|
|||||||
| Notka |
|
| Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
na drugie mam Irena
|
Dot.: Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51214206]U Eveli podobno śnieg, chyba, że jej się przewidziało
.[/QUOTE]Był całkiem prawdziwy ![]() Dzisiaj powinno nas wynagrodzić słońcem, narazie lipa. Dzień dobry.
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Selfie stick mamy, w trampkach juz biegamy, a Galileusza zaraz zamawiamy !!! 16
Dzień dobry.
No i do mnie zimno dotarło ech
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
bry
|
|
#784 |
|
Gang Iren
|
Dzień dobry
|
#785 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51209584]Kasia fajny prezent
. Byłam w bibliotece, wypożyczyłam 2 książki, ale wiecie ci? Zaczynam chyba miec jakas fobie. Dotykając tych książek cały czas myslalam ile na nich jest zarazków i kto je dotykał, a teraz myśle, zeby jak najszybciej do domu dojechać i umyć ręce, masakra jakas. Jak ja je bede czytać? W rękawiczkach ?Załącznik 5969470[/QUOTE]O matko, co z ta pogoda sie dzieje. Cieszymy sie razem z toba ![]() Cytat:
Cytat:
Dzien dobry. U mnie tez zimno. Oby tylko sniegiem nie sypnelo
|
|
|
#786 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Bry!
![]() ale jestem śpiąca ![]() Dzisiaj ostatni dzien ![]() jutro rano wyruszam Cytat:
![]() u mnie 18 stopni, słonce i wiosna na maksa
|
|
#787 |
|
Konto usunięte
|
Bry
ja dzisiaj mam przedsmak weekendu, jednodniowy urlop. Muszę jechać do sklepu po farbę i chociaż jedną szafkę machnąć .Gwiazdeczka, no wzięło mnie, wzięło, ale to w sumie nie jest śmieszne, bo czytam książkę i cały czas kicham i smarkam . Chyba w słońcu, nie oszukuj, mój telefon mówi mi, że u was 9 stopni i słoneczko . ![]() U nas 8 i słoneczko. |
|
|
|
#788 |
|
na drugie mam Irena
|
A mój mi mówi ze u nas 6 a w Kraku 9
|
#789 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale z ta pogoda to klamczucha ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51216269]Bry ja dzisiaj mam przedsmak weekendu, jednodniowy urlop. Muszę jechać do sklepu po farbę i chociaż jedną szafkę machnąć .Gwiazdeczka, no wzięło mnie, wzięło, ale to w sumie nie jest śmieszne, bo czytam książkę i cały czas kicham i smarkam . Chyba w słońcu, nie oszukuj, mój telefon mówi mi, że u was 9 stopni i słoneczko . ![]() U nas 8 i słoneczko.[/QUOTE] Ile szafek jeszcze Ci zostalo do pomalowania? A to kichanie to pewnie samosprawdzajaca sie przepowiednia
|
|
|
#790 |
|
O Ireno! ;-)
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51216269]Bry
ja dzisiaj mam przedsmak weekendu, jednodniowy urlop. Muszę jechać do sklepu po farbę i chociaż jedną szafkę machnąć .Gwiazdeczka, no wzięło mnie, wzięło, ale to w sumie nie jest śmieszne, bo czytam książkę i cały czas kicham i smarkam . Chyba w słońcu, nie oszukuj, mój telefon mówi mi, że u was 9 stopni i słoneczko . ![]() U nas 8 i słoneczko.[/QUOTE] Twój telefon jest tak daleko, ze po drodze mu temperatura spada ![]() ile Ci zostało tych szafek jeszcze?? a kichanie to od pyłków i alergii a nie od ksiazek
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2015-04-29 o 11:00 |
|
|
|
#791 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Bry.
Pospałam dziś sobie. U mnie weekendu tez nawet na horyzoncie nie widać. ![]() Potrzebuje kawki.
|
#792 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#793 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Hania to akurat jest prawda. Jak sobie wmówisz ze książki z Biblioteki są be... to nic cię nie przekona ze są ok...
