwszego dnia testowego wg programu nie robiłam). Podsumowując na razie: zeszły tydzień ćwiczyłam wt, śr, czw i pt, a sob i ndz skakałam na festiwalu ten tydzień: pon regenerowałam siły , wt i śr ćwiczące. Planuję ćwiczyć jutro i w pt, potem jedziemy na weekend w góry to będę też aktywnie spędzać czas |
|
|
|
|
#785 |
|
Zadomowienie
|
Wczoraj zamiast ćwiczeń z ciężarkami na ręce (bo zbyt niedawno robiłam) machnęłam 37min cardio, dziś zgodnie z rozpiską Bodyweight Cardio Calorie Blaster - 30 Minute Cardio Workout at Home (bez dodatkowych abs-ów bo się za późno wzięłam).
|
|
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Kolejny dzień za mną. I juhu, waga się ruszyła, pokazała 200g mniej niż wczoraj
|
|
|
|
|
#787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy cwicze to mam nawet wiecej kg niz kiedy nie cwicze Dla mnie najbrdziej miarodajne sa pomiary ubraniami i ksztalty ciala ![]() A masz moze gdzies rozpiske dla tych zapracowanych? Nie mam za bardzo czasu szukac, myslec i kompletowac Ale jakbym miala gotowca, to moze pokuilabym sie na cwiczenia
|
|
|
#788 |
|
Zadomowienie
|
Mnie przybywa jak zaczynam ćwiczyć i tak się też stało, ale jednak ta waga się potem waha w różne strony, więc mnie wkurzały dwa tygodnie z identyczną wartością na wyświetlaczu :P
Mierzyć się oczywiście zapominam, a zdjęć sobie nie robię - obejrzałam ostatnio fotki które zrobiłam w przymierzalni w stanikowym sklepie w UK i byłam pełna obrzydzenia, wyglądałam jak ludzik Michelina, fałdka na fałdce :P W sumie to zdjęcia mnie zmobilizowały do ruszenia tyłka, ha :P rozpiskę na pierwsze dwa tygodnie programu dla zajętych wrzucała Celebrinfea: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post50673158 |
|
|
|
|
#789 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, gratuluję, że ćwiczycie
![]() Pseudofeministka - trzymam kciuki za znalezienie czasu ![]() --- Dziś mija 10 dni odkąd zaczęłam ćwiczyć, więc pomierzyłam się..jedyne spadki to: waga - 0,6 kg talia - 0,5 cm brzuch na wysokości pępka - 1,5 cm biodra, uda bez zmian... bez szaleństw, a te spadki to i tak bo zaczęłam bardziej uważać na jedzenie...same ćwiczenia mnie nie ruszają
|
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Laski
Nie spimy! Ja juz jestem po nagonce czasowej, od jutra wracam do FB! W koncu
|
|
#791 |
|
Zadomowienie
|
Przerwałam na tydzień, bo złapałam jakąś grypopodobną infekcję (objawy: samopoczucie zużytej gąbki do naczyń, ból wszystkiego). Ale dziś mi trochę lepiej, zarzucę sobie coś lekkiego na rozruch.
|
|
|
|
|
#792 |
|
Mów mi Rosia :)
|
Cześć dziewczyny!
Fajnie znaleźć kobiety, które równie wyciskają siódme poty z fitness blenderem! :P Super treningi bez tekstów "dasz radę" i innych tanich zachęczacy. ![]() Polecacie jakieś wyzwania fitnessblenderowe? Szukam czegoś na rzeźbę brzucha i pośladków.
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do tanich zachecaczy to w sumie kazdy wybiera sobie takie treningi, jakie mu odpowiadaja Mi np. energia i ekspresja Jillian bardzo odpowiadala, natomiast cwiczenia juz srednio. Znowu Ewka Chodakowska ze swoimi motywacyjnymi testami to jakas pomylka w przypdku cwiczen spalajacych No, ale co kto lubi. Jezeli ktos potrzebuje slownej motywacji, to przeciez nie ma w tym niczego zlego czy taniego Ehhhh..... Nie odzywalam sie, bo mialam tyle rzeczy na glowie, ze oczywiscie rozpoczecie powrotu do Fitness Blendera rozciagnelo sie w czasie Dzis mial byc ten wielki gdzien powrotu, ale goscie mnie nawiedzili Tak wiec oficjalnie od jutra ruszam![]() W zwiazku z tym moze ktoras z Was dysponuje dalsza rozpiska programu dla zapracowanych i bylby chetny sie nia podzielic? No i jak tam Dziewczyny cwiczenia? Dzialacie dalej?
