|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Czas leci, a My czekamy na ziemskie Dzieci - Aniołkowe Mamusie cz. VIII
Plat to podobne widze mamy wlosy
![]() Ja mam zalamke. Intuicja znowu mi podpowiada, ze nic z tego nie bedzie. Piersi przestaly mnie bolec dzis. Albo przesadzam albo znam juz ten scenariusz... Chce niedziele.
|
|
#782 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny jaki miałam poranek
zmierzyłam sobie tempke i chciałam ją zapisac w apce, wchodzę a tam wszystkie dane zniknęły od połowy sierpnia! Zamiast na głownej stronie pokazac mi ile minęło od ciąży to mi pokazało ile dni do @ ! no i moja pierwsza myśl, ze znowu powtórzyła sie ostatnia historia i pewnie dopiero się obudziłam po zabiegu czy coś oczywiście znowu milion myśli, że przecież objawy ostatnio tez jakby mniejsze, zgaga mniejsza, wzdęcia mniejsze, cycki mniej bolą. Nie wiem co się dzieje, może sobie wkręcam, ale nie przeżyje kolejnej #
|
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Plat widze ze mamy ppdobny dzien dzis...
|
|
#784 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny głowa do góry! Nie martwcie się wszytko będzie dobrze, to normalne że objawy w różne dni mają różne natężenie
---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:37 ---------- Mnie się tak strasznie w głowie kręci...masakra jakaś,już reszta rzeczy razem nie męczy tak jak te zawroty |
|
|
|
#786 |
|
Zakorzenienie
|
Lena to szybko Ci sie pojawily. Ja nie mam ani jednego i teraz czekam az do konca wciagnie mi sie brzuch.
Dziewczyny prosze troche wiary w wasze fasolki. Wiem ze to co bylo juz na zawsze zostanie w glowie ale trzeba zadbac by troche te czarne chmury odstraszac.
|
|
#787 |
|
Zadomowienie
|
Lena nie martw się ja mam jeden mały pamiatkowy rozstępik który pojawił się w 13 tygodniu... Także nie jest u Ciebie najgorzej ;*
Biegaczka Plat Carla szkoda że @ przyszła, dobrze że sobie ten miesiąc odpoczniesz A wiesz Plat się wyluzowała w Turcji i na dobre jej wyszło Dot taka ogólna słabość to chyba normalne, może to z niewyspania? My dziś idziemy całą gromadą na musical skrzypek na dachu 😍 Czekam tylko aż wybije 18.00 ![]() Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#788 |
|
Raczkowanie
|
Witam, u mnie to raczej nie plamienie implantacyjne, bo dzisiaj znowu od rana czerwono-różowe plamy, więc nadchodzi ta ZOŁZA @ powoli... i do 11-stego się rozkręci na maxa bleh
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
![]() carla to fakt, nie obserwowanie cyklu jest najlepsze
|
|
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
Plat, Biegaczka spokojnie. Miejcie trochę wiary. Wasze wizyty juz blisko.
Biegaczka Ciebie rozumiem najbardziej, mnie w pierwszej kolejności przestały boleć piersi... Ale trzeba być dobrej myśli. I tak już na nic wpływu nie macie... Mariolka jak tam Cezik? LeNa a może to ta kresa?? Ja się witam kawką z łóżeczka. Dziś mam na popołudnie. O 11 tylko jedno spotkanie z firmą cateringowa. Potem jadę do starej firmy na kawę do kolegi. Wczoraj mama wyciągnęła mnie na zakupy. Dostałam buciki i torebkę i leginsy. A sama kupiłam sobie kurtkę i koszule :-P Ale powiem Wam, że powaliło wszystkich w sklepach z butami... Botki po 500-600 zł. Poszłam wiec do CCC. :-P Rozmawiałyscie o włosach. Właśnie w październiku chce iść do fryzjera. Marzy mi się ombre.... U fryzjera nie byłam chyba rok. A farbowanie to przeszłość sprzed chyba dwóch lat
Edytowane przez Słodkaaa Czas edycji: 2015-10-08 o 08:15 |
|
|
|
#791 |
|
Zakorzenienie
|
Muffi zazdroszczę tego wyjścia, muszę popatrzeć w nasze grafiki i kupić jakieś bilety. Ostatnio chciałam kupić do tego nowego teatru variete ale cena biletów mnie powaliła i zrezygnowałam
To nie jest osłabienie ogólne, ale gigantyczne zawroty głowy...momentami to muszę sobie usiąść żeby nie upaść na podłogę i na pewno to nie jest zmęczenie, już chwile pracuje na zmiany i nigdy tak nie reagowałam