Dziwię się że u was nie ma w foliowych okładkach?
|
#794 |
|
Konto usunięte
|
Jasneee
. Tylko nie wiem dlaczego u was jest cały czas jeden stopień więcej, jak to my jesteśmy na południu .Jadę po farbę, nie chce mi się .Zaczynam czwarty dzień bez kawy, zobaczymy czy wytrwam, bo dzisiaj rano miałam chwilę zawahania i chciałam ekspres włączyć .---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Wiesz co, też mnie to zdziwiło i chyba dlatego miałam te głupie myśli o zarazkach. Pierwszy raz wypożyczam z tej biblioteki, zawsze korzystałam z tej w moim poprzednim miejscu zamieszkania. Ale dawno już tam nic nie wypożyczałam, bo najpierw ją remontowali, a potem jakoś zawsze jak tam byłam to ona akurat była zamknięta. Teraz się zapisałam do biblio blisko mnie i żadne książki nie są oprawione. Dziwne. |
|
|
|
#795 |
|
Irenosława Pierwsza
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51216932]
Wiesz co, też mnie to zdziwiło i chyba dlatego miałam te głupie myśli o zarazkach. Pierwszy raz wypożyczam z tej biblioteki, zawsze korzystałam z tej w moim poprzednim miejscu zamieszkania. Ale dawno już tam nic nie wypożyczałam, bo najpierw ją remontowali, a potem jakoś zawsze jak tam byłam to ona akurat była zamknięta. Teraz się zapisałam do biblio blisko mnie i żadne książki nie są oprawione. Dziwne.[/QUOTE] Ja korzystam z 5 bibliotek to tylko jedna na takiej wiosce nie foliuje. Daje książki bez okładek. Nie lubię ogólnie tych folii ale trzeba przyznać że mniej niszczą się książki.
|
|
#796 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() muszę dzisiaj wszystko ogarnać, zeby móc spokojnie dopocząc - duzo tego. a z dobrych wiesci - coś drgneło w temacie nowego, dodatkowego asystenta, ale kciukasy trzymajcie dalej jesli mozecie, bo chce przy okazji coś jeszcze dla siebie uszarpać. Jak wiadomo torebki drogie są a potrzeby wielkie ![]() [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51216932]Jasneee . Tylko nie wiem dlaczego u was jest cały czas jeden stopień więcej, jak to my jesteśmy na południu .Jadę po farbę, nie chce mi się .Zaczynam czwarty dzień bez kawy, zobaczymy czy wytrwam, bo dzisiaj rano miałam chwilę zawahania i chciałam ekspres włączyć .---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Wiesz co, też mnie to zdziwiło i chyba dlatego miałam te głupie myśli o zarazkach. Pierwszy raz wypożyczam z tej biblioteki, zawsze korzystałam z tej w moim poprzednim miejscu zamieszkania. Ale dawno już tam nic nie wypożyczałam, bo najpierw ją remontowali, a potem jakoś zawsze jak tam byłam to ona akurat była zamknięta. Teraz się zapisałam do biblio blisko mnie i żadne książki nie są oprawione. Dziwne.[/QUOTE] kup te farbe to bedziemy Ci kibicować przy malowaniu ![]() u mnie też ksiązki mają zafoliowane okładki
„Przyjaciele są jak ciche anioły, które podnoszą nas, kiedy nasze skrzydła zapominają jak latać.” Antoine de Saint-Exupéry Edytowane przez yyahyoo Czas edycji: 2015-04-29 o 11:29 |
|
|
|
|
#797 |
|
Zakorzenienie
|
Jasiu
![]() Ja nie spotkałam jeszcze biblioteki gdzie książki nie były w okładkach, głównie są w foliowych ale trafiają też w papierowych - bez okładek nie widziałam. Sama mało korzystam z biblioteki.
