![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: 30 + 40 + dzień po dniu :-)
dzień dobry
![]() ![]() ![]() Johana, uwielbiam candy dulfer ![]() ![]() Satin, jak byłam małą dziewczynką, uczyłam się gry na pianinie, była to moja decyzja, rodzice umożliwili mi realizację planów, szło mi nawet nieźle, nauczycielka twierdziła, że mam dobry słuch ale to było wieki temu, zawsze byłam dzieckiem, które interesowało się wszystkim ![]() ![]() ![]() nie przypadł mi do gustu ten eksfoliat 10% pauli ![]() Homeland, obejrzałam tylko 1 sezon, gdyż 1 odcinek 2 sezonu nie zainspirował mnie do dalszego oglądania, jednak zachęciłaś mnie Beata tą wzmianką o zakończeniu... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 | |
Gang Iren
|
Cytat:
![]() Też myślałam, ze nie dla mnie audiobooki jak kiedyś spróbowałam, ale teraz myślę, że się przekonam ![]() A jeszcze wam polecę film. Ogladałam wczoraj z córą i razem płakałyśmy. Piękny! "Czas wojny" http://www.filmweb.pl/film/Czas+wojny-2011-554556
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
nooo... u mnie w nocy śnieg padał
![]() a już było tak fajnie........ i komu to przeszkadzało kawyyyy
#784 |
Zakorzenienie
|
Beti, musze ściągnąć Homeland kolejny sezon, nadal nie oglądałam pierwszego...Luther tez czeka...Missing nie ten z SB...? Chyba tez mam
![]() Montgomery to ostatni zbiór opowiadan - Ania z Wyspy Księcia Edwarda bodajże. Ale nie sa jakies przygnebiające, nie wiem, o co tyle szumu... Beti, mogłas edytować recenzje zamiast usuwac ![]() Mrozik ![]() Ja do audiobooków nawet nie siegam, nie dla mnie. Nie mam tak podzielnej uwagi. Muzyka przy czyms - jako tło, chyba, ze sobie cos wyobrażam. ale przy czytaniu, pisaniu -rozprasza mnie...TYm bardziej ksiązka - musze się skupiać na tym, co robie. Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-18 o 11:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Gang Iren
|
No ja waśnie mam podzielną uwagę. Z każdym kolejnym dzieckiem coraz bardziej, bo inaczej się nie da
![]()
#786 |
Zakorzenienie
|
A ja myślę o czytniku...myślę i myślę i sama nie wiem czy chcę czy nie
![]() ![]() ![]() ![]() Pół dnia minała mi na "zakupie sznurówek" do butów młodego ![]() ![]() http://www.ulta.com/ulta/browse/prod...Impprod5540075 Dobrze, że sznurówki też kupiłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Juka ten podkład Mary Key..Dasz linka który to
![]() Ilana czemu- 10% aha Ci nie podeszła? Aussie poszalałaś ![]() Kręgosłup mnie znowu boli.Męka pańska z tym szkieletorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
zabrałam się za oglądanie Z Lark Rise do Candleford - typowy angielski serial obyczajowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zadomowienie
|
Miszko biedna
![]() ![]() No właśnie Ila, dlaczego Ci nie podeszła ? A ja dzisiaj zrobiłam 30 minut na orbitreku i ........10 przysiadów ![]() Aaaaaaaa i ciasto bananowe upiekłam. ![]() Oczywiście było płaskie, jak podeszwa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
ja muffinek dziś nie piekłam, ale teściowa zrobiła drożdżówke. No nie mogłam jej nie zjeść, póki ciepła, choć to wbrew rozsądkowi o tej porze
![]() Nie wiem, jak Wy ale ja się nie ciesze z wizji poniedziałku ![]() Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-18 o 21:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Gang Iren
|
Ja tam z poniedziałku się cieszę. Tż ma ostatni dzień pracy i zaczyna swój "weekend". We wtorek jakiś mini shopping, w środę odwiedzimy znajomych.
#792 |
Zadomowienie
|
Fajnie Gosia. Najbliższe dni zapowiadają się super.
