|
Notka |
|
Być rodzicem Forum dla osób, które starają się o dziecko, czekają na poród lub już posiadają potomstwo. Rozmawiamy o blaskach i cieniach macierzyństwa. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
Kubek, współczuje
![]() pani, nadal zazdroszczę bajkowej sytuacji ![]() ![]() Cytat:
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50641637]A moja chałupka rośnie w oczach ![]() ![]() [/QUOTE] wow, chciałabym domek ![]() ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50641950]Spisujemy, oczywiście ![]() ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() też jestem ciekawa kosztów ![]() no to zdrówko ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50648479] Takie są ![]() A takie były ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() gryzia, jedne i drugie ładne ![]() ![]() ![]() u mnie dziś super dzień - poszłam wczoraj spać o 21 a dziś wstałam o 11 (z przerwą o 6 na zrobienie kanapek mężowi), wreszcie jestem wyspana ![]() ![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wspieramy się, gadulimy o różnościach... perypetie Aniołkowych Mam - cz. XXVI
cały czas o Tobie myślę. Dominika będzie oazą spokoju. nie ma bata
![]() ![]() Gryzelda88, pojechane! nawet nie wiesz jak Ci tego życzę. tj. nie rozdarciucha ![]() ![]() Wyspanie? Wyspanie?! odkupię! przepłacę!!!!
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Gryzia Cudne włoski
![]() ![]() Panika Niewyspana, ale szczęśliwa? Wika Może pokaż mu jak to wygląda, to bedzie łatwiej.. |
![]() ![]() |
![]() |
#784 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nawyki staram się przełamywać ale jest ciężko, za późno się za to zabrałam ![]() Ćwiczymy, ćwiczymy i mam nadzieję, że będą efekty ![]() [1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50648479] ![]() Takie są ![]() ![]() ![]() A takie były ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() bardzo ładnie ![]() Ale miałaś długaśne włosy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Myślę, że znajdziesz sposób na przekonanie męża ![]() Sąsiedzi kują tynki od 9 rano z krótkimi przerwami. Musiałam uciec z sypialni do drugiego pokoju bo Madzia się bała tak wielkiego hałasu :/ pogoda do bani więc kisimy się w domu a ja mam ochotę pójść do sąsiadów i zrobić komuś krzywdę ![]()
![]() |
#785 |
Zadomowienie
|
Pani, jest Babcia P, ale to jakby jej nie było. Straszna jest....
We wtorek ja odwaze do Wro. I tak jade. Na pogrzeb swojej Babci ![]() A tata z Tymkiem super sobie radzi. Zero obaw mam ![]() ---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:18 ---------- Narysowałam na kartce kotka a Tymek patrzy i uśmiechając sie mowi "ładny" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
przykro mi ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#787 |
Wtajemniczenie
|
Gryzia ale zmiana!! Ale miałaś długie włoski
![]() Jezu dziewczyny dajcie jakieś sprawdzone sposoby na mdłości, bo umrę :p
![]() |
#788 | |
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50648479]
![]() Takie są ![]() ![]() ![]() A takie były ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() wow ale ci ładnie ![]() Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#789 | |
Wtajemniczenie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50648479]
Takie są ![]() A takie były ![]() Wysłane z mojego Xperia L za pomocą Tapatalka ![]() Bardzo mi się podoba twoja nowa fryzurka, objętości dodała twoim włoskom i bardzo Ci do twarzy! Cytat:
Najlepsze. Ja dostałam w ciąży i dziewczyna które ze mną leżała w szpitalu i tak ciągle wymiotowała (pisałam wam o niej) też je dostała i jest super- wróciła do żywych!