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51216932]Jasneee
. Tylko nie wiem dlaczego u was jest cały czas jeden stopień więcej, jak to my jesteśmy na południu .Jadę po farbę, nie chce mi się .Zaczynam czwarty dzień bez kawy, zobaczymy czy wytrwam, bo dzisiaj rano miałam chwilę zawahania i chciałam ekspres włączyć .---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Wiesz co, też mnie to zdziwiło i chyba dlatego miałam te głupie myśli o zarazkach. Pierwszy raz wypożyczam z tej biblioteki, zawsze korzystałam z tej w moim poprzednim miejscu zamieszkania. Ale dawno już tam nic nie wypożyczałam, bo najpierw ją remontowali, a potem jakoś zawsze jak tam byłam to ona akurat była zamknięta. Teraz się zapisałam do biblio blisko mnie i żadne książki nie są oprawione. Dziwne.[/QUOTE] Jak zachce Ci sie kawy to zajmij sie czyms dla odwrocenia uwagi. Malowanie szafek akurat sie nada Wkurzylam sie. Ta praca coraz bardziej mnie drazni. A raczej ludzie w niej ![]() Wdech...wydech
|
|
#799 |
|
Irenosława Pierwsza
|
Jasiu
![]() Gwiazdka - tylko spokój cię uratuje
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co my z tego bedziemy mialy? ![]() Kazda wybierze sobie torebke????
|
|
|
#801 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
?Byłam w sklepie, powiem wam, że nie jest za ciepło, niby słonko grzeje, ale zimny wiatr wieje. Wyszłam w samym swetrze, bez kurtki i zimno mi było. Kupiłam farbę, ale nie mają tej farby w większych puszkach tylko w pół litrowych, wzięłam 2. No trudno. Ale mnie kicha, mówię wam, już mam dosyć, nie wyrabiam na chusteczki, alergia to okropna rzecz. Jasia .
|
|
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51217562]Nie masz czegoś pod ręką, żeby rzucić w tego kogoś
?Byłam w sklepie, powiem wam, że nie jest za ciepło, niby słonko grzeje, ale zimny wiatr wieje. Wyszłam w samym swetrze, bez kurtki i zimno mi było. Kupiłam farbę, ale nie mają tej farby w większych puszkach tylko w pół litrowych, wzięłam 2. No trudno. Ale mnie kicha, mówię wam, już mam dosyć, nie wyrabiam na chusteczki, alergia to okropna rzecz. Jasia .[/QUOTE]Mialam tylko banana i moja kawe Szkoda mi bylo rzucac tym.No gdzie na 8 stopni w sweterku tylko??? Zwariowala. Zaraz bedziesz smarkac ale nie od alergii. A na alergie bierzesz jakies tabletki? Mi co jakis czas sezonowo pojawia sie kichanie na jakies pylki, ale dawkuje sobie ogolnodostepne tablety i jest spokoj.
|
|
#803 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
banan był z wkładką
![]() No i gdzie ja mam teraz połozyć moją kolekcję klasyki angielskiej ---------- Dopisano o 11:58 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- Cytat:
czeba czymac za Jasi gigantyczną premię.... weź Jasia szefa na bok i umotywuj swoją potrzebę, potrzebami Iren... Dla mnie różowa albo błękitna ![]() ---------- Dopisano o 12:01 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51217562]Nie masz czegoś pod ręką, żeby rzucić w tego kogoś ?Byłam w sklepie, powiem wam, że nie jest za ciepło, niby słonko grzeje, ale zimny wiatr wieje. Wyszłam w samym swetrze, bez kurtki i zimno mi było. Kupiłam farbę, ale nie mają tej farby w większych puszkach tylko w pół litrowych, wzięłam 2. No trudno. Ale mnie kicha, mówię wam, już mam dosyć, nie wyrabiam na chusteczki, alergia to okropna rzecz. Jasia .[/QUOTE]u mnie 14 stopni, zima jak szlag ![]() Jakie w ogóle macie plany na majówkę, Jasia to już wiem, a reszta?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#804 | |||
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wy bedziecie miały mega impreze na tarasie ![]() Cytat:
i tak własnie bede kombinowac zua kobieta ze mnie ![]() tak wiec trzymac mocno to sie powinno cos udac
|
|
#805 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
.Mam psikadło ze sterydami do nosa to sobie psikam. No i powinnam zażywać Zyrtec, ale to mogę tylko na noc, bo on mnie usypia, a jakoś zapominam. Przypominam sobie rano jak wstaję i zaczynam kichać .
