|
|
#781 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem do Sylwestra schudniemy :)
Daguś Zostało mi trochę pieczarkowej, chcesz?
Eee tam napisałam po 6-8 zdań do każdego ![]() Buldog A ja nawet nie wiem co to ten czystek i na co jest dobry hahaha a może zmienimy nasze postanowienie i zaczniemy ważyć się w poniedziałek, wtedy każdej będzie głupio obżerać się przez weekend ![]() Syska W sumie to nie były listy tylko e-mail, odpowiedź odmowna na zaproszenie i odmowna odpowiedź na wywiadówkę do dziecka. Miałam wszędzie napisać negatywną odpowiedź ![]() Aguś Ja wczoraj pisałam same odmowne/negatywne te rzeczy, tak mieliśmy napisać, chcesz takie, zastanów się ![]() Na zatrzymanie wody najlepsze jest zrobić dzień białkowy, wtedy pomimo picia dużej ilości wody to jeszcze więcej się wysika i wypoci Coś jak Dukan, tylko, że 1-2 dni Je się jajka, ryby, mięso chude, szynkę, twarożki, wieśniaki itpAnia89 Z tymi treningami to prawda. U mnie sprawdza się, żeby ćwiczyć tą samą ilość minut co wcześniej lub można mniej ale cięższe ćwiczenia, np wcześniej pedałowałam 90min na rowerku a teraz zamiast tego pedałuję 45min i robię killera (40min) ![]() Lepiej ich pilnujcie ,z takimi to nigdy nic nie wiadomo, mogą się ociągać A mają płacone od roboty czy za godzine? Melduję zaliczony rowerek 45min (19,4km) i do tego Killer. Jestem z siebie dumna, dzisiaj strasznie nie chciało mi się Killera robić, ale powiedziałam sobie Magda spinaj tyłek i do roboty
|
|
|
|
#782 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!
Ruszyło się na wadzę! Ale się cieszę ![]() Melduję, że od zeszłego piątku spadło 1,5 kg ![]() Nawet wczorajszy kawałek tortu nie zaszkodził - i grzecznie było bez obiadu i kolacji. Dalej dziewczyny wstajemy i na wagę! ---------- Dopisano o 07:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:39 ---------- Cytat:
|
|
#783 | |||
|
Raczkowanie
|
Cześć chudzinki
Ja dzisiaj na wadze 69,1 więc delikatne -0,4kg od zeszłego piątku, ale zawsze coś Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|||
|
|
|
#784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Ja juz w drodze do pracy. Dobrze ze pt ![]() Cytat:
![]() U mnie z dieta ostatnio ok,ale w pon jade na 5dniowe szkolenie wyjazdowe,wiec pewnie bedzie gorzej.. Cytat:
![]() Ja wole pocwiczyc krócej ale intensywniej ![]() za cwiczeniaZ ekipa to generalnie jestem spokojna,bo to ekipa mojego brata ciotecznego takze wiem,ze bedzie zrobione dobrze i najszybciej jak sie da choc z remontami wiadomo jak jest,zazwyczaj sie przedluzaja,wyskakuje cos niespodziewanego itd itp![]() Cytat:
ladny spadek![]() Ja sie zwaze w weekend,bo w tyg przed praca nie mam na to zbytnio czasu i zazwyczaj o tym zapominam
|
|||
|
|
|
#785 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje wszystkim spadków, u mnie jest też 0,4kg mniej, ale zważyłam się zanim poszłam do wc