![]() Ja mam tak, jak Kama. Wizja poniedziałku mnie nie cieszy. ![]() ![]() ![]() Albo coś kupię, albo muszę wytrzymać do ferii - do wyjazdu do rodziców. ![]() A teraz zmykam poczytać. Teraz na tapecie Bernard Minier "Krąg". Znacie ? |
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Miszka łącze sie w bólu kregoslupowym ... Az mi tz przypomniał ze jak mi dali zastrzyk to zawieszałaby pol dnia ... Oj przydałby sie znowu jakis . Niewiem co mi tam wstrzyknęli ale dobre było
![]() Jutro niby ma spaść śnieg u nas... Ciekawe jak szybko stopnieje Mowie do tz- a .. O w sam raz na Twoje urodziny . Jego reakcja... ,, juz zdążyłem o tym zapomnieć a Ty mi znowu przypominasz" ![]() Aussie ... Ah do tego miasta. Wazne ze sznurówki sa ![]() Ostatnio wpadłam na komputerze na zdjęci , ktore wam zrobiłam. Cudownie wygladaliscie. Bardzo miło wspominam ten wieczor musze przyznać . Iła... Super z tym saxem. Podziwiam. A Cindy tez podziwiam ...za Sax ![]() Tak kusicie ta drożdżówka ... Ze chyba jutro zrobie. Jak mi drożdże zostały bo my na tej wsi teraz to zakupy co tydzien czy dwa w miescie i tyle . Był automat z pieczywem ale i to ludziom zabrali. To ostatnio sie uparłam ze ide do sklepu.... Bo z dwoma chłopami niemam jak spokojnie po sklepie pochodzić tylko jest szybko szybko albo pilnuje czy weźmie to co chce i w sumie latam za wiekszością zakupów... To sie wybrałam w pt na ,,moje " zakupy ( głownie książki , jakies ciepłe gacie ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2015-01-18 o 21:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Juka- te 10 przysiadów mnie rozczuliło
![]() Mnie w ogóle mało cieszy teraz.Człowiek jak paralityk ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
Helo
![]() ![]() Miszka- tak się zastanawiam i co z tego, że tomograf zrobiłam. Sama siebie pytam po co mi była ta wiedza ![]() Niestety moja fizjoterapia już za mną. Teraz ćwiczę w domu to czego mnie nauczyli. Korzystam też z ćwiczeń od Kamlisy ![]() ![]() ![]() Wieczór spędziłam na szukaniu "wycieczki" autobusowej po Waszyngtonie. Ech...nie mogę się już doczekać. Większość hoteli zarezerwowana, auto też..tylko biletów lotniczych brakuje ![]() Myślicie, że jeszcze będzie śnieg tej zimy? W niedzielę jedziemy do Karpacza. Niech będzie śnieg to chociaż młody pojeździ na nartach. Ja mam zakaz w tym roku ![]() Irenkaa- tak, to był miły wieczór ![]() Beata- Banshee sezon 2 zakończony. Naprawdę rabbit nie żyje??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#796 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Dopiero 1 odcinek 3 sezonu obejrzalam...Ale pamietaj - w amerykańskich filmach - ONI zawsze wstają ![]() ![]() Jak odpowiada ci ten klimat - Ray Donovan - serial mroczny, brutalny, pełen popapranych bohaterów i toksycznych relacji.... A główny, Liev Schreiber, gra w zasadzie jedna ponura miną, jest mało sympatyczny, nawet wcale, bo się stara ![]() Cytat:
http://www.filmweb.pl/serial/The+Missing-2014-721491 Ależ u mnie ciemno...Wiosna na razie chyba przystopowala... Edytowane przez 201608151053 Czas edycji: 2015-01-19 o 07:58 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#797 | ||
Gang Iren
|
Witam się z kawencją
![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Tak Gosia wyszło 16 bo w jedna stronę ponad 7 a wracałam inna droga i ponad 8 i 16 strzeliło jak nic. Co dobre nawet na drugi dzień mnie nogi nie bolały wiec niema tragedii. Oczywiscie dałam odpocząć ale nie było jakiś historii typu zakwas itp. Jedynie jak wróciłam to w udach cos czułam przez chwile.