|
|
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
My 16 listopada idziemy do katowickiego NOSPR u na muzykę z gier. Oczywiście grana przez orkiestrę symfoniczna. |
|
|
|
|
#793 |
|
Konto usunięte
|
mi po ciąży połowa włosów wypadła
ale twardo nie ścinam co do objawów ciąży to mi zniknęły i lekarz stwierdził że to na tle psychicznym i dobrze żebym chodziła do psychologa w ciąży Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#794 |
|
Zakorzenienie
|
Slodka u Cezika
wszystko ok. Wlasnie cwaniaczek wisi na cycu a mnie ssie z glodu to nie sprawiedliwe Widze ze w pracy intensywnie. Bardzo sie ciesze ze znalazlas swoje miejsce i zbierasz sily - o ile mozna nazwac zbieraniem sil jak sie pada zmeczony na twarz
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
Dot moja babcia była ostatnio w Variete na tym spektaklu o blondynkach i była zachwycona
To nie przemeczaj się dot z tymi zawrotami, żebyś się gdzieś nie wywrocila ![]() My idziemy ze względu na dziadka męża który po pierwsze wygląda jak wyjęte z tego musicalu a po drugie go bardzo lubi No i tak się porobiło że idą dziadkowie, 5 wnuków no ja Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Muffi ale fajnie..tez.bym poszla
)Slodka no wlasnie mnie w pierwszej ciazy piersi przestaly bolec w tym 10. tygodniu i juz bylo pozamiatane.. Teraz cos sie znowu rozkrecaja... Kochana pochw sie zakupami, jakies fotki ![]() Dot Ty uwazaj na siebie... Mleb moze Twoj lekarz mial racje.. ja mam moja terapeutke, ale teraz raczej jestem juz na koncowce i mam wizyty tylko raz w miesiacu.
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Praca jest spoko. W ciągu dnia mało co się dzieje . Dlatego mam wiele popołudniowych zmian bo tam się uczę najwięcej.... W sobotę znowu wrócę o jakiejś 3 nad ranem. Taak padam potem na twarz
|
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
Mleb i chodziłaś do tego psychologa?
|
|
|
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem wiem, że ciąża ale e poprzedniej nie było to aż tak intensywne dlatego to mnie zaskakuje
Muffi właśnie o tym spektaklu myślałam, no ale na razie cenowo po za zasięgiem... może sobie prezent na Mikołaja zrobimy i pójdziemy. My najczęściej do Stu chodzimy
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć widzisz w pierwszej i drugiej piersi bolały mnie od owu. W pierwszej przestały jakoś jak zarodek obumarly, w drugiej w czasie krwawienia. A teraz chyba przez tą wysoka betę bolały jeszcze ze dwa tyg po operacji... Co ciąża to inne objawy i zachowanie... |
|
|
|
|
#801 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Czyli spedzilysmy wieczor tak samo
![]() Cytat:
I dobrze, przyda sie Twojej psychice odpoczac Cytat:
![]() I zadne cuda nie pomoga jesli maja byc to beda ale spokojnie , czasem na 1-2 sie konczy Cytat:
wierze ,ze Ci ciezko ale spokojnie nic zlego nie musi sie dziacDzis nie bola , jutro znow zaczna ze zdwojona sila Cytat:
![]() Oczywiscie ,ze sobie wkrecasz albo psychika plata figle Spokojnie Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Witam sie choc w srednim nastroju Chyba cos tej dzisiejszej nocy bylo nie tak, Mialam okropne sny Wrecz koszmarne , dobrze ,ze juz dzien.W kazdym razie dla kazdej milego dnia i spokojnego dla naszych przyszlych mamus |
||||||||
|
|
|
#802 |
|
Zakorzenienie
|
Zmieniłam się rano z moim koordynatorem i woła mnie chłop na fajkę, a jak zobaczył że nie palę to doszedł do wniosku: "czyli w ciąży jesteś"
|
|
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
Dzieci to tak gadają dla samego gadania, liczą ze trafią a to się tak od lutego ciągnie
![]() Zaś mój koordynator wie, że się staramy i to był wyraźny znak dla niego że z nim nie zapaliłam,bo zazwyczaj przynajmniej z nim wychodzę |
|
|
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
ukojenie dziękuję
