|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII
Plat to podobne widze mamy wlosy
![]() Ja mam zalamke. Intuicja znowu mi podpowiada, ze nic z tego nie bedzie. Piersi przestaly mnie bolec dzis. Albo przesadzam albo znam juz ten scenariusz... Chce niedziele.
![]() |
#782 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki miałam poranek
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Zakorzenienie
|
Plat widze ze mamy ppdobny dzien dzis...
![]() |
#784 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny głowa do góry! Nie martwcie się wszytko będzie dobrze, to normalne że objawy w różne dni mają różne natężenie
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Mnie się tak strasznie w głowie kręci...masakra jakaś,już reszta rzeczy razem nie męczy tak jak te zawroty |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Zakorzenienie
|
Lena to szybko Ci sie pojawily. Ja nie mam ani jednego i teraz czekam az do konca wciagnie mi sie brzuch.
Dziewczyny prosze troche wiary w wasze fasolki. Wiem ze to co bylo juz na zawsze zostanie w glowie ale trzeba zadbac by troche te czarne chmury odstraszac.
![]() |
#787 |
Zadomowienie
|
Lena nie martw się ja mam jeden mały pamiatkowy rozstępik który pojawił się w 13 tygodniu... Także nie jest u Ciebie najgorzej ;*
Biegaczka Plat ![]() ![]() Carla szkoda że @ przyszła, dobrze że sobie ten miesiąc odpoczniesz ![]() ![]() Dot taka ogólna słabość to chyba normalne, może to z niewyspania? My dziś idziemy całą gromadą na musical skrzypek na dachu 😍 Czekam tylko aż wybije 18.00 ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam, u mnie to raczej nie plamienie implantacyjne, bo dzisiaj znowu od rana czerwono-różowe plamy, więc nadchodzi ta ZOŁZA @ powoli... i do 11-stego się rozkręci na maxa bleh
#789 |
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() ![]() carla to fakt, nie obserwowanie cyklu jest najlepsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#790 |
Zakorzenienie
|
Plat, Biegaczka spokojnie. Miejcie trochę wiary. Wasze wizyty juz blisko.
Biegaczka Ciebie rozumiem najbardziej, mnie w pierwszej kolejności przestały boleć piersi... Ale trzeba być dobrej myśli. I tak już na nic wpływu nie macie... Mariolka jak tam Cezik? LeNa a może to ta kresa?? Ja się witam kawką z łóżeczka. Dziś mam na popołudnie. O 11 tylko jedno spotkanie z firmą cateringowa. Potem jadę do starej firmy na kawę do kolegi. Wczoraj mama wyciągnęła mnie na zakupy. Dostałam buciki i torebkę i leginsy. A sama kupiłam sobie kurtkę i koszule :-P Ale powiem Wam, że powaliło wszystkich w sklepach z butami... Botki po 500-600 zł. Poszłam wiec do CCC. :-P Rozmawiałyscie o włosach. Właśnie w październiku chce iść do fryzjera. Marzy mi się ombre.... U fryzjera nie byłam chyba rok. A farbowanie to przeszłość sprzed chyba dwóch lat ![]() Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2015-10-08 o 07:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#791 |
Zakorzenienie
|
Muffi zazdroszczę tego wyjścia, muszę popatrzeć w nasze grafiki i kupić jakieś bilety. Ostatnio chciałam kupić do tego nowego teatru variete ale cena biletów mnie powaliła i zrezygnowałam
To nie jest osłabienie ogólne, ale gigantyczne zawroty głowy...momentami to muszę sobie usiąść żeby nie upaść na podłogę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#792 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My 16 listopada idziemy do katowickiego NOSPR u na muzykę z gier. Oczywiście grana przez orkiestrę symfoniczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Konto usunięte
|
mi po ciąży połowa włosów wypadła
ale twardo nie ścinam co do objawów ciąży to mi zniknęły i lekarz stwierdził że to na tle psychicznym i dobrze żebym chodziła do psychologa w ciąży Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
Slodka u Cezika
![]() ![]() ![]() Widze ze w pracy intensywnie. Bardzo sie ciesze ze znalazlas swoje miejsce i zbierasz sily - o ile mozna nazwac zbieraniem sil jak sie pada zmeczony na twarz ![]()
![]() |
#795 |
Zadomowienie
|
Dot moja babcia była ostatnio w Variete na tym spektaklu o blondynkach i była zachwycona
![]() To nie przemeczaj się dot z tymi zawrotami, żebyś się gdzieś nie wywrocila ![]() My idziemy ze względu na dziadka męża który po pierwsze wygląda jak wyjęte z tego musicalu a po drugie go bardzo lubi ![]() ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zakorzenienie
|
Muffi ale fajnie..tez.bym poszla
![]() Slodka no wlasnie mnie w pierwszej ciazy piersi przestaly bolec w tym 10. tygodniu i juz bylo pozamiatane.. Teraz cos sie znowu rozkrecaja... Kochana pochw sie zakupami, jakies fotki ![]() Dot Ty uwazaj na siebie... Mleb moze Twoj lekarz mial racje.. ja mam moja terapeutke, ale teraz raczej jestem juz na koncowce i mam wizyty tylko raz w miesiacu.
