Fitness Blender - kto ćwiczy - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-09-14, 23:31   #781
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Dot.: Fitness Blender - kto ćwiczy

Martva przypomnij mi pod koniec tygodnia to Ci spiszę pozostałe treningi z tego programu
Celebrinfea jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-14, 23:46   #782
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martva Pokaż wiadomość
Nie dziękuję, żeby nie zapeszyć

Uff, właśnie skończyłam 5-dniowe wyzwanie dla zajętych. Pierwsze trzy treningi były fajne, a pozostałe dwa mniej. Nie wiem co by tu od poniedziałku. Ważne żeby było krótko.

Swoją drogą - waga pokazuje w tym tygodniu tak stały wynik, że nie wiem czy się nie schrzaniła. Niezależnie od tego czy żarłam jak prosię poprzedniego dnia (objętościowo) czy niezbyt, pokazuje mi rano 58,3kg.
A mialam zapytac skorzystalas z prawa do "malego zusu"? Bo nie kazdy wie, ze tak mozna gdy rozpoczyna sie swoja pierwsza dzialalnosc gospodarcza

Ja poki co mam przerwe od FB, ucze sie namietnie, wieczory to najlepszy czas gdy nauka mi idzie mega szybko A rano to wiadomo: robota. Nie mam gdzie za bardzo umiejscowic tych cwiczen choc ten program dla zapracowanych moze byc fajna alternatywa. Lepsze to niz nic.

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=795843
pseudofeministka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-15, 09:00   #783
Martva
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Celebrinfea Pokaż wiadomość
Martva przypomnij mi pod koniec tygodnia to Ci spiszę pozostałe treningi z tego programu
Dzięks, przypomnę się na pw

Cytat:
Napisane przez pseudofeministka Pokaż wiadomość
A mialam zapytac skorzystalas z prawa do "malego zusu"? .
Pewnie że tak Zakładałam firmę z pomocą dofinansowania dla bezrobotnych, jeszcze przed złożeniem wniosku naczytałam się masy rzeczy. I mimo że jest 'mały', to i tak czasem się boję że nie uskładam, początki są trudne.

Spróbuję się dziś zmusić do treningu wcześniej, żeby znowu nie zaczynać po ciemku
Martva jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-16, 16:26   #784
blueeyes1
Raczkowanie

jak tam ćwiczenia?
U mnie właśnie po, dziś robiłam 7 dzień z ich programu (ale 6. dzień ćwiczeń, bo pierwszego dnia testowego wg programu nie robiłam).
Podsumowując na razie:
zeszły tydzień ćwiczyłam wt, śr, czw i pt, a sob i ndz skakałam na festiwalu
ten tydzień: pon regenerowałam siły , wt i śr ćwiczące. Planuję ćwiczyć jutro i w pt, potem jedziemy na weekend w góry to będę też aktywnie spędzać czas Na razie efektów nie widzę, ale a pt się pomierzę i porównam...tylko moja "dieta" ostatnio to jakiś żarcik
blueeyes1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-16, 20:24   #785
Martva
Zadomowienie

Wczoraj zamiast ćwiczeń z ciężarkami na ręce (bo zbyt niedawno robiłam) machnęłam 37min cardio, dziś zgodnie z rozpiską Bodyweight Cardio Calorie Blaster - 30 Minute Cardio Workout at Home (bez dodatkowych abs-ów bo się za późno wzięłam).
Stary 2015-09-17, 19:11   #786
Martva
Zadomowienie

Kolejny dzień za mną. I juhu, waga się ruszyła, pokazała 200g mniej niż wczoraj I tak, wiem że ważenie się jest niemiarodajne i w ogóle, ale mam nerwicę natręctw i ważę się codziennie przed śniadaniem i wkurzało mnie że pokazuje zawsze taką samą wartość, już myślałam że jej trzeba wymienić baterie czy coś.
Stary 2015-09-17, 21:23   #787
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martva Pokaż wiadomość
Kolejny dzień za mną. I juhu, waga się ruszyła, pokazała 200g mniej niż wczoraj I tak, wiem że ważenie się jest niemiarodajne i w ogóle, ale mam nerwicę natręctw i ważę się codziennie przed śniadaniem i wkurzało mnie że pokazuje zawsze taką samą wartość, już myślałam że jej trzeba wymienić baterie czy coś.
Ja nigdy sie nie waze Gdy cwicze to mam nawet wiecej kg niz kiedy nie cwicze Dla mnie najbrdziej miarodajne sa pomiary ubraniami i ksztalty ciala

