![]() |
#781 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer - Bydgoszcz
a czy ktoś farbował może wlosy w studiu stoppel? polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#782 |
Rozeznanie
|
nie mogę znaleźć dobrego fryzjera (poza moją siostrą, z którą się pokłóciłam i nie chcę do niej iść...) ciągle coś nie tak...;/ teraz byłam z synem w karl-fryzie w galerii fordon i załamka- pani fryzjerka niemiła, strzyżenie 15zł więc nie tam mało a mimo fajnego obcięcia (fajnego cieniowania raczej) obcięła nierówno - spieszyła się bo koleżanka przyszła... ja pier....;/
---------- Dopisano o 11:22 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- spróbuję choć nadal się boję...;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Rozeznanie
|
2 wiadomość ta sama na 2 w ogóle na wizażu to reklama...;> zobaczymy po dzisiejszym ścięciu- wrócę i mam nadzieję, że NIE obsmaruję ;>
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
szukam fryzjera na wizyte domowa (osiedle kapusciska) z powodu płaczliwego niemowlaczka
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#786 |
Rozeznanie
|
Niestety nie mam dobrych wieści - P. Dominika z stokrotki w fordonie... Same zobaczcie- nic nie mówiłam ze chciałam z przodu mieć krótkie ;/ nigdy wiecej tam nie pójdę. Może żeby ułożyć. Z karteczką. Miła i z tylu włosy ok ale jak patrzę w lustro i widzę przód to na płacz mi się zbiera...
Jeśli chodzi o fordon polecam P. Martynę (ma salon na ul.Piłsudskiego, nie pamietam ile...) 511485540. Niedrogo i fajnie ścina- a przede wszyskim SLUcHa!! Szkoda- gdyby nie przód byłabym zadowolona. Mogłam powiedzieć, ale tez czegoś takiego w ogóle się nie spodziewalam- nigdy takiego czegoś nie miałam zrobionego- szkoda... Już nie będę się tu udzielała, bo zamierzam sama się scinac. Aaaa i mialam napisac, ze Pani nie wiem jak na imię- blond włosy Karl-fryz- obcinała mojego synka... Miejsce- galeria fordon Spieszyla się jak zobaczyła, ze koleżanka po nią przyszła... Ładne cieniowanie ale zostawiła Oliemu z jednej strony dłuższe (zauważyłam dopiero w domu, bo to jak się przyjrzeć widać). Szkoda... Bo mimo aparycji Pani ścianała pewnie i gdyby nie dłuższe kosmyki z boku byłoby ok! Gdyby się nie spieszyla byłoby zapewne ok. I dobrze ze tego aż tak nie widać (moja siostra jest fryzjerką i mam zboczenie na punkcie ścinania) Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2013-05-18 o 11:21 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
uu, no co ty.. ja zawsze i z ułożenia i cięcia byłam zadowolona- mam długie włosy.. kumpele też chodzą, ale z krótkimi na farbowanie i co jakiś czas podcięcie i nie skarżyły się.. mało tego hehe właśnie u każdego fryzjera byłam zawsze raz, bo mnie wkurzało, że mówię "końcówki!" a cięli metry.. a tu mówię i mam rzeczywiście minimum jakie potrzeba
![]() ![]() ![]() ![]() ps: ładny kolor!
![]() |
#788 |
Rozeznanie
|
Kolor ładny bo sama sobie robię i dobieram kolory
![]() ![]() No słyszałam ze dużo osób tam niby chodzi i są zadowolone... Więc czemu na mnie trafiło?! ;/ Dogadywalismy tył szczerze mówiąc i nie spodziewalam się ze mój przód będzie tak krótki. Uwierz bądź nie, ale tak miło mi się konwersowalo i tak byłam miło zaskoczona włosami ukladajacymi się z tyłu że naprawdę nie wiedziałam ze przód cały mam znacznie krótszy (dodam, że oczywiście nie pierwsze to moje cieniowanie w życiu i pierwszy raz ktoś mi tak ciachnął przód- nie wiedziałam że fryzjerce trzeba powiedzieć żeby zostawiła mi tak samo długie z przodu....). Uspokajam się, choć nadal jest mi przykro. Rzeczywiście fryzjerka była megamiła i pytała "co robimy" to byłam pozytywnie zaskoczona. I salon śliczny...nawet wyszlam zadowolona! ;/ W domu patrzę na siebie i coś krótkie...kur... Dobrze, ze włosy odrastają i tym że są zdrowsze się pocieszam... Jak umyję mam nadzieję, że same się bedą układać, bo się zastrzelę ;( no i myśle o położeniu farby "na pocieszenie" i poprawę nastroju... ---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:02 ---------- Raz niedogadalam z fryzjerką, tzn powiedziałam ze chce krótko i żeby mi zniszczone obcieła (jako gowniara rozjasnialam dół czy inne pasma i wlosy byly w masakrycznym stanie) to ciachnela mnie na 2 cm, chyba nawet nie... O dziwo nieźle wyglądałam, ale za wiesz...za krótko. Tylko w tym przypadku będąc zła ofc nie winię Pani...nie pamietam jak jej było... mogłam powiedzieć- poproszę 5cm jednak chociaż ...;P O tyle dobrze że miałam dużo długości wlosow i mimo że mam jakiś dziwny kwadratowy łeb to i tak w większości jest nieźle... ![]() No cóż znów czeka mnie zapuszczanie i nie wiem czy naprąwde nie ciachac sobie sama- tylko czy da się sobie samej wycieniować ładnie włosy?! .... Dużo czasu na przemyślenia bo zanim odrosną ... ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ---------- Na szczęście mi się układają same uffff...tyle dobrego! ![]() Edytowane przez sheisnot Czas edycji: 2013-05-17 o 05:11 Powód: Bo tak...;) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Rozeznanie
|
no przesadzilam z tym same mi sie ukladają...ale....jest wzglednie...