U nas budzimy sie rano a tu śnieg za oknem. Mało bo mało ale jest. |
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Rozeznanie
|
Michell zdrowiej
![]() Kama, niech ten poniedzialek szybko minie i nie bedzie taki ciezki. Fuerta Wowwwww ![]() ![]() Zima przyszla, mrozno, trzeba restauracje Pod skrzydlami ponownie otworzyc ( dokarmianie ptaszkow na tarasie) . A takie lobuzy zwlaszcza samczyk kosa wszystkich przegania nawet samiczke. Jego teren, jego jedzenie, nawet gdy sam juz ma dosyc to innym nie da !! Tez sie przymierzam do czytnika. Pracujac w ogrodzie czy cokolwiek robiac by sie przydal. Irenka wszystkiego najlepszego dla Twojego Tz, ile lat konczy ? |
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zakorzenienie
|
30 + 40 + dzień po dniu :-)
Amelia dziekuje bardzo 42. Oj niech lepiej nie leci bo zaraz niedziela i moje ur.
Czeka nas obiad z rodzinka. Na tatę tz- a sie cieszę. Gorzej z jego żona ![]() Jak dobrze pamietam to i Ty masz niedługo urodziny ![]() Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2015-01-19 o 11:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#801 |
Rozeznanie
|
Gosia dziekuje za linka, poprosze Tz o sciagniecie Czasu wojny. Z pewnoscia przepiekny film. My wlasnie przepadamy za filmami. Tz ma olbrzymia filmoteke, dvd ulozone losowo, bez porzadku. A zawsze wie gdzie jaki film lezy. Nie mam pojecia jak on to robi bo polki sa na calej scianie do sufitu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Hej laski
![]() Aussie co Tobie wyszło po tej tomografii?Oprócz rehabilitacji,zapisano Ci jakieś leki? ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ---------- Irenka tam gdzie mieszkasz nie ma sklepu z żywnością? |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Miszka nie niema. Najbliższy 2 km dalej. Wygwizdowo. Coz. Rzadziej jeździmy to tez bardziej przemyślane zakupy. Lista itd.
W tym miasteczku 2 km dalej sa: tabac połączony z kawiarnia i Gazetami , piekarnia, i jeden sklep Araba spożywczy ah i apteka jest i poczta. Tu gdzie jestem byl automat z pieczywem ale pod koniec grudnia odłączyli. Ale mamy bibliotekę ![]() Takze w tym wszystkim dobrze ze wifi śmiga Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Miszka, dziś zwiększam dawkę przysiadów do 20 ![]() ![]() Beata, "Bielszy odcień śmierci" właśnie w sobotę skończyłam. Przez pierwsze kilkadziesiąt stron brnęłam, ale potem.......nie mogłam się oderwać. W kolejce czeka już trzecia część. Moja koleżanka kupiła wszystkie trzy i wszystkie mi przyniosła. Uwielbiam czytać ze świadomością, że w kolejce czeka następna książka. A czytałaś coś Keplera ? Aussie, ależ Cię super wakacje czekają. ![]() Edytowane przez JUKA73 Czas edycji: 2015-01-19 o 16:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#805 | |
Konto usunięte
|
Hipnotyzera...
Mam za sobą bardzo długi romans z pisarzami skandynawskimi... ![]() Mankell, Larsson, Marklund, Nesbo, Lackberg, Indridason, Sigurtadottir...Więcej nazwisk nie pamiętam ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zakorzenienie
|
Irenka to znany piechur
![]() ![]() Dobrze, ze już dzisiejszy dzień mija ![]() ![]() ![]() czytałyście to? http://dzieci.pl/kat,1033939,title,K...wiadomosc.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2015-01-19 o 17:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
20 ho ho ho
![]() ![]() Dziś wreszcie zrobiłam zakupy u Pauli.Kupiłam RESIST Perfectly Balanced Foaming Cleanser 190 ml, RESIST Weekly Resurfacing Treatment with 10% Alpha Hydroxy Acid , Skin Perfecting 2% BHA Liquid Exfoliant, RESIST Advanced Replenishing Toner Skin Remodeling Complex. Nio ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Miszka, ja naprawdę nie wiem, jak Ty zużywasz tyle Pauli
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Miszka- mam kilka wypuklin/ przepuklin ...i jedna największa pomiędzy L/S stwarza mi najwięcej problemów i powoduje ból
![]() ![]() Nie ma na to lekarstwa niestety- masz co masz. Tak juz zostanie. KOniec i kropka. |
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Kamlisa a po co mam płacić za siłownie
![]() ![]() Rzucił sie na nią jakby conajmniej stan wojenny był. Książki ida( a ze na czas nie sa to cos jeszcze miał) i słodycze były. Sent from my iPad using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:08.