|
|
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Ja swoje ksiązki trzymam w sypialni na półce nad telewizorem i na szafie i w salonie na regale i pólkach nad telewizorem a młodego książką są na półce nad biurkiem i na półce nad jego łóżkiem (ja bym mu o wiele więcej książek kupowała ale on jakiś taki mało książkowy
) moich książek mam tak około 300 i gdzieś tak 30 młodego - wśród moich znajomych to dośc pokaźny księgozbiór ale przy tym co mają inni książko maniacy to raczej nie wiele. Na regale nie mam już za wiele miejsca ale na kolejne regały w salonie jeszcze dużo tyle że M jakoś nie przejawia entuzjazmu do zakupu kolejnego mebla tego typu.
|
#807 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mag, powiedz R, ze chcesz nowe polki. Juz dawno nic nie robil w domu ![]() Cos takiego np: ![]() ![]() Cytat:
![]() Ty sie nie wykrecaj. Kciuki trzymamy mocno, nagroda nam sie nalezy. Ja moge miec taka sama torebke jak Twoja, daleko mieszkam to sie nie spotkamy na ulicy [1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51217738]No coś mnie to słonko omamiło, ale już jest cieplej bo 10 stopni .Mam psikadło ze sterydami do nosa to sobie psikam. No i powinnam zażywać Zyrtec, ale to mogę tylko na noc, bo on mnie usypia, a jakoś zapominam. Przypominam sobie rano jak wstaję i zaczynam kichać .[/QUOTE]Normalnie zaraz bedziesz mogla sciagnac sweterek chyba Alergii wspolczuje.
|
|
|
#808 |
|
O Ireno! ;-)
|
[1=d76b7b62abc76003533437b a9b2c050aff719167_6124288 bc3b3b;51217738]No coś mnie to słonko omamiło, ale już jest cieplej bo 10 stopni
.Mam psikadło ze sterydami do nosa to sobie psikam. No i powinnam zażywać Zyrtec, ale to mogę tylko na noc, bo on mnie usypia, a jakoś zapominam. Przypominam sobie rano jak wstaję i zaczynam kichać .[/QUOTE]Hania to zamiast Zyrtecu kup sobie Allegre - po tym sie nie chce tak spac wtedy bedziesz mogła brac rano
|
#809 | |
|
O Ireno! ;-)
|
Cytat:
![]() no dobra.... przyznam sie Wam do czegoś tylko nie bijcie mam jeszcze jedną Obag. Z limitowanej serii - bosy takie z obszyciem jak na zdjęciu, kolor -taupe kupiona okazyjnie za 130 złTa jest taka bardziej elegancka i bedzie dobra do pracy
|
|
#810 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jak to jeszcze jedną? I nic nie mówiłaś? Kiedy ją kupiłaś ?Ps: Ok, widzę, że bez recepty. Może go wypróbuję jak mi się Zyrtec skończy. Edytowane przez d76b7b62abc76003533437ba9b2c050aff719167_6124288bc3b3b Czas edycji: 2015-04-29 o 12:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:56.

.[/QUOTE]

. 

dlatego zdecydowaliśmy ze łatwiej bedzie psy zostawić z trenerka i lecieć do polski.
. 

.

mam jeszcze jedną Obag. Z limitowanej serii - bosy takie z obszyciem jak na zdjęciu, kolor -taupe