![]() |
#781 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Razem schudniemy 20 kg! - część IX
Kasiula, dopiero 2 raz haha wiec o efektach nie ma mowy, ale czuje zakwasy i to dobra oznaka! Kiedyś ćwiczyłam juz z Ewa, razem z siostra i efekty bardzo widoczne były juz po miesiącu. Tylko liczy sie systematyczność, minimum 3 razy w tygodniu
![]()
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
Justyś tak wiem, min 3 x w tygodniu. Zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Melduję zumbę którą pocisnełam dzisiaj na maksimum swoich możliwości
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#784 |
Zadomowienie
|
Czekoladka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
widzę,że ćwiczeniowo się zrobiło
![]() czekoladko chodzisz na zumbę czy sama w domu ćwiczysz
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#787 |
Rozeznanie
|
KASIULA ja urodziłam Młodego jak miałam 20 lat. Nie spieszyło minsię do drugiegondziecka. Jak młody miał 3 lata to okazało się, ze cos jest nie tak a 4,5 ze jest chory. Znając ryzyko i wiedząc co sie z tym wiąże podjęliśmy decyzje, ze kiedys kiedys byc moze zdecydujemy sie na adopcję ale na ciążę nie.
Usunęłam awatara bo jakos tak... Chciałam chyba troszkę zyskać na anonimowości ![]() Chodząc na Zumbę to fajnie kilogramy leciały. To jedyny ruch, ktory uwielbiałam. Ale muszę spaść do 80 zeby zacząć zumbowac, bo jak teraz próbowałam to kolana i kręgosłup bolą. Za cieżko im. TakZe jeszcze troszkę.
![]() |
#788 |
Zadomowienie
|
Gangola rozumiem Waszą decyzję. Myślę że pomysł z adopcją też jest bardzo dobry. Będzie dobrze kochana
![]() Nie mogę spać. Obudziłam się bo zaczęłam się dusić i strasznie kaszląc. Wykończy mnie ta choroba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczyny!
Zapowiada się piękny dzień... w biurze! ![]() Mam do Was pytanie, ile tak maks chleba żytniego czy tam innego można zjeść w ciągu dnia? Chodzi mi o chleb który nie ma takich mega krom ![]()
![]() |
#790 |
Raczkowanie
|
Dziem dobry
![]() ![]() Na sniadanie : 2 kromki chleba ciemnego ze słonecznikiem na to twarożek ze szypiorkiem i 2 plasterki zółtego sera.. oczywiście do tego kalarepa i marchewka.. Dziś mam w planie po pracy spacer a potem w domu Chodakowska - wielki powrót po 2 latach ![]()
![]() |
#791 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja staram się jeść pieczywo tylko do jednego, maja dwóch posiłków dziennie. Jakies 2 średnie kromki.
![]() |
![]() |
#792 |
Wtajemniczenie
|
A to spoko, bo ja wiecej chleba na bank nie jem
![]()
![]() |
#793 |
Meh.
|
Hej dziewczyny!
![]() Czy tylko ja ubieram się jak półgłówek w ostatnią pogodę? Wczoraj wylazłam z domu w letniej kurtce i już po kilku krokach wiedziałam że jeśli zamarznę, to nagrodę Darwina mam w kieszeni. Dzisiaj zakładam po dwie pary wszystkiego, bieliznę wliczając ![]() Doczytam wszystko jak wrócę do domu, dzisiaj krótszy dzień, na szybko tylko tyle: super tabelka ![]() justys - u mnie to czasami ok. 60 g, czasami 90g, maksimum 120g. Zależy od dnia i reszty jadłospisu. 60g to są dwie mniejsze kromki, ale też nie jakieś miniporcje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#794 |
Raczkowanie
|
JUSTYS ja jem chleb tylko rano na śniadanie.
