![]() |
#781 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie styczniowe 2016, cz. III
Baby już niewiele Ci zostało, dasz radę
![]()
#782 |
Zakorzenienie
|
Pewnie, ze da rade
![]() ![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Ej co myślicie o takiej kosmetycznej wyprawce dla malucha? http://www.srokao.pl/2013/02/kosmety...rawka.html?m=1
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
Dzizas jak Wy lecicie z tymi postami!
Muszę się pochwalić ![]() ![]() Mebelki będę malować jutro ![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Hmmm no właśnie bo mam rozkmine od paru dni. Sama swoje kosmetyki ograniczyłam do minimum oprócz włosów i wiem ze dla dzieci im mniej tym lepiej. Ale zauważyłam że Olka ma Nivea ten 2w1 a mnie wczoraj mega wysuszyl. Oliwka obowiązkowo każdy e domu ma. Nie mówiąc o sudocremie. A ja bym postawiła na zwykły olej np z pestek malin, plus coś do mycia i nawilżające. Hmm no nie wiem?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
Tapetować będzie moja mama, ja tylko będę jej pomagać
![]()
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Zakorzenienie
|
No no!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
eeee tam, do głowy dostanę jak się nie wezmę za coś twórczego...
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Żeby Ci ta twórczość bokiem nie wyszła. Szydelkowaniem się zajmij a nie malowanie ci w głowy w tym stanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
W domu ma oliwkę zawsze, więc o tym nawet nie myślę, ew. jest oliwa z oliwek - aż za dużo tego, nic nie kupuję. Z listy Sroki: 1. Krem gęsty, "do pupy", bez cynku - u mnie na liście jest Hipp (ja chcę używać do całego ciałka, przy wielo ponoć pupy się nie smaruje, bo pieluchy się otłuszczają szybciej, a i ponoć odparzeń nie ma. 2. Krem z cynkiem do pupy - chcę kupić, o ile go ostanę, Tormentalum. W razie czegoś sama użyję, bo on nie jest tylko do pup, a do tego jest tani ![]() 3. Coś myjącego - u mnie to będzie płyn z Rossmana. Do tego krem na niepogodę też chcę z Rossmana, też będę z niego korzystać, świetnie mi się sprawdza zimą do rąk, mam wrażenie że izoluje trochę chłód. Niestety jest dość tłusty, ale to w sumie też jego zaleta, bo na zimę kremy na bazie wody bardziej szkodzą niż pomagają. Mokre chusteczki biorę z Rossa Calendula, spróbuję też tych z Netto i może lawendowe Dady. Ale to bardziej na wyjścia czy na szybko, w domu chce stosować "coś miękkiego" plus wodę.
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Kurcze zmiana pogody, głowa mnie boli, spać mi się chce cały dzień mimo że jak zamkne oczy to zasnąć nie mogę. Oby jutro było lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Skoro go tyle miesięcy nie ma, to niech się zajmie troche nami ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Myślałam właśnie podobnie żeby jednak przejść się do Rossa i tam zakupić wsio. Jedynie chusteczki podobają mi się z Tesco ![]() ---------- Dopisano o 18:16 ---------- Poprzedni post napisano o 18:15 ---------- To zostaw dla niego takie atrakcje jak malowanie ;-) zrobisz jak zechcesz ale ja bym przemyślała 10 razy na twoim miejscu ;-) |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
HARRIET, w komentarzach do tego artykułu sroka informuje,dlaczego tormentalum nie stosuje się poniżej 3rż. Warto o tym pamiętać. Dla mnie, jako atopika również wyprawka kosmetyczna będzie minimum. Pewnie zakupię olej ze słodkich migdałów, który wkropię do kąpieli (wtedy nie trzeba niczym po smarować), coś do mycia, pupy z hippa, sudocrem w razie W I coś na co dzień pod pieluchy. Ew. olejkiem będę malucha masować.
#797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A, dziewczyny! Jak zapiszecie się do klubu Hipp to dostaniecie kartkę ze zniżkami na ich produkty do Rossa i paczkę 20 chusteczek. Nie wiem co po narodzeniu dzieci, ale liczę na dalsze prezenty ![]() Medeline ona pisze o Tormentiolu, w którym jest czteroboran cynku. Nawet napisała o tym tekst, na końcu polecając Tormentalum - taa, te nazwy... Ten drugi w składzie ma tylko wyciąg płynny z korzenia pięciornika, ichtiol i tlenek cynku ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-08-25 o 17:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ooo to muszę popatrzeć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Raczkowanie
|
Magdusiaaa, jaki to kombinezon miś? Ten z H&M?
![]()
#800 |
Rozeznanie
|
Z kosmetykami jeszcze czekam, bo ciocia która jest położną ma dla mnie uzbierane kremiki, płyny i inne. One dostają pełno prezentów od producentów i dla mnie odłożyła. Ciekawe co ciekawego ma
![]()
#801 |
Zakorzenienie
|
HARRIET, czyli jestem ślepa
![]() Aaa i jeszcze krem na zimę z hipp też zechcę kupić. Sroka chwaliła, a na mnie ich kosmetyki są ok. W razie czego będę mogła skorzystać ![]() PIETRUSIOWATA, ja też dostanę takie próbki od producentów, koleżanka mi wyśle. Ale większość to np. Emolium, więc tak bez atopii na zapas używać nie będę, sama wykorzystam pewnie ![]()
30.12.2012 ![]() 26.04.2014 ![]() Edytowane przez medeline Czas edycji: 2015-08-25 o 17:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Widziałam ten z hm na allegro. Już miałam klikać ale powstrzymałam się i włączyłam to allegro
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
Kalafior ciążowy najlepszą odpowiedzią
![]() ![]() Co do korzystania z kosmetyków dziecia - dla mnie to mega wyjście. Ja sama kremy straaaasznie męczę i prawie wszystkie muszę wyrzucać w połowie tubki, więc im więcej użytkowników na 1 produkt tym lepiej ![]()
Edytowane przez hariett Czas edycji: 2015-08-25 o 17:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Rozeznanie
|
Ten kombinezon z h&m jest świetny
![]() ![]()
#805 |
Raczkowanie
|
Mi też się bardzo podoba, ten brązowy, ale obawiam się, że na styczeń będzie "za lekki". Z tego co czytałam nadaje się on bardziej na przedział wiosna/jesień.
![]()
#806 |
Zakorzenienie
|
Ja wezmę chyba takiego misia zamiast tego typowego kombinezonu zimowego. I moim zdaniem też bedxie spoko
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Rozeznanie
|
Mi się też brązowy podoba
![]() ![]()
#808 |
Zakorzenienie
|
Myślę, że taki wystarczy. Zawsze można włożyć dziecko w dodatkowy ciepły pajacyk albo śpiwór/ kocyk
#810 |
Zakorzenienie
|
Kurcze, dziewczyny o ktorym kombinezonie piszecie, bo gdzies mi umknelo
![]() Wyslane z Lumia920. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:33.