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Zakorzenienie
|
będziemy wynajmować od maja - mamy kilka upatrzonych a od pn będziemy oglądać
![]() Cytat:
![]() ![]() Gryzia - suuuuper wyglądasz - dużo młodziej i radośniej w krótkich ![]()
![]() |
#791 |
Raczkowanie
|
natalia inutil bardzo mi przykro
![]() ![]() Ahh Krolewna tez masz mdlosci takie straszne? Ja juz chwili nie wystoje bo mdli,na jedzenie nie moge patrzec a zapach to juz wgl,boli brzuch ciagle ehhh wczoraj bylo wieczorem ok a dzisiaj znowu caly bozy dzien mdli i mdli ;( slaba jestem i ciagle leze... żal mi R bo obiad zrobic to meka ![]() ![]() Wgl tak czytam o Waszych maluszkach chorych i tak mi ich szkoda ![]() ![]() Dwakolory dobrze że wszystko w porządku ![]() Gryzia tez mam takie dlugie ale nigdy nie zetne ich no i nie mam tak zdrowych ![]() No dobra,wiecej nie pamietac ![]()
![]() |
#792 | |||||
Zakorzenienie
|
[1=d1b06f3951e378bb3fdc337 11a759ec9373c9f74_6556ad7 364f3f;50648479]Takie są
![]() [/QUOTE] pięknie wyglądasz ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dawaj, ponarzekaj na teściową! ![]() Cytat:
![]() ja w lekkim strachu bo Krzyś zrobił kupkę ze śluzem, już mam wizję rota ![]()
![]() |
#793 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przeżyliśmy, na szczęście w salonie dało się wytrzymać. Cytat:
![]()
![]() |
#794 |
Zadomowienie
|
Berbie, to babcia TZ. Mama teściowej. Jest masakryczna, nawet mi sie pisac nie chce..
Cały czas lata i wyciera Tymkowi nos. Gdy ten je i sie pobrudzi to tez wyrywa sie do niego z chusteczka...(my myjemy mu buzie PO posiłku i i tłumaczyłam to sto razy), zabawia go przy jedzeniu. jakies głupoty do niego gada, piszczy zamiast mówic jak do człowieka. I takie tam. W dodatku nic jej sie nie chce i zero z niej pożytku. Nawet ksiazeczki T nie poczyta. Wyśmiewa sie z tego, ze nie sole nic Tymkowi i tym mnie wkurza najbardziej. "Ja to bym go nakarmiła". Niech juz bedzie ten wtorek, mimo ze lekki nie bedzie.... ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- A kupa ze śluzem mozebyc przy ząbkowaniu, przy Katarze... Czemu myślisz ze rota? Grasuje w szpitalu? ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- I tez kupiła papier toaletowy ![]() I przywiozła swoją kawę. Iza, piona!!!! ![]() Edytowane przez Kubek29 Czas edycji: 2015-03-14 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ejjjjj, Twój mężuś znowu podpada ![]() ![]() [/QUOTE] Bardziej chodzi o to, że nie potrafimy się odnaleźć w tej sytuacji. Mąż zaczął pracę, nie mamy czasu na rozmowę. Nie ma czasu na wspólny smutek i to nas chyba przerasta. Wydawało mi się, że Mikołaj przyjął, że jego rodzeństwo jest u Pana Boga w niebie. A on dziś tak nagle zadał mi pytanie, kiedy Pan Bóg odda nam dzidzię, że on bardzo by chciał już to dzidzię zobaczyć ;( gryzelda też kiedyś miałam takie długie włosy ![]() kubek pocieszające, że jeszcze tylko 2 dni do wyjazdu babci ![]()
![]() |
#796 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego GT-S5830i
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 ![]() Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#798 |
Konto usunięte
|
Artek powoli coraz bardziej kumaty, zastanawiam się, co mam mu mówić, jak jeździmy na cmentarz...
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
od samego czytania podnosi mi się ciśnienie... Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50656510]Artek powoli coraz bardziej kumaty, zastanawiam się, co mam mu mówić, jak jeździmy na cmentarz...[/QUOTE]hmmm... a jak myślałaś to rozegrać, co do tej chwili mówiłaś? my po ciężkiej nocce dla mnie... przestraszona wizja rota nie mogłam spać i ciągle obserwowałam Krzysia. on spał jak zabity co zamiast mnie cieszyć to wprost przeciwnie powodowało panikę. gdybym zachowywała się normalnie to bym się dobrze dziś wyspała a tak jestem zoombie. Poranna kupa była wzorowa więc trochę się uspokoiłam. a dziś tż przyjedzie na dłużej do Krzysia a ja pojadę do domu wziąć prawdziwy prysznic ![]() ![]()
![]() |
#800 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ========================= ==== witam się z rańca ![]()
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
Witam
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50656510]Artek powoli coraz bardziej kumaty, zastanawiam się, co mam mu mówić, jak jeździmy na cmentarz...[/QUOTE] Podbijam pytanie Berbie co mówiłaś do tej pory?