chłop napisał mi, że mam iśc zrobić sobie ta betę, ale przecież te babki wezma mnie tam za wariatkę faktycznie jakies przesilenie może dzisiaj było w nocy, bo aż dziwne żeby tyle osób miało tak fatalne nocki. ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Dot a moze to i lepiej, że się tak domyslają. ja to już mam stresa jak sobie pomyślę, że muszę powiedzieć w pracy. Ani nie wiem jak, ani nie wiem kiedy
|
|
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Ukojenie dziadkowie blisko 80 także wiekowi dosyć
Ja mam już tylkl jedna babcie ale mąż ma prawie komplet. Mieszkają blisko nas i zabieramy ich często na wycieczki, do zoo, do Zakopanego, żeby się ruszyli i nie "zdziadzieli" ![]() Plat zrób jak uważasz, jeśli chcesz to idź na betę i się nie przejmuj niech myślą co chcą ![]() Dot no to widocznie emanujesz ciazowymi fluidami Wysłane z mojego SM-J500FN przy użyciu Tapatalka Edytowane przez muffi24 Czas edycji: 2015-10-08 o 09:28 |
|
|
|
#807 |
|
Konto usunięte
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#808 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale czad , super. Tylko sie ciesztc ,ze w takim wieku maja zdrowie i sily na takie wypady. Moj tata choc sporo mlodszy to przez chorobe stracil radosc zycia, jedynie wnuk go trzyma w pionie i dla niego chyba tylko sie stara. Cytat:
Potrzebujesz dla siebie to rob , byle bys tylko sie uspokoila |
||
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Plat idz na ta bete jak ma Cie to uspokoic
No dzis jakas naprawde dziwna noc. Cyce mnie juz bola. Dotknac ich nie moge. Dziwne... Rano po nocy na wolnosci nie bolaly, a tylko je ubralam w stanik to zas bolą. Ubralam dzis specjalnir inny stanik, bo myslalam, ze moze z tym co wczoraj mialam cos nie tak Ten jest miekki itd ale no bolą. Coz..nie bede narzekac. Moze zorza dala takie efekty ![]() https://m.facebook.com/trojmiastopl/...type=3&theater ---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 08:37 ---------- Ja teraz jak cos to w pracy nie mowie do 13-14 tygodnia. Do tego usg pierwszego ze szpitala z nhs'u tu. W pierwszej ciazy powiedzialam szefowi 23. czerwca a to juz bylo po wszystkim... Teraz sie wstrzymam w pracy. Tu akurat moja nawaga mi pomoze, bo jak cos to zawsze moga pomyslec, ze przytylam i juz.
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Mlebi to może i ja bym musiała pomyśleć o tym.
muffi zazdroszę, mój chłop już nie ma żadnych dziadków, ja ich nawet nie poznałam, a ja mam jedną babcią ale w takim fatalnym stanie, że az się serce kraje jak się na nia patrzy. Bardzo tęsknie za moją ukochana babcią (mamą mamy), zmarła 5 lat temu, a była dla mnie jak druga matka. często ja odwiedzałam, ale do dzisiaj sobie wyrzucam, że mogłam częściej. Edytowane przez Platanoides Czas edycji: 2015-10-08 o 09:46 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:01.

zmierzyłam sobie tempke i chciałam ją zapisac w apce, wchodzę a tam wszystkie dane zniknęły od połowy sierpnia! Zamiast na głownej stronie pokazac mi ile minęło od ciąży to mi pokazało ile dni do @ !
no i moja pierwsza myśl, ze znowu powtórzyła sie ostatnia historia i pewnie dopiero się obudziłam po zabiegu czy coś
oczywiście znowu milion myśli, że przecież objawy ostatnio tez jakby mniejsze, zgaga mniejsza, wzdęcia mniejsze, cycki mniej bolą. Nie wiem co się dzieje, może sobie wkręcam, ale nie przeżyje kolejnej # 

i na pewno to nie jest zmęczenie, już chwile pracuje na zmiany i nigdy tak nie reagowałam

wszystko ok. Wlasnie cwaniaczek wisi na cycu a mnie ssie z glodu

wierze ,ze Ci ciezko ale spokojnie nic zlego nie musi sie dziac
Wrecz koszmarne , dobrze ,ze juz dzien.
ja to już mam stresa jak sobie pomyślę, że muszę powiedzieć w pracy. Ani nie wiem jak, ani nie wiem kiedy
Ja mam już tylkl jedna babcie ale mąż ma prawie komplet. Mieszkają blisko nas i zabieramy ich często na wycieczki, do zoo, do Zakopanego, żeby się ruszyli i nie "zdziadzieli"