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2015-10-25 o 23:20 |
|
|
|
|
|
#794 |
|
Wtajemniczenie
|
Pseudofeministka przypomnij mi po południu to spiszę. Ja planuję wrócić natomiast właśnie firmę zakładam i urwanie głowy na maxa
generalnie z kettlami udaje mi się pomachać
|
|
|
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W takim razie przypominam sie WIem jak to jest gdy ma sie na glowie wlasna dzialalnosc gospodarcza W kazdym razie zycze powodzenia
|
|
|
#796 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Hej, ćwiczy tu ktoś jeszcze z FB? Ja rozpoczęłam właśnie ten 8 tyg. program który tu ćwiczyłyście. 3 dzień już za mną
Jestem pewna, że ten program wyciśnie ze mnie siódme poty ponieważ jestem praktycznie początkująca i o ile kondycja jest jako taka, to siły w mięśniach brak, więc dopiero będę wyrabiać ich wytrzymałość
|
|
#798 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja cwicze caly czas z FB od marca tego roku coprawda mialam przerwe prawie dwumiesieczna, ciezko mi bylo wrocic, ale na szczescie od dwoch tygodni regularnie cwicze srednio 3 X w tygodniu. A nie udzielam sie w watku, bo niewiele osob sie udziela, wiec sama do siebie pisac nie bede ![]() A ktora runde 8tygodniowca robisz? Zdaj relacje Bo jestem ciekawa czy tez sobie nie zrobic tego programu. Juz troche nudza mnie praktycznie te same tysiaki i inne treningi, ktore szczegolnie sobie upodobalam.---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Cytat:
|
|
|
#799 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Bo opisywane tutaj przez dziewczyny efekty zrobiły na mnie wrażenie
|
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No, ale przez ta przerwe troche kondycja mi spadla, znowu musze ja obudowac, pocieszajace jest to, ze nie zaczynam juz od nowa![]() A co do efektow to w pelni sie zgadzam. Ja juz z nimi cwicze kilka miesiecy i nigdy nie mialam takiej figury jak teraz. Widac, ze wiedza co robia. Jak sama na wlasna reke robilam treningi to bylam chudym flakiem Przy ich treningach widze, ze miesnie sie rozwijaja, cialo jest jedrne, wszystko popodnoszone. Juz nie wspomne o tym jak super wplywaja na samopoczucie.
|
|
|
#801 |
|
Raczkowanie
|
No teoretycznie ten program zaczyna się od lżejszych rzeczy, wczoraj było cardio dla początkujących, dzisiaj hiit też dla początkujących. Rozważałam treningi z nimi wg swojego planu, ale wtedy robiłabym to tak jak do tej pory, wybierając tylko wygodne dla mnie zestawy i ćwiczyłabym ciągle te same lub podobne partie mięśni. A ten program raczej powinien pomóc mi rozwinąć wszystkie partie. Prawdopodobnie przez to, że zaczynam efekty mogą być mniej spektakularne ze względu na to, że nie od razu będę w stanie wykonać wszystkie ćwiczenia z taką jak powinnam intensywnością ale myślę, że to będzie bodziec, żeby walczyć dalej
Wcześniej dziewczyny tutaj narzekały na to, że ten program składa się z filmików dzielonych na powtarzalne rundy, czasem rzeczywiście jest to irytujące ale dla osób zaczynających może to być plus, ponieważ w pierwszej rundzie skupiam się na poprawnym wykonywaniu ćwiczenia a w kolejnych mogę już próbować nadążyć za Danielem i Kelli (nie dotyczy to oczywiście wszystkich ćwiczeń). W każdym razie jak teraz się tego nie podejmę, to pewnie już nigdy
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego zaufaj im, rob tego osmiotygoniowca, nie kombinuj a na pewno bedziesz zadowolona z efektow. No i przede wszystkim systematycznosc, bez niej ani rusz
|
|
|
#803 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#804 |
|
Zadomowienie
|
Czy dobrze rozumiem że żeby wykupić któryś z ich programów trzeba posiadać kartę kredytową? Ja mam tylko zwykłą kartę płatniczą a bardzo chciałabym kupić program na rozciąganie- mógłby mi ktoś pomóc?
|
|
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Halo, Halo Dziewczeta czy ktos tu jeszcze cwiczy?