apropo "dobrych" fryzjerow jest salon na skarzynskiego- mowilam Pani (chyba szefowa to byla, bo przynajmniej dzwoniac prosilam o zapisanie do szefowej) ze zapuszczam wlosy. potem uslyszalam ze powinno sie co miesiac chodzic do fryzjera podcinac konce....no...(chyba ze nie uslyszala co mowie albo nie wiem powiedziala to co oczywiste- powinno sie podcinac konce oczyw. pod warunkiem ze sie nie zapuszcza ![]() poza tym probowala obciac mi grzywke tak jak nie chcialam no i jak ona sie wyrazila "musi pani miec tak bo to pasuje do pani ksztaltu twarzy, wydluZa ja" aha... 1cm grzywki z boku a wlosy wchodzace w oczy z drugiej...chyba zebym naprawde co tydzien chodzila... i tez poszlam z polecenia i tez widze, ze tam jak do Dominiqi chodzą... ktos wiec musi byc zadowolony! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
Fryzjer - Bydgoszcz
Cytat:
![]() |
![]() |
#791 |
Rozeznanie
|
To co ty robisz, ze tyle nie podcinasz?? Wooowww!! To chyba ja je zaniedbuje....bo w życiu pół roku nawet nie dałabym rady...
Tylko zazdrościć... Chyba ze masz jakiś sekret ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Fryzjer - Bydgoszcz
Cytat:
![]() Sle jest jeszcze jedna rzecz ja farbowałam włosy bardzo rzadko a teraz od stycznia wcale to też dużo daje
![]() |
![]() |
#793 |
Rozeznanie
|
No nie, ja nie chce (narazie) rezygnować z farbowania... A jak mam długie to i tak mi się placzą.... No wiem zapuszczanie wlosow muszę przejrzeć ale tam trochę tego jest do czytania i nadrobienia... Musiałabym przysiąść... Zreszta wysmiano mnie za pytanie czy herbate z pokrzywy pic czy co a czytam gdzieniegdzie ze nie pic a plukanki robic takze sie zrazilam.... Zdecydowałam się zacząć pić i plukac pokrzywą- zobaczymy...waham się z tym jantarem bo potem nie będę ew. Wiedziała co dobrze czy źle działa....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Przyczajenie
|
wie ktoś może, ile mogę zapłacić u Zaremby za podcięcie końcówek?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Rozeznanie
|
szczerze to tez się zastanawiam ^^ zadzwoń i daj znać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Fryzjer - Bydgoszcz
Cytat:
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-05-22 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#797 |
Rozeznanie
|
nie sądzę żeby było aż tak źle... poza tym jak nie farbuję też się plączą. znam je na tyle że wiem że siano będzie jak przesadzę z farbowaniem ^^ zdania nie zmienię, podziwiam piękne naturalne błyszczące włosy (moje naturalne też piknie błyszczały) niestety jak dla mnie nudaaa
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Fryzjer - Bydgoszcz
A ja swoją fryzurę ślubną czesałam w harrisonie na długiej poszłam ze zdjęciem i fryzura była uczesana szybko i super u Zaremby nigdy nie byłam może jak zawitam do PL to odwiedze ten salon a wiem ze opinie sa podzielone
![]() |
#799 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Fryzjer - Bydgoszcz
Cytat:
Tu masz adres http://www.salonherisson.pl/kontakt.html
Nigdy nie przyjmuj rad od osób,które nie osiągnęły tego, co Ty chcesz osiągnąć. Edytowane przez charlizeee Czas edycji: 2013-05-23 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Rozeznanie
|
może raz się skusze na zarembe... aaa i dzięki charlizeee
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 | |
Zakorzenienie
|
Fryzjer - Bydgoszcz
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#803 |
Rozeznanie
|
musze sie pryznac, ze po tych wszystkich nieudanych wizytach fryzjerskich mam wielkie obawy i najzwyczajniej mam dosc. i mimo, ze z siostra sie nie dogadujemy zastanawiam sie czy nie scinac u niej i nie zostawiac kasy (nie na sile nie wezmie)... co wy na to?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
ja też przeżywałam bardziej niż dentystę!! :P
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#805 |
Rozeznanie
|
A jak z salonem Perfekt Vizaż na ulicy dworcowej? Szukam jakiegoś fryzjera z w miarę przystępnymi cenami. Wydaje się być ok, jednak nigdy wcześniej nie korzystałam z usług... chodzi mi o ułożenie włosów na wesele, jakieś loki...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#807 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#808 |
Rozeznanie
|
no ja wracam do swojej siostry pod skrzydła, bo już chyba nikomu nie zaufam po ostatnim... wrzuć foty jak będziesz po, ja też wrzucę
![]() ![]() ps2. dziś mi się naderwał pazur tak że musiałam spiłować...a drugi odrazu chyba w ramach solidarności gdzieś się urwał...;/ od miesiąca ponad zapuszczane, piękne... i jak tu się nie wkurzyć....;/ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#809 |
Rozeznanie
|
Ok, postaram się, ja mam 22
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#810 |
Rozeznanie
|
aaa jednak postawiłam na loki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.