A masz moze gdzies rozpiske dla tych zapracowanych? Nie mam za bardzo czasu szukac, myslec i kompletowac Ale jakbym miala gotowca, to moze pokuilabym sie na cwiczenia

Dokładka: Perfumy, minerały, podkłady, hybrydy, kosmetyki do włosów:Jantar, Anwen, Oleje.

Stary 2015-09-17, 21:43   #788
Martva
Zadomowienie

Mnie przybywa jak zaczynam ćwiczyć i tak się też stało, ale jednak ta waga się potem waha w różne strony, więc mnie wkurzały dwa tygodnie z identyczną wartością na wyświetlaczu :P
Mierzyć się oczywiście zapominam, a zdjęć sobie nie robię - obejrzałam ostatnio fotki które zrobiłam w przymierzalni w stanikowym sklepie w UK i byłam pełna obrzydzenia, wyglądałam jak ludzik Michelina, fałdka na fałdce :P W sumie to zdjęcia mnie zmobilizowały do ruszenia tyłka, ha :P

rozpiskę na pierwsze dwa tygodnie programu dla zajętych wrzucała Celebrinfea:
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post50673158
Stary 2015-09-18, 10:04   #789
blueeyes1
Raczkowanie

Dziewczyny, gratuluję, że ćwiczycie
Pseudofeministka - trzymam kciuki za znalezienie czasu
---
Dziś mija 10 dni odkąd zaczęłam ćwiczyć, więc pomierzyłam się..jedyne spadki to:
waga - 0,6 kg
talia - 0,5 cm
brzuch na wysokości pępka - 1,5 cm
biodra, uda bez zmian...

bez szaleństw, a te spadki to i tak bo zaczęłam bardziej uważać na jedzenie...same ćwiczenia mnie nie ruszają
blueeyes1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-28, 00:14   #790
pseudofeministka
Zakorzenienie

Hej Laski Nie spimy! Ja juz jestem po nagonce czasowej, od jutra wracam do FB! W koncu

Stary 2015-09-28, 16:26   #791
Martva
Zadomowienie

Przerwałam na tydzień, bo złapałam jakąś grypopodobną infekcję (objawy: samopoczucie zużytej gąbki do naczyń, ból wszystkiego). Ale dziś mi trochę lepiej, zarzucę sobie coś lekkiego na rozruch.
Stary 2015-09-29, 17:34   #792
rochelle_
Mów mi Rosia :)

Cześć dziewczyny!
Fajnie znaleźć kobiety, które równie wyciskają siódme poty z fitness blenderem! :P Super treningi bez tekstów "dasz radę" i innych tanich zachęczacy.
Polecacie jakieś wyzwania fitnessblenderowe? Szukam czegoś na rzeźbę brzucha i pośladków.

Złap Rośkę w sieci!
nowy wpis! ---> www.rzeklam.pl
Instagram
Stream, czyli giereczki
rochelle_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-10-25, 23:18   #793
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rochelle_ Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Fajnie znaleźć kobiety, które równie wyciskają siódme poty z fitness blenderem! :P Super treningi bez tekstów "dasz radę" i innych tanich zachęczacy.
Polecacie jakieś wyzwania fitnessblenderowe? Szukam czegoś na rzeźbę brzucha i pośladków.
Nie wiem jak sprawa ma sie z Twoja kondycja, ale jezeli potrzebujesz wyzwania to polecam ktoregos tysiaka ---> tego najnowszego albo z Kelli i Danielem ewentualnie Insane