GANGOLA rozumiem waszą decyzję,25%to bardzo dużo,też bym nie zaryzykowała,bo opieka nad dwójką chorych dzieci to już byś pewnie życia nie miała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#795 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja tez zjadam przeważnie 120g pieczywa 4 kromki.Jak zjem np. na kolację to już nie szukam nic wieczorem po lodówce ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
NIKOLCIA to nawet nie chodzi o nas i opiekę nad chorymi dziećmi. Ta choroba jest paskudna. Najpierw zabiera wszystko dziecku a potem zabiera dziecko. Po co dzieciaczek miałby cierpieć.... Po prostu jak sie dowiaduje o kolejnych zdiagnozowanych dzieciach to aż mi serce pęka, bo wiem co je czeka i z czym jegonrodzice beda sie musieli zmierzyć. ---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:32 ---------- Cytat:
Wieczorem to tez rzadko sięgam po pieczywo. Wole zjesc na śniadanie I lub II
![]() |
![]() |
#797 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#798 |
Raczkowanie
|
GANGOLA a na jaką chorobę cierpi twój synek?Mi się serce kraje jak widzę takie cierpiące dzieci,nie wiem jaki cel miał ten u góry skazując je na taki los.My mamy w rodzinie m dziewczynkę 14letnią z porazeniem mózgowym,ale bardzo ciężkim nie chodzi,nie mówi,rodzice poświęcili jej całe życie i wiele milonów na operacje w innych krajach i rehabilitację.Dziś też wożą ją do prywatnej szkoły,na turnusy rehabilitacyjne,jaby nadal w nich jakaś nadzieja sie tliła.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#799 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ja dzisiaj już w dużo lepszym humorze. Dzisiaj waga pokazała 92,3 kg a więc -1,1 kg od wczoraj. Miałam porządny zastój w jelitkach po weekendowym jedzeniu. Teraz wszystko wróciło do normy ![]() Anusia po co na śniadanie zjadłaś ten żółty ser skoro miałaś twarożek ![]() ![]() ![]() Wysoka jesteś, jak schudniesz to będzie z Ciebie laska ![]() ![]() Gangola, Nikolcia ja natomiast nie wyobrażam sobie zostać w pustym domu po stracie dziecka. Nie miałabym dla kogo i po co żyć. Dlatego robiłabym wszystko (ciąża lub adopcja) byleby tylko mieć drugie dziecko. Edytowane przez K_A_S_I_U_L_A Czas edycji: 2015-03-24 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#800 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja robię wszystkie ćwiczenia, ale niektóre mi ciężko zrobić, ale z każdym dniem jest lepiej. Oczywiście nie dotrzymuję Chodakowskiej tępa przy każdym ćwiczeniu, ale staram się robić je dobrze. Mam nadzieję, że później dotrzymam tępa. A jak u Ciebie Eliza??? Dajesz radę ? Ćwiczysz na rowerku jak idzie? Co do chleba ja jem przeważnie max 4 kromki, ale to dlatego, że jem swój własny chleb razowy zytni z ziarnami o niebo lepszy od tego kupionego w sklepie. A po tym sklepowym, czasem mam problemy, że brzuch boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#801 |
Zakorzenienie
|
kotori jeżdżę ale jak zwykle mało 5 km.Dzisiaj przerwa bo lecę na fitness.
dzisiaj mam wzrost i to spory .Nie ważę się do soboty ![]() dziewczyny te co piszą ,że robią skalpel to jest to ? https://www.youtube.com/watch?v=iq6L...Q&spfreload=10
![]() Edytowane przez eliza40 Czas edycji: 2015-03-24 o 09:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#802 |
Zadomowienie
|
Kotori ja niestety nie mam ustalonej pory na ćwiczenia. Ćwiczę wtedy jak mi pozwoli dziecko, o ile mi pozwoli
![]() ![]() U mnie dzisiaj pięnie świeci słoneczko ale strasznie wieje wiatr. No i chyba nici z mojego spaceru ![]() ---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:13 ---------- Eliza tak ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#803 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Kasiula
![]()
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny!
Gratuluję wszystkim dziewczynom spadku wagi ![]() U mnie dzisiaj strasznie parszywy nastrój. Wczoraj z rana waga pokazała 72.500 kg, dzisiaj 73,600... Powinnam dzisiaj zacząć miesiączkę (tak też sie czuję) Czy jest taka możliwość, że przed samym okresem aż o kilogram podskoczyłam :O? (Naprawdę nic nie podjadałam wczoraj). Nie mogę się zmobilizować do jakiejś większej aktywności fizycznej (Dzisiaj to już naprawdę muszę ruszyć tyłek na zumbę!) W jednej z moich prac kompletnie mi nie idzie i szykuje mi się gęsta rozmowa z szefem, dopadła mnie chandra i zmęczenie organizmu (wiecznie łamie mnie w kościach, strasznie mi zimno, spać mi się chce, rzuciła mi się opryszczka na ustach) ![]() Niech ta wiosna prawdziwa i kwitnąca już się zacznie. Wszystkim życzę miłego dnia
![]() |
#805 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Przyzwyczajenie ser + twarożek ![]() ![]() Dziś na obiad placuszki z drobiowe z pieczarkami i gotowany kalafior + mix sałat.. Koleżanka w pracy dowiedziała się że jest w ciązdy i straaasznie rozpacza ![]() a co do wagi to się zobaczy.. bardzo chciałabym zejść do 75! mimo że to wciąż oznacza wiszący brzuch ;P a 70 to istne marzenie ![]()
Idiots. Idiots everywhere.. Edytowane przez anusiaa_ Czas edycji: 2015-03-24 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
Anusia- a oprócz diety ćwiczysz? Nie zanotowałam tej informacji, jeżeli pisałaś to przepraszam
![]()
![]() |
#807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#808 |
Raczkowanie
|
Codziennie staram się chodzić na szybkie spacer min 30min.
a ćwiczenia dopiero dziś zaczynam ![]() ![]()
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
|
Niedoczytałam, ze planujesz Chodakowską
![]() ![]()
![]() |
#810 |
Meh.
|
Anusia - kilogramy skaczą jak chcą
![]() Ja za to dzisiaj złapałam takiego stresa (w domu, awantura z ojcem - dyktator z krwi i kości, ma być tak jak ja chcę, itd. - ma pewne problemy ze zrozumieniem że mam 25 lat i jestem dorosła i choć mieszkam z rodziną, to pewne rzeczy już wyszły spod ich jurysdykcji), że zjadłam, uwaga, parę kostek czekolady i poprawiłam (zaraz po) zupką chińską ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:31.