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca jest spoko. W ciągu dnia mało co się dzieje . Dlatego mam wiele popołudniowych zmian bo tam się uczę najwięcej.... W sobotę znowu wrócę o jakiejś 3 nad ranem. Taak padam potem na twarz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zakorzenienie
|
Mleb i chodziłaś do tego psychologa?
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 |
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, że ciąża ale e poprzedniej nie było to aż tak intensywne dlatego to mnie zaskakuje
Muffi właśnie o tym spektaklu myślałam, no ale na razie cenowo po za zasięgiem... może sobie prezent na Mikołaja zrobimy i pójdziemy. My najczęściej do Stu chodzimy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć widzisz w pierwszej i drugiej piersi bolały mnie od owu. W pierwszej przestały jakoś jak zarodek obumarly, w drugiej w czasie krwawienia. A teraz chyba przez tą wysoka betę bolały jeszcze ze dwa tyg po operacji... Co ciąża to inne objawy i zachowanie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#801 | ||||||||
Zadomowienie
|
Czyli spedzilysmy wieczor tak samo
![]() Cytat:
I dobrze, przyda sie Twojej psychice odpoczac ![]() Cytat:
![]() I zadne cuda nie pomoga jesli maja byc to beda ale spokojnie , czasem na 1-2 sie konczy ![]() Cytat:
![]() Dzis nie bola , jutro znow zaczna ze zdwojona sila Cytat:
![]() Oczywiscie ,ze sobie wkrecasz albo psychika plata figle Spokojnie Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Witam sie choc w srednim nastroju Chyba cos tej dzisiejszej nocy bylo nie tak, Mialam okropne sny ![]() W kazdym razie dla kazdej milego dnia i spokojnego dla naszych przyszlych mamus ![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
Zmieniłam się rano z moim koordynatorem i woła mnie chłop na fajkę, a jak zobaczył że nie palę to doszedł do wniosku: "czyli w ciąży jesteś"
|
![]() ![]() |
![]() |
#803 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#804 |
Zakorzenienie
|
Dzieci to tak gadają dla samego gadania, liczą ze trafią a to się tak od lutego ciągnie
![]() Zaś mój koordynator wie, że się staramy i to był wyraźny znak dla niego że z nim nie zapaliłam,bo zazwyczaj przynajmniej z nim wychodzę |
![]() ![]() |
![]() |
#805 |
Zakorzenienie
|
ukojenie dziękuję
![]() chłop napisał mi, że mam iśc zrobić sobie ta betę, ale przecież te babki wezma mnie tam za wariatkę ![]() faktycznie jakies przesilenie może dzisiaj było w nocy, bo aż dziwne żeby tyle osób miało tak fatalne nocki. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Dot a moze to i lepiej, że się tak domyslają. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Zadomowienie
|
Ukojenie dziadkowie blisko 80 także wiekowi dosyć
![]() ![]() Plat zrób jak uważasz, jeśli chcesz to idź na betę i się nie przejmuj niech myślą co chcą ![]() Dot no to widocznie emanujesz ciazowymi fluidami ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Edytowane przez muffi24 Czas edycji: 2015-10-08 o 08:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#808 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czad , super. Tylko sie ciesztc ,ze w takim wieku maja zdrowie i sily na takie wypady. Moj tata choc sporo mlodszy to przez chorobe stracil radosc zycia, jedynie wnuk go trzyma w pionie i dla niego chyba tylko sie stara. Cytat:
![]() Potrzebujesz dla siebie to rob , byle bys tylko sie uspokoila ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Zakorzenienie
|
Plat idz na ta bete jak ma Cie to uspokoic
![]() No dzis jakas naprawde dziwna noc. Cyce mnie juz bola. Dotknac ich nie moge. Dziwne... Rano po nocy na wolnosci nie bolaly, a tylko je ubralam w stanik to zas bolą. Ubralam dzis specjalnir inny stanik, bo myslalam, ze moze z tym co wczoraj mialam cos nie tak Ten jest miekki itd ale no bolą. Coz..nie bede narzekac. Moze zorza dala takie efekty ![]() https://m.facebook.com/trojmiastopl/...type=3&theater ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Ja teraz jak cos to w pracy nie mowie do 13-14 tygodnia. Do tego usg pierwszego ze szpitala z nhs'u tu. W pierwszej ciazy powiedzialam szefowi 23. czerwca a to juz bylo po wszystkim... Teraz sie wstrzymam w pracy. Tu akurat moja nawaga mi pomoze, bo jak cos to zawsze moga pomyslec, ze przytylam i juz.
![]() |
#810 |
Zakorzenienie
|
Mlebi to może i ja bym musiała pomyśleć o tym.
muffi zazdroszę, mój chłop już nie ma żadnych dziadków, ja ich nawet nie poznałam, a ja mam jedną babcią ale w takim fatalnym stanie, że az się serce kraje jak się na nia patrzy. Bardzo tęsknie za moją ukochana babcią (mamą mamy), zmarła 5 lat temu, a była dla mnie jak druga matka. często ja odwiedzałam, ale do dzisiaj sobie wyrzucam, że mogłam częściej. Edytowane przez Platanoides Czas edycji: 2015-10-08 o 08:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.