Co do tanich zachecaczy to w sumie kazdy wybiera sobie takie treningi, jakie mu odpowiadaja Mi np. energia i ekspresja Jillian bardzo odpowiadala, natomiast cwiczenia juz srednio. Znowu Ewka Chodakowska ze swoimi motywacyjnymi testami to jakas pomylka w przypdku cwiczen spalajacych No, ale co kto lubi. Jezeli ktos potrzebuje slownej motywacji, to przeciez nie ma w tym niczego zlego czy taniego

Ehhhh..... Nie odzywalam sie, bo mialam tyle rzeczy na glowie, ze oczywiscie rozpoczecie powrotu do Fitness Blendera rozciagnelo sie w czasie Dzis mial byc ten wielki gdzien powrotu, ale goscie mnie nawiedzili Tak wiec oficjalnie od jutra ruszam

W zwiazku z tym moze ktoras z Was dysponuje dalsza rozpiska programu dla zapracowanych i bylby chetny sie nia podzielic?

No i jak tam Dziewczyny cwiczenia? Dzialacie dalej?

Edytowane przez pseudofeministka
Czas edycji: 2015-10-25 o 23:20
Stary 2015-10-26, 07:24   #794
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Pseudofeministka przypomnij mi po południu to spiszę. Ja planuję wrócić natomiast właśnie firmę zakładam i urwanie głowy na maxa generalnie z kettlami udaje mi się pomachać
Stary 2015-10-26, 22:49   #795
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Pseudofeministka przypomnij mi po południu to spiszę. Ja planuję wrócić natomiast właśnie firmę zakładam i urwanie głowy na maxa generalnie z kettlami udaje mi się pomachać
O dzieki W takim razie przypominam sie

WIem jak to jest gdy ma sie na glowie wlasna dzialalnosc gospodarcza W kazdym razie zycze powodzenia

Stary 2015-10-27, 11:12   #796
Celebrinfea
Wtajemniczenie

Cytat:
O dzieki W takim razie przypominam sie

WIem jak to jest gdy ma sie na glowie wlasna dzialalnosc gospodarcza W kazdym razie zycze powodzenia

Pseudofeministka podeślij mi proszę maila do siebie, to prześlę Już spisałam.
Stary 2015-11-24, 12:40   #797
spharaga
Raczkowanie

Hej, ćwiczy tu ktoś jeszcze z FB? Ja rozpoczęłam właśnie ten 8 tyg. program który tu ćwiczyłyście. 3 dzień już za mną Jestem pewna, że ten program wyciśnie ze mnie siódme poty ponieważ jestem praktycznie początkująca i o ile kondycja jest jako taka, to siły w mięśniach brak, więc dopiero będę wyrabiać ich wytrzymałość Mam nadzieję, że motywacji mi nie zabraknie.
Stary 2015-11-24, 13:46   #798
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez spharaga Pokaż wiadomość
Hej, ćwiczy tu ktoś jeszcze z FB? Ja rozpoczęłam właśnie ten 8 tyg. program który tu ćwiczyłyście. 3 dzień już za mną Jestem pewna, że ten program wyciśnie ze mnie siódme poty ponieważ jestem praktycznie początkująca i o ile kondycja jest jako taka, to siły w mięśniach brak, więc dopiero będę wyrabiać ich wytrzymałość Mam nadzieję, że motywacji mi nie zabraknie.
Hej Ja cwicze caly czas z FB od marca tego roku coprawda mialam przerwe prawie dwumiesieczna, ciezko mi bylo wrocic, ale na szczescie od dwoch tygodni regularnie cwicze srednio 3 X w tygodniu. A nie udzielam sie w watku, bo niewiele osob sie udziela, wiec sama do siebie pisac nie bede

A ktora runde 8tygodniowca robisz? Zdaj relacje Bo jestem ciekawa czy tez sobie nie zrobic tego programu. Juz troche nudza mnie praktycznie te same tysiaki i inne treningi, ktore szczegolnie sobie upodobalam.