![]() Tych których jeszcze nie zdążyłam wpisać na listę, proszę o podanie jeszcze raz danych ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:42 ---------- Buldog ja na oczyszczenie piję drożdże. Denerwuje mnie tylko po tych drożdżach, że mam wysyp na twarzy ale potem będzie lepiej, mam nadzieję ![]() Ania89 No tak, jak kota nie ma to myszy harcują ![]() Nie grzesz za dużo na tym szkoleniu, bo jak wrócisz to będą mega baty ![]() A ja nie umiem za dlugo ćwiczyć intensywnie, dlatego wolę sobie stopniowo zwykłe ćwiczenia zamieniać na coś mocniejszego. Kiedyś mam zamiar wrócić do ćwiczeń z Zuzką i jej ZWOWy, ta to daje w kość ![]() To fajnie jak się ma znajomości, zrobią troche taniej i dobrze
|
|
|
|
#786 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny, witam i ja z rana
Moje wczorajsze ćwiczonka to 50 minut rower i 60 hh. Dziewczyny gratuluję spadków, Zuza a ty z ty swoim -1,5 kg wymiatasz . Ale się cieszę że już dzisiaj piątek
|
#787 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Stanęłam na wagę i załkałam nadal 54,3 od tygodnia stoi waga w miejscu... - lecz nadal czekam na @, pewnie przez to. Brzuch i udka mam jak balony - sama woda ![]() Agafisia na zatrzymanie wody najlepszy jest nabiał! Na fazie uderzeniowej Dukana sika się jak szalonym, a waga szybko spada - woda! Nie mówię, abyś jadła stricte sam nabiał tak jak na Dukanie ale może powinnaś przez jakiś czas wprowadzić go więcej do swojej diety A może Ty także czekasz na @ ?Dziewczynki czy znamy sposoby na "odchudzenie" udek? Przydało by się!
|
|
#788 |
|
Zakorzenienie
|
Malbora Ja przed @ zawsze ważę więcej, bo woda mi się zatrzymuje
A udka to moja zmora, ćwiczyłam rózne rzeczy i nie umiałam za nic stracićani 1cm, a jak wcześniej biegałam i pedałowałam na rowerku lub rowerze na dworzee to poszło 3cm w pare miesięcy, może dla was to nie dużo, a dla mnie bardzo, bo to moje najgorsze miejsce ![]() Uciekam na kurs, miłego dnia Jak wrócę, chcę tu widzieć pełno meldunków z zaliczonymi ćwiczeniami
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
A no bo to pewnie dlatego, że tydzień temu byłam przed @ a poza tym początki chyba zawsze są łatwiejsze i szybsze. Zobaczymy co będzie dalej.
|
#790 |
|
Raczkowanie
|
Butterfly_27 gratuluję spadku
więc wolałabym im nad głową nie skakać, bo jeszcze by jej tynk na głowę spadł ania8628 ja też się cieszę, że już piątek chociaż jutro mój TŻ też idzie do pracy do 19 więc tak trochę lipnie no ale przynajmniej wysprzątam spokojnie mieszkanie, pomaluję pazurki, zrobię jakieś maseczki na włosy- tak, że jak wróci do domu to znów się utwierdzi w przekonaniu, że wybrał najlepszą kandydatkę na żonę _Malbora_ jakbym znała dobry sposób na odchudzanie łydek, to bym teraz była konkurencją dla Dżołany Krupy
Życie nie tylko po to jest, by brać, Życie nie po to, by bezczynnie trwać, I aby żyć siebie samego trzeba dać. Odliczanie do ślubu... 73 - 72 - 71 - 70 - 69 - 68 - 67 - 66 - 65 - 64.2 - 64 - 63 - 62 - 61 - 60 - 59 - 58 - 57 - 56
|
|
|
|
#791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
A ja dziś postanowiłam zorganizować sobie kącik tylko dla siebie i tworzę sobie toaletkę
![]() W planach na dziś nożyce, brzuszki i przysiady! a kij zrobię po 200 -najwyżej jutro z łóżka mnie dźwig podniesie
|
|
#793 |
|
Raczkowanie
|
Cześć
![]() trochę mnie nie było, ale miałam @ + troche zmian na siłowni nie bylam caly tydzien, ide dzisiaj mimo wszystko z waga jest ok 171cm /71,5kg /68kg / 65kg -3,5kg w 17 dni? chyba dobrze, cieszę się bo przez @ strach na wage było wchodzić..