Ja wlasnie zastanawiam sie nad programem treningowym z FB. Niestety po przerwie na egzamin pod koniec wrzesnia, troche za bardzo ruszylam i mialam non stop zakwasy w postaci napuchnietych nog. Mialam przerwe dwutygodniowa i teraz planuje podejsc nieco rozwazniej Moze ktos podpowie ile razy cwiczyc np. tysiaka z FB i ile dorzucic cardio(planuje cwiczyc 4 X w tygodniu)? Niebardzo wiem jak to rozlozyc czy np. robic te 3 tysiaki w ygodniu i dorzucic jedno crdio czy moze dwa tysiaki, a przez reszte dni cardio po 50 minut. W tym okresie po przerwie robilam 3 tysiaki, ale to chyba za duzo zwazywszy na to ze w tych poszczegolnych filmikach tez jest sporo cwiczen silowych. I ogolnie jak robilam tak te tysiaki to jakas taka ociezala i napuchnieta non stop sie czulam., miesnie ramion mi sie nieco robudowaly i lydki. No za duzo tego dobrego
Wymiankowy: Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje. https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843 Edytowane przez pseudofeministka Czas edycji: 2016-02-10 o 20:21 |
|
|
|
|
#806 |
|
Konto usunięte
|
ja od niedawna cwicze
i barrrrdzo mi sie podoba ![]() po pierwszych razach chodzilam przez kilka dni sparalizowana, a myslalam, ze jestem w dobrej kondycji bo regularnie biegam |
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
A co cwiczysz?
Ja wlasnie rusyzlam od kilku dni - wybieram raczej lajtowe treningi, maksymalnie do godziny. Wole rozruszac miesnie, dobrze je porozciagac, bo znowu mi zesztywnieja i nie bede mogla zakwsow zredukowac:P
|
|
#808 |
|
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio zdradziłam FB z treningiem siłowym full body z obiążeniem
Narazie ćwiczę to przeplatając z cardio na rowerze ale z biegiem czasu planuję do tego dołączyć HIITY z FB właśnie Po roku ćwiczenia z FB potrzebowałam odmiany i w końcu obwody mi ruszyły
|
|
#809 |
|
Konto usunięte
|
Ja jak narazie lubie brazilian butt 2, 2 serie z 5x5x5 tez moga byc. Robilam rozne cwiczenia na brzuch i 2 hiity. Dzisiaj np zrobilam rozne serie przysiadow przez 40 min.
|
|
|
|
|
#810 |
|
Przyczajenie
|
ja się zgłaszam!
mi Fitness Blender skutecznie zastąpiło Chodakowską, która najwyraźniej nie jest przeznaczona dla mojej sylwetki. natomiast FB ma tak rozbudowaną listę treningów na swoim kanale na YT, że tak naprawdę codziennie można skompletować sobie inny zestaw ćwiczeń ogólnych albo na poszczególne partie ciała i dlatego ich uwielbiam. trenuję i z Kelli i z Danielem przekonali mnie do siebie swoimi filmikami z kickboxingiem, którym zainteresowałam się bliżej dzięki nim, a poza tym lubię też ich zestawy na brzuch i siłowe z ciężarami. teraz robię sobie serie Day..., które trwają około godziny - nie ćwiczę nigdy dłużej niż godzinę dziennie. zauważyłam, że odkąd skupiłam się tylko na ćwiczeniach z nimi, moja sylwetka znacznie się poprawiła, a pisze to osoba, która zawsze była szczupła, jednak z dużą ilością obwisłej skóry. te treningi na 1000kcal zrobiłam chyba tylko 2 razy, bo stwierdziłam, że nie mam jeszcze takiej wydolności organizmu, żeby robić to częściej, ale lubię inne siłowe (ale broń Boże nie pulse, bo nie mam cierpliwości do tych), przygotowuję się do rozpoczęcia niedługo crossfitu i ich ćwiczenia są świetne do tego. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:47.

Bo nie kazdy wie, ze tak mozna gdy rozpoczyna sie swoja pierwsza dzialalnosc gospodarcza
Zakładałam firmę z pomocą dofinansowania dla bezrobotnych, jeszcze przed złożeniem wniosku naczytałam się masy rzeczy. I mimo że jest 'mały', to i tak czasem się boję że nie uskładam, początki są trudne.
, wt i śr ćwiczące. Planuję ćwiczyć jutro i w pt, potem jedziemy na weekend w góry to będę też aktywnie spędzać czas 

Narazie ćwiczę to przeplatając z cardio na rowerze ale z biegiem czasu planuję do tego dołączyć HIITY z FB właśnie