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ----------

Cytat:
Pseudofeministka podeślij mi proszę maila do siebie, to prześlę Już spisałam.
Pamietam o Tobie, ale jeszcze nie zamawialam

Stary 2015-11-24, 14:07   #799
spharaga
Raczkowanie

Cytat:
Hej Ja cwicze caly czas z FB od marca tego roku coprawda mialam przerwe prawie dwumiesieczna, ciezko mi bylo wrocic, ale na szczescie od dwoch tygodni regularnie cwicze srednio 3 X w tygodniu. A nie udzielam sie w watku, bo niewiele osob sie udziela, wiec sama do siebie pisac nie bede

A ktora runde 8tygodniowca robisz? Zdaj relacje Bo jestem ciekawa czy tez sobie nie zrobic tego programu. Juz troche nudza mnie praktycznie te same tysiaki i inne treningi, ktore szczegolnie sobie upodobalam.[COLOR="Silver"]
Robię pierwszą rundę. Ale obiecuje sobie, że jak przejdę tę to wykupię sobie kolejny program Jak tak długo ćwiczysz to ten program powinien być dla Ciebie w miarę prosty. :P Ja jestem praktycznie początkująca. Godzina na stepperze to dla mnie żadne wyzwanie, ale jeżeli chodzi o ćwiczenia fitness to zaczynam praktycznie od zera więc nawet te początkowe filmiki są dla mnie wyzwaniem. Fitness Blender odkryłam szukając na wiosnę filmików ze stojącym abs i bardzo mi przypadli do gustu. Teraz mam drugie podejście do ćwiczeń. Mam nadzieję, że wytrwam Bo opisywane tutaj przez dziewczyny efekty zrobiły na mnie wrażenie
Stary 2015-11-24, 14:41   #800
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
Robię pierwszą rundę. Ale obiecuje sobie, że jak przejdę tę to wykupię sobie kolejny program Jak tak długo ćwiczysz to ten program powinien być dla Ciebie w miarę prosty. :P Ja jestem praktycznie początkująca. Godzina na stepperze to dla mnie żadne wyzwanie, ale jeżeli chodzi o ćwiczenia fitness to zaczynam praktycznie od zera więc nawet te początkowe filmiki są dla mnie wyzwaniem. Fitness Blender odkryłam szukając na wiosnę filmików ze stojącym abs i bardzo mi przypadli do gustu. Teraz mam drugie podejście do ćwiczeń. Mam nadzieję, że wytrwam Bo opisywane tutaj przez dziewczyny efekty zrobiły na mnie wrażenie
To moze zacznij na poczatek od lzejszych hittow albo w ogole przez jakis czas rob cwiczenia dla pocatkujacych? Z czasem kondycja zacznie Ci sie poprawiac i w naturalny sposob przyjdzie potrzeba ciezszych treningow? Ja tak robilam, stopniowo budowalam kondycje, obylo sie bez wiekszych zakwasow, az doszlam do takiego etapu ze nawet burpree robilam bez wiekszego wysilku No, ale przez ta przerwe troche kondycja mi spadla, znowu musze ja obudowac, pocieszajace jest to, ze nie zaczynam juz od nowa

A co do efektow to w pelni sie zgadzam. Ja juz z nimi cwicze kilka miesiecy i nigdy nie mialam takiej figury jak teraz. Widac, ze wiedza co robia. Jak sama na wlasna reke robilam treningi to bylam chudym flakiem Przy ich treningach widze, ze miesnie sie rozwijaja, cialo jest jedrne, wszystko popodnoszone. Juz nie wspomne o tym jak super wplywaja na samopoczucie.