|
|
#794 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Sandra, ja też właśnie po kawce, ale wątpię abyśmy mogły zaliczyć to do ćwiczeń....... Ja dzisiaj muszę ogarnąć sobie w domku bo mój TŻ idzie na nockę i w domu nie będzie go już od 19, no a jutro za bardzo nie będzie na nic czasu bo idziemy na urodziny do mojego chrześniaka.
|
|
#795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
Madzia, co to wieśniak?
też nie wiedziałam co to czystek ![]() Aga, ja wczoraj też obudziłam się z takimi spuchniętymi palcami, ciężko było pierścionki zdjąć, okropne uczucie ![]() Zuza. wow jakie spadki, brawo mała ! Dobrze Ci się dzień zaczął ![]() Malbora, mnie się marzy taka ładna toaletka z dużym lustrem w sypialnii ![]() Ania86, dołączam się do podskoków z powodu piątku Po pracy idę na zakupy spożywcze, będę robiła w sobotę ciastka owsiane i ciasto marchewkowe dla mojego M.
|
#797 |
|
Raczkowanie
|
Magda ja mam całe 165 i to jeszcze w szpilkach
|
|
|
|
#798 |
|
Zakorzenienie
|
hej robaki-tylko sie witam i uciekam
![]() ![]() mam znajomych na obiedzie-będzie nas 5 osób...więc pichcę buziole-później zajrzę
|
#799 |
|
Zakorzenienie
|
Jedna pani do mnie przed chwilą: "A ileż Ty dziecko możesz ważyć? 50 kg?" Śmiechłam
Polubiłam ją
|
#800 |
|
Raczkowanie
|
Zabijcie mnie!!!
Po raz pierwszy od 22 Października zgrzeszyłam grzechem ciężkim - wręcz śmiertelnym! Wpier***iłam tak wielki kawał ciasta i pasek czekolady, że mało się nie po***gam!!!! Na co moja hipoglikemia odpowiedziała telepaniem rąk, zimnymi potami i zasłabnięciem! Zaś Dukan zapewne jutro pokaże mi nagrodę w postaci +2kg na wadzę Malbora - Ty głupia i tłusta Pigi ![]()
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
Buldog Podobno szybciej, ale ja tego wcześniej nie zauważyłam bo mi się strasznie kruszą, co urośnie to o tyle mam mniej
![]() Zwowy to ćwiczenia Zuzki light Wpisz na YT Zuzka Zwow i ci się pokaże, cięzkie to, próbowałam kilka jej filmików rok temu, niektóre dawałam radę a od innych to myślałam, że umrę ![]() Przez te ZWOWY zepsułam sobie moją skrzynkę z drobniakami (czyt. skarbonkę), posłużyłam się niąjako obciążenie i jak rypła na ziemię bo mi się uchyt urwał, to był niezły huk i dziura ![]() Malbora 200nożyc? Mój kręgosłup by umarł Chyba, że nie odrywasz wtedy części górnej jak robisz nożyce ![]() LilyLo gratuluje spadków, nie szalej aż tak ![]() Syska a myślałam już, że tylko ja nie znam takich cudaków Ooo ja też poproszę taką toaletkę, mimo że ja przed lustrem spędzam mak 5-10 minut Znowu ciasto marchewkowe, oj ty łasuchu ![]() Buldog Nie marudź, chciałabym mieć chociaż te 165, ja mam 162 jak się wyciągnę Aguś Tylko się tam nie obżeraj Kochana a ja ciągle tylko "słyszę" mam gości i robię i pichcę, a jeszcze ani razu nie "słyszałam", żeby was ktoś zaprosił ![]() Syska haha ja pare dni temu usłyszałam od koleżanki z kursu, że ja pewnie poniżej 50kg ważę, jak jej powiedziałam moją prawdziwą wagę to prawie z krzesła spadła. I myślała, że jestem o wiele wyższa, a ja chodzę w kozakach na obcasie ![]() Wróciłam z kursu, łeb mi pęka, a jeszcze muszę potem córę na katechezę zawieźć, posprzątać i obiad szybko zrobić, ehh ja chce już wolne
|
|
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#803 |
|
Raczkowanie
|
Weekend
|
|
|
|
#804 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie tez weekend, błogie lenistwo
Malbora bacik
|
#805 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewuchy!!