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Perse my mówimy Olkowi że idziemy do siostrzyczki która jest w niebie. Na razie to wystarczy. Później będę kombinować. Olek często sam mówi że idziemy do aniołka
#803 |
Konto usunięte
|
Do tej pory mówiłam, że idziemy sprawdzić, czy na cmentarzu jest wszystko ok, bez wyjaśnień. Ja mam cmentarz na codziennej trasie do Biedry, wiec bywamy tam często.
Maga o aniołku nie za bardzo mogę mówić, bo Artek ma w domu takiego świecącego aniołka i nie chce, żeby mu się to jakoś kojarzyło, przynajmniej na razie. |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Perse Ja zawsze mówię mu, że ma starszego brata w Niebie, który patrzy na niego, pomaga mu. Teraz mówię, że Dziadek poszedł do Filipa opiekować się nim i teraz się razem bawią. Wtedy S. też chcę tam iść, to mu tłumaczę, że jeszcze nie, bo jest za mały.
Barbie F. też ma czasem odrobinę śluzu- to normalne. Długo Krzyś wytrzyma bez cyca? Zastanawiam się czy jutro jechać na te zakupy i tego fryzjera. Tak długo na niego czekam ![]() S. ma katar, na razie brak innych objawów. Czuję się jak wyrodna matka. |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
U nas od piatku wielkie zakupy, oczywiscie allegro. Zamowiony materac do lozeczka z nakladka, jakies posciele dla J. i D., pieluchy. Zostaly higieniczne rzeczy do kupienia i drobiazgi typu pudelka na rzeczy itp. i w sumie wszystko bedzie..
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Witam się w niedzielne przedpołudnie. Ja sobie leżę. Coś mnie dół łapie. Myślałam że jak będę po operacji to będę mieć to za sobą i będę już spokojna. A jest gorzej niż było z moją głową. Boję się że nie wszystko wycieli i trzeba będzie docinać. Boję się że mięśniak w macicy nie jest mięśniakiem tylko rakiem. Każde ukłucie gdziekolwiek to już strach że może tam też coś się dzieje. A może piersi powinnam zbadać, a może jamę brzuszną, a może płuca, a może już sama nie wiem co. Niedługo mam tomograf głowy to już się boje że coś wyjdzie. Chcę też porobić wyniki- markery, chlamydię, cytomegalię, hiv (to też możę powodować raka szyjki macicy) i już panika że coś wyjdzie. Boże dziewczyny, chyba nie radzę sobie psychicznie z tym wszystkim.
![]() ![]() |
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gryzua, super fryzurka, dobrze że ściełaś ![]() Wika ech...życzę całego serca małego gagatka ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Zakorzenienie
|
Kiedy przeniosłyście dziecko do "normalnego" łóżeczka?
Zastanawiam się, czy nie pora o tym powoli myśleć, głównie dlatego, że Kacper ma już tłuściutkie uda i w nocy klinuje się między szczebelkami i płacze bo nie może wyciągnąć nogi ![]()
#809 | |||||
Zakorzenienie
|
oglądaliśmy w ubiegłym tygodniu u koleżanki i bardzo mu się podoba. Ale trochę nosem kręci, bo to mieszkanie i tak jest do sprzedania. W sumie ma trochę racji, ale ile jeszcze tutaj pomieszkamy, to nikt tego tak naprawdę nie wie
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Drzwi chcę do 2 pokoi, na razie stanęło na jednym a do drugiego tylko nowa futryna. Nie mam pojęcia, jak nas policzą, ale koleżanka za 3 drzwi + futryna do kuchni płaciła 4,5 tys. Nie chciałabym przekroczyć 2 tys z tym remontem (w tym liczę jeszcze meble do przedpokoju). Czy wokół drzwi trzeba coś w pokoju robić? pewnie jakieś małe zaprawki na ścianie, ale niedużo, bo tutaj nie ma raczej kucia. Przy wyrywaniu futryn miałabym rozwalone ściany, parkiety i płytki w przedpokoju Dobrze, że jest lepiej z Krzysiem. Lekarze mówią coś o wyjściu do domu? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1270304 rękodzieło https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=882341 Moda - wspólne zakupy https://wizaz.pl/forum/forumdisplay.php?f=110 Przeczytaj to, zanim coś kupisz przez wizaż https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...56&postcount=1 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Nie planuje jeszcze. Za szczebelkami jest bezpieczny, nie zleci. Miejsca tez nie ma. Teraz przeniesie sie do turystycznego a wieksze moze za pol roku...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:31.