Stary 2015-11-24, 15:23   #801
spharaga
Raczkowanie

No teoretycznie ten program zaczyna się od lżejszych rzeczy, wczoraj było cardio dla początkujących, dzisiaj hiit też dla początkujących. Rozważałam treningi z nimi wg swojego planu, ale wtedy robiłabym to tak jak do tej pory, wybierając tylko wygodne dla mnie zestawy i ćwiczyłabym ciągle te same lub podobne partie mięśni. A ten program raczej powinien pomóc mi rozwinąć wszystkie partie. Prawdopodobnie przez to, że zaczynam efekty mogą być mniej spektakularne ze względu na to, że nie od razu będę w stanie wykonać wszystkie ćwiczenia z taką jak powinnam intensywnością ale myślę, że to będzie bodziec, żeby walczyć dalej
Wcześniej dziewczyny tutaj narzekały na to, że ten program składa się z filmików dzielonych na powtarzalne rundy, czasem rzeczywiście jest to irytujące ale dla osób zaczynających może to być plus, ponieważ w pierwszej rundzie skupiam się na poprawnym wykonywaniu ćwiczenia a w kolejnych mogę już próbować nadążyć za Danielem i Kelli (nie dotyczy to oczywiście wszystkich ćwiczeń).
W każdym razie jak teraz się tego nie podejmę, to pewnie już nigdy
Stary 2015-11-24, 17:45   #802
pseudofeministka
Zakorzenienie

Cytat:
No teoretycznie ten program zaczyna się od lżejszych rzeczy, wczoraj było cardio dla początkujących, dzisiaj hiit też dla początkujących. Rozważałam treningi z nimi wg swojego planu, ale wtedy robiłabym to tak jak do tej pory, wybierając tylko wygodne dla mnie zestawy i ćwiczyłabym ciągle te same lub podobne partie mięśni. A ten program raczej powinien pomóc mi rozwinąć wszystkie partie. Prawdopodobnie przez to, że zaczynam efekty mogą być mniej spektakularne ze względu na to, że nie od razu będę w stanie wykonać wszystkie ćwiczenia z taką jak powinnam intensywnością ale myślę, że to będzie bodziec, żeby walczyć dalej
Wcześniej dziewczyny tutaj narzekały na to, że ten program składa się z filmików dzielonych na powtarzalne rundy, czasem rzeczywiście jest to irytujące ale dla osób zaczynających może to być plus, ponieważ w pierwszej rundzie skupiam się na poprawnym wykonywaniu ćwiczenia a w kolejnych mogę już próbować nadążyć za Danielem i Kelli (nie dotyczy to oczywiście wszystkich ćwiczeń).
W każdym razie jak teraz się tego nie podejmę, to pewnie już nigdy
Z wlasnego oswiadczenia wiem, ze lepiej sie nie bawic w jakies wlasne ukladanie treningow i nie dlatego, ze nie ma sie merytorycznych informacji w tej kwestii lecz dlatego, ze jest - spore ryzyko, ze bedzie wybieralo sie takie zestawy treningowe, ktore nam odpowiadaja. Ja tak wlasnie robilam i wybieralam glownie cardio , efet byl taki jak pisalam powyzej - chudy flak, malo miesni, malo rzezby, jernosc tez nie ta o ktora mi chodzilo, wiec wiedzialam ze cos robie nie tak, co dla mnie mijalo sie z celem.

Dlatego zaufaj im, rob tego osmiotygoniowca, nie kombinuj a na pewno bedziesz zadowolona z efektow. No i przede wszystkim systematycznosc, bez niej ani rusz

Stary 2015-11-24, 18:17   #803
spharaga
Raczkowanie

Cytat:
Dlatego zaufaj im, rob tego osmiotygoniowca, nie kombinuj a na pewno bedziesz zadowolona z efektow. No i przede wszystkim systematycznosc, bez niej ani rusz
Myślę, że z systematycznością nie powinno być na razie problemów - mam silną motywację teraz będę żyła od treningu do treningu
Stary 2015-12-21, 09:59   #804
Katalonkaaa
Zadomowienie

GG do Katalonkaaa

Czy dobrze rozumiem że żeby wykupić któryś z ich programów trzeba posiadać kartę kredytową? Ja mam tylko zwykłą kartę płatniczą a bardzo chciałabym kupić program na rozciąganie- mógłby mi ktoś pomóc?
Katalonkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-10, 20:18   #805
pseudofeministka
Zakorzenienie

Halo, Halo Dziewczeta czy ktos tu jeszcze cwiczy?