Gratuluje sukcesów odchudzania i melduje co u mnie jak zwykle prosto z wanny Miałam mega stresujący tydzien w pracy. A od środy byłam u M Niedawno wróciłam do domku i odrazu wskoczyłam do wanny - taki moj rytuał Dzisiaj/jutro rano w planach basen. Nie jestem w stanie przeczytać wszytskiego co pisalyscie, przykro mi ale teraz juz jestem z Wami ;p |
|
|
|
#806 |
|
Zakorzenienie
|
Nie grzeszyć mi tu, bo dzisiaj już piątek, a jak ja takie teksty czytam to sama zaraz coś zeżrę
![]() A dzisiaj w końcu widzę spłaszczony trochę brzuch i chcecie żebym to zaprzepaściła? ![]() Beatka ja tylko potruchtam na bieżni 45min i zrobię sobie potem peeling kawowy i też idę sobie wziąść kąpiel
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Nie mam kiedy was nadrobić bo mam szalony tydzień, zdecydowałam sie na remont pokoju, wymianę mebli itp nie mam miejsca zeby teraz ćwiczyć i czasu, ale dieta jest trzymana mam nadzieje, że do końca tygodnia wszystko skończę i wrócę do wcześniejszego trybu ćwiczcie dzielnie za mnie, a ja pozniej odrobię wszystkie baty miłego weekendu !
|
|
#808 |
|
Raczkowanie
|
A co to tylko bejata może pisac z wanny? To ja nie będę gorsza :P pozdrowienia od mokrej Sandry :P
Madzia ale Ci zazdroszczę płaskiego brzucha, ja na dole to mam takie coś jakbym zaczynała w ciąży być ale już z opadnietym brzuchem @na pamiętaj ze ruszenie pędzlem tez się liczy najważniejsze że trzymasz dietę Dzisiaj przyszła mogą paczka ze zdrowa żywnością, pół kilograma czystka starczy mi chyba na pół roku no i mój ukochany olej kokosowy jak ja mogłam kiedyś bez niego funkcjonować? Aaa i o kawie zielonej bym była zapomniała i guaranie TZ się ucieszy
Edytowane przez buldog25 Czas edycji: 2015-11-20 o 20:15 |
|
|
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
Z wanny sie dobrze pisze
))Poszłam jednak dzis na godzinkę na basen.od lat nie byłam na basenie!! 51 długości , 3 skurcze w łydkach i zgubienie paska - ale szczęśliwa jestem po pływaniu jako mało kto ! Ktora pisała o toaletce w sypialni? Ja tez zawsze marzyłam i w tym miesiącu sobie zasponsorowalam toaletkę w sypialni Buldog - "ruszanie pędzlem " Madzia juz dawno nie robiłam peelingu z kawy.. Fajnie było? kiedys chętnie sobie eksperymentowałam , a teraz wszytsko kupuje..
|
|
|
|
#810 |
|
Zakorzenienie
|
Beatka, ja pisalam o toaletce, zrob zdjecie swojej !
"Ruszanie pedzlem"
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:45.

Eee tam napisałam po 6-8 zdań do każdego 
hahaha a może zmienimy nasze postanowienie i zaczniemy ważyć się w poniedziałek, wtedy każdej będzie głupio obżerać się przez weekend
A mają płacone od roboty czy za godzine? 

ale potem będzie lepiej, mam nadzieję 

więc wolałabym im nad głową nie skakać, bo jeszcze by jej tynk na głowę spadł 

Polubiłam ją