Ja wlasnie zastanawiam sie nad programem treningowym z FB. Niestety po przerwie na egzamin pod koniec wrzesnia, troche za bardzo ruszylam i mialam non stop zakwasy w postaci napuchnietych nog. Mialam przerwe dwutygodniowa i teraz planuje podejsc nieco rozwazniej

Moze ktos podpowie ile razy cwiczyc np. tysiaka z FB i ile dorzucic cardio(planuje cwiczyc 4 X w tygodniu)? Niebardzo wiem jak to rozlozyc czy np. robic te 3 tysiaki w ygodniu i dorzucic jedno crdio czy moze dwa tysiaki, a przez reszte dni cardio po 50 minut. W tym okresie po przerwie robilam 3 tysiaki, ale to chyba za duzo zwazywszy na to ze w tych poszczegolnych filmikach tez jest sporo cwiczen silowych. I ogolnie jak robilam tak te tysiaki to jakas taka ociezala i napuchnieta non stop sie czulam., miesnie ramion mi sie nieco robudowaly i lydki. No za duzo tego dobrego

Edytowane przez pseudofeministka
Czas edycji: 2016-02-10 o 20:21
Stary 2016-02-12, 13:30   #806
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

ja od niedawna cwicze i barrrrdzo mi sie podoba

po pierwszych razach chodzilam przez kilka dni sparalizowana, a myslalam, ze jestem w dobrej kondycji bo regularnie biegam
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-12, 13:43   #807
pseudofeministka
Zakorzenienie

A co cwiczysz?

Ja wlasnie rusyzlam od kilku dni - wybieram raczej lajtowe treningi, maksymalnie do godziny. Wole rozruszac miesnie, dobrze je porozciagac, bo znowu mi zesztywnieja i nie bede mogla zakwsow zredukowac:P

Stary 2016-02-12, 14:57   #808
minthema
Zakorzenienie

Ja ostatnio zdradziłam FB z treningiem siłowym full body z obiążeniem Narazie ćwiczę to przeplatając z cardio na rowerze ale z biegiem czasu planuję do tego dołączyć HIITY z FB właśnie Po roku ćwiczenia z FB potrzebowałam odmiany i w końcu obwody mi ruszyły

minthema jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-12, 21:33   #809
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06
Konto usunięte

Ja jak narazie lubie brazilian butt 2, 2 serie z 5x5x5 tez moga byc. Robilam rozne cwiczenia na brzuch i 2 hiity. Dzisiaj np zrobilam rozne serie przysiadow przez 40 min.
e005a964934c5ccfb93a5ccda41449f79d95ca06 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2016-02-16, 15:12   #810
agimi
Przyczajenie

ja się zgłaszam!
mi Fitness Blender skutecznie zastąpiło Chodakowską, która najwyraźniej nie jest przeznaczona dla mojej sylwetki.
natomiast FB ma tak rozbudowaną listę treningów na swoim kanale na YT, że tak naprawdę codziennie można skompletować sobie inny zestaw ćwiczeń ogólnych albo na poszczególne partie ciała i dlatego ich uwielbiam. trenuję i z Kelli i z Danielem
przekonali mnie do siebie swoimi filmikami z kickboxingiem, którym zainteresowałam się bliżej dzięki nim, a poza tym lubię też ich zestawy na brzuch i siłowe z ciężarami.
teraz robię sobie serie Day..., które trwają około godziny - nie ćwiczę nigdy dłużej niż godzinę dziennie.
zauważyłam, że odkąd skupiłam się tylko na ćwiczeniach z nimi, moja sylwetka znacznie się poprawiła, a pisze to osoba, która zawsze była szczupła, jednak z dużą ilością obwisłej skóry.
te treningi na 1000kcal zrobiłam chyba tylko 2 razy, bo stwierdziłam, że nie mam jeszcze takiej wydolności organizmu, żeby robić to częściej, ale lubię inne siłowe (ale broń Boże nie pulse, bo nie mam cierpliwości do tych), przygotowuję się do rozpoczęcia niedługo crossfitu i ich ćwiczenia są świetne do